sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Running
    Én is belenéztem kicsit a játékba. Nálam biztos vétel, mert tetszik, de az biztos, hogy igaz, amit mondtak; ez egy sima TES mmo, se több, se kevesebb.
    Engem 1-2 óra alatt annyira beszippantott, főleg a küldetések, hogy alig bírtam letenni. Alapvetően nagyon keveset láttam a játékból, így nem is értékelném jobban.
    Egy dolgot viszont rögtön kiszúrtam, a karakterlap, az nagyon kicsi és nagyon szerény, nem tetszik. Értem én, hogy ilyen a stílus, de nem értem, miért egy 4x8 centis ablakba kell elhelyezni a karakter fegyvereit, páncéljait, stb... Tudom ízlés kérdése, de ez gáz, szerintem.
    A másik a harc, amely szerintem ilyen félig kész valami lett. Tetszik, hogy hátraesnek a karakterek, meg van egy féle pörgés átugrás, de ennyi. Ez eddig kevés, több animáció kéne, legalább egy Neverwinter szintig el kéne vinni.