The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a fórumokon vannak olyan veterán szintezők, akik írják, hogy a zóna kétharmadát megcsinálták, és még csak a vet szint felénél tartanak. Ez azt jelenti, hogy alulszintezve kerülnek át a következő vet zónába, és a következőbe is... és a folyamat vége, hogy úgy érik el a vet 10 zónát, hogy kb vet 6-7 szintjük van. Én azt értem, hogy erre rá lehet pakolni group tartalmakat, triálokat, stb (habár az update 5 után mintha azok xp-jét is nerfelték volna), én is így lettem vet13-as, mire a vet 10 zónába értem. De _eredetileg_ nem így tervezték a mechanikát, hanem úgy, hogy questekkel el lehet érni a vet 10-et, és utána end game tartalmakkal a vet 14-et. Most nem lehet elérni csak a quest zónákkal a vet 10-et.
Az 1 misis VR szint szerintem faszsag. Siman es konnyen megoldhato volt mar kroabban is a szintezes, de most masfel misi XP sem egy hatalmas tett, 1 misi szinte meg mar ingyen van, nonszensz. Kar, hogy a fejlesztok kezdik ennyira kinyalni a sok segget. De, ez csak egy velemeny, a sok kozul.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.11.11. 23:52:19
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Hi everyone,
We have identified the issue where you are unable to level up to a higher Veteran Rank even though you are continuing to gain XP. We are working on a fix for this as quickly as possible, but please be aware that you are not losing any XP by playing in the interim. Once we roll out the fix, all you’ll need to do is earn one point of XP (by killing a monster or discovering a town) and you’ll rank up to the correct Veteran Rank and receive skill points owed to you.
Also, we have heard your concerns about the overall amount of time it takes to earn Veteran Ranks, and are planning to reduce the amount of XP required to earn a Veteran Rank to 1,000,000 XP from 1,432,550 XP, decreasing the amount of time it takes to gain a Veteran Rank by a third. We’re aiming to have this available to you in our next patch.
Hát végül is ez is egy megoldás...
Szóval a következő patchben javítják a szintezéses bugot, elvileg megmarad az xp és szintet is rögtön lép majd az emberünk mihelyst legalább egy xpt-t szerzünk a javítás után.
Erre azért nem vennék mérget😊
A szintekhez kötődő xp-t is csökkentik 1 millára, így közel 30%-al gyorsabban lehet majd fejlődni.
mert 259xp egy 56k hp-s bossért elég kiábrándító...
amugy azon rohogok, hogy tegnap kiloggoltam v5 ként 16%xp-vel, es az ma lecsokkent 5%-ra...reciprok rest bonus...
idiota bagazs ez a zenimax.
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Utoljára szerkesztette: Bandras DaSilva, 2014.11.11. 19:38:57
Így mondjuk nem annyira vicces a játék😞
Enyiszer meg semilyen mmoban nem leptem szintet 😄DD
Meg megprobalom hogy torlom addon konyvtart aztan repair hatha.
Koszi
Apró kis frissítésre ébredtünk ma (is), ugyanis élesbe ment az 1.5.3-as #ESO patch. A szokásos javítások és egyéb fixek mellett talán a legérdekesebb változás, hogy a szakmai napi küldetések (writs) már nem küldik el a játékost 20-as szinten kapálni Coldharbourba, illetve a veterán szinten karóba húzott ellenfeleink után járó XP mennyisége is megváltozott:
- Crafting writs will no longer ask you to deliver to other dimensions unless you have reasonable means to reach them (such as Coldharbour).
- You will receive full credit for monsters 1-3 ranks below you.
- You will receive 75% of XP for monsters 4 ranks below you.
- You will receive 30% of XP for monsters 5 or more ranks below you.
Teljes lista a kattintás után.
1.5.3 Patch notes
Továbbra sem rakták rendbe a küldetés-XP-t :S de legalább tervezik, a következő fix-ben:
"ZOS_GinaBruno -
Not in this patch as a fix is still being worked on - it just wasn't ready in time for 1.5.3."
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Ezzel a módszerrel már működik!
Bent vagyok és játszok...
Ez a virágnyelvi megfogalmazása annak, hogy ne töltsd le a nem hivatalos megoldást hanem várj még pár órát - napot. 😊
Utoljára szerkesztette: hagirez_melo, 2014.11.09. 14:52:27
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.11.09. 13:35:01
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
múlt héten kimentem pvp-zni...hihetetlen mennyire visszajött a daoc feelingje, minden annyira ismerősnek tűnt, persze, rossz a ******* **** rossz végén állni, mint AD harcos, de hát ez van😊
úgyhogy végül is valamennyire kibékültem az end game-el egyelőre, de remélem hamarosan jön vmi új tartalom is majd ami nem 100%-ban grind
nekem a legjobban a daoc-ból a battlegroundok hiányoznak (ami nem egyenlő egy arenával, vagy egy war scenario-val, aki emlékszik tudja miről beszélek)