24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Johika
    Sebaj majd kov. betan :)
  • yusukee
    Én elkérném :)
  • j0nNyKa
    nem lesz már, accomat odaadom reggelig annak aki kéri
  • Johika
    Jo kis ccsata volt. :D

Szolj ha ujra lesz mozi. :)
  • j0nNyKa
    14 9 és ja, az valami... tudjafaszom, spell. :)
    lényeg hogy ha az a tankot üti, nincs gond, de ezt az aggro rendszert még ki kell filózni
  • Johika
    Mi volt az amivel megolt titeket? Mondjuk az kicsit erdekes volt, hogy falon at is kkovetett.
  • Johika
    Tenyleg 13as volt a dog, te meg 8. De jo volt nezni, hogy nem konyen adtatok fel. :)
  • j0nNyKa
    5 szinttel kisebb voltam mint egy dungeon boss, nem (csak) a csapat összetétele volt a baj
  • Susarc
    na igen csak én amcsi srác accountjával játszom és nem akartam,hogy banolják mikor jófejségből megosztotta velem:) motmár mindegy,mert nem fog már többet játszani...neki nem jött be
  • Johika
    Szepen haltatok annal a szellemnel :)

4 dps keves volt kicsit...
  • j0nNyKa
    nekem 1x írta ki (amikor épp nem is azt streameltem), bezártam, tudomásul vette (ala lementette a kukit) hogy nagyon nagyon nem fogok tesot streamelni, aztán szevasz van
    egyébként meg ha _neadjisten_ valami isteni csoda folytán majd jól törlik a twiccs accomat, akkor... akkor mivan?! csinálok másikat :)
    gondolom ez úgy nézhet ki, hogy meg lettek kérve, hogy írják ki, és az ilyen nagyobb csatikat (mint az általad nézett kungen, vagy mittomén phantomlord) lecsekkolják, aztán azon túl szarnak rá
    most az én 10-12 nézős csatimat nyilván nem állnak neki monitorozni :)
  • soundsonic
    Hát sok stream-előt bannoltak 10. 30 percre. Jonnyka azért csinálta jól, mert hiába kerestek rá nem az ESO jött ki a twich-en, hanem a LOL.
  • Susarc
    én beparáztam,mert pénteken mikor állítgattam a TESO töltőképernyőjével nyomtam és azóta kiírja amit linkeltem minden belépéskor:P
  • j0nNyKa
    twitch pont leszarja, egész hétvégén streameltem, még külföldiek is betaláltak (pedig nem volt rá okuk) :)
    ki kell írniuk az üzenetet, mert na. ki kell.
  • Susarc
    csinálok,illetve csináljatok aki tud:P egy ilyen összefogaló videót este,hogy az is kapjon valamiféle képet aki nem tudott bétázni! mármint ha a Twitch nem suspendeli az accountomat:) és nem törlik majd a videókat:)
  • Susarc
    elég változatos és egyedi karikat lehet így ám gyártogati! lásd ugye,hogy egy spellt "szétbonthatsz specifukusabbra" aztán a fegyverektől függően is máshogy varázsolgatsz vagy harcolsz...ott is van jópár skill és ezzel a traites,encsantos dologgal pedig frankón az összes cuccodat úgy encsantolod ami a te stílusodnak jobban fekszik....crit% vagy inkább extra dmg, vagy regen, vagy piercing a védelmen esetleg resist.....és akkoe még az se mindegy,hogy light medium vagy heavy armoros vagy ,mert azok szintén adnak speckókat....plussz a faj és a guild:P VAGÁNY:))))
  • Susarc
    tehát amíg megy a research az inventoryban kell lenni a tárgynak? vagy a research eltünteti azt amiről "leszeded" a trait infót?
  • Susarc
    pazmeg:DDD én is lebontottam mindent,mert pénz nem nagyon kellett és így boostoltam a craft skilleket.....akkor majd még ha ma játszom figyelek rá:) király vagy!

ezek a hülye random zöldek amiken nincs semmilyen infó,hogy mit adnak nem szimpatikusak nagyon lutri az egész arra gyűjtöttem,de miután random utánna már nem pénzeztem minden disencsant:P
  • PiszkosFred
    Simát*

Pl fegyvernél ilyen a PRECISE (increase weapon and spell critical by 15%) is.
  • PiszkosFred
    Eddig mindig ott "csesztem" el, hogy a light armorokat lebontottam a Tailor állomáson, a heavyt meg a bsmithnél. Simán, mágikusat, mindig. Cserébe kaptam rakás alapanyagot, mágikus esetében ugyebár extra "stílus" követ is, stb.

Na most a mágikus armor vagy fegyverekben - amiket találsz/kapsz, nem amit te enchantolsz -, két tulajdonság van. Egy enchant, és egy "trait". Az enchant az ismerős, az a tárgy adatai között felül található. A trait viszont nincs jelen minden tárgynál, de ha igen, akkor nagy betűvel van írva (pl: "STURDY"), és alatta a képesség (30% avoid decay when defeated). Na ha van ilyen tárgyad, amiben megtalálható ilyen nagybetűs trait, azt ne bontsd le, hanem research alatt ezt a képességet meg tudod tanulni, majd onnantól - alapanyagod ha van -, már ilyen extrával tudsz gyártani. Ez ilyen research nekem most 6 óráig tart "felfedezni", és a tárgy a végén meg lesz semmisítve.

Tudom, hogy nem érthető így, de ha gyors ránézel a bétára és az inventorydban található tárgyakra, úgy már világos lesz. :)
  • Caliph
    a bf4 még mindig béta nem?:)
  • j0nNyKa
    na most így egy pár órára szabad az accom, akinek van telepítve kliens, annak tudok adni :)
  • Whysper
    Értem de most nem példa hegyeket akarok ,de nézd meg a bf4-et tökéletes példa mg a pár nappal kezdés előtti betaba volt egy fegyve semmi festés és olyan textura volt ,hogy behánytál. színek nélküli fehér kocsik és falak stb meg egy pálya. ahhoz képest ez a beta egy...biztos jobb lesz tudom várni a legnehezebb!!!! 8) ott van 81 nap 6 óra 21 perc van hátra vag ymi! 8)
  • Susarc
    jaja OFC csak kb 1 szet van bennt:P még a különböző stílusokat se lehetett megnézni/legyártani

• Whysper
    Az elődöket annyira lehetett modolni stb stb ,hogy kizártnak tartom a MMO-t hagynák egy szimpla semmire!
  • Whysper
    Nem tudom a varázs szó az sz.tem ,hogy BETA! 8)
  • Susarc
    kíváncsian hallgatjuk:P
  • Susarc
    nekem nem kell csilli-villi armor meg fegyó:P a középkori stílus jobban bejön! csak valami változatosság azért nem lenne rossz majd.....vagy szinezés vagy egy kis testre szabhatóság
  • PiszkosFred
    Rájöttem :)
  • Whysper
    Ez is nagyon jó lesz főleg ,hogy most ezt az univerzumot berakták MMO-ba biztos lesz tartalom ezerrel.
  • PiszkosFred
    Ez TES sorozat, nem WoW vagy GW2. Az összes részben/világban ennyi féle stílus van. Lehet, hogy lesz pár nagyon egyedi armor, de itt nem lesz raidenként újabb és újabb csilli-villi armor.
  • Whysper
    Ha abból indulokki ,hogy a BF4 ucsó beta ,hogy nézett és a teljes milyen akkor nyugodt vagyok! 8) Amúgyis az elején tuti bugos háborúja lesz,de sok mmoprg néztem próbáltam játszottam ,de ez tetszik nekem az a véleményem. Amúgyis skyrim funn vagyok
    ,de majd bővül ez. Úgyis patchelés lesz orrba szájba mint minden mmo-ba szóval nem aggódok ezek miatt! 8)
  • Susarc
    Azért karakter animációk terén nem erőltették magukat halára:P van az a látványos ollózó szaltó amivel az ellenség mögéd kerül,de amikor az összes ezt csinálja az uncsi:P
    A ruhák,páncélok is elég snasszak ráadásul mindenki egyformán néz ki....

van még 3 hónap remélem floppyn már elvannak mentve a szép armorok,ruhák,mozgások és belekerül a kiadáskor:))
  • Whysper
    De oksa majd figyelem a kinti oldalakat!
  • Whysper
    Igen csak nem leszek Magyarországon és ,ha mondjuk az oldalukról meglehet vagy máshonnan akkor rendelem rögtön.
  • PiszkosFred
    SZinte minden magyar gamer boltban elő lehet már rendelni november óta (nagyjából).
  • Whysper
    Amit néztem most streamen jonnyka . nekem komolyan még wow betanal érdekelt ennyire valami mint ezt most. tetszik . tetszett a dungeon tetszett a karakter a mozgása a castoás .. jól néz ki. na a kkor ehhez már megveszem az megjelenés előtti erős vgat is a vasamba aztán amit bír! 8) Ide kiírnátok majd TOPIC-ba ,ha lehet majd előrendelni valahol?. köszi
  • Susarc
    én már nem tudom,mert amivel én játszok azt kölcsönkaptam amit meg kikunyiztam azt meg én adtam kölcsön 2 srácnak:))
  • kemotox
    Ha kölcsönadod az accodat akkor majd én kitapasztalom, hogy hogyan működik :D
  • Nephin
    Megkérdezem a craftereket majd :)