sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Le fogom, azért is szedem ezeket össze :)

Pozitívumként ott van, hogy két és fél napnyi játék alatt rengeteg küldetést megcsináltam (nekem ez a világ, a sztori, az NPC-k olyanok, mintha régi ismerősökkel találkoznék), ezért sem haladtam se pénzzel, se szinttel annyira, viszont a temérdek küldetés között talán 2 volt olyan, hogy ölj meg 15 assassint, meg szedj össze 6 békalábot egy potionhoz (bár az tetszett, hogy az argóniai kiscsaj velem próbáltatta ki a máguscéh felvételijét, főleg a hatás). Nagyon jól a kvesztek, érdekesekek, sok a miniboss, akikhez kell némi taktika, mert különben kurva hosszú lesz a harc és a végén kelhetsz fel a waypontnál.

Az első Dark Anchor a frászt hozta rám. Mentem a magam csendességében, épp beszéltem valakivel ingame, amikor megnyílt az ég és puff, mellém csapódott az a baszott nagy horgony. Én meg, mint a nem vak, csak bátor ló odamentem, és beköszöntem a worm kultistákhoz. Ők meg röhögtek a hullámon 5 sec múlva... De az egész hangulata az eventnek, a 5-6 fős partyk gyorsan összeverődve, a több hullámban érkező ellenfelek, majd a végén az egész úgy eltűnik ahogy jött, szerintem epic. Később a huszadiknál már lehet nem lesz az, de eddig három után még élvezem :)

Hja, és kurvanagy a terület. 15-ös vagyok, megnéztem hol vagyok, és mennyi van még hátra, és ház bmeg ha ezeket a területeket is telerakták ilyen minőségű sztorival és küldetéssel, akkor lesz mit csinálni. Főleg, ha ideveszem, hogy mindez még kétszer az 50+ 50++ területek miatt. (lementem gyalog Mournholdba, muszáj volt megnéznem - bár be nem jutottam -, de mire odaértem legalább fél óráig csak mentem, és mentem, és mentem vidéken és hegygerincen át, az utat követve.

Hja, és ugyebár a szokásos kérdés elhangzott: lehet e maxolni minden skillt. Na persze, már most nem elég amit kapok és szerzek, meg kell gondolni, hogy mire költöm és mit morpholok. Már értem, amikor az interjúban azt mondták, hogy "meg lehet szerezni minden skillt, de nem lesz sétagalopp".