24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• MaRee
    PVP video van valahol eldugva az internet bugyraiban? Youtubeon se máshol nem találok. Egyébként pvp-nél hogy működik a targetelés, alt tabbal lehet váltogatni a targeteket, vagy csak simán kaszabolsz-lősz mint mondjuk Skyrimben? Mert ez így feladja a leckét mondjuk az íjászoknak rendesen.
  • PiszkosFred
    A general chat két napig zengett attól, hogy kell lenyomni a hölgyeményt az orbokkal, illetve az egyik flesh gólemet a láva között, pedig ezek csak egy-egy küldetés végén voltak egy-egy elite bossok, minimális taktikával, de olyannal, amelyet muszáj volt figyelembe venni és megérteni. Feladta jó pár embernek a leckét, és volt még azért később ennél sokkal komolyabb, és megfelelő reakciót igénylő boss.

Az a jó, hogy sok boss akció-reakció alapján cselekszik, nem scriptelt, vagyis mindig attól függ, hogy mit csinálnak, hogy kikkel állnak éppen szemben. Volt egy boss SF déli részén egy szurdokban, ilyen event jellegű megidézett akármi, egyedül vertem le Templarral de megizzadtam mire rájöttem hogyan kell. Később a hegyen jártam bányászni, amikor végignéztem, mindezt hogy csinálja egy sorci (vagy legalábbis valami bottal hadakozó caster valaki), és egészen mást csinált a boss, a taktika alapjaiban megegyezett (kiállni, elkerülni, stb), de más támadásokat használt.

Jó lenne egy hosszab session, annyi mindent akarnék kipróbálni és komolyabban megnézni:)
  • Susarc
    a mobok ha megfeszűlnek sem ellenfelek,még a legnehezebb raid is megtanúlható....a PVP az már érdekesebb lesz:P ott nincs két egyforma játékos!
  • Johika
    En csak otletelek, ahogy neztem streamen itt eleg gondolkodo mobok vannak, szoval amit igy kitalal az ember lehet csak esik-kel a jatekban.
  • Susarc
    nekem pl a Sorc tűnt nagyon erősnek....3x ellökés/stun,root+disorient és lassítás
  • Johika
    Igen, az volt az.

En sem probaltam meg,itt nezegettem

Susarc: Nem lattam meg, csak a skillek alapjan volt nalam.
  • Susarc
    sztem ráizgultak,hogy olyan "COOL LOOKIN" a Dk....a sárkányos kinézet miatt
  • Susarc
    nem hinném így elsőre ,hogy túl nagy különbségek lennének a klasszok között erősségben
  • HyperMonkey
    Ezek a DK-k mit tudnak hogy ennyire népszerűek?
    Nálam nord íjász lesz még ha gyenge is lesz ha lesz ilyen kombó egyáltalán :)
  • TomStorm
    Herald of Xotli ha jól emlékszem.Brutal ranged és AOE dps+Form.Igaz Cloth viselet PVE-re nekem gyengusz volt de PVP-n iszonyat mit tudott:)
    Dagger+talizmán is jó volt neki meg 2H viszont cloth és DK ha jól tudom nem ilyen.

Nekem lehet main Magus lesz természetesen Breton de sajnos nem ismerem TES.O osztályokat mármint nem volt alkalmam kipróbálni:(
  • Johika
    Azert az mar most tuti, hogy Dunmer dk-k nem lesznek kis palyasok
  • Johika
    Az jo, jo lenne kov. betaba bekerulni megneznem par elvetemult otlettem.
    Igy elgondolva jol hangzanak, de latni kene mukodes kozben mert azert a puding probaja az eves. :)
  • j0nNyKa
    2., ahogy erősödsz az adott fán, úgy érhetőek el az erősebb spellek
  • Johika
    A skill treen sorba kell kirakni skilleket vagy amikor elerhetove valik rakhatsz ra pontot?

• j0nNyKa
    staff simán jó lehet, mármint miért ne lenne? bármit a kezébe adhatsz, simán erős tud lenni staffal, független a fegyver a kaszttól teljesen
    dk - heavy armor - staff - mage guild spellek, abszolút el tudom képzelni
  • Johika
    Dragonknight
  • HyperMonkey
    Mi az a DK?
  • Johika
    AoC volt egy clas nem emlekszem mar a nevere, na az rohangalt ket kezes kardal es tuz spellekkel. Nagyon szerettem vele jatszani.

ESO skilleket nezegetve, dk + magus ceh lehet ilyen csak itt heavy es nem light armor.

Staf nem tudom hogy jo lenne e a dknak mivel gondolom az mas fegyver tipus nem th.
  • HyperMonkey
    Na ez az answer the call video nem kicsit basz oda.
  • j0nNyKa
    ja van létjogosultsága egyébként annak amit írsz, mer fasza destro bot spellek vannak
    illetve a fordítottja is jó lehet, pl. sorcból valami combat mage-et csinálni (én mentem heavy armor 2 kezes kard kombóval, bejött nagyon) - ha magicka helyett rakok néha health-re, úgy is maradtam volna
  • drop
    volt a bétába 3. guild is annak mi volt a neve?sokan használták is a skill fát ilyen oltárt tett le,néztétek a mount árakat vajon béta miatt volt ilyen ára?
  • Johika
    Koszi, akkor utana nezek azoknak is. Dk skillek + tuz alapu magia eleg utos lehetne.
  • PiszkosFred
    Abban az esetben, ha az adott bothoz tartozo varázslatokat akarod használni. Minden más, nem fegyverhez tartozó spellt esetében bármit foghatsz a kezedben.
  • Johika
    Jonnyka, a varazslashoz kell a hozza tartozo bot?
  • Nephin
    Igen, épp most töltöttem ki. :)
  • PiszkosFred
    Yep, hajnali fél háromkor.
  • j0nNyKa
    hahaha és erre jött is emailben a béta survey így végszóra :)
    gondolom nektek is
  • Susarc
    shit:D:D
  • j0nNyKa
    ööööö én miattad néztem rá, sorry :D
    másikra érdekes, múltkor volt egy csomó feedback, tesztek formok vélemény survey-k meg minden lóf*sz, nem is értem most miért nem
  • Susarc
    btw facebook-on semmi hír a hétvégével kapcsolatban...semmi köszönjük a feedback-et, jó volt a teszt,szar volt a teszt, metudtuk amit akartunk stb:((
  • Susarc
    jól van nem én vagyok az egyetlen hülye aki ránézett:D
  • j0nNyKa
    ja ezt írja mindenkinél, mondjuk lehet ez jót jelent, fene tudja :P
  • Susarc
    lolol

• j0nNyKa
    sajnos le kellett állítanunk, mert konkrétan ránk lett volna rúgva az internet összes ajtaja egy idióta fanbalfasz miatt, aki kiplakátolta a projekttel az internetet :|
    pedig nem kicsit ígéretes volt, nálam még mindig itt figyel a gépen a többszáz giga packet, amiből pikkpakk újraéleszthető lenne az egész, csakhát...

TL;DR: megjelenésig már biztos nem lesz ebből semmi, megjelenés után meg... én azt mondanám, hogy akkor se.
  • MaRee
    Akkor imádkozom Taloshoz egy bétáért, nagyon meg akarom nézni a területeket.
  • PiszkosFred
    Bezáratta a Zenimax, miután a jó kis titkos projektből valami nagyon hülye gondolat által vezérelve elkezdte hirdetni mindenhol, még a hivatalos facebook oldalán is az ESO-nak.
  • MaRee
    Megint kérdem, a régebbi tört szerveres dolog él még? Vagy már nem szabad itt erről beszélnünk?
  • Susarc
    nah mikor lehet már elővásárolni és ajándék összes bétában lehetőséget kapni??:PPP
  • PiszkosFred
    Ez megint az a baromság, amely egyszeg megrakad az ember fejében, és soha nem kerül ki belőle, még akkor sem, ha az egész egy félreértett mondat volt a fejlesztők részéről. Nem lesz mtx a játékban, maximum később, ha a p2p nem válik be. De a premierkor nem lesz ilyen, sose volt tervben.

Lesz store, karakter nevének átírására, feltámasztani törölt karaktert, stb. szokásos account szintű cuccok.
  • Nephin
    *sigh* nem lesz. Névváltoztatást és ilyesmiket vehetsz pénzért, a honlapon.