24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Yodu #4562 :) egy jöhet nekem is akkor ha így osztogatják :) -
#4561 nekem nagyon, én elfogadok egyet köszi -
Yodu #4560 Sracok mennyire kell komoly gép ? :)
-
Nephin #4559 Legalábbis fél órája működött. -
#4558 Közben nézem a streamedet, de látom, kb ott vagy te is ahol a part szakad... :) -
Nephin #4557 Indítsd újra az egészet, akkor jó lesz. -
#4556 töltőképernyővel sem vagyok előrébb :)
update: őőő én most relogoltam és nincs sor -
#4555 Mázlista, én még mindig sorban állok, 1 secre :) -
Berennior #4554 Én pedig egy Breton vagy Wood Elf - ezt még nem sikerült eldöntenem - Nightblade - Master Shadow Assassin :) -
#4553 stream on -
soundsonic #4552 Nightblade - Quick-Strike Death Dealer -el szeretnék majd lenni :) Class link -
#4551 egyébként a launcherből a patch notes oldalt meg tudod nyitni? -
#4550 "erre akarjuk használni a skilljeinket" - a skill pontjainkat* -
#4549 Nem az nda a gond, hanem, hogy hétről hétre változik a crafting. A legutolsó interjúban azt nyilatkozta Konkle, hogy mindegyik szakmát megtanulhatjuk, és a fél évvel ezelőtti állapotokhoz képest nem csak két szakmából lehetünk profik, hanem mindegyiket maxra fejleszthetjük, ha van rá időnk és erre akarjuk használni a skilljeinket. Azzal indokolta, hogy úgyis csinál mindenki másik altot, és azzal szakmázna ha limitek lennének, akkor meg miért ne legyen egy karakter kezében minden, ne kelljen ide-oda logolgatni. -
Berennior #4548 Úgy tudom, hogy az összeset megcsinálhatod. -
soundsonic #4547 Azt lehet tudni, hogy hány szakmája lehet egy karakternek? Vagy nda.. Köszi :) -
#4546 Leálltak karbantartásra és tesztre a szerverek, nincs mit streamelni :) -
yusukee #4545 Elfogytak a streamek :( -
#4544 Ha az elnevezésre gondoltál, akkor igen, volt arról szó interjúkban, hoyg lehet saját nevet adni az egyedileg enchantolt tárgyaknak, mint a TES játékokban. -
#4543 Nem csak elvben, gyakorlatban is. Nincsenek receptek - csak a szakácsnál -, itt kb úgy néz ki az enchant készítés, mint a spellmaking volt anno a Morrowindben. Minden részletét be tudod állítani, hogy mit akarsz létrehozni, csak rajtad áll, mit készítesz, milyen hatást, milyen tárgyra, mekkora értékkel, stb. Viszont, ehhez előbb ismerned kell, melyik rúna mire jó, ehhez pedig eleinte kísérletezgetned kell. -
soundsonic #4542 Miért? Teljesen egyedi ruhákat, encsantot stb lehet készíteni elvben? -
#4541 Minden tárgynál odaírja, hogy ki csinálta, de nem találtam eddig elnevezés lehetőségére utaló jelet, pedig nyilatkozták, hogy lesz rá mód. -
#4540 Kissé kaotikus volt nekem eleinte, de aztán ha rászánja az ember azt a 10 nyugodt percet, összeáll a dolog. Olyan, mint a Skyrimban egyelőre a ruha és fegyver (smith, clothier, woodworker, stb) készítés, vagyis kreálhatsz új cuccokat, vagy erősítheted a jelenlegiket, stb. Kreálásnál lényegében kiválasztod, hogy mit akarsz csinálni, fegyver/páncél típust, stílust (ork, redguard, altmer), milyen anyagból (iron, glass, stb), és milyen extrával (ilyenem még nincs), majd ha ez megvan, akkor erősítheted azzal a végeredményt, hogy több anyagot használsz, és úgy nő folyamatosan a sebzés, vagy védettség, stb.
Alkimia egy az egyben mint a Skyrim, összeraksz rakás növényt, és megnézed, milyen képességei vannak (minden alapanyagnak itt is 4-4 képessége van). Ha két olyan gazt raktál össze, amelynek passzolnak a tulajdonságai, akkor az onnantól ismert lesz.
Enchant készítés szintén hasonló, de ez még jobban tetszik :) A világban kell runéket szerezned, amelyekről nem tudod, mire jók. Úgy tudod kideríteni, hogy összerakod őket szintén hármassával, és megnézed, mit kapsz. Egy-egy enchat három részből áll, három résznek saját runéi vannak. Mit csinál, mivel csinálja és mennyire. Pl, első runa lehet az, hogy "resist/absorb/damage", második lehet az, hogy shock/fire/cold, stb. Olyan ez, mintha egy három szavas mondatot kellene összeraknod, és a runékkel te tudid kialakítani, hogy miről szóljon az a mondat (jelen esetben enchant hatás).
Ha visszaenged, majd megnézem jobban, mert inkább smithinggel szórakoztam Templarral, enchantot csak átfutottam egyelrőe. -
Nephin #4539 Lelőtték a loginszervert, úgy látszik. -
Yodu #4538 Crafting rendszer milyen jó?
Milyen ruhákat ill fegyvereket lehet craftolni ?
Tegnapi nap folyamán volt "szerencsén" több orányi játékot végig nézni ,de sajnos senki sem craftolt.
Elvétve láttam én is egy-két bugot.Mob előtted áll nem támad ,de te sem tudod támadni.
-
#4537 Oh szuper, kipróbálom, köszönöm. -
Nephin #4536 Nyomd meg a mail gombját, vagy /reloadui és kijön. -
#4535 Egyetlen idegesítő bugba futottam bele eddig, de abba szinte óránként :), hogy beszélgetések vagy crafting után nem kapom vissza az irányítást, hanem megáll az egész egy köztes állapotban. Ha kilépek karakterválasztóig majd vissza, megoldja, de sehogy máshogy nem tudok szabadulni. Ezt leszámítva túl sok hiba nincs benne. Persze a robot hangot, meg placeholder dolgokat leszámítva. -
#4534 Simán report, majd bezárod, majd újra login és kész is. -
#4533 mármint a világ vége? -
Nephin #4532 Valamit tesztelnek, írták is, plusz sokkal lassabb az egész, mint tegnap. -
radical #4531 éés itt a vége.
Attempted to create character with invalid race or alliance.
lefagy betöltésnél még a karakterkérenyőig se jut el. -
#4530 Sheogorath/TESIV/ESO spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Találkoztam Haskillel, hat 800-1000 évvel fiatalabban sincs sokkal több haja, és a stílusa sem változott. Zseniális a figura, nagy piros pont, hogy "visszahozták" ide is, a másik kedvenccel, az elmebeteg mesterével együtt :)
-
#4529 Kereskedés szempontjából nem annyira haszontalan. Illetve, tudsz kommunikálni olyan ismerőseiddel is, guildcseten, akik mondjuk nem Daggerfallt választották.
És még nem tudni, hogy az Adventure Zonákban (raidféleség az ESO-ban) lesz e frakció megkötés, mert ha nem pvp jellegű az adott raid - ami sanszos, lévén pvp csak Cyrodiil -, így akár együtt is raidelhet egy Altmer és Ork a daedra hercegek vagy akár Molag Bal csatlósai elleni eventek során.
Szal annyira azért nem haszontalan :) -
weky #4528 Köszi!
Akkor a jelek szerint nem bug, de igazából haszontalan pl. egy aldmeri kari egy Daggeres guildben. :) -
#4527 Engedi. Csak nem kerülhettek ugyanabba a Campaignba, érhető okok miatt. -
weky #4526 Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne a játék rendszerében jártasabb emberek felé: csináltunk egy klánt, Daggerfall karakterrel majd sikerült beinvelni egy Aldmeri oldalt erősítő játékost. Ez betudható béta bugnak van a rendszer engedi, hogy a multifrakciós guildeket?
-
Yodu #4525 Végig néztem ahogy a játékosok játszanak !!
Annyi hülye van mint égen a csillag :) -
soundsonic #4524 Azt nézem, hogy lehet gamepad-dal kényelmesebb lehet játszani. -
Johika #4523 Igaz, de ezt elmondhatja a jatekos is, "bocsi hulye voltam, nem alltam ki az aoebol" :)