Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Ami nekem furcsa és nem igazán tetszik: (a legtöbbje hülyeség)
- továbbra is zavar, hogy az azonos fajba tartozó emberek/elfek annyira hasonlítanak az alapvető vonásokban, mintha egy család két generációja lenne az egész. Lehetne szélsőségesebb is a generátor.
- Megszoktam, de azért zavar a harcban az ütközés hiánya, illetve nem érzem továbbra sem, hogy eltaláltam e vagy sem, olyan semmilyen az ütések.
- Nincs armor és fegyver esetében "preview". :)
- Ha találok egy fegyvert, armort, akkor odaírhatná a névhez, hogy milyen stílus, mert az ikon nem feltétlen egyértelmű.
- Inventoryban lehetne több szűrő is, hogy lássam mi a heavy/light/medium armor
- Kellene némi system message, pl kaja receptnél kiírhatná tooltipben, hogy már ismerem. (többi craft másként működik, az ott oké).
- Illetve nem oké, lehetne egy menüpont, amiben összeszedik, hogy milyen stílust, traitet, enchantot, stb. ismerek, vigyem e magammal a tárgyat "majd szétbontandó" címkével, vagy hagyhatom benne a hullába.
Ezek mind-mind kényelmi szempontok, mert az elmúlt időszak mmoi kényelmessé tettek, de néha jó lenne tudni ezeket kinn, a vadon közepén.
A többi tetszik, a sztori nagyon jó, itt-ott egészen zseniális (a main storyért piros pont, nagyon jól elmagyarázták a dolgokat, főleg a prófétás részek ütöttek), a crafting elég sokoldalúnak tűnik, magasabb szintre is, a group playre nincs ráerőltetve az ember (bár ezt elmondták, hogy a pve tartalom nagy részt szólózható lesz 1-50 között, a party majd csak instákban és 50+/pvp endgame részen lesz "kötelező"), a felfedezés és a táj fantasztikus, grafika szerintem elég korrekt régi gépen is (bár végre el lehetne már felejteni a testre feszített textúrákat, mint armor, mert annál nincs nevetségesebb, amikor az acél mellvért velem együtt lélegzik). Illetve, nagyon tetszik, hogy a döntéseink szerint változik a világ és az NPC-k sorsa visszaköszön folyamatosan annak függvényében, hogy mit csináltunk.
De mindez hiába, a végső szót az mondja majd ki, hogy 50-esként mit tud csináélni az ember. Ha unatkozni fog, akkor nem lesz megtartó ereje, mert a sztori és a döntések érdekesek, de maximum kétszer, harmadjára már csak katt-katt-katt.