10203
-
#834 Nekem is ezt csinálta ha nem a data.exevel indítottam. -
#833 Beírtam, de utána csatlakozni akar ami valami oknál fogva nem sikerül. -
Csokis #832 A kulcsot is beírtad? -
#831 Nektek csatlakozik a windows live-ra? Nekem valamiért nem megy, pedig eredeti steames verzió. -
#830 Ebbe nem értünk egyet. Ez egy TPS nézetü játék tökéletesen átírható bill+egérre, rengeteg példa van rá. -
#829 100 órákat öltél bele,akkor tudhatnád, hogy egér-bill irányítás eleve halott ügy ennél a játéknál (kezdődik az oltás mindjárt).Néztem twitch tv-n egyéneket egérrel játszani, kamerát kapkodják össze vissza,célozni nem lehet rendesen billel, a levegőbe kapálóznak, borzalmas -
#828 Ezt tartom is de attol még szar. -
#827 Tegnap még azt írtad jobb lett az irányitás mint vártad... -
#826 Írták, hogy megoldották a PC-s irányítást? Írták és mondták.
Írták, és mondták, hogy ennek ellenére a kontrollert ajánlják elsődlegesen? Igen.
Hol itt a kérdés? -
#825 Most ne azt nézd amit az userek rende tesznek hanem azt ahogy kiadták.
Az only kontrolleres irányitás meg egy pc-és játéknál minden csak nem okés / érdekes, hogy a Darksidernél ezt majdnem tökéletesen sikerült megoldani / -
#824 Karaktergeneráláskor? Simán! -
#823 Volt valahol 30 fps ?? :D -
#822 Konzolon se emlékszem 30-nál nagyobb FPS értékre... tévednék? -
#821 Graf jobb, irányítás kontroller-el ugyanolyan, fps lock már asszem kiiktatva... -
#820 Lesz még ehhez egér patch is. -
#819 Télig ezt simán kijátszom :-) -
#818 Még nincs konkrét dátum, de telet emlegetnek. Mondjuk fizetős dlc lesz -
#817 Mint pc-és játék? mindenben. Szar graf és szar irányitás, 30fps lock stb. -
#816 Mikor? -
#815 bár azt a konzolosok is megkapják -
#814 -
#813 Mivel ad kevesebbet? -
#812 Nem hiszem el, hogy akkor pont téged ne érdekelne a kibővített tartalom, a pár új helyszín a plusz bossok... -
#811 Nekem is 100+ órám van benne de csak akkor vettem volna meg pc-re ha többet nyujt mint konzolon de ez sajnos nem jött be mert kevesebbet ad. -
Csokis #810 Érdekes, hogy corrupted-nek érzékeli. Fogalmam nincs, hogy miért. -
#809 AZ irányításon túl nincs különösebb gond vele,az meg kiküszöbölhető egy gamepad-dal, superior verzió minden téren -
#808 Nekem úton van... előrendeltem, de amíg nem ér ide, addig muszáj látnom/játszanom vele! -
#807 Akinek egy pici esze is van az elöbb kiprobálja mert ez a pc port elég karcsú lett. -
#806 Százvalahány órát rakott a konzol verzióba és még nincs elege belőle, szerinted ? :D -
#805 Nem ér ennyit a játék, mint amit szenvedsz vele :D -
#804 Clean instal.. indítom az exe-vel és ezt kapom:
-
#803 Át kell állítani a menüben -
#802 A sok warezhuszár pont a legjobb dologból marad ki.
Ilyen ötletes multi nem sok más játékban akad.
Dehát meg is érdemlik -
#801 Na végre egy normális release. -
Csokis #800 Hmm... Vajon minek, mikor nem is kell hozzá crack?! -
#799 Ez nem teljes képernyős? Bal felső sarokban van egy ablak játék közben csak? -
#798 Akkor én kevertem a crackel :) -
#797 Ez is igaz :) -
#796 155 kb kibontva :-) -
#795 Van már Fairlight verzió is.