24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Terawatt
    Fincsi, fps-t keményen felezte nálam fix 60ról 22-34 körülre. Lehet az új procival jobb lesz egy fokkal.

Az íjászkodás animáción valamit finomítottak az utóbbi patchekben, mert sokkal jobbnak érzem mint régen volt? Lehet csak öregszem :)
  • Running
    Aki szeretne egy kis grafikai mókolást, nézzel el ide: Link
  • Snowpaws
    Köszönöm. :)
  • PiszkosFred
    Nem fogod elvesziteni, amit valaha megtanulsz a karakterrel (legyen az akar a mounthoz kapcsolodo riding skillek egyike) mar orokke a tied. Erdemes minel hamarabb elkezdeni.
  • Snowpaws
    Sziasztok. Riding skillt érdemes fejleszteni mount vásárlás előtt, tehát mire meglesz a mount már lesz statom, vagy elveszítem?
  • Running
    Lassú neteseknek, akik kipróbálnák a játékot:
    Meanwhile you can start downloading the client here: https://help.elderscrollsonline.com/app/answers/detail/a_id/25095/session/L3RpbWUvMTQyODU0NDkwMS9zaWQvWWdoeXVvam0%3D
    PC: http://elderscrolls-a.akamaihd.net/products/BNA_Launcher/Install_ESO.exe
    MAC: http://elderscrolls-a.akamaihd.net/products/BNA_Launcher/Install_ESO.zip
  • Running
    Elkészült az új videónk, akit érdekel nézze meg:
  • Running
    Én is ezt szoktam érezni, mikor 3 mp alatt érkezik meg a levelük. :D
  • Fpocok
    Arról beszélek :D
    Olyan lassú az email rendszerük, hogy másfél óráig tartott, míg jött két db visszaigazoló email, de amikor beléptem, kiderült, hogy még nem is lehet tölteni.
  • Terawatt
    Ez nem a gta5 topic
  • Fpocok
    Meh. Ilyen gyorsasággal sosem fogom tudni letölteni a 80gbot lol
  • PiszkosFred
    Jövő héten 4 napos free weekend lesz, aki nem vette meg az ESO-t - DE BÉTÁZOTT -, az megnézheti, milyen most a játék. Aki nem bétázott, az egyelőre nem, de val'szeg nekik is lesz majd trial/free hétvége.
  • Terawatt
    Régen érdemes volt, mert akkor mind fejlődött. Szerintem még mindig így van, de ha nem az okosok helyre raknak. Én mintha úgy toltam volna hogy két slot kivételével a fő páncélfajtát használtam :)
  • Betonfal83
    Na ennek örülök köszi! Érdemes minden páncélfajtát viselni?
  • Bandras DaSilva #19461
    Szia,

nem elképzelhetetlen. Az elején kicsit nehézkesebb, és inkább a harci skillekre érdemes költeni, de ha összeszeded mindenhol a skyshardokat, megcsinálod a public dungeonöket, akkor a későbbiek folyamán lesz elég pontod.
  • Running
    A heti 2.0.4-es peccs éles a szerveren, enjoy: Link
  • Betonfal83
    Értem és köszönöm!Kezdésnek Alchemyt választottam én is a piák készítésében látom a lehetőséget majd 50 felett. Akkor nem elképzelhetetlen a 3 szakma 1 karinál mer még a clothing/enchanting párosra gondoltam ja meg ott a woodwoker na az már 4... Ó basszus XD
  • Lengyel2
    Én azt mondanám, bár én nem vagyok egy nagy szakértő, hogy amíg felfelé szintezel, lvl 50 alatt, max. két szakmát tanulj ki, mert nem lesz sok skill pontod, és ami jön, azt jobb a karakter erősítésére költeni. Ha már magas szintű veterán a karakter (most még a vet rendszerben), akkor elkezdenek felhalmozódni az el nem költött skill pontok, na akkor már lehet többet költeni belőlük új szakmákra.
    Azt is tapasztald ki, melyik szakmát érdemes a napi writ-eket elvállalva fejleszteni, és melyeket nem éri meg. Általában azt mondják, hogy pl. az Alchemy szakmában megéri daily writ-ezni, mert a jutalom általában többszöröse annak, amit a feladat végrehajtásába befektettél (ez nekem is bevált), de más szakmáknál ez nincs így, nekem pl. a Clothing és a Blacksmithing napi writ-ek csúnyán ráfizetésesek.
  • Betonfal83
    1 karival hány szakmát érdemes megtanulni?
  • Betonfal83
    Köszönöm a segítségetek!
  • Nephin
    Rendszergazdás indítás is segít.
  • PiszkosFred
    Ha felugril ez a hiba, de ott a PLAY felirat, akkor szard le es indtisd nyugodtan! Ha nincs, csak a REPAIR felirat, zard be a launchert, majd inditsd ujra! Hulye es idegesito launcher bug, egyszer majd megoldjak - vagy nem. :) Nehogy elkezd a repair muveletet, emrt teljesen felesleges!

Vagy, indithatod a jatekot kozvetlenul az eso.exe-vel is, ahogy Rannah mondja, az meg gyorsabb megoldas, sot, a launchert a jatek inditasa utan amugy is ajanlatos kiloni a hatterbol.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.04.04. 09:26:17
  • Rannah
    Nekem is folyamatosan hibaüzeneteket ír ki a launcher, de ha közvetlenül indítod az eso.exe-t, akkor elvileg kikerülöd ezt a hibát.
  • Betonfal83
    Valaki tudna megoldást erre a hibára. Tegnap még semmi baja nem volt.. Mi a bánatot akar ez most updatelni?
    Utoljára szerkesztette: Betonfal83, 2015.04.04. 09:01:56
  • PiszkosFred
    Azota csak maga a szokes megvaltozott vagy haromszor :) Lesz annyi fegyvered, hogy nem gyozod hordani oket/lebontani.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.04.03. 22:28:22
  • Betonfal83
    Csak fura volt! Betában volt fegyverállvány ha jól emlékszem..
    Utoljára szerkesztette: Betonfal83, 2015.04.03. 20:43:18
  • Terawatt
    Lootolsz, veszel :) Rab vagy találsz amit találsz. Class skilljeid tudod tolni ettől függetlenül :)
  • Betonfal83
    Üdv! Megvettem de mi az hogy sorcival 2 kezes kardot kapok?? Hol találok staffot?
  • 765443
    Hát hiába mentem be a Storeba ott se tudok venni semmit max ilyen pointokat meg magát a játékot meg a Imperial Edition-t na meg az ESO Plus-t ami persze állitólag van nekem
    valaki egyjó ötleltet?
  • Terawatt
    Remélem én is. Ha nem is fog óriásit durranni, de segíteni fog a játék fejlesztésében.
  • Running
    Jogos, reméljük a konzolos megjelenés után megpörgetik az eseményeket, lezárják végre ezt a veterán mizériát és rámennek az elhanyagolt, elcsúsztatott contetnekre. PL egy lagmentesítő dlc-nek kifejezetten örülnék. :)
  • PiszkosFred
    Persze, nagy dobas lenne az ESO reszerol. De a franchise szempontjabol nem tudom, hogy melyik eri e meg.
    1. "Elpocsekolni" az egyik aduasz temat egy "par millios" mmoban (bator tipp a konzolosokkal egyutt),
    2. Megvarni a kovetkezo egyjatekos reszt - amelynek az elozo resze is cirka 20-22 millios eladast produkalt (amivel mindenkori eladasok tekinteteben top25-os) -, es ott robbantani meg nagyobbat?

Szerintem az ESO-ban boven eleg egyelore, ha a teljes kontinens elerheto lesz, kiegeszitve olyan Oblivion realmekkel, amelyeken meg nem jartunk, legalabbis en mar akkor orulni fogok, ha vegre ujra teljesen bejarhatom Tamrielt 4-5 even belul. A TES sorozat meg folytatodjon egy olyan helyszinen, amelyet az ESO-ban nem lattunk/lathattunk, vagyis valahol tavol, egy messzi-messzi....kontinensen :) De mindez csak egy okos skodas.
  • Terawatt
    Szerintem meg pont emiatt lenne jó, hogyha mondjuk egy kiegészítőként kerülne be, mert vonzaná a népet, de érthetőek az érveid. :)
  • PiszkosFred
    Hogy jatszhatunk e valamikor is Atmoran, Akaviron, Yokudan vagy Aldmerisen, stb. eddig elsullyedtnek/elpusztultnak hitt kontinensen? Szerintem igen.
    Hogy mindez az ESO-ban? Szerintem kizart.

Ket okom is van, amiert EN igy gondolom :)
    - Az elso, hogy Akavir, Atmora, stb. megjelenese akkor potencialt rejt (mint mondjuk a Dwemer mitologia), amelyet nem fog hagyni a Bethesda egy mmoban elsokent elsutni. Ezek a teruletek szerintem uvoltenek azert, hogy teljes TES reszt kapjanak, annak minden lehetosegevel.
    - A masodik, hogy az ESO a multban jatszodik, es megborulna a korabbi (de idoben kesobbi jatszodo) TES jatekok vilaga azzal, hogy ha a jatekosok eljutnanak valahova ezek kozul. Miert? Mert nem csak barlangrol vagy romrol beszelunk, amelyet maximum a kornyeken ismernek, hanem ket olyan lehetseges expediciorol, amely nagyobb volumenu annal, hogy errol ne szamoljon be senki a kovetkezo ezeregynehany evben.

De a realitas megvan, hiszen pl Akavir ezer szallal kotodik Tamrielhez, es nem csak ok jottek at hozzank (vagy ilyen, vagy olyan indokkal), de pl a legendak szerint sok Tamrieli hos is azzal fejezte be palyafutasat, hogy elhajozott Akavirra, egy utolso kalandra. Azt tudom csak elkepzelni, hogy a kovetkezo TES reszben esetleg bekerul Akavir, ott megkapjuk az eddig kicsit hianyos (forras nem nagyon van ertheto okokbol) mitologiat, megismerjuk a vilagot, majd kiderul, hogy a multban is voltak mar nem kis expediciok, es ekkor jon a kepbe majd az ESO. De mindez csak tipp a reszemrol.
  • Running
    Szerintem minden terület meg lesz csinálva.
  • Kryon
    Kár, hogy csak április 1. Legalább a tenger se csak dísznek lenne, hanem mondjuk hajózhatnánk a kontinensek között.
    Amúgy meg MMO, tolni kell a tartalmat kifele folyamatosan. Szerintem max 4-5 év és tényleg berakják.
  • PiszkosFred
    Azert tessenek csak helyen kezelni az alabb linkelt cikket :)
  • Running
    When I click on “Buy Crowns” in the Crown Store, nothing happens. What do I do?
    This is a known issue. Mac players who attempt to use the "Buy Crowns" button from within the Crown Store will not have The Elder Scrolls Online PC/Mac Store open in a new browser window.

Mac players can still buy crowns from The Elder Scrolls Online PC/Mac Store by going to https://account.elderscrollsonline.com/store manually outside of the game. We hope to resolve this issue in a future update.

Please note that newly purchased crowns are not attributed to an account until the player has logged out to the character select screen and logged back in.
  • Terawatt
    Cool. Nagyon jól hangzik. :)
  • Running
    "Új cikk a weboldalon: Irány Akavir!
    Egykoron Todd Howard, a The Elder Scrolls sorozat atyaúristene azt nyilatkozta, hogy a ‪#‎TES‬ sorozat sosem fogja elhagyni Tamrielt, maximum az Oblivion létsíkjaira fogunk ellátogatni. Úgy fest, hogy a The Elder Scrolls Online fejlesztői vagy nem olvasták ezt a nyilatkozatot, vagy nem egyeztettek a Bethesda Game Studios vezetőivel, nem tudni, mindenesetre készülhetünk a nagy kalandra! Igen, a következő ‪#‎ESO‬ kiegészítők valamelyikében nagy valószínűséggel a Sárkányföldre, vagyis Akavirra is el fogunk látogatni. Részletek a cikkben."
    http://www.elderscrolls.hu/the-elder-scrolls-online/391-datamining-new-dlc-akavir