10203
  • alma2
    a gamecopyworldon megtalalhato a cheat, aki nem akar megszoluni feleslegesen.
  • Csokis
    Egér kurzor eltüntetése ezzel a kis progival lehetséges.

http://www.apps4apps.filetap.com/nomousy.html
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon az elején lehetsz akkor...
  • Laza
    Lehet itt még valaki azt hitte, hogy csak pr duma az '1 millió halál játéka' becenév :)
    Bár a játék alcíme sem rejti véka alá mit is kapunk a pénzünkért :D
  • alma2
    Ez nem igaz, rengeteg ellenpeldat tudnek fehozni, azzal meg nem tudok mit kezdeni, hogy az ellenseg atszur a kofalon, az en pengem beleakad mindenbe az ove nem, a varazslatom szinten, illetve total veletszeru, (tudom hiszen vagy 15 x mentem be ugyanabba a szobaba) hogyan tamadnak ram, valmikor health veszteseg nelkul lekaszabolok mindenkit, igen lockolva van, igen vedekezem, valamikor az ajton nem jutok tul, mert a csontis messzirol radugrok leszurom a fel eleterodet produkalja, ugy, hogy ketten egyszerre, ez minden csak nem atgondolt es kiszamithato. Mint az sem, hogy ugyanott, valamikor harom csontinak sikerul dobalnia rad a tuzlabdat, valamikor egy sem dobalja. A vedekezesbol barki kitor, hiaba van lockolva nem fordul ra, ne ved stb stb.
    pl a dmc egy atgondolt jatek, ut kiszamithato minden, de meg rengetek jatek ilyen, ott meg lehet tanulni mindent, ez meg egy veletlengenerator fos...
  • wedge31
    Egyenlöre nem igazán érzem nagyon nehéznek a harcot föleg miota lecseréltem a fejszét egy szálfegyóra.
    Mentési rendszer miatt nehéz, plusz türelem kell hozzá de nem attól lesz hc, hogy a harcok azok.
  • Laza
    Most néztem vissza az előző emberkéhez, még mindig a sárkánnyal szenved, már egy órája :)
  • mcwolf
    Nem tudom, miért vannak itt egyesek kiakadva a harcrendszerre

Pont hogy ésszel kell játszani, nem lehet bebújni a pajzs mögé,mert elfogy a stamin,és hamar a földön találja magát az ember. Mozogni kell, elvetődni, sokszor hátrálni.

Aki egy icipicit is képben van a játékokkal, az tudta, hogy nem lesz egy sétagalopp. A Demons souls is nehéz volt az első pár végigjátszásig (utána már utoléri a monsztákat ,és le lehet mindnekit gyakni), várható volt hogy ez sem lesz egy "nyomom az egérgombot, és majd elfekszik egyszer az ellenség" játék. Főleg ,hogy a konzolverza már majd 1 éve kint van.
    Akinek nehéz, az játszon Tetris-t, az könyebben emészthető stuff. Másik verzió a Trainer használata, de erre jó volt a chillipaprika hasonlat itt valamelyikőtöktől.
  • Csokis
    Írtam, hogy a 0.2-es verzió behozta az AF-et, amitől megnő a gépigény, és visszavesz valakinél 15fps-re. Várd meg a 0.3-as verziót, ahol ki tudod kapcsolni az AF-et, és akkor 30fps meglesz.
  • Laza
    Hagyjad, várható volt, hogy a nagy konzolos megjelenés utáni felzúdulás után, mikor kijön PC-re, már sok lesz ez a kihívás, mégsem fog annyira kelleni :D
  • Zsoti90
    ki, de minden minimumon is 15 feljebb nem akar menni, de lejjebb se
  • IMYke2.0.0.0
    Kikapcsoltad az élsimítást?
  • Zsoti90
    Nincs valakinek ötlete, hogy miért korlátozza le a játék 15-re fps-t? Tudom, hogy 30 fps limit van, de nekem 15-re lekorlátozza alapból és stabilan annyin áll
  • greyfox
    "probalom magam hitegetni, hogy ez valami hihetlenul atgondolt jatek, harcrendszr szempontjabol, de igazabol valami borszaszto szar."

Tökkéletesen kiszámítható minden ellenség, csak előbb meg kell ismerni az ellenséged, és szépen lehet taktikázni a staminával.
    Ja, hogy nem az 1 gombos button smashing amit megszoktál?
    Akkor ez nem a te játékod :)
  • Laza
    Nem véletlenül az az alcíme a játéknak ami ... majd egy éves játék és még nem néztél utána mi is ez? :)

Hozzáteszem, már sokan borítékolták a hasonló megjegyzéseket akkor, amikor ugye 'kisírták' a PC-sek a PC portot :D

Még így is jobb, mint a permadeath, az lenne az igazi kihívás :D
  • alma2
    hahaha es igy 15 perc jatek ket foszorny utan meghalok, mert legurul hatrafele a szakadekba a hidrol majd visszatett ott ahol anno kezdtem! a ket foszorny es a 15 ellenseg ele. hehe
    torlom a fenebe lassan.
  • wedge31
    Aki rájött, hogy kell rugni ossza meg velem...thx.
  • alma2
    hehe, szerintem a regi c64-es amigas idokon kivul nem hasznaltam meg infinitve health-et, a szar se fog szenvedni 20 x vegig olni azt a 15 ellenseget, mig a 16. "szoszorny" lecsap kettobol, mert pont nem repul el addig a fire bombad ahol all, annak ellenre, hogy be van lockolva, vagy fentakadt a lepcson, ezert kezdheted elorol az egeszet. 10x meg elment, de eljen a cheat:)
  • jarlaxxe
    Ott csak annyi érkezik amenyit rendelnek ezek szerint aki rendelt az el is vitte.
  • Laza
    Váááá, hogy megette a láda, milyet kiabált :D
    Még én is megijedtem :D
  • Laza
    Ez annyit tesz, hogy elfogyott? Mert az oldaluk szerint nincs.
  • jarlaxxe
    Gameshopban volt.
  • Shep
    kicsit steril de elmegy
  • Laza
    Francba, lehet nem lesz dobozos játékom, egyszerűen sehol sem kapni :(
    Vagy elkezdem a warezzal, aztán hátha lehet migrálni a mentést.
  • Shep
    Na ebben a videoban (élő) teljesen korrektül néz ki http://hu.twitch.tv/oddler
  • Laza
    Tiszta King's Field hangulat :)
  • Laza
    Már a streamen is átjön az egyedi hangulat, amit kevés játék tud visszaadni ... ehhez képest popcorn Darksiders 2 semmi, nulla :)
    Igazi japó remek (a technikai bakiktól eltekintve) :D
  • Laza
    Epic fight :)
  • Laza
    Szerintem semmilyen grafikai dologba nem nyúltak bele, csak egyszerűen átfordították a kódot és a futtatáshoz szükséges módosításokat, bugokat megcsinálták ... na meg beletettek egér+bill irányítást :)
  • jarlaxxe
    Pont annyira mint kivenni a kurzort de ha jól tudom már erre is készül valami fix.
  • MerlinW
    Én is többet vagyok az options-ben, mint a játékban:)
  • Shep
    Meghagyták a felfedezés örömét :)
  • wedge31
    A grafal már nincs gondom a fix után, viszont most írja a játék, hogy rughatok is ha akarok valami rb12-vel vagy mi a tökömel.

Most tényleg olyan nagydolog lett volna átírni azt a pár sort a japcsiknak?
  • Shep
    Hát ahogy haladunk lehet az is meg lesz pár nap múlva :) Az is elképzelhető, hogy 1-2 hét és már tűrhető lesz ez a cucc.
  • Tinman #1000
    Látótáv növelés valóban kellene...
  • Shep
    Én nem is vártam semmit csak mondom ,hogy ez még konzolon is vérszegény.
  • Laza
    Sokat vacakoltok ezekkel ... nem azt ígérték, hogy jobb lesz, hanem azt, hogy kiadják PC-re is ... ennyi.

Úgy is király ahogy most van ... a hasonló játék baromi ritka, élvezzétek!!!!!
  • Shep
    Hát mondjuk jobban, mint a japó fejlesztőkben :)
  • Shep
    Meg az ennyit bír, hát azért ez igen messze van még egy COD-tól is, nem hogy egy Batman AC-től :) de nem is akarnék én sokat csak ne lenne az egész ilyen egybemosott valami kinézetű igénytelenség. Na de mindegy is akinek tetszik játszik vele.
  • Seth
    Ha a karakterek vetnek árnyékot,akkor majd biztos meg tudják buherálni azt is hogy a statikus elemek is vessenek. Nem bízol a PC master race-ben ? :D