10203
-
#994 Na de konzolon is ilyen, ezt nem fogja megoldani senki szerintem. -
#993 Nagyon jóó ahogy a sárkány felszáll és lefelé fújja a tűzet a földre :)
Kell :) -
#992 Ennyit bír a hardware,spórolnak ahol lehet és ez pedig egy port. Majd valaki megoldja pc-n -
#991 Dehogy kell, uninstall majd legyőzi :) -
#990 Akkor ugyanazt nézzük :) -
#989 Elsöre nem is tehetsz mást de másodszor le kell gyöznöd. -
#988 Az ok de azt ne, mond hogy ez az árnyék nélküliség a jellemző :) -
#987 Szintén nagyon tűkön ülök, de sajna csak egyelőre a szemet wrz fcking van :-(
De jó lenne egy olyan cég, ahol ha megrendeltem a dobozos játékot és ki is fizettem, akkor email-ben megkapnám már az érkezés előtt az élesítő kódját. Kibírnám :-) -
#986 Én is azt nézek ... vki éppen a Black Dragon Kalameet-et üti ... azaz csak próbálja, mert egy ütésből lemegy a gyerek hp-je 20%-ra :D
Nagyon jóó a játék, kell azonnal :) -
#985 "de ez egy mostani generációs játék."
mond ezt a lassan 8 éves 360-ps3 hardware-nek -
#984 Hát kimegyek egy szál semmivel, ott van a nagy dög, na mondom jó esélytelen, merre van a kiút? Meg sem suhintott úgy kilógtam :) -
#983 Biztos nálam van a hiba de én egyedül a 3. képen vélek felsejleni némi árnyékot a karakter részéről, minden egyéb ilyen ps2 szint, semmi normális/fény árnyék csak odadobált objectek. tudom ,hogy nem a grafika a lényeg de azért van egy minimum szint. Mert el vagyok én a ps2-es emus játékokkal is de ott tudom ,hogy az a szint elfogadom de ez egy mostani generációs játék. Na mindegy többet nem írom le mert már én is unom, hát még más :) -
#982 Twitch-en nézek egy srácot,az új content-et nyomatja. Baromi jó és hosszú(4 órája nézem kb, backseat gaming for the lulz),tartalmas,de nem akarok spoilerkedni -
#981 Pyro = ingame cheat :-D
Neeee ne bántsatok! :-DDD -
#980 :))) -
#979 Nem, elötte megkapod mindketöt. -
#978 Én is csak kipróbálom, kétlem, hogy beleölnék 1-2 óránál többet.. -
#977 Kell a szart, elszaladtam mellette :) -
#976 Kedvcsináló tőlem :-)
Nincs drop, ÁRNYÉK VAN, szál a por, stabil 30 FPS, nagy dögből kis részlet a Walley of Drakes részen:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A kétes "legendás" Blighttown széle semmi röccenés nem volt:
-
#975 -
#974 pontosabban pyromance flame-et. Ami egy tuzes kez. -
#973 Az oké, de az első boss-t (asylum) meg kell ölnöm egy törött kard(nyél)-al?:) Jó móka lesz:) -
#972 Ez is vicc, be kell tenni a kezet a masodik fegyvernek.
Sot az is le van irva, hogy fuss... ne az, hogy kuzdj..
Eygszeruen borszaszto nyakatekert nyavaja eddig ez a jatek.
De meg kuzdok vele egy picit, hatha meglatom benne azt amit masnak mar sikerult :)
-
#971 De az X360 masinám (szürke Elite) meg olyan hangos, hogy bekapcsolni sincs kedvem :( -
#970 Te is pyroval tolod?
Majd találsz egy jó fejszét meg pyromancer flamet azzal tudsz majd varázsolni. -
#969 Space a sprint, nyomvatartod. Ha space nyomvatart + egérgomb, akkor üt és hátraugrik. Ha sprint és irány, akkor vetődik. -
#968 Nem azért szóltam meg, mert azzal akar, hanem mert teljesen elutasítja és semmisnek veszi a másikat. Ennyi :) -
#967 probalom magam hitegetni, hogy ez valami hihetlenul atgondolt jatek, harcrendszr szempontjabol, de igazabol valami borszaszto szar.
Itt nem azon mulik a gyozelem, ki milyen ugyes, taktikus, sokkal inkabb milyen veletnszeruen rontanak rad az ellensegek, es ok milyen kombokat nyomnak. arrol nem beszelve, hogy a varazslatokat meg eldobalom az ellenseg mellett, vagy fentakad mindenen es meg celkerszt sincs. A Labba beakado holttestek vonszolasa, az ellenseg beakadasa a tereobe stb stb, mind mind rontja az osszkepet.
-
#966 Most bill+egérel játszok engem csak a kurzor zavar meg az, hogy minden gomb funkciójára nekem kell rájönni.
Az első bosst pl plunged attack nélkül öltem meg mert nem tudom elöcsalni a sprintet dettó.
Egyébként másodikra megvolt a boss... -
#965 PC-re eszedbe se jusson megvenni. Komolyan mondom. -
#964 Tudtok olyan boltot Bp-n, ahol lehet már kapni a játékot?
576-nál rendeltem elő (az van a legközelebb), de felhívtam őket, és csak jövő hét szerda körül lesz :( -
#963 blur-t és AA-t kapcsold ki, akkor jó lesz.
Két kérdés:
1. pyro-val hogy lehet varázslatot használni (játék legeleje) ?
2. komolyan egy törött karddal kell levadásznom azt a monstrumot az elején? -
#962 game controller highly recommended -
#961 Billentyűzettel nem irányítható normálisan? Meg ez az egérkurzor? Hát....... -
#960 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!később úgyis megzakkant volna és meg kell ölni,szóval nem lesz belőle semmi gond -
#959 ugye nem baj, hogy megöltem? másodjára már békén hagytam volna, de nem akart békét kötni :( -
exoterm #958 working as inteded -
#957 Rájöttem. -
#956 Pedig az is kutya nagy munka eltüntetni egy egérkurzort. Szart nem ér ez a port abban a formában ami a lemezen van, ilyen áron meg aztán pláne nem. Középkorban ezt hívták kóklerkodásnak amiért csúnya büntetés is járt. -
ratgab #955 Azt várhatod, mert azt mondták a fejlesztők, hogy kiadják, de részükről ennyi!
Hivatalos javítás nem lesz!