10203
-
#754 13 kommentel lejjebb volt, de azé köszi. Akár banner alá is be lehet rakni :D -
#753 Itt a graf fix. -
#752 Hajnali 1-kor lesz elérhető nálunk. Ezért ebből már csak reggeli játék lesz számomra, ezt már nem várom meg. -
#751 Az kb 2 óra. -
Csokis #750 Hmm... Addig nem lesz fix, míg a Steam-en nem lesz elérhető, azaz feloldva (unlock)! -
#749 De kedves :D
"Please refrain from disrespectful remarks like "lol Japanese development". There are plenty of Japanese developers that deliver technically excellent PC games" -
#748 Mé a Namconál? Az csak a kiadó ... From Software játék :) -
#747 Na ezt a játékot már vártam ! Kíváncsi vagyok tényleg nehéz lett-e :) -
#746 Jogos lehet... viszont fura, hogy jó ideig gyak. nem ingadozik, varázslásnál, spec effektnél leesik a frame. -
#745 Nagyon tud a srác, elnök lehetne a Namconál... -
#744 Pedig pont ezt akartam kérdezni... -
#743 Laza arra gondolt hogy a felvétel más fps számmal is mehetett felvételkor...ezt nem fogod megtudni, csak az aki felvette azt tudná realtime megnézni...te max a videofelvétel fps számát irattathatod ki a programmal. :) -
Csokis #742 Még letöltés nincs, ne keressétek. -
#741 Gondolom nem egy az egybe tette fel a videót hanem valahogy dekodolta, tömöritette ebböl nem lehet megmondani mennyi a játék alatti fps.
Ettöl függetlenül biztos, hogy erösebb gép kell majd alá, szvsz. -
Csokis #740 A FIX! -
#739 Szedd le a videót, töltsd be valami jobb video editor alá... -
#738 Te milyen videót nézel? ezen nincs is fps kiírás :) -
#737 Core i5 gépem csak elég lesz neki ha nem... -
#736 Elképzelem ahogy az Ornstein & Smough harc közben a játék begyorsul... és kedvem lenne IRL is meghalni :-D -
Csokis #735 Nyílván le fogja, lévén magasabb felbontásban lesz a renderelés. Egyébként már a fix 30 fps is el lett tüntetve, de sajnos olyankor a játék begyorsul. -
#734 Ez tuti másik verza... a látvány u.i. nálam is, de nálam 30 FPS fölé nem ment, totál fixre beállt már az elején és drop csak a füst/köd esetében volt.
Viszont azt ugye látod, hogy az általad linkelt videóban is néha úgy pörög az FPS lefelé, mint a huzat? -
#733 Jó lenne ha gépigényt nem emelné meg drasztikusan ez a javitás. -
ratgab #732 #720-ban lévő videót nézd meg kolléga! Ha ilyen nálad is, akkor egy rossz szavam sincs. -
#731 Árnyék!
4. kép -
#730 Döntsd el magad... most készítettem őket. Blur off mellett.
1. kép
2. kép
3. kép -
#729 Így jártál, majd csak kihevered :D -
#728 Hát ok de akkor is elég csúnyán festenek, meg ezen a szinte semminek nincs rendes árnyéka dolgon én nem tudom magam túltenni. -
#727 Nincsenek ott holttestek, inkább csak amolyan emlékkövek -
ratgab #726 Én is így vagyok vele egyébként. -
#725 Nem rossz, 2 ütéssel bealázták. Azért a csak úgy odadobált sírkövek komoly designeri munkáról tanúskodnak :) -
#724 Alakul ez még a végén tényleg megveszem mint ahogy eredetileg is terveztem.
Azért még egy normális releasét megvárok, hogy rendesen kiprobálhasam. -
#723 Ú van árnyék, azt a mindenit neki, bár még így is elég soványka az összkép de azért már alakul :9 -
ratgab #722 Sokkal élesebb mint a képek és ez már nekem elég.
Sőt, továbbmegyek a csontvázak már már szépnek tűnnek néhol. -
#721 Nagyon rossz helyen kezd az emberke a temetöt az elején érdemes messze elkerülni.
De amugy egy fokkal tényleg jobbnak tünik. -
ratgab #720 Elvileg ez már a javíással készült!
Ég és föld a különbség a képekhez képest! -
#719 Igen, ha ennyire egyszerü a dolog valszeg kiadoi döntés volt mert ennyire nem lehetnek bénák, vagy mégis?
Lehet nem akarták, hogy szebb, jobb legyen mint a konzolos verzió... -
#718 Inkább a From Software-nek :)
Pedig nem béna programozók ... csak nincsenek a Pc-hez szokva :D -
Csokis #717 GFWL. -
#716 Ha a srác ezt igy megcsinálja az mekkora pofon lesz már a Namconak. -
#715 Amúgy acsivmentként mely rendszert használja a DaS? Steam vagy gfwl? :D