10203
  • ratgab
    Pc only vagyok, nekem nem sokat mond az NJ, mert csak videón láttam.
  • jarlaxxe
    Ja a bossokhoz én mindik levetközök mert ott fontos a gyorsaság.
  • ratgab
    Ha van kovács, akkor feltételezem, hogy van város is!?
  • Seth
    Jól mozognak, pluszba nagyokat sebeznek :)
    A Severance Blade of Darkness hasonlat jónak mondható, ott sem lehetett bambulni,mert kicsináltak hamar. Itt is ez van, ki kell ismerni az ellent, ellentámadni a megfelelő időben. Utána már akár könnyűnek is mondható
  • tarti19
    :)
    Csak közelítőleg Ninja Gaiden legnehezebb fokozat:P
  • ratgab
    Előbb írtam, aztán olvastam. Így már értem.
  • ratgab
    A kérdés nagy része arra irányult, hogy mitől tudnak kinyírni a mobok? Erősek, több az életük, jól mozognak vagy mitől?
  • Seth
    Hasznos a futás, csak nem mindig jön be,mert követnek. A harc pedig a legjobb a zsánerben, figyeli a felszerelés súlyát, futás sebessége is kisebb, ha teli vagy pakolva. Elugrálni sem lehet ha túlsúlyos vagy, inkább egy Bud Spenceres bukfenc lesz belőle :D Ha viszont kevés cucc van nálad,akkor flikk flakk, meg vetődés, mindent tudsz. A fegyverek,felszerelések meg kopnak ahogy kell, bár a javításuk nem olyan költséges, később már te magad is meg tudod csinálni a tábortűznél, nem kell kovácshoz futkosni.
  • Fpocok
    Néhány ellenfél ütése instant öl, ha bekapod. Ennyi.
  • grebber
    Konzolom elkezdem majd (ha máér megvettem az xboxot ne porosodjon)! Amúgy nézem nem kell félni a lentebb leírt visszaspawnolnak a monsztáktól mivel ellenszere a videóból leszűrhető.Fussál wazeg fussál!
    Az nem tetszik hogy a harc nagyon gyökér.Kb fél évig suhint mindenki a karddal.Az oké legyen a kardnak súlya de akkor ne spinteljen vele 1000-el.
  • jarlaxxe
  • ratgab
    Istenem mikor volt utoljára igazán nehéz játék a kezeim között! Kell ez pc-re mint egy falat kenyér!

Nehézség miben merül ki egyébként? Nagyokat ütnek a mobok, speckó képességeik halálosak? Vagy csak simán sokat kell gurulgatni, elugrani, pajzsot használni? Fegyverek, páncélok remélem kopnak, mert azoknak akkor van érteleme.

Most ami hirtelen eszembe jutott és pc-s az a Severance Blade of Darkness. Ott sem lehetett eszetlenül csapkodni, mert bizony lenyomtak, mint a bélyeget. Elugrani, pajzsot, kardos védekezést, sőt néha elfutást is kellett alkalmazni.

Ehhez hasonlóra kell számítani, vagy teljesen más a DS?
  • tarti19
    Igazából a játék a kellő kiismertségig nagyon nehéz, mert valóban boss leöléséig nincs mentés a világban. Persze a statok, páncélok, fegyverek dobnak majd a hősünkön, de nem lesz halhatatlan tőle. Ráadásképpen sok helyen erősen ajánlott beidézni magad mellé arcokat, mert anélkül még újabb szintre képes emelni a nehézséget 1-1 boss.
    Gatya felköt , idegnyugtató belő s úgy játszik majd:P
  • wedge31
    Azt sejtettem, hogy elsőre nem fog igy menni a linket meg köszönöm nagyon jónak tünik lesz mit olvasgatnom.
  • jarlaxxe
    Baszki ne speedrunokat nézzél ezeket már sokadik végigjátszásra csinálják garantálom neked , hogy nem fog igy menni elsőre.
    Ráadásul igy nem szórakoztató végig rohanni egy játékon meg tele is van spoilerrel a videó.
    Ennél azért jóval összetettebb a játék ha érdekel tölsd le innen a Complete Strategy Guide pdf-et és meglátod.
  • wedge31
    Én néztem a youtubeon pár gameplayt és nem tünt olyan nehéznek, pl ezt.

• jarlaxxe
    Egy megszokot rpg-hez mérten mint mondjuk a skyrim nehéz lesz egy átlagos gamernek.

Elöször is nincs quick save és autosave menteni csak a tábortüzeknél lehet amiket meg is kell találni, többnyire ez nem nehéz.
    Minden mentés után respawnolnak a monszták kivéve a bossokat és mivel az elején nagyon gyakran meg fogsz pusztulni / késöbb már csak simán gyakran/ ez eléggé huzóssá teszi a haladást.

Másodszor türelem kell a játékhoz nem is kicsi mert ki kell ismerni a mobok mozgását és képeségeit.Magas szinten is kitud nyirni egy mezei monszta ha nem figyelsz oda.A pajzsot rengeteget kell használni ez is uj lehet mert ezt se mindenki használja más rpg-ben.
    A bossharcok egy-két kivételtől eltekintve elsőre az átlagnál nehezebbek.

Ebben az egészben az a jó, hogy másodjára már minden sokkal könnyebbnek tünnik majd...
  • wedge31
    Mindig ezt hallom de nem vágom miért.
  • jarlaxxe
    Tökéletes irányitás mellet is nehéz lesz a játék.
  • tarti19
    Ez derék hír:P Merem remélni, hogy nem könnyítik le a játékot, mert a Demon's Souls után az csalódás lenne:P
    Egyébként 12K manapság egy wireless 360 s egy vevő, de 8K-ba a sima vezetékes változatot is megkapod, szóval ezek után bőségesen kiszolgál majd a kontroller.
  • wedge31
    Mindkettöre van példa a resi4-be pl még csak egeres irányitást se tettek ezzel szembe a resi5 meg példás pc-és portot kapot szerintem, majd kiderül mit kapunk.
    Egy ilyen nehéz játéknál duplán szivatás lenne ha gamepadra kényszeritenék a pc-seket akik többnyire a bill+egérhez szoktak.
  • Fpocok
    Hát ja... csak csinálják meg faszán.
  • jarlaxxe
    Volt értelme a peticiónak ez is ritka.

Nekem megvan ps3-ra a játék és ha normális egér+bill irányitást kap pc-re steamen megveszem ezt a portot is. Ha csak gamepaddal lehet majd normálisan tolni akkor nincs értelme megvennem arra ott a konzolom.
    Kiváncsi leszek melyik területre rakják be az uj bosst...
  • foxxi
    Sajt in action...
  • Fpocok
    Valóban. Nem is tudom, miért írtam. Arra gondoltam, hogy harmadik nézetes játék, szóval hogy mögötte van a kamera.
  • Totti5
    Ez tudtommal nem TPS, vagy is nem súter, persze lehet én tudom rosszul. Nem játszottam egyik résszel sem.
  • Rage47
    Jó lesz ez, remélem PC-re jól megoldják.

• Seth
    Aki Demon's Souls-on edződött annak persze hogy könnyebb :)
    Quicksave biztos nem lesz, de napokon belül jön vmi trainer a gyengéknek :D
  • Tinman #6
    Van. És ha nem lesz normális bill+egér optimalizáció meghaltok/feladjátok ez 100%.
  • Fpocok
    Szóval azt mondod, hogy van olyan eset, ahol egy TPS játéknál, az irányítás nehezebb egér billel, mint gamepaddal? gigalol
  • wedge31
    Remélem lesz normális egér+bill írányítás mert gamepaddal nem szarakodok pc-én.
  • Tinman #3
    Sajnos nem... a Demon's Souls nehezebb, nem is kevéssel.
    Másrészt pedig ha F5-F6-al mentenek/töltenek akárhol, akkor a Dark Souls egy teljesen átlagos nehézségű játékká redukálódik.

Mondjuk az megnézem, amikor WASD+klikkparádé kombóval gyakják Gwyn Lord of Cinder-t.
  • Seth
    Na majd most megtudjátok hol lakik az Atyaúristen !! :D
  • wedge31
    A petició eredménnyel járt így augusztusban megkapjuk a pc-és verziót, Dark Souls: Prepare to Die Edition cimmel.
    Új boss és gamepad támogatás is lesz.

Forrás.