24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#4442 Igen -
radical #4441 bocs csak 1 oldalt kellett volna visszaolvasnom, ma éjfél akkor? -
radical #4440 sziasztok, ma hánykor indul a stress test? -
#4439 Ezzel reszemrol egyet is ertenek, ha nem az lenne a tapasztalat, hogy ezek az egybites jo munkasemberek nem ragadnanak le az adott mmo topikjaban, es nem mondanak el ugyanazt hetente/naponta evrol evre. Persze, 2-3 ev alatt kikopnak, de itt meg csak most lesz premier, muszaj nekem ezt elviselnem meg 2-3 evig? (igen, muszaj... sajnos).
A minosegi szorakozast meglatjuk, amit eddig olvastam az ESO-rol, vagy lattam videokat, es amelyet meseltek kozeli es tavoli ismerosok, azok alapjan nem felek. De mivel lattam mar karon varjut, megvarnam a "vegleges" itelettel a hetfot. Az biztos, hogy a mostani hetvege tapasztalata sokat jelent a kovetkezo idoszak tervezeseben, azzal egyutt, hogy ez meg csak beta, de tudni fogom, hogy hosszu tavon kell e ez nekem, vagy sem. :) (wowot nem fogom abbahagyni, de ha bejon az ESO, akkor az tenyleg csak egy "draga" csetnek marad meg, casualkodni) -
#4438 Szerintem senkinek sem tesz jót, a játéknak sem, ha egybites kalandorok lepik el a játékot, lásd GW2 huszárok www-n akik nem értették meg, hogy nem lehet tolni az ostromfegyvereket.
Jól meglesz ez a játék, reméljük a havidíj elriaszt sok idiótát, így a játékban is minőségibb lesz a szórakozás, mert tényleg csak az fog időt és pénzt áldozni rá, akit érdekel, és nem csak azért játszik, mert nincs más. -
#4437 WoW klon ismervei:
- Menj A pontbol B pontba - wowban is van ilyen, pfej...
- Old meg a zona gonosz emberet - ocska, wowban is van
- Gyujts alapanyagot es gyarts belole targyakat - ocska
- Csak ugy sebzed az ellenfelet, ha megutod, vagy varazsolsz ellene - mekkora faszsag ez mar, wowban is ez a helyzet
- Ulj lora, ugy gyorsabban haladsz - wowban van 150 mountom, ezek mit akarnak, wowban van ami repul is
Soroljam meg? :)
Nem kellene veluk foglalkozni, en tudom, de ha senki sem reagal az ilyen hulyek allitasaira, akkor az egyszeri erdeklodo, aki mondjuk ma talal ide, es nem veszi a faradtsagot, hogy utananezzen a dolgoknak, csak ezt latja. Es mar fordul is sarkon. Nagyon keves az az olvaso, aki utanajar a dolgoknak. A legtobb usernel ez egy gugli keresest es az elso talalat megnezest jelenti. -
#4436 Szerintem a WoW a legjobb mmo, így fölösleges minden más mmo, csak időpazarlás és pénzkidobás. -
#4435 erről van szó, attól hogy te így állsz hozzá, még rengeteg az idióta :)
valamiért pl. a wildstar most konkurense a tesonak (?!), méghozzá azon az alapon, hogy a "wow in space" is akkortájt jelenik meg, amikor a "wow in elder scrolls world" (?!)
még poénnak sem bírom venni ezt :) -
#4434 Az a legkisebb baj, ha ezt igy gondolja, jogaban all es megteheti. Csak ha mar mindenkeppen hulyet akar magabol valaki csinalni, menjen el szerepelni a VV6-ba, ne az adott mmo forumain es kozossegebe ossza az okossagait :) -
#4433 Azért van amit nem lehet annak nevezni , ezt sem.
Nem mondanám hogy most különösebben TESO fan állapotban lennék , érdekel a játék de nem ástam bele magam csak felületesen ismerem .
Viszont ennyi alapján is egyértelmű hogy ez minden csak nem "wow klón".
Maximum annyira mint maga a wow is...mert hát sokan elfelejtik hogy abban is elég erős kopipészt van . :D
-
#4432 mutasd már meg azt az mmo-t az elmúlt 178 évből, amit nem neveztek wow klónnak :)
állítom neked hogy ha nagyon akarnék, találnék olyat aki a dark age of camelotra is simán ráhúzta
update: :DDDDDDDDDDDDDDDD
beírtam google-ba hogy dark age of camelot wow clone, és első oldal találatai között rá van húzva a riftre, gw2re, tesora, final fantasy-ra, stb. -
#4431 "nevezik egyuttal wow klonnak is"
ööö ne mond hogy ez komoly
nem hiszem el , de tényleg. ez most nem tudom . -
#4430 Na most ezek az emberek nevezik egyuttal wow klonnak is. Nuff said.
Ot kilo chipsre van penze mindenkinek, mert cigire, meg kaparossorsjegyre, de amikor kiderult, hogy havi 15 dolcsi lesz a havidij, az ugy utotte sziven a nepet, mintha a durcas kis dagi koreai ovodas ledobott volna egy atomot az amcsikra.
De meg mindig nem tudni, mi az a "bukas". Mert minden mmo, amit bukottnak titulaltak az elmult evekben, koszoni szepen, de nagyon jol elvan. -
#4429 pont a leírtak miatt (és pardon my french de az ilyen mnorbik miatt)
80% esélye van a bukásnak. ez egy ténylegesen leírt mondat. így... így... WHAT. WHAT THE FUCK?
őszintén egyrészt saját tapasztalat alapján, másrészt pont amiatt, mert az ilyen emberek ilyen hülyeségeket írnak, kb. biztos vagyok benne, hogy eléri a kellő sikert a játék.
persze hogy negatív a hozzáállás, amikor az ilyen baromságok terjednek :)
nem kell ezzel foglalkozni, várni kell az elder scrolls feelinget a cimborákkal, end of story :)
hétvégén meg úgyis meglátod, van rá egy bambim hogy tetszeni fog -
Susarc #4428 a bukástól tartani szerintem fölösleges egy 3. Skyrimnek is bőven elmegy a kész játék! tehát minden más ami ettől plussz az csak jobbá teszi!
Bár nagyon megelpő volt számomra,hogy a héten több neves streamelő Twitch-es csatornán is szóba kerűlt a TESO és a többség nagyon negatívan állt hozzá!:( -
Nephin #4427 30 GB tesztszerver nélkül, azzal a duplája. -
yusukee #4426 Hány GB a mostani kliens? Nekem már 50GB-ot leszedett, de még messze a vége :( -
#4425 "If we really did waste 200 million dollars to make this game, then we would have been fired already for incompetence,” said Firor, “When you look at The Elder Scrolls Online, you don’t see a 200 million dollar game. In fact, feedback from our beta testers have stated that based on the game’s quality, not a lot of money was put into it. This clearly points to how much effort went into the game. "
"So let’s pretend that we actually did spend 200 million dollars on the game, people would be banging on our doors to play The Elder Scrolls Online which is not the case,” continued Firor, “So I don’t see how people could even imagine that we would sink 200 million dollars into this game. I’m not entirely sure what people would expect from a 200 million dollar game in the first place, but I can tell you that it’s definitely not The Elder Scrolls Online."
"Without the nondisclosure agreement, I’m sure hundreds of gamers would be backing me up right now," remarked Firor, "In fact, everyone breaking the agreement to say that this game is bad is clearly a person you should just ignore." -
Nephin #4424 Láttuk a múltkori táblázatodból, mennyi pénzt termel néhány állítólagos bukott mmo... :D -
#4423 Oke. Kerlek definiald a bukast kerlek, mert nem vilagos szamomra. Tudom, hogy nagyon sok embernek merevedest okoz ha leirhatja ezt a "bukott mmo" kifejezest, de valaki leirna vegre, hogy mit is jelent a "bukott" kifejezes? Tessek figyelembe venni a korabban linkelt tablazatokat a valoszinusitheto beveteli forrasokrol is.
Ami a keszultseget illeti, a beta az 2-3 verzioval van elmaradva a "devek" aktualis verziojahoz kepest. Ott a peccsnotsz, linkelve, ott is latszik, hogy mi valtozott a november vegi betahoz kepest.
A 200 misi koltsegre nagyon jot reagalt Matt Firor, megmutatta, hogy kell valaszolni az ilyen marhasagokra. Megkeresem az interjut, 2-3 nappal ezelott jott ki.
A szintkorlattal egyetertek, azt irtam en is, hogy nem ertem miert kell igy, es mikor lesz a 20-30-40-50 50+ 50++ zona tesztelve closedben. De, harom nap alatt szerintem 10-es sem lesz az ember, nem hogy 17... (latva a korabbi videokat es Johnnyka streamjet) :) -
Nephin #4422 Ha megnézed a patch notes-t, látod, hogy nincs végső fázisban.
Egyébként amit eddig láttam belőle saját szemmel, nem mások leírásából/doomolásából, az nemhogy nem volt szar, hanem kifejezetten jó volt, sőt, csaknem bugmentes is. -
mnorbi2 #4421 Ott a pont ! Remelem jó lesz ! De 80%eselye van egy nagy bukásnak az elmúlt idők tapasztalata alapján. Azt azért el ne gondoljuk mar hogy 80 nappal a start elott nincs végső fázisban a game....aki azt elhiszi meg is érdemli! Mindent tudnak mi van kész miért ez egy 200m dolcsis projekt nem hurka sütés . Sajnos az nda val valami rosszat vagy nem el készült állapotot takargatnak. Az is vicc hogy kb level 15 íg tudtok elmenni... -
Susarc #4420 na így már tiszta én nem így tekintettem az NDA-ra...... -
#4419 Nezd, hetfo reggelre okosabbak leszunk es kiderul, hogy igazuk van e, vagy sem. :) -
#4418 Tenyleg nem vagy tisztaban akkor ezzel, mert kevered a szezont a fazonnal :)
Az NDA csak addig lesz fenntartva, amig minden - MINDEN - vegleges format nem olt, es nem marad mas, mint csak a bug irtas es optimalizas utolso fazisa. Amig gameplay elemek valtoznak alapjaiban - lasd crafting jelen esetben -, nem fogjak feloldani a titoktartast.
Amikor kesz lesz minden, es jon a nagy tomeges nyilt beta teszt, akkor mar azt csinalsz amit akarsz, streamelhetsz, videozhatsz, kepeket mutogathatsz, cikkeket is irhatsz. Mert akkor azok mar nagyjabol pontos beszamolok lesznek. De addig hiaba sirsz, hogy hideg a leves, ha csak fel perccel azutan kostoltad meg, hogy alagyujtottal, es nem negyed oraval kesobb... capisce? :) -
Susarc #4417 mondjuk miközben kunyeráltam a TESO béta kulcsokat ne tudjátok meg milyen oltást kaptam: te hülye vagy az szar lesz, LOL, láttad már milyen szar? haverom bennt volt legutóbb szar a kombat szar a rendszer,minden szar...már rég odaadtam másnak,mert szar ésatöbbi ésatöbbi! 10000 emberes Twitch stream volt Kungen-el.... -
Susarc #4416 vávává! és mivan akkor ha valóban szar,de mivel az "idioóták" nem koppintanak a fejlesztők buksijára ezért azok a szar rendszerrel adják ki a játékot--> megveszik sokan és anyáznak az első hónap után és ragequit?:)
ez vajon nem valós veszély? nem értem miért nem lehet karakánul bevállalni azt amit készítettek és mi játékosok dönthessük el,hogy az valóban szar-e vagy tetszetős! ,de mindenképpen lenne rengeteg építő kritika illetve olyan ember is számolatlanul akinek tetszik.....nemdebár?:P -
#4415 ma is erzodik* -
#4414 A legjobb pelda erre a worstyoutube fele elmebeteg videoja fel evvel ezelottrol, ha emlekeztek meg ra. Low texturakkal, idegbeteg ugralassal, effektek nelkul rogzitve 20 perc gameplay, amelyben doglott mindig. Felrakta a youtube-ra, es azt a hisztit, amit az ESO kapott akkor, azt jatekos, se fejleszto nem kivanja meg az ellensegenek sem. Megkockaztatom, mai erzodik annak a videonak a hatasa, fel evvel kesobb, mert az volt a leges legelso video anyag, ami kiszivargott. -
Nephin #4413 Ráadásul az ilyen tévinfók ugyanúgy kitörölhetetlenek lennének, mint a cash shop és társai... :/ -
#4412 erre példa, mostani peccsnót:
Temporarily removed the "auto-loot" option to address a client crash that would occur when looting for the first time after logging in while the auto-loot option was enabled.
szerinted NDA nélkül hány cikk jelenne meg a neten, hogy a játék bukás lesz, mert nincs benne auto loot? nem szabad alábecsülni az emberi butaságot. kell az az nda. -
#4411 12-ből egy sem. -
#4410 Te tenyleg nem erted az egeszet, vagy csak szivatsz? :) -
Nephin #4409 Azt teszi, amire kitalálták a tesztet: segít javítani a játékon. :D -
#4408 Engem is aggaszt kicsit ez a low level teszt, GW2-ből tudjuk, mekkora csalódás volt a dungeon rész balanszolatlansága, értelmetlensége, valamint a high level contentek milyensége. -
#4407 szvsz attól féltik, amit kb leírtam: van mondjuk valami, ami még nagyon kezdetleges, elterjesztik az idióták neten, hogy "EZ ÍGY LESZ A TESOBAN, SZAR", közben meg köze nincs a kiadáskor lévő állapothoz -
Susarc #4406 3 ból egyet se:) -
#4405 semmit. -
Susarc #4404 mit kap aki ezeket megcsinálja?:P free bétát legközelebbre is?:) -
Susarc #4403 nem értem ezt az egész NDA bullshit-et! főleg itt a célegyenesben! mitől félnek? valami sehonnai cég vagy egy piacon lévő MMO gyorsan még a TESO megjelenése előtt implantálja a saját játékába ezeket a feature-eket?
vagy tőlünk játékosoktól féltik?,hogy ne láthassuk meg a pénz kicsengetése előtt,hogy mit is fogunk kb. kapni?