24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• mnorbi2
    remélem Jonnyka fog streamelni mert akkor gép elé ülök :D
  • PiszkosFred
    A legújabb fejlemények szerint a mostani hétvégére behívták a németeket és a franciákat is, mert az eu parkot is tesztelik, ami a következő bétákra nézve jó hír - legalábbis európai szempontból.
  • PiszkosFred
    Mindig hetvege volt eddig :)
  • Susarc
    mostani hétvége lesz
  • mnorbi2
    itt is hasonló beta megy mint Wildstarba hogy non stop lehet tolni ? vagy csak bizonyos hétvégéken ? ahogy Jonnyka írja hogy ha majd lesz beta hetvege streamel
  • drop
    shumi miatt nézem csak meg sg eso topic xd
  • j0nNyKa
    valamivel fényképezni kell a thai lányokat
    grat mindenkinek aki bejutott :)
  • Susarc
    bár én thaiföldön be nem kapcsolnám még a mobilt se:))
  • Susarc
    akkor jó játékot!:)
  • drop
    [ESO Beta Account]
    [Beta-Group-Beta Entitlement]

You redeemed a Beta code for Elder Scrolls Online.

Regards,

The Elder Scrolls Online Team tableten tolom bocs
  • drop
    kaptam áááá és thaiföldön vagyok xd
  • Susarc
    nekem csak 3 mailen volt jelentkezés:P
  • PiszkosFred
    Nálam sem nyert egyetlen mail sem (pedig volt tucatnyi, bár azt mondják, elég egy is, csak az nyerő legyen :)), majd legközelebb sikerül.
  • Susarc
    ja most mondják már open béta a HS....shit:P
  • Susarc
    aki hajlandó lenne megosztani a bétát amikor ő nem játszik tudok adni cserébe Heartstone bétát:P priviben írj!

mikor te nem játszol én délelőttönként játszogatnék:)
    adok leellenőrizhető elérhetőséget és a szavamat garanciának!
  • Susarc
    nem kaptam:=((((
  • Cnut
    Kaptam én is, .uk mailcímre...
  • Susarc
    GARTU!!! EU beindúlt?
  • PiszkosFred
    Mázlista. Ha csak az ismerősök nem kaptak, akkor én ezt is kihagyom, egyetlen egy mail sem "nyert".
  • AntiHero
    Elder Scrolls Online - Beta Test Invitation

Kaptam Juhuuuu
  • Nephin
    Úgy nézem, most EU is volt, láttam olaszokat, németeket, hollandokat...
  • PiszkosFred
    Na, új meghívók mentek ki, csekkoljátok a maileket!
  • TomStorm
    Annyi napom van még venni egy PC-t:)
  • Nephin
    Csak bugreportoltam. :P :)
  • j0nNyKa
    ja ez a csodagecijó sg fejlesztéseknek köszönhető, majd ha nagyon ráérek megpróbálom kitalálni, hogy lehetne megbuzerálni rendesen
    hozzáteszem: eltelnek órák úgy, hogy perfektül működik, majd órákon keresztül vagy betölti a js-t, vagy nem
    <3 SG
    na mondjuk nem mintha annyira fontos lenne, még napi 1x ránézni is bőven sok :)
  • Nephin
    Nálam kb. minden harmadik esetben jelenik csak meg a counter.
  • Susarc
    86!! köszi:)
  • Nephin
    "a Forbes cikk faszságairól (ami azért is vicces, mert rá két napra megjelenő cikkben pedig "nagyon várják az ESO-t 2014-ben")"

Igen, ezen jót nevettem, még a hivatalos oldalon is van KETTŐ Forbes-cikk, amiben szerepel, mint nagyon várt. :D

A cikk jó. Egyébként nem azzal van a baj, aki mondjuk bétázott és nem tetszett neki (vele legfeljebb érvelek, miért látom máshogy, ha máshogy látom), de ezek a sose látta, de dooommmmbuuurnnnfloooop fickók kész. :D
  • BooMiller
    Szerencsére havidíjas:)) a facom a free szarokba..
  • PiszkosFred
    Akartam írni egy cikket erről és a Forbes cikk faszságairól (ami azért is vicces, mert rá két napra megjelenő cikkben pedig "nagyon várják az ESO-t 2014-ben"), vagyis erről az egész ESO ellenes jelenségről, de aztán letettem róla, mert nincs értelme és már kezdem unni ezt az egész ellenséges légkört, ami körbeveszi az egészet. Inkább másra fordítom az energiáimat és erőimet, mint ezekre. :) (kivéve meló közben, akkor tök mindegy)

Szerencsére az OTR egyik szerkesztője nem tett le róla, és szinte szó szerint leírta azt, ami megfogalmazódott bennem a Forbes cikk után, és 99%-ban azt írta le, amit én is akartam.

ESO OTR válasza a Forbes cikkére
  • Nephin
    A másik baromság, ami tartja magát még mindig, hogy lesz cash shop/mikrotranzakció. Egy félreérthető mondat és többé képtelenek kiradírozni...
  • j0nNyKa
    "anyám nem ad rá lét, k*rva anyátokat"
  • Nephin
    Nézegetem a friss FB-bejegyzésük alatti kommenteket... röhejes, mennyi negatív komment jön olyanoktól, akik még nem látták a játékot élőben. A legröhejesebb, mikor végül kinyögi, hogy azért lesz vacak, mert fizetős. Ahha.
  • Running
    Köszönjük szépen!
  • TomStorm
    Annyira nem vészes az áruk MMO játékoknak.
    Max. nem fizeted elsð hónap után.Live-on sincs minden játéból trial v.demo de tudom,hogy GTA5 biztos vétel volt.Ugyanígy TES sorozat is és TESO is az lesz.Ja és Diablo,egyszerüen ezeket a játékokat nem kell kipróbálni,meg kell venni.Nem fogsz helyette mást kapni.
    Autós példával élve,egy Ferrarit megvehetsz nyugodtan biztos azt kapod amiért fizetsz:)
    A tesztelés nekünk elúszott szépen az igaz és már sz.tem senkit nem érdekel csak az,hogy jelenjen meg végre
  • j0nNyKa
    teszt topicban látszik a counter, a kód ami a bannerba kell: klikk
  • Strayhand
    Ok, ez tiszta sor, én nem is így értettem, hogy a mostani tesztre kellene beengedni az embereket. De MMO-nak nem szokott demója lenni a megjelenéskor, max pár hónappal később ingyen hétvége vagy ilyesmi.
  • j0nNyKa
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Running
  • Torzonborz
    "ha megcsinálom berakod ?"

"Persze, bármit"

This is the beginning of a beautiful friendship ..

bocs , nem bírtam kihagyni