10203
  • IMYke2.0.0.0
    Pontosan.
  • Jaka923
    Aztán hány olyan fejlesztőcsapatot ismersz, akik egy petíció által egyáltalán elkészítették a játékot a kívánt platformra? A fejlesztők mentsége az is, hogy ők jó időben figyelmeztettek erre mindenkit, ezért azt sem lehet mondani, hogy becsapták az embereket.
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, magamra veszem a "volt olyan hülye"-t... én ugyanis 1:1-es portnak is örültem, örülök.
  • wedge31
    Megvolt a második boss is. 0 halálal...

Viszont találkoztam egy full páncélos fazonal akit még karcolni se tudtam.
  • IMYke2.0.0.0
    Pontosan - nem véletlenül mertem megfogalmazni azt, amit.
    Én is arra szavaztam, hogy jelenjen meg a játék PC-re, még pedig (és akár) 1:1-es kinézetben, irányításban, és ráadásul, olyan emberke véleményére adva (a játékélmény abszolút elhivatottja), aki nemrégiben el is árulta nekünk, hogy miért áll nagyon közel a szívéhez ez a játék... (Nem hiszem, hogy sokat kell töprengenie a topiknak, hogy kiről is van szó )

• jarlaxxe
    Én nem hiszem, hogy volt olyan hülye akinek egy az egyben való port volt az igénye.
    Egy korekt pc port volt a petició igénye.
  • Csokis
    Ahha, 1x csak eltünt. Érdekes megoldás.
  • Laza
    Hát igen, a játékot magát nem a srác rakta össze ... viszont kielégíti az adott platform hiányosságait. Nem akkora munka, mint összerakni a játékot, viszont látványos, és 2012-ben ilyen alapvető hiányosságú játék körül kialakult szenzációnak nagyobb lesz a visszhangja is :)

Hogy ezt a fejlesztők miért nem tették meg eddig, azt nem tudom, de a From Software-nek ez a második PC-s játéka, és az előző is X360 átírat volt. Mondjuk érdekes mód ott meg tudták oldani a felbontás kérdést, a játék a videókártya alapján automata beállította a felbontást, ini-ben át lehetett írni.

Mindenesetre a srácot lehet dicsérni, de azt már elítélem, hogy egyesek magát a játék fejlesztő céget viszont lehordják mindenféle szennynek ... nem tudjuk az okokat, de nem ígértek többet, csak egy 1:1 portot, és azt meg is csinálták ... olcsóbban is adják. alapvetően anno is az volt a játékosközösség igénye, hogy az is bőven elég, ha 1:1-be azt kapják, mint konzolon ... azt kapták :)
  • Shep
    Hát ettől a szinttől nem nagy dicsőség :)
  • wedge31
    Megy csak nyomd egy kicsit folyamatosan.
  • Shep
    Igen de nem azért, mert nem volt normális felbontás, meg látszott az egér a képernyő közepén meg ilyen haláli égő problémák hanem mert erőmű kellett.
  • IMYke2.0.0.0
    Én elhiszem nekik, hogy jobban értenek a konzolokhoz. Ti nem?
  • IMYke2.0.0.0
    Elismerve a szavaidban rejlő igazságot:

Az a bizonyos jótékony emlékezet...
    Én még tisztán emlékszem, hogy több mint egy hónapig hangos volt a net a szar GTA 4 port miatt...
  • Csokis
    Nektek eltűnik az egérkurzor az F9-el? Nálam nem akar.
  • Maxtreme
    Ez igaz, viszont a fejlesztők nyilvánosan belátták h balfaszok a PC-s portoláshoz, és ha még a jövőben van ilyesmi tervük, nos lehet jól jönne egy hozzáértő ember. :)
    Még ha csak a fércmunkát is javítgatja :D
  • wesker24
    Le vannak szarva a fejlesztök arra se voltak képesek hogy ezeket kijavitsák !
  • Shep
    Igen, csak normálisabb helyen erre külön fizetnek embereket, hogy ezt a munkát elvégezzék és azért lássuk be többnyire sikerül is nekik, mert lehet itt emlegetni a GTA IV-et, de ott azért nem voltak ilyen durva hibák, meg ott ugye jöttek is a patchek szépen sorban. Tudom ,hogy örüljünk ,hogy kiadták meg a többi szokásos duma de akkor is.
  • IMYke2.0.0.0
    "mások kemény, nem tökéletes munkájának eredményét könnyebb továbbcsiszolni, mint saját kobakból közel olyat alkotni."
  • Maxtreme
    A fejlesztők helyébe gondolkozás nélkül alkalmaznám.
  • wedge31
    Király ez a srác, adios kurzor...
  • jarlaxxe
    Szerintem nagyon megérdemli a srác az elismerést ö ingyen dolgozik a from softwares arcok meg nem aki ezt nem fogja fel az nagy gond.
  • ratgab
    Felraktam! Live megy, mentés megy, játék viszonylag szép.

Letterboxban tudom csak játszani a monitor miatt, de ez nem a játék hibája.

Ez a kis Samsung 17"-os drágaság már igen megérett a cserére...:-(
  • Csokis
    Haha!

Durante írta (DSfix készítője): "Fun fact: Ryan Payton donated $15. So I got my Republique pledge back!"
  • Zsoti90
    olvastam az előbb, hogy egyes amd cuccokon fps problémák lehetnek, majd lesz valami fix javítás tököm tudja :D én tudok várni
  • Zsoti90
    laptopom van, nem túl erős i3 van benne ami 2,4-en ketyeg 4 giga ram meg egy hd 5470 512-es videókari, szegényes, de azért 800x600-ba kikapcsolt élsimítással és motion blurral is 15 stabilan meg 1366x768 bekapcsolt élsimitással és motion blurral is 15fps, ezért furcsa nekem ennyi :D
  • Csokis
    Hmm... Milyen konfigon produkálja ezt? Asztali gép? Írd le a pontos konfigot!
  • Laza
    Cseréld le a TNT2-es videókarid :D
  • Shep
    Kösz.
  • Zsoti90
    jaja 0-n van de semmi változás, nagyon ragaszkodik a 15 fps-hez :D
  • IMYke2.0.0.0
    Tényleg komoly dolgokat visz végbe - de tartom a véleményemet: mások kemény, nem tökéletes munkájának eredményét könnyebb továbbcsiszolni, mint saját kobakból közel olyat alkotni.
    A szomorú, hogy ez a "srác" lesz népszerű, istenítve a munkája okán (nyilvánvalóan, nem ok nélkül - hiszen ésszel, tudással használja a hozzávalóit, a mások által megírt programokat), és a net attól lesz hangos, amit itt is sokan hangoztattak, pedig, biztos vagyok benne, hogy nem is olyan egyszerű PC-portot készíteni...
    Ugyen, még a "nagy" Rockstarnak sem sikerült maradéktalanul, vagy elfelejtettük már neki?
  • Csokis
    Így van!
  • Csokis
    A DSfix.ini file-ban a filteringOverride értéket át is írtad 0-ra?
  • Shep
    Ja amúgy akkor most mi a helyzet, nem kell crack meg semmi csak offline profil és jónapot?
  • Zsoti90
    nekem még mindig 0.3-nál is 15 fps fixen, de mikor semmi nem volt rajta még 0.2-se akkor is 15 fps, kiakaszt :D
  • Tinman #1080
    Döbbenet a srác!

Tudom Imi ne ájuljak el, de kevesebb, mint 24 óra alatt nagyon fontos dolgokat oldott meg. Túlzás nélkül: Ez példátlan!
  • Shep
    Alakul ez, várni kell még 1 hetet és el is lehet kezdeni játszani.
  • Csokis
    DSfix 0.3!!!

"Small updates in this release:

- The AF override is now adjustable (no override, limited override to enable downsampling, full override)
    - You can press F9 to toggle the mouse cursor on/off, as some people requested."
  • IMYke2.0.0.0
    A srác is azt buherálja vélhetően - s talán még a dll-t.
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem, valaki tehetne egy próbát az ENBSeries-es aktuális verziójával is a játékon.
    Ugyanis, az is DirectX 9-et használ, van hozzá Injector is, ugye.
  • Shep
    Akkor meg tökéletes lesz :)