24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
LadyWhox #4682 Nagyon régi MMO's vagyok. Ezért is akadtam fent a növényszedésen. Nembaj, majd rájövök. Csak azt gondoltam, úgy megy mint pl Oblivionban, ott kaszáltam végig :) Gondoltam megkérdem hátha csak elnéztem vmit. -
Susarc #4681 félre értés ne essék jobb ez az akció dps akció heal:P én már wowban is úgy szórakoztattam magam,hogy folyamatosan pörögtem forogtam mentem ide-oda heal közben:) -
soundsonic #4680 Ahh ez a draconic DK is érdekesen hangzik.
The Draconic skill path provides players with a more defensive line of abilities. The Dragon Leap allows players to leap forward with magical wings while Spike Armor provides resistance to attack and returns damage to assailants. Players can inflict damage to enemies with Dark Talons and be healed instantaneously with Dragon Blood. Inhale will allow players to absorb health from nearby enemies. Scale Armor will enhance the ability to resist enemy spells and Burning Heart will increase regenerative rates for dragon abilities. The abilities on this tree can also be combined to complement each other. For example, using Dragon Blood in paired with the Inhale ability can provide the Dragonknight with extraordinary staying power. -
#4679 Majd megtanulja mindenki, hogy itt nem az van, mint a WoWban, hogy állsz és kapod a pofonokat, majd a healer életben tart :) Tanknak ugyanúgy aktívan kell kerülni az összes pofont, ami kerülhető. DPS pedig majd szépen odafut a healerhez ha gyógyulni akar, mint a Neverwinterben. :) -
Susarc #4678 nem az a baj hanem az,hogy nem lehet rendesen majd/időben majd/ észlelni kinek mikor kell és mekkora heal:S ha ez így marad -
#4677 Az aoe healt meg jol lehet szpemelni :)
Warden nincs, törölve lett, vagy átnevezve Templarnak, nem tudni, de kb. egy éve volt szó róla utoljára, aztán törölték azt a classt. -
Susarc #4676 van egy ilyen fócus téma és aki kivan fócusolva arra csak sacc/kb felé lősz és betalál a spell...,de mivel nem látszanak konkrét számok!! csak az a hevenyészett életerő csík ,így szerintem elég érdekes lesz a heal....értsd: már látom előre anyáznak majd a healerre közben meg vért fognak pis**ni:)
pedig van némi reflex gyakorlatom több évnyi raid healből 40 emberre:)) -
#4675 Nem tudom templarral van egy heal abilitym, ránézek simán valakire azt megnyomom a gombot. Nem olyan nehéz szerintem :D -
soundsonic #4674 Sosem heal-eltem még.. Szerintetek mennyire lehet nehéz egy Templar, valamint a warden-ről nem ír semmit az oldal. Ő mit tud? -
#4673 +1, nem mindig de sokszor megoldja -
soundsonic #4672 Azt Jonnykánál figyeltem meg, hogy ilyenkor reloggolt és meg tudta oldani a küldit. -
Susarc #4671 nyugi ez minden MMO-ban így van az elején! kicsit olyan mintha el lennél tévedve,de pár nap/hét és rááll az agyad meg a szemed! én pénteken alig találtam nyersanyagokat ma már a látható map végéből kiszúrtam mindet... -
#4670 Sose fogom megérteni, hogy miért mindig ugyanezt a szökést rögzíti mindenki, amikor a kinti világ sokkal szebb és érdekesebb, mint ez a lineáris, millió és egyszer látott 20 perc :) -
LadyWhox #4669 Nekem van ugy, hogy nem látok dolgokat és nemtudom megcsinalni emiatt a kuldit. Pls van olyan hogy restore shrine. Lemegyek egy hullanal találok egy botot ami a tisztításhoz kell, de nemtudok a megadott helyen semmitsem csinalni. Illetve, Oblivion/Skyrim-ben 2 marékra szedtem a növényeket. Itt meg bár millió növényt látok, csak nagyon ritkán tudok felszedni egyet ami fénylik.. -
Susarc #4668 az olyasmi lehet mint ADD-ben hogy precíz a fegyó....volt +1hit vagy +1 attackja ,de nem adott mágikus bónuszt mint a +1-es varázs fegyver:P:) -
soundsonic #4667 Gameplay: https://www.youtube.com/watch?v=2c6QW9_Jcng
#4666 Kieg: nem csak mágikusban van ilyen, az előbb találtam egy sima snassz axe-t, annak volt "Sharpened"-je (incr. spell and armor penetration) -
Susarc #4665 -
#4664 Az a limit a játékosok alapította guildekre vonatkozik. A Mágusok és Harcosok Céhe külön NPC guildek, lehet tagnak lenni bennük párhuzamosan, csak bírni kell erővel (meg skill pontokkal).
Johnnyka: fogalmam sincs, dungeonokat sajnos nem sikerült eddig kipróbálni. -
Susarc #4663 mondjuk skill pontod úgyse lesz mindre:P ,de ez így nem baromság? a warriorba csak véletlen léptem,mert akkor esett le mi is az amikor felvettem az első küldit:) utánna gyorsban rohantam is a mage guildet megkeresni sorci lévén...és mikor nem sontak ki a warriból a mágus küldi felvételekkor akkor azt hittem ez valami bug:P -
Johika #4662 Az a jatekos guildekrol szolt. Tes jatekokban belephettel mindegyik cehbe. -
soundsonic #4661 Most volt nemrég szó róla, hogy elven 5 guild-ben lehetsz majd. -
Susarc #4660 normális,hogy warrior meg mágus guildben is benntvagyok:P illetve elvállaltam a küldijüket?:P -
#4659 hm erről a dungeonről eszembe jutott most egy kérdés, fred te mindent tudsz úgyis:
a dungeon-ök (mindegyike vagy csak a vége felé) közösek a 3 frakciónak? pl. ez az első, a nem-emlékszem-hogy-hívják cell a high elfemnek ugye adott, dark elfék meg orkék is kapják azt, vagy másikat kapnak?
mert pl. ha emlékeim nem csalnak, a mage guild meg a fighter guild küldetések megegyeznek, illetve a főküldetés is (?!) -
#4658 Jogos, vki javítsa ki aki tudja :) -
#4657 90% hogy igen, nekem már X teszt óta van accom, még csak nem is írtak emailt, hogy "gyere paraszt a következő fázisra is", hanem így természetesnek vették, hogy jövök :)
az ilyen magyar valamik mögé meg legalább zárójelben írd már oda plz normál nyelven, hogy miről beszélsz (mi az a tolvaj pl, meg ki az a "Kis boss"?) -
#4656 spoileeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr -
#4655 Hja, a kvesztek leírását pedig mindenki olvassa majd, ha játszik, mert nagyon jó dumák és sztorik vannak. Kedvencem az Argóniai szerencsétlen, aki elmesélte, hogy idejött Morrowindbe Guart tenyészteni, de a Shalkok megtámadták és megették az összes állatot. Aztán nyitott egy kocsmát Davon's Watchban, de ott meg az Északiak kihajították a picsába. Aztán nyitott egy bányát a Red Mountain tövében, de kiderült, hogy a bánya mélyén egy Daedric Rom van, és faképnél hagyta mindenki. No, meg mivel a hegy egy vulkán, kitört, és oda lett a bánya. Aztán vett egy ócska tőrt Ebonheartban, "szalonnát hámozni", erre meg elkezdték a kultisták üldözni, mert kiderült, hogy azt a bizonyos "Razort" vette meg :D -
LadyWhox #4654 Kiváncsi lennék, hogy aki most bekerült a bétába az a köv. fázisnál is játszhat-e? -
LadyWhox #4653 Baromi jó lett a játék. Fikusz néven vagyok bennt. Erdei Elf tolvaj. Most voltunk a Cell-ben. De A Kis boss vmi cell guard vagymi igen elvert minket.
Bár én csak most leszek 11-es. -
#4652 Jelenleg 1-17es kontent van tesztelve a hétvégén. Ezt a fajta tartalmat hónapok óta tesztelik, a leakelt videók és a beszámolók alapján. És mégis, van bug benne rendesen. Akkor gondolj bele, milyen lehet "fentebb"?
Nagyon flottul fut az egész, de azért befejezhetetlen kvesztek, illesztési hibák, texture hibák, stb. van bőven. Ezek seperc alatt orvosolhatóak, és tudom, hogy egy-egy javítás máshol újabb hibát eredményez egy ekkora komplex rendszerben, de azért fél év után illene 1-20 zónáknak rendben lennie :) A kezdőzóna pl rendben van, Bleakrockban egy darab textura hibát láttam, a többivel nem volt gond, pedig bejártam minden zegét és zugát.
Hozzáteszem, azt a mennyiségű sötétséget, ami a generalon ment, azt még emészteni kell. Nem a szokásos vitákra gondolok, vagy trollkodásra, hanem olyan alapvető feladatok megoldására nem jönnek rá maguktól az emberek, amelyeket óvodában vagy előkészítőben már unnak a gyerekek... (három színből kirakni a kombinációt, vagy elolvasni a kvesztleírást Rana helyét illetően, stb.) -
Berennior #4651 Itt is megköszönöm neked, hogy streameltél nekünk. Külön megköszönöm azt is, hogy kérésre megmutattad a Breton, Wood Elf racet illetve a Dual Wieldes skilleket.
-
Susarc #4650 HMM akkor lehet most kielemzik az adatokat és ha minden fain jöhetnek a hosszabb béták? -
#4649 Pont ezért gondolom. Már nem csak US volt a béta, és lassan el kell kezdeni teszteni a 20-30-40-50-es területet, az 50+ nem is beszélve. Ezt pedig nem lehet havonta 3 napig tartó béta során, vagyis szerintem innentől folyamatos lesz, sőt, a hétvégéből is egész hét lesz. Persze attól függ, hogy muzsikáltak a szerverek most, hogy EU is rá lett engedve, meg a többi régió. -
Johika #4648 Az jo lenne, hatha kapok en is invet, bar szokas szerint optimistan csak 1 regg. van :) -
#4647 én mondjuk nem érzem elégnek, tekintve hogy láthattuk eddig a content... hát jó ha 10%-át, de inkább kevesebbet -
Susarc #4646 hááát nem úgy ismertük meg őket:P de az én tippemmel az még mondjuk 3 zárt béta meg 1 nyílt a release előtt az már rendben lenne:P főleg ha tudnék Twitch TV-n a haterektől bétát szerezni mindre:D:D -
#4645 Vagy még sűrűbben :) -
Susarc #4644 2-3 hetente sztem lesz mostmár rendszeresen -
#4643 ja 1 hónap múlva megin.. :D
bár hátha az eu meg a pts szerver miatt.. na meg a megjelenés közeledtével gyakrabban lesz