24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Nephin #4522 lapon*
Ja látom, már megvan, akkor semmi. :) -
Nephin #4521 A karakterlapot (deafault C) mindig látszik, milyen aktív effekt van rajtad és mennyi ideig még. Alul keresd. :) -
#4520 Mondjuk ez is tipikus balfaszság :D Egész este nem találtam (mondjuk hosszú hét után nem csoda), erre most alttab vissza, és mit ad isten, majd kiveri a szemem az "active effects" rész a karakterlapon. Ennyi, nem szóltam :) -
#4519 Annyit hozzátennék, hogy 3-4 sikertelen try után, azért az ember előveszi a recountot/combatlogot és átnézi az adatokat, hogy ki mennyi sebzést kapott, miben halt meg, min lehet változtatni az adatok alapján. Itt egyelőre nem hiányzik, bár amikor megeszek egy kaját buffnak, azt jó lenne valahol látni, hogy meddig tart, ha más nem, mint a TES-ben egy "active effects" menüpont. (bár lehet van, csak én nem láttam eddig :D) -
soundsonic #4518 Ezzel én is így vagyok. Ha lenne később számláló akkor talán megint menne időnként a balhé, hogy milyen kevés a dps-ed vagy hasonló.. -
Johika #4517 Eleg sokat raideltem mar, sose erdekelt hogy ki menyit sebzett. Tobbieket sem, es megis elveztuk es meg is csinaltuk. Nalunk fontosabb volt hogy kialjunk aoe-bol, hogy tudjunk helyezkedni es tudjuk hasznalni a skilljeink.
-
nomiss #4516 Tudom kicsit fura lesz amit írok de ez virtuális fa.... Mérő azon embereknek akik szeretnek az End gamet raid maximails tudásuk alapján végig tolni. Hidd el ez kell ehhez, persze egy causal playernek nem kell mert így ahogy van is nyújt eleget. -
Nephin #4515 Nem lesznek damage-számok, direkt nem akarják kizökkenteni a játékost az immersionből. DE, mivel az UI modolható, biztos lesz olyan cucc, amivel lesznek számok, ha akarod.
Nem csak fajra jellemzőeket tudsz gyártani, erre vannak a stíluselemek, amiket találhatsz mindenfelé.
-
Johika #4514 Miert kene latni hogy menyit sebzel? Attol nem leszel sem erosebb sem ugyesebb. Fegyvereken, spelleken rajta van menyit sebez, plusz tudni hogy melyik stat noveli, es minnel fejletteb vagy a fegyver/spell kepzetsegeben annal nagyobbat sebez.
Fogod tudni hogy erosebb lettel a sebzes kiirasa nelkul is. -
Susarc #4513 Nos én nem találtam és engem is elmondhatatlanul zavar! Úgy érzem emiatt olyan semmilyen:S a kombat! Nem érzem a spellek erejét,nem érzem,hogy mennyire erős a karakterem! Orbitális nagy hiba! Remélem még véletlen sem lesz ez így a kiadásnál ,mert az hatalmas öngól! Nem vagyok a híve,hogy 6464654 dmg-et sebeztél feliratok repkedjenek kiverve a szemem,de valamiféle visszajelzés mindenképp kell,mert nagyon levesz az élvezeti értékből!
Ez nagyon nagy negatívum! VISZONT összességében a játék kurvajó!!!! Vannak még csiszolni valók,de szerintem mindenkinek tetszeni fog!
aki craftolt picit tudna segíteni a lebontott cumókból kinyert ékköveket mivel tudom passzítani a cuccokba? illetve most akkor csak a fajomra jellemző stílusu cumókat lehet gyártani?/azok a rúna izék amik megadják a stílusát a cumónak nem tudtam variálni/
A TRAIT-et hogyan kell használni? és a researchot? ja és vettem kész Glyphet,de arra se jöttem rá,hogyan kell applikálni -
yusukee #4512 Nincs valakinek kölcsönbe egy acc? Elég szívás csak nézni :( -
yusukee #4511 Magyar stream van? -
nomiss #4510 nekem nagyon bejött a stream !! Én tuti megveszem! Érzek egy kis csalódást részetekről.Egy dolog zavar kérlek válaszoljatok ,már kérdeztem van benne számokkal damage ? vagy van benne combat panel ott ahol lehet írni ? mert láttam addon rész van bőven akkor max megcsinálják hozzá később, de számok nélkül gáz lehet.... -
#4509 Nem rossz a játék, de engem annyira nem hoznak ezek már lázba. Belső nézet csalódás. Sose voltam a FOVra kényes, de itt zavaróan kicsi. Nem is bírok huzamosabb ideig úgy játszani :(
Animációk azok...olyanok amilyenek. Futás anim kicsit zavaró, többi elmegy. Combat érdekes így elsőre. Sokszor nem igazán akarta regisztrálni a találatokat lehet csak lagol, mert fura volt. Nem akarok hasonlítgatni, de mégis megteszem. GW2be azért jóval kiforrottabb volt a combat. Majd holnap még tolom kicsit meg vasárnap.
Környezet tényleg szép, hangulatos. Questek változatosságáról még nem nagyon tudok nyilatkozni -
#4508 Nem tudom, én meg egy értelmes dolgot nem találtam eddig, sőt, Templar létemre szandálban járok a bokáig érő hóban. Viszont, mivel crafting teszt is van, rengeteg az alapanyag a lootban. -
#4507 A hangulat nagyon ott van. Viszont a megoldások között van pár ami fapados :) Tudom, én kényelmesedtem el a wowban és más mmoban, de itt hiányzik némi "kényelmi" megoldás. Viszont az tetszik, hogy a harc az kemény tud lenni. -
soundsonic #4506 Igen, néztem a stream-okat és kicsit talán túlzás is ez a sok loot nem? De az tényleg érződik, hogy a legapróbb részletekig ki van dolgozva minden. Csak a karakterek armor-ja zavar kissé. -
#4505 egyértelmű volt hogy neked tetszeni fog :)
bár jogos, van mire. -
#4504 Ennyi ládát, hordót, szekrényt, anyámkínját a Skyrimban nem fosztottam ki, mint itt most két óra alatt :) -
#4503 Nálam több videót - nagyképűség nélkül - ember nem látott vagy vadászott le a játékkal kapcsolatban. De ég és föld nézni a streamet és a leak anyagokat, meg most bent játszani. Aki azt mondja, hogy ez a játék nem hű a TES-hez, az hülye. Egy picit gyorsabb a dolog, mmo jellege miatt gyorsabban halnak a mobok, de azt leszámítva nem tudnám megmondani, hogy most Skyrim vagy ESO.
Viszont, van is mit fejleszteni még rajta, az is kétségtelen :) De a hangulat az százas a százas skálán eddig. Ha ilyen lesz minden zóna, akkor le a kalappal. (mondom úgy, hogy becsukott szemmel végig tudnám játszani az Ebonheart kezdőt a sok leak miatt, de mégis, élőben egészen más).
-
soundsonic #4502 Tényleg sokan szidják a játékot -
Yodu #4501 van meg 80+ napjuk ,sztem most fognak meg a grafikan gyurni ! -
soundsonic #4500 Tetszik a játék, szép a környezet, látszik hogy sok időt öltek bele, hangulatos de... csak szerintem lehetne jobb a karakterek kidolgozottsága?. Vagy a ruha textúrájával van a baj? -
Berennior #4499 Annyira zavaró, na mindegy. Megpróbálok nem foglalkozni vele. :)
Én bízom benne, hogy jó lesz. -
Susarc #4498 jaja korábban én mondtam,hogy megelően sokan fújnak a TESO-ra....nem vágom miért -
Berennior #4497 Nem, nem IG. Hanem TWITCH CHAT :( -
Susarc #4496 ingame? -
Berennior #4495 Nekem tetszik minden, csak ez a sok hater ne volna. :( -
Yodu #4494 Nézem a Tesztek !
Nekem annyi a bajom ,h picit sztem könnyem halnak az "ellenfelek" amúgy tetszik más bajom nincs vele :) -
#4493 Nemzetkozi lett a dolog - most jott a hir a hivatalos oldalra -, igy europaiaknak kedvezo idoben, mar 4 korul elindult a dolog. A keddi hir meg 18:00 ora keleti idorol szolt. -
Eksz #4492 Elobb kezdodott, ennyi az egesz, 4 korul mar be lehetett logolni. -
radical #4491 ezt a ma éjfélt ki számolta ki? mert én fél órája játszok már. -
Berennior #4490 Igen sajnos. :( -
soundsonic #4489 sorra bannolják a sztrímingelőket :( -
#4488 hát már jó fél évvel ezelőtt is szívfájdalmam volt a karakter animációk esetlensége,nem változott semmi azóta...de még hátha a finomítási szakaszban -
Berennior #4487 Köszi -
#4486 itt is megy :) -
Yodu #4485 válogassatok :) -
#4484 Viszont ez az emote, amikor skilleket nez, mappot vagy inventoryban matat, az valami zsenialis :D Aprosag, de tetszik nagyon. -
Susarc #4483 akkor nem twiccselek majd:(((