24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Hát, ha szar az egész már most, akkor az ingyen is szar lesz, nem azon a vacak 15 dolcsin fog múlni. -
irenicus #4806 Eddig csak read only voltam , viszont felmerült egy kérdés (bár biztos volt már róla szó) , lesz esély újraosztani a skill pontokat vagy amire nyomtál az marad amíg megy a játék? -
Susarc #4805 ohh az érdekes lesz:)) -
igen, de többször lehet egymás után (mindig más effektek közül választhatsz), és nem tudom, hányszor -
Susarc #4803 nem csak 2 irányba lehet menni 1 spellnél? majd még lehet azokat is "morpholni"? -
ez jól hangzik, de pl. te tudod, hogy 1 spellt hányszor lehet így specializálni (meg főleg hogyan, mik az irányok)? mer anélkül nehéz lesz karaktert tervezni :)
ha lenne lista, nyilván már én is ezt bújnám ezerrel :) -
Susarc #4801 igen,kimondottan zavaró volt épp csak megnéztem 2 mobot úgy,de felejtős -
Ezt írtam múltkor. Iszonyat alacsony a FOV, már bántóan alacsony. -
Susarc #4799 hol találtad? KÖSZI! belövöm akkor a karit papíron:) -
Többek között ezért se értem, miért is kérnek majd ezért havonta pénzt. Ez se lesz tovább 1 évnél fizetős az is biztos. -
Nephin #4797 Tuti, hogy két nap alatt full térkép lesz, nos, roppant egyszerű: nem nézek guide-okat. :D Az achievementeknél mindegyikhez van hint, remek szrakozás rejtvényfejtősen megtalálni őket. :) -
Nephin #4796 Nyehh, 100 db körülbelül a skyshardokból. -
arra kell még rávenni magam, hogy ne olvassak guide-okat, hanem találjam meg magamnak ezeket
ti hogy tervezitek? -
Nephin #4794 Mármint akkor, ha kiszeded az összes skyshardot, PvE + PvP összterületen. -
Nephin #4793 Összeszámoltam, az achievementek alapján a skyshardokból kb. 150 db + 50 szintezésből + x db könyvekből/questekből/satöbbiből, szerintem 180-200-al lehet számolni. -
Susarc #4792 hát nekem most esik le meg se néztem a world mapet:) ,de tényleg orbitálisan nagynak tűnik a játéktér -
Nephin #4791 Szombaton nekünk is volt egy 2-3 órás szünet, mikor nem ment a loginszerver. Folyamatosan néztük, másfél napja rohangáltunk, mint pók a falon és még Stonefalls felénél sem jártunk... -
Susarc #4790 viszont rohadék vagyok,mert jólenne tudni mennyi skill pontot lehet szétosztani 50-ig....ahogy néztem kéne egy másik spell iskola is meg mondjuk healelős staff is a destru mellé aztán meg jó lenne azt is tudni mennyi pontot nyomhatok el a passzívokra/guild skillekre/craftos skillekre,hogy azért kellőképen erős maradjon a kari instára/pvp-re! értem ezalatt megkell terveznem élesben rendesen mire puffogtatom el a skill pontokat.... -
Nálam simán megvolt 22-25 óra, bár volt benne hosszabb AFK is "pöckölgetéssel", hogy ne dobjon ki amikor IRL dolog jött közbe, és olvastam a posztokat a login vacakolásról, de a végén épp hogy megléptem a 16-ot. És konkrétan két zónában voltam csak, a kezdőterületen (Bleakrock) és a következő zónában (Stonefall), úgy, hogy volt még rakás kvesztem, csak már nem volt rá idő.
Ennyi területet jártam be, két és fél nap alatt, 22-25 óra alatt:
Iszonyat nagy a játéktér, olyan szintű tartalommal, amely már talán sok is :) -
Nephin #4788 Ez a hétvége erre volt tervezve, ha meló lett volna, akkor nem lett volna ennyi. -
az biztos hogy nekünk véneknek (na jó én még kölyök vagyok :D) nem 1-2 hónapig fog kitartani a játék, de nem is baj az :) -
Susarc #4786 bammeg ez 3 fullosan végigjátszott nap:)) azért erre nem sokan képesek:) én level 9-ig jutottam,mert tegnap meló után azt hittem nyomom hajnalig,de 1 óra után bedőltem:( pénteken 23-hajnali 4 ig:)) szombaton délelőtt 3-4 óra meg vasárnap is 3-4...így lettem 9:P -
Nephin #4785 Annyit, mint én kb. :D Péntek délutántól éjjel 3-ig, aztán szombaton délelőttől éjjel 2-ig, aztán vasárnap délelőttől én kilencig, ő kb. éjfélig. -
Susarc #4784 jó akkor most kérdezd meg hány órát játszott és mondja el ha meri...,mert én olyan 20+ órára simán tippelnék...... -
Nephin #4783 Klántárs minden nem bugos questet megcsinálva pont lvl 17 lett a bejárható terület végére, nem hiszem, hogy gond lesz a fejlődéssel, annyi quest, miegyéb, kütyümütyü van, hogy bőven elég. -
Nephin #4782 Hoppá, akkor ezt nem vettük észre, pedig ott keringtünk a kurzorral. :D Köszi. -
rohadjak meg nem láttam a csíkot sem, pedig nyilván a karilapon kerestem
öh jó majd köv. bétában figyelek jobban, mind1 is igazából, questeket végigcsinálva pont jól lehet haladni -
Susarc #4780 már hiányzik a játék!!:PPPPP -
gatyo #4779 De mutatta a számot is. Direkt néztem hogy 2-3 xp volt egy mob megölése ami valóban nem az xp grindnek kedvez. -
Van számérték is, ha csak az egeret kellett a csík felé vinni és írta tooltipben. -
gatyo #4777 Karakter képernyőn (C) balra fent mutatja. -
Nephin #4776 Karakterlap. :) De csak a csíkot látod, számérték nincs, gondolom ez megvolt amúgy is. -
igen írta egy srác ingame, hogy "gyere paraszt itt van egy csomó nagyszintű szörny, farmoljunk xpt", így el is mentünk, csak nem igazán tudtam megmondani, hogy most akkor mi tényleg farmoljuk-e az xpt, vagy lóf*szt nem csinálunk... :)
btw esküdj meg hogy nem röhögsz ki: HOL AZ ISTENBEN látom, hogy mennyi xpm van, és mennyi kell a köv. szinthez? -
Nephin #4774 Ettől függetlenül lehetne választási lehetőség persze. írtál feedbacket? :D -
Ja igen, ez nekem is szemet szúrt, hogy quest végén kapsz tárgyakat, juppíj, de nekem egyik sem volt jó. Nem lenne rossz, ha legalább 3 lehetőség közül lehetne választani. -
Nephin #4772 Mivel minden karakter használhat mindent, hogyan szűrje le a játék, neked épp mi kell? :) Ha jó, használd, ha nem jó, add el. Vendornál egyébként vehetsz staffot már a legelején. -
Susarc #4771 nem jó,hogy nem lehet választani a quest rewardok közül...volt olyan,hogy a 8. küldi után kaptam olyan ruhát/fegyót amit használni is tudott a karim rendesen....pl az első Staffot 9. szinten kaptam addig semmi varázsló fegyver:P -
Nagyon nehezen követhető, hogy miért kaptam xpt, és főleg, mennyit. Killért jár, bár nem sok (nesze neked grindelős powerlvling), felfedezésért is jár (exploration xp), küldetésekért a legtöbb (xp mellett arany mindig jár, illetve nagyobb küldetés láncok végén skillpont is jön, egy faja kis ruha/fegyver mellett). De nem írja sehol, hogy "kaptam XT xpt, mert"... Egyedül a küldetések végén látod, hogy mekkorát ugrik a szintlépés xp csíkja. -
NDA még hagyján, bár nem hiába nem siettem el eddig ezt a részt. Az inkább, hogy felraktuk a racial skilleket pár hete, de a mostani bétából pl kivették a racialok közül az ultimate skilleket, csak passzívok maradtak. Vagyis hiába is készül bármilyen cikk, folyamatosan más és más, ami eddig passzív volt, most aktív, stb. Pl a stealthy passzív is teljesen új értelmet kapott a Khajiitnál és a Bosmernél, mert nem a lopakodást javítja, hanem újabban a lopakodásból történő támadást. És még lehetne sorolni a különbségeket...
Nem hiába mondom, hogy ami cikket írtunk az elmúlt egy évben, annak 90%-a már nem úgy van :) -
Johika #4768 Ertem, azert kerdeztem igazabol, mert gondolkodtam egy csak kraftolo altban. Ha jar erte xp akkor lesz skill pont, ha nem akkor erdekesebb lesz vele az elet. :D