10203
-
#714 Lehet erről a képről valahogy lemaradt, de ha megnézel gameplay videókat a YT-on, akkor azokon mind van árnyék. -
Csokis #713 Jaja, nagyon jó fórum szerintem. Persze szemetek/hülyék/stb. ott is vannak, de mégis szeretem. Sokszor van ingyen cucc osztogatás (pl. Steam játékok, béta kulcsok is), ami jó dolog. Viszont nem könnyű bekerülni oda. Nekem "csak" fél év volt, állítólag az még elég gyors is. -
#712 Meg úgy általában a legfrissebb játékhírekkel szolgálnak. Mindig ők az elsők, mint valami warezbanda :D -
Csokis #711 Egy "játékos" fórum. A legnagyobb. -
#710 Na de ennyire... -
#709 mi ez a neogaf? -
#708 Megmondták, hogy hülyék a pc-és fejlesztéshez. -
#707 Erre kiváncsi leszek ha ilyen egyszerű a dolog a japcsiknak miért nem jutott eszükbe... -
Csokis #706 A durva az, amit írt: "Took me 23 minutes, without source access." Szégyen, a fejlesztőkre nézve. -
#705 Alakul ez... -
Csokis #704 Ez durva gyerekek! Egy egy emberke NeoGAF-en megoldotta, hogy normál felbontásban legyen a renderelés! Ez a kép 2048x1440-es felbontásban van renderelve! Ha kész, közzé fogja tenni!
-
#703 Megálmodta. -
#702 Miböl gondolod ezt? -
ratgab #701 Szerintem a töréssel van baj! -
#700 Nézd csak meg a videókat, konzolon nem ilyen ocsmány, szal itt vmi technikai gikszer lehet. -
#699 Ezt megerösitem viszont az is igaz, hogy ott 3 méterre ülök a tv-től itt meg fél méterre a moncsitól.
A távolság sok dolgot meg tud szépiteni. -
#698 Ebben csak az a vicc, hogy PS3-on és boxon ezerszer szebben néz ki... -
#697 Ezen már fen se akadtam elég sok konzol portnál eljátszák ezt. -
#696 Irányitás billel megkepöen jó lett én azt se tudtam melyik melyik gomb amikor csak az x360 controller gombokat irta ki ! -
#695 Ez jó hír, legalábis az irányitás része. -
#694 Kiprobáltam a mentés nélküli verzát. A graf tényleg randa de pár óra játék után valószinü, hogy már nem fog feltünni...
Az irányitás billel viszont meglepöen jó lett legalábbis rosszabra számitottam. -
#693 Korábban, lejjebb linkelt topikban volt.
Én is a saját szememnek hiszek elsősorban, így nem veszek 100%-osan készpénznek. -
ratgab #692 Lehet itt hinteni az igét, hogy játékmenet kell graf nem lényeg, de ez akkor is kritikán aluli, még egy konzolos fejlesztőtől is. -
#691 Nos igen ez így húzós, de ugye 1 petícióból lám-lám mi lett...
Szerencsére jómagam nem vagyok grafikavadász, pedig a bf3 1080p ultra után, majdnem mindentől hányhatna az ember.
Remélem igaz, hogy a Első részéhez képest 2x annyi az alap végigjátszás, mert akkor garantált a 100+ óra:) -
#690 Ezt honnan veszed? pont hogy azt igérték, hogy modolható lesz a pc-és verza, söt számitanak is rá, hogy majd sok új tartalomal töltik meg a játékot. -
#689 Boldog lennék, ha történne ilyesmi - egy ENBSeries-nek is [bár, azt jómagam is ki tudom majd próbálni, ha meglesz a játék].
Ha pedig majd turkálni tudunk a textúrákban, akkor már csak Photoshop és türelem kell. -
#688 Vagy esetleg valami graf javító cfg. buhera. -
#687 Mivel gyakorlatilag anti-mod(der)-friendly a játék felépítése, a külső buherációkat - egy darabig biztosan - elfelejthetjük.
Hivatalos HD-csomag előbb születhet (ha ráveszik magukat), mint 3rd Party - utóbbiak (kevés kivételtől eltekintve) csak illúzióromboló mókányolások amúgy is. -
#686 Igen ebben lehet bizni de egy textura turbózó csomag gondolom nem lesz kész egyhamar. -
#685 Azt még talán lehet majd opció, hogy ügyes modderek majd meghozzák a vitaminokat a játéknak s nagyra nő·· -
#684 Engem nem kell győzködnöd, a mester úr reménykedik még de szíve mélyén ő is tudja az igazságot :) -
#683 Tök mindegy a graf ugyan az lesz. -
#682 Hát igen, csak az lehet :) -
#681 Csak "demo" lehet, hiszen holnaptól lehet élesíteni a játékot. -
#680 Az biztos itt belinkelt képek alapján, hogy nem lett megáldva egy BF3 grafikával, de a tartalom s a hangulat elviszi ezt a játékot a hátán szvsz.
Várjuk már a holnapot:P -
#679 Amúgy Csokis eredetiből rakta a képeket, vagy az övé is csak "demo"? -
#678 Na de látod ebben meg még ennyi sincs, vagy legalábbis nem látszik, ez a nem mindegy. -
#677 Darksidersben azért vannak ütős helyek és az összkép azért sok helyen nagyon ott van, vannak persze pocsék helyszínek, pl az az első mező, meg a legtöbb összekötő út de ehhez képest aztán tényleg :) -
#676 Pazzeg az az árnyék üt ám de hirtelen. -
#675 és még a Darsiders 2 grafját szidtuk, ehhez képest vizuális orgia...