24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Susarc #4602 akkor lehet sokat tötyörésztem:) -
Susarc #4601 szerintem még nem lehet reszörcsölni....én se jöttem rá! aztán lehet mindketten elsiklottunk valami felett mint én a jobb klikkes encsantoláson:)
illetve van ez a prevízió képesség a skil treen 3. szinttől valami recepteket lehet ezzel gyártani ha adsz rá skill pontot...lehet azzal kell gyártani valamit bár a research elméletileg az,hogy te fejlesztessz ki valami újat a meglévő képességeidből szóval nem vágom:P -
Nephin #4600 Az egyik klántárs 15, többen 12-13. :) -
Susarc #4599 lassan vasárnap vége és szerintem a legtöbb ember még level 10 sincs pvp-ni,nemhogy 12 az instára szerintem megboostolhatták volna a szintlépsét,mert ezek nem nagyon lesznek tesztelve...,de az is lehet most majd release-ig lesz 2 hetente béta teszt hétvége és nem sietnek:) -
#4598 Ezt a researchot (bsmith) valaki magyarázza már el nekem. Két napja próbálok rájönni a működésére, de feladom, magamtól nem sikerült megfejtenem :) -
Susarc #4597 este 23 től minden-mindegy alapon akkor lövök streamet -
#4596 Most a hétvégén nem nagyon vadásztam videókra, kering annyi most a neten, mint égen a csillag. -
#4595 köszi:) -
Betonfal83 #4594 Fred felvett vidiket feltolod valahova? -
soundsonic #4593 Nem hiszem, de ittbelekukucskálhatsz a játékba. -
Susarc #4592 Óóóóó tenkes!:D akkor már vágom!
A köveket is megvan hogy kell/kellene beletenni (idág bevolt pipálva a HAVE KNOWLEDGE ezért nem láttam a sorban:)
szóval egy a baj,hogy az összes kavics piros......gondolom ezekhez recept kellene???
Az encsantokat betudom pakolni az frankó! -
#4591 képeket nem raktok?:) -
soundsonic #4590 majd marketből akkor :P -
Nephin #4589 Sehogy. :) PvP-ben kapnánk egy lovat az elején, ha be tudnánk menni. -
#4588 Fegyver/armoron/ékszeren jobb klikk - enchant - és ha van rájuk tehető akkor hajrá.
17 ezer pénzt honnan lehet összebugázni két nap alatt a mountra? Ötlet valakinek? Kipróbálnám, de 5 ezrem van és ez is két nap alatt jött össze... -
Nephin #4587 Pvp-be be tudtok jutni? -
Susarc #4586 a kész rúnákat /találatm mobokban/ illetve az ékköveket ,hogyan kell applikálni a fegyverekre+ruhára?? -
Betonfal83 #4585 igen -
Susarc #4584 lvl 9 ,de most goto work:P 10 től van PVP ugye? -
Betonfal83 #4583 Már ideje volt! xD -
#4582 megy a stream -
puca007 #4581 Sikerült most a napokban egy-két órácskára kipróbálnom a bétát.. hát egyetemsita létemre nem tudom, hogy lesz pénzem a havidíjra, de szerintem 'durva' jó egy játék sikeredett ebből :D -
Susarc #4580 Elder Scrolls Online is NOT cleared for broadcasting as it is still in Closed Beta. Such broadcasts are subject to DMCA suspension of your Twitch account. -
Betonfal83 #4579 -
#4578 még 1 kis esti streamet kapcsolok :) -
Nephin #4577 Szerintem nem döntötték még el, mi legyen vele. Az opció bent maradt, csak inaktív, aztán vagy kiveszik, vagy aktív lesz. De ha kiveszik is, biztos lesz rá UI mod szerintem. -
#4576 Átdolgozás alatt van. A múltkor nyilatkozat, miszerint nem lesznek címek/titlek a nevek előtt, kicsit kicsapta a biztosítékot a népnél, így gondolom most megoldják, hogy legyen :) (cask tipp) -
#4575 Működik, örök hála (megintcsak) -
#4574 nameplateket miért nem lehet még bekapcsolni? Kicsit zavaró, hogy sokszor azt se tudni ki a játékos. -
#4573 Igen. Találkoztam egy csávókával, bevett az Undaunted Céhbe, és meg is adta a kvesztet, hogy akkor irány Grotto és takarítsam ki, társakkal. Ez volt 6-7 szint környékén. A kveszt viszont 12-es szintű, nekem most lvl8-on nincs elérhető dungeon egyelőre. -
Susarc #4572 levihették volna az anyag költségeket 2. szint után beáll a crafting:S és az alap cuccokon kívül semmit nem lehet legyártani:( megnéztem volna más stílusu ruhát+fegyvert is:(
mára már faszán ráállt a szemem a nyersanyagok kiszúrására a map-en,de a light armorhoz a gyapot?-ot addig nem láttam amíg meg nem tanultam a 2-es szinten azt a nagyítós ikonos keresést,hogy ha közel vagy akkor csillog a "tárna" ahonnan letudod "szüretelni" -
#4571 Női karaktereknél mellméret csúszka -
Susarc #4570 6+5 -
Eksz #4569 Nekem azt mondta a dungeon finder 12ig, hogy kthxbye. -
#4568 8 -
Eksz #4567 lvl 12 -
#4566 Azt akarnám még kipróbálni a vége előtt, arra vagyok nagyon kíváncsi. Csak annyira tetszettek a küldetések - főleg a szöveg egy-egy esetben -, hogy még lvl6-7 körül is 2-3as küldetéseket csináltam :) Iszonyat nagy a világ, fogalmam sincs mi merre, de pont ez a legjobb az egészben, jelenleg.
Illetve, a harc a szopatás, bementem egy dwemer romba, mert a mágus céh odaküldött négy könyvért, és ha két "dwemer spider" jött velem szembe, és nem volt mellettem másik játékos, akkor cumi volt. Ezek a mocskok összedolgoznak, egyik direkt távol marad, amíg a másik leköt. A 2 darab scamp + 1 dremora lord pedig egyenesen szopóálarc, hiába vagyok templar és heal cuccom is van, ezek alámgyűjtanak, mert távolról szedegetnek, amit a közelharcban stunolgatnak... nehéz, ritka egy mmoban, de nehéz. -
#4565 neveket miért nem lehet bekapcsolni? -
nomiss #4564 esetleg insta , olvastam hogy lev 8 on mar van ? -
#4563 Ismerős is sorban áll, meg ahogy nézem, mások is írják. Béta van, ez ilyen, inkább most álljak sorban, mint áprilisban. Nézzék csak meg amit akarnak, már az nagy élmény volt, ami tegnap este meg ma reggel megadatott lvl8-ig elérve. :) Főleg, hogy régi kedvencekkel is összefutottam, az már csak hab volt a tortán.