10203
  • Laza
    Ez már szánalmas ... mondjuk nem mintha nem lenne minden játékhoz hasonló.

De végül is mindenki magának játszik, szóval nem kell ezzel a meg a használóival foglalkozni. A saját játékélményét rombolja, mert kb itt vész el az egésznek az értelme.
  • wesker24
    az X360-as controller-erekkel nincs gond én az x360-as gombokra mondtam hogy annak lecserélése van tervben vagy hozzá irja zárójelben hogy billen melyik gomb az !
  • mcwolf
    Akkor ez a trainer azt jelenti,hogy hozzám is bármikor betörhet egy ilyen gyökér "terminátor"??
    Mert akkor tényleg megbaszta a ló az egészet
  • wesker24
    Saját maguknak köszönhetik le se szarták az egészet egy moddernek sikerült mindazt megcsinálni amit a fejlesztők basztak megcsinálni !
  • Tinman #910
    Miért? Mi a baj az X-es controllerekkel? Komolyan semmi gondot nem tapasztaltam eddig.
  • Dant0r
    De az miért is játszik ezzel a játékkal?

Ez olyan, mintha chilis fűszeres pepperónis pizzát szeretnél úgy megenni, hogy ne csípjen.
  • Tinman #908
    Tökéletesen elfogadom amit mondasz... abs. megértem!

Viszont aki csak 1-2 órára akar leülni szórakozni, az messziről kerülje el a játékot. Miért kell, hogy minden játék casual kompatibilis is legyen?

Milliónyi nem ennyire hc játék van... nem kell ezt a keveset is elvenni azoktól akik rajonganak az ilyesmiért.
  • Shep
    De azért ez mekkora pofán vágás már a készítőknek.
  • Tinman #906
    20 óra és úgy equip-elsz, mint egy profi. :-D
    De igazad van, tényleg kissé fura elsőre a menü.

Lock-on a jobb analóg lenyomva, u.e. fel is oldja.
  • wesker24
    A végén még ez a félisten modder ugy helyre pofozza a játékot ezalatt a néhány nap alatt amit a fejlesztők basznak megcsinálni !

Azt olvastam hogy az x360-as controllerek javitása is tervbe van véve !
  • Shep
    Az a baj ,hogy te csak egy játékosfajtát akarsz elfogadni azt aki ha elkezd egy játékot ha bele döglik is de végigviszi, nem mindenki ilyen van és hidd el ezekből van több akiket nem érdekel a történet, meg ,hogy mi lesz a végén egyszerűen csak le akar ülni és ki akar kapcsolódni 1-2 órára őket nem érdekli, hogy ha most megverem 2 óra alatt 100 halál után ez a fehér oroszlán t akkor majd hű de király leszek, ők csak nézelődni akarnak, ütni vágni, megnézni a tájat, akármi.
  • Fpocok
    Sikerült legyőznöm az első nagy ellenfelet... hogy kell előcsikarni a lockont? Mert mintha nem írná, melyik controller gomb az.

Viszont a shieldes résznél szoptam. Na nem amiatt, mert meghaltam, hanem MERT OLYAN SZAR A MENÜ... nem tudtam, hogy kell equipelni :D Kézbe vettem, tudtam vele ütni. Aztán csak rájöttem, de vagy két három percet szívtam vele. Ez sok idő.
  • Tinman #902
    Ez a srác egy félisten! De komolyan! ^^
  • wesker24
    I'll investigate that tomorrow. I can't guarantee a quick fix though. First I need to find out what's causing it (while 99% of the HUD elements work fine) and then I need to fix it and not break anything else.

Fixing supersampling and probably DoF will come first, since I know exactly what needs to be done there.

Na ez egyre jobb lesz szóval a következő patchben Supersampling és Depth of Field is lesz és csak utána jön a missing text hiba kijavitása !
  • Tinman #900
    Teljesen igazad van.
    Irónia nélkül.

Rövidre zárom magam, mert leírni úgysem lehet, érezni kell... és az is lehet, hogy sokakra nem is hat úgy a játék akkor sem, ha csalás nélkül végigviszik.
  • Tinman #899
    Mert sikerül az cheat nélkül is!

Volt a DaS-ba az Ornstein és Smough harc. 2 napom ment rá, persze összesen "csak" 7 óra.

Sikerült, pedig azt mondtam, hogy ok... ennyi volt én ide kevés vagyok. Amit utána éreztem azt át kell élni, nem igazán lehet leírni.

És ez az egy "élmény" a DaS csak egy picike szelete.

Hidd el, úgy, hogy tudtam, hogy itt nem nagyon van egérút, sokkal, de sokkal jobban koncentráltam a játékra és annyira mélyen elmerültem benne, ami már a "játszok egy játékkal" új szintje.

Nem tudok mást mondani... egyszerűen éreztem ahogy a napok múlásával egyre összeszedettebb, ügyesebb, taktikusabb, előregondolkodóbb lettem és ez az IRL mindennapjaimra is kihatott. Jobb kedvű voltam, az IRL problémákat is sokkal könnyebben és elegánsabban oldottam meg. Nagyon jó érzés volt.

És nagyon rossz érzés volt, amikor már 22x-re haltam meg valahol, de soha nem adtam fel és a végletekig kifigyeltem az egyes ellenfelek tulajdonságait, harcmodorát, hogy az a bizonyos kis rés feltáruljon előttem.

Elfogult vagyok, ne hallgass rám.
  • jarlaxxe
    Nekem is az egyik kedvenc játékom a DaS de én nem nézem ennyire elvakultan a játékot mint tinman.
  • Shep
    Ok, akkor az elejéért még egyszer bocsánat de a végével nem értek egyet szerintem aki játszani akar az szórakozni is akar és aki nem elég jó hozzá az miért ne játszhassa végig segítséggel, ha neki ez is szórakoztató akkor nincs ezzel szerintem gond. Én sem szeretem a csítet de ha valakinek csak így sikerül akkor miért vegyük el tőle a lehetőséget, hogy a végére érjen egy játéknak? Továbbra is tartom, hogy egy játék célja a szórakoztatás még akkor is ha ehhez valakinek csít kell. Ismerek olyat aki kb 1 játékot játszott végig életében de bármivel jól elszórakozik, nyomatja a csíteket és ökörködik ha neki ez kell ahhoz ,hogy jól érezze magát hát ez kell, kinek árt vele? Ez csak egy játék, nem a sarki kisboltot rabolja ki csak örömét leli valamiben.
  • IMYke2.0.0.0
    Én 100%-osan megértem Tinmant.
    Megint egyedül vagyok ezzel?
  • jarlaxxe
    Bárcsak ez a opcionális marhaság volna ennek a portnak a legnagyobb baja.
  • IMYke2.0.0.0
    1000%.
  • IMYke2.0.0.0
    Bizony.
  • Seth
    Ezzel az arénás pvp résznek is annyi lesz.
  • Tinman #891
    Atyaég! Ez egészen döbbenetes...
  • Tinman #890
    ... szóval nagyon sajnálom, hogy nem tudták ezt valamilyen módon megoldani. Hogy? Nem tudom... felhő alapon pl.
  • IMYke2.0.0.0
    Ráadásul, nem is kell megszakadni a keresésében - ez a szomorú -, mert ha "game fix"-et keresel, azonnal megtalálod, ugyanott.
  • Tinman #888
    "de valamiért azt érzem ,hogy azért mert te végig szenvedted ezt a játékot valamiért többnek érzed magad, mint aki"

SAJÁT MAGAMMAL szembe érzem magam többnek mint előtte! Komolyan büszke voltam magamra, mikor végigjátszottam őket, mert soha nem voltam egy hardcore gamer, aki Ikarugával kel és fekszik vagy Starcraft ütközetekkel üti el a napjait.
    És természetesen nem szenvedtem... néha elég szívatós volt, de az utána érzett öröm az priceless!

Hogy többnek érzem-e magam annál, aki az első pár órában feladta? Esküszöm, hogy NEM!

És türelmesebbnek, kitartóbbnak? IGEN!

"nem és úgy gondolod, hogy be leszel csapva valamint a te nagyságod csökken az által ,hogy ha valaki ilyen módon viszi végig a játékot."

Becs szó nem így látom! Komolyan azt szerettem volna, ha a PC-sek, topiklakók hónapokig akár erről beszélnek és akár együtt keresik a megoldást helyzetekre, együtt agyalnak titkos dolgokon, stratégiákon.

És amikor végigviszik, akkor elismerően bólogatnak és talán belátják, hogy mennyire, de mennyire fontos a játékélmény és mennyire sokad rangú ezzel szembe a grafika.

Oldalas beszámolókat akartam volna olvasi PC-sektől, az örömükről/izgalmukról/küzdelmeikről. Komolyan! Nagyon vártam már, hogy mit szóltok a játékhoz...

"Nem rohadt mindegy, ki hogy ér a végére, egy játéknak szórakoztatnia kell akinek ehhez majd erre van szüksége, hát akkor úgy játssza."

Sajnos nem! Nem ugyan azt nyújtja !!!EZ!!! a játék, ha van mentőöv. Itt az egyetlen mentőövnek a tábortűznek kellene lennie, meg a TÁRSADNAK akit esetleg meghívsz!
  • wedge31
    Nincs ezzel semmi gond mindenki ugy rontja el a játékát ahogy akarja.
  • Shep
    igen no mouse programmal.
  • IMYke2.0.0.0
    Mit mondtam????

"Dark Souls v1.0 +14 TRAINER"
  • Fpocok
    Valahogy meg lehet oldani, hogy ne legyen az a kurva egér a képernyőn egész idő alatt? Amúgy bill egérrel lehetetlen irányítani.
  • Fpocok
    Aki cheattel akar játszani... az mi a fasznak rakta fel? Ne csináljátok már.
  • Tinman #882
    Részben.

Más lesz az élmény... nagyon sajnálom, hogy

Egyébként mindegy, hogy én beírom ide vagy sem... mihelyst érzik az emberek, hogy keményedik a játék, rögtön kiskaput fognak keresni és akkor 1000%, hogy nekik is eszükbe jut.
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos, ilyen trainerek 0 day jelennek meg, szinte a játékokkal együtt...
  • Tinman #880
    Pontosan!

Ott a save file... 1.900.000 lelket és 150-es life-ot hackelsz bele nemsokára 30 mp alatt.
  • Tinman #879
    Tudod miért? Mert kerestem, hogy hova mentette le a háttérben futó progi a képeket és akkor akadtam rá. Teljesen véletlenül. Becs szó!
  • Shep
    Ne értsd félre és bocsánatot kérek előre is de valamiért azt érzem ,hogy azért mert te végig szenvedted ezt a játékot valamiért többnek érzed magad, mint aki nem és úgy gondolod, hogy be leszel csapva valamint a te nagyságod csökken az által ,hogy ha valaki ilyen módon viszi végig a játékot. Nem rohadt mindegy, ki hogy ér a végére, egy játéknak szórakoztatnia kell akinek ehhez majd erre van szüksége, hát akkor úgy játssza.
  • wedge31
    Nem kell törödni vele. Ennyi.
  • ratgab
    Szóval azt mondod a pc-sek ezután körberöhögik a konzolosokat, amikor azt mondják a DS nehéz? Ettől tartassz?
  • jarlaxxe
    Érdekes mod mégis te vagy az első akinek ez eszébe jutott...