24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#4402 az ilyen embert &@&&@@&@&@@#>#&@#@
szóval grat neki :D -
Nephin #4401 Mondtam neki, hogy vegyen. :D -
Nephin #4400 A helye megvan + az NPC is, a harmadik térképen az EP területen, de még nem mentem be legutóbb. Remélem, most sikerül majd. :) -
#4399 Es a hetvegre is vett lottot remelem :) -
Nephin #4398 Van, igen, az egyik klántárs 4 regből kapott 3 kulcsot. :D -
#4397 Lvl6-8 korul van az elso dungeon, ha jol emlekszem egy korabbi sajtos esemeny beszamolojaban emlitettek, hogy nekifutottak paran, de mar nem nagyon volt idejuk vegigmenni rajta. (instant lvl5-kent kezdtek akkor) -
#4396 ja neked is van saját accod? akkor kell kerítenem valami tartalék embert, aki nyomja az enyémen, ha nem indulna :) -
Nephin #4395 Az insta végülis megoldható, lvl 8 körül futottunk bele múltkor, ha emlékszel.
A PVP gondolom megint épp csak belefér majd.
A craftolást meglátjuk, alapanyag volt bőven, de nem tudom, mennyi idő kell a húzásához.
Dark Anchort még nem láttam, majd kiderül. :D
Mivel többen vagyunk a klánban hozzáféréssel, talán van esély a gyorsabb fejlődésre, mindenesetre igyekszünk majd kihozni belőle a legtöbbet. -
#4394 hót esélytelen anyjuk, level 10-ig eljutni is csak rohanva lehet, éshát ezekből gondolom az összes még csak azután indul
nekem is van egy erős félelmem, hogy a fícsörök egy nagy része (ala end game) az így abszolút esélytelen, hogy le legyen tesztelve megjelenésig :| -
Nephin #4393 Megvannak a feladataink. :)
For this test, we have a couple goals we’d like you to try to reach while playing the game.
Find and complete at least one group dungeon.
Travel to Cyrodiil and participate in the Alliance War.
Reach Rank 5 in all crafting skills.
Try out the new Dark Anchors and let us know what you think! -
Nephin #4392 Ó, szuper, épp beszéltük, lesz-e craft vajon.
A szintkorlátot én sem értem, remélem a belsősök gőzerővel nyomják a magasabb szintű részeket/adventure zone-t/instákat, mert ha nem, akkor nagyon sötét fellegek gyülekeznek. :( -
#4391 Koszonom, akkor csak ertheto volt az osszefugges :) -
#4390 peccs nót egyszerűbben nálam hostolva :) -
#4389 Nem is allitottam. De eddig volt egy altalanos weaponsmith es armorsmith az ESO-ban, de most mar ezek vannak. Alchemy, enchant es provisioner mellett. En a valtozasra probaltam a figyelmet felhivni, amely betarol betara tortenik, es amelyek miatt nem akarjak egyelore az NDA-t feloldani. -
#4388 ettől függetlenül ha videók / guide-ok / leírások / akármik lennének már a craftról, mert nem lett volna NDA, akkor most értelmetlen kukázandó lenne az egész -
Susarc #4387 hát ezek nem a világmegváltó szakmák.....ezek eddig is jelen voltak a hasonló MMO-k ban -
#4386 Valaki kerdezte vmelyik nap, hogy miert kell meg mindig NDA, 3 honappal a vege elott? Pl ilyenekert: a craftingban a "smith" szakma pl harom teljesen uj alszakmat kapott:
- Woodworker: Uses wood to make shields, staves, and bows.
- Blacksmith: Forges heavy armor and metal weapons from various ores.
- Clothier: Harvests fibrous plants and uses animal hides to make light and medium armor. -
#4385 A teljes patch notes:
http://ulozto.cz/xd7LxRU8/beta-patch-notes-0-16-doc
"Stáhnout" a letöltés cseh barátainknál. -
#4384 Pont ez tunt fel nekem is, hogy 16-ost kapott az EU-ban :)
Neztem a peccsnotszt, es ahogy elnezem, lesz lehetoseg a crafting tesztelesere.
Here’s a brief overview of what awaits you in this test:
• Play through level 1-17 content for all three alliances. Please note that characters have been wiped and there are no character templates for this test.
• Dark Anchors have completely new art and gameplay.
• Re-designed the map system with new art, pan/zoom options, and more areas to explore.
• Combat polish and tweaks.
• Fight for your alliance by participating in the Alliance War in Cyrodiil.
• The fully-redesigned crafting system is ready for you to test.
• Improvements and fixes to skill lines have been implemented.
• Many improvements and fixes to the UI have been made.
Viszont, meg midnig csak 1-17? Ertem en, hogy harom nap, de 3 honap van a premierig, highlvl zonakat ki fogja tesztelni ebben a tempoban haladva? -
#4383 igazából ha nem tudok belépni, majd nyomod te, úgyhogy kliensed legyen ready :) -
Susarc #4382 jaaaaaa:)
most ,hogy mondtad még nekem is fennt van az a teszt szerveres kliens is:P -
Nephin #4381 Érdekes, kíváncsi leszek, be tudsz-e majd lépni.
Néztem az új heti devkérdéses videót, úgy látszik, megvan a játék EU-s korbesorolása (16). -
#4380 launcherben jobb fent fogaskerék, Show public beta envi. bepipál, apply, ekkor bal oldalt a The Elder Scrolls Online (Beta) alatt megjelenik a The Elder Scrolls Online (PTS), ami ugye egy teljesen külön álló kliens (tehát szépen nekiáll letölteni a második 30 gigát)
na, nekem ez a PTS kliens indul pöccre, a sima most egyelőre nem akar
repairt természetesen próbáltam -
Susarc #4379 ???? -
#4378 hm képzeld el a PTS kliens elindul, a sima meg nem... :)
kíváncsi leszek, azzal is tudom-e nyomni, a 2 cucc mérete végülis majdnem totál ugyanaz
fura -
soundsonic #4377 http://www.gamestar.hu/elder-scrolls-online-mmo-elofizetes-pathfinder-online.html -
Susarc #4376 felosztva a konc:) -
Susarc #4375 -
#4374 Nincs server, nincs hova logolni. Majd holnap est 18:00 ora, ami ejfel itt. -
Susarc #4373 jaja azt adom csak rámjött a para,hogy login info incorrect:P jobban ürülnék ha azt írná nincs login szerver vagy ilyesmi:) -
Nephin #4372 Nem lehet, majd holnap éjféltől. -
Susarc #4371 király!
akkor kérdés: neked is azt írja,hogy Login Information incorrect? ha megpróbálsz belogolni? mondjuk 5 próbából 1x kapok valami hibaüzenetet a többire login info incorrect van:P
belehet egyáltalán logolni? oké nem a szerverre játszani csak a karakterválasztóig vagy ilyesmi -
#4370 Olvastam en is Pete "ne rank haragudj, ha vagy olyan hulye, hogy elhiszel mindent amit a neten olvasol" twitteret, akkor ez errol szolt ezek szerint. -
#4369 (ize...khm...benn vagyok, egy nagyon kedves topiklakotol es "kollegatol" - valamilyen szinten :) - mar kaptam egy full 3 napos keyt) -
Susarc #4368 -
Susarc #4367 a macrós keyboard:P -
#4366 imádom ezt a szót hogy háromom, nem tudom ki terjesztette el de mindig nagyon röhögök mikor meglátom -
Susarc #4365 na Geronimo aztmondja inkább Piszkos Fred tesztelgesse! mondom nekem ok ha nem vagyok legyen kihasználva!
Fred jelentkezz már egy skype id val! thx -
#4364 Írtam privit megint -
Susarc #4363 Geronimo nyomatja is pénteken estig!:)