10203
-
#874 Ez a save-exploit kutyafüle lesz majd a Cheathappens-es és mások által készített Trainer +(itt egy opciókat jelölő számérté) -ekhez képest. -
#873 Tele vannak a fórumok már most azzal, hogy miért nincs easy fokozat... szerinted?
Így anyám is végigtolja és közben totál elrontja a saját játékélményét és az életben nem érzi át azt amit azok, akik becsülettel játszották végig. -
#872 Fárasztó? 10 mp!
Ki az a galád? Majd te vagy bárki, aki biztosra akar menni, mert már nehezen bírja cérnával. -
#871 Hát ok de ki mondta, hogy használni is kell? :) -
#870 Hát persze!
Gondolj bele!
1. A játék alt+tab friendly.
2. Ok, hogy csak a tábortűznél tudsz menteni, de minden ilyen mentés után kilépsz, elmented ahová akarod és ha valamit nagyon elbaltáztál visszamásolod és kész.
Elveszti a játék a lényegét! Hol van így tétje annak amit csinálsz??? SEHOL. -
#869 Aki cheat-et használ, az meg is érdemli, hogy kurva szar játékélménye legyen. -
#868 Most olvastam a fórumon a missing Text hibák holnap javitásra kerülnek ! -
ratgab #867 Már értem! De ki az a galád, aki összecsapásonként kimásolja a mentést?
Egyrészt értelmetlen, másrészt meg baromi fárasztó lenne. -
#866 " innentől fogva mit ér a Dark Souls PC-n? "- mondanám a választ de inkább mégse... -
#865 Köszi, ez volt a gond. Nem is értem, hogy mi a szarnak van egyáltalán log bekapcsolva hozzá.
Na mindegy, megnéztem, elég is volt a játékból. :) -
ratgab #864 Ez azt jelenti, hogy bárhol tudsz menteni? VAgy mire érted a totális cheatet (hülye forróságtól agyilag zokni vagyok újabban). -
#863 Szerencsére!!!
Konzolon a save filet term. nem engedte átmásolni semmire!
De mi ebben a jó? Így az útszéli, árokban fetrengő, félszemű vakló is játszi könnyedséggel végigviszi. -.- -
#862 Na látod, konzolon ilyet nem nagyon tudsz megcsinálni :) -
#861 Nekem van de egyrészt win7 alatt valamiért szar, ebben a játékban pl. pörög körbe körbe a kamera ahogy a Darksiders 1-ben is (2-t nem néztem mert tökéletesen jó volt a bill+egér) azonban pl ps2 emus játékoknál tökéletesen működik, másrészt meg utálom a kontrollert, nekem egyszerűen kényelmetlen. -
#860 ÓÓÓÓ BMEG!!!!!
Na várjunk csak!
Épp most dobtam fel a totális cheatet a játékhoz... k. életbe -.-
Szerk: Na jó... innentől fogva mit ér a Dark Souls PC-n? -
#859 Azért mert van konzolom ha kontrollerezni akarok arra ott van az de pc-hez billt szeretek használni. -
#858 Igen az üzenetek kérdése és a menü probléma még áll, jó volna javítani, eskü donate-elnék is valamennyit a srácnak!
Ratgab: PERSZE!!! De engem a tegnapi se zavart, de a maival már tényleg ki van lickelve a farunk.
Háthva valakinek fontos, most találtam meg:
Save file helye:
C:\Documents and Settings\username\Dokumentumok\NBGI\DarkSouls\username -
ratgab #857 Nekem van egy saitek erre a célra, ha nagyon nem menne billel (megjegyzem ilyen még soha nem fordult elő!) -
#856 Igen tényleg jó, már csak azt a hibát kéne javítani hogy a földön lévő üzeneteket el lehessen olvasni. -
ratgab #855 És gondolom azért a graf is sokkal szebb vagy tévedek? :-)
Nagyon remélem, hogy bírja majd a gépem ezt a modot, mert anélkül nem vagyok hajlandó játszani a játékkal. -
#854 Pl, nekem sincs és nem is lesz a pc-én bill+egér a beviteli eszköz. -
#853 "Az only kontrolleres irányitás meg egy pc-és játéknál minden csak nem okés / érdekes, hogy a Darksidernél ezt majdnem tökéletesen sikerült megoldani /"
Mondjuk nem tudom milyen játékos az, akinek nincs egy épkézláb kontrollere a PC-jéhez :D
Attól, hogy PC és van egér meg bill még nem jelenti azt, hogy mindent azzal kell irányítani. Egyszerűen vannak olyan játékok, amikhez amióta az ipar létezik kontroller dukál :)
Ráadásul a PC-sek nem is panaszkodhatnak, a legnagyobb kontroller választék áll előttük :)
Én a vezetékes X360 kontrollert ajánlom ;) -
#852 Voltam eddig:
- New Londo Ruins
- Walley of Drakes
- Blighttown(!!!) széle
és azt kell mondjam nem tudom mit csinált ez a fickó, de ATOMSTABIL az FPS!!!!
Ami tegnap volt, hogy 17 körüli értéket is láttam, azt ma mintha teljesen elvágták volna. Ez komolyan mondom csoda számba megy.
-
ratgab #851 Lehet túl nagy felbontáson próbálná indítani! Ini-ben állítsd (notepaddal megnyitod és átírod, majd mented) át olyan felbontásra, amit bír a monitorod.
Azt az ini-t kell átírni, amit a modból be kell másolni. -
Csokis #850 Próbáld meg, hogy a DSfix.ini file-ban a logLevel értékét átírod 0-ra. Valakinek ez segített! -
#849 Megnézném a felbontás javítós moddal, de azonnal executable error, leáll, stb.
Hasonló? Ötlet?
-
ratgab #848 Elhiheted, hogy én is! Lehet már a gépem se fogja bírni, ki tudja. -
#847 és ez már így is marad. Nem szabad az npc-ket bántani,mert örihari :D
[ami nem teljesen igaz,mert jó pénzért majd később meg lehet gyónni úgymond a bűneidet,amivel helyreállítható a béke,de az még soká lesz] -
#846 Na ezt lehet hogy rosszul csináltam. xD Még a játék elején vagyok, egy fickó ott ücsörgött a tábortűznél én meg megtámadtam, de legyőzni sehogy nem tudom mert seperc alatt elintéz akárhogy próbálok védekezni. Ha visszatöltöm a mentést akkor is úgy kezdi hogy azonnal nekem esik. :S -
#845 Szerk.korr.jav.: hardcorte gaming - hardcore gaming -
#844 Na, kíváncsi leszek, mennyire megy neked a hardcorte gaming - nekem biztosan nehezen menne. -
#843 Na holnap jön az ígért javítás a graf fix-hez és ebben már javitva lesznek a missing text szövegek is ! -
ratgab #842 Mivel hosszas huzavona után megkaptam a kért 3 nap szabit, ezért holnaptól indul a nagy Darksouls teszt!!!! Már alig várom! -
#841 Megvan a gond, routeren nem volt neki port nyitva... :) -
#840 Annyira nem nyitott mint a Skyrim de több fele indulhatsz. -
#839 Nem a Win altt fut ablakban hanem játékban a látható rész a bal ablakos. Remélem érthető? -
#838 Hát ahogy én levettem ez nagyon messze van a skyrimmtől, vannak szerteágazó "csövek" és azokban mehetsz csak úgy van eladva mintha mekkora nagy tér lenne de ha tévedek javítsatok ki. -
#837 Mondjuk azért az biztos rohad nagy munka lett volna, hogy ha billel akarsz mégis játszani akkor a box gombok helyett a billentyűzet megfelelő gombjait jelenítse meg. Értem né ,hogy 1-1 port, meg nem értenek hozzá de azért ennyire legyenek már igényesek, ha már szinte mindenbe szartak bele legalább ezt megcsinálhatták volna. Na de lényegében nekem úgyis mindegy, mert nem hiszem ,hogy én ezzel a játékkal komolyabban játszani fogok. -
#836 Világ mennyire nyitott? Tehát olyasmi mint a Skyrim?(tudom hogy maga a játék nem, csak a világ nyitottsága érdekel) -
Csokis #835 Tűzfalon kiengedted? Más ötletem nincs.