10203
  • Seth
    Manapság már mindenre rámondják, hogy rpg,amiben már egy stat képernyő is van
  • Shep
    20 mega asszem.
  • wedge31
  • tarti19
    Grafikai javító csomag mekkora méretű?
  • Shep
    Nem tudom de szinte mindenhol ezt láttam.
  • Csokis
    Ott ahol a karaktert "készíted".
  • Tinman #788
    Hát öö... hogy...hmmm... ööö.

KÖSZI :-)
  • wedge31
    Világ legjobb rpg-je? ezt a marhaságot vajon ki terjeszti.
  • Seth
    Ilyen rövid idő alatt ezt nem tudod megítélni szerintem. Az említett játékokkal meg nem kell összehasonlítani. Ez nem olyan rpg, ez hack&slash játék rpg elemekkel
  • Csokis
    Azt csinálod rosszul, hogy bemásolod a crack-et! Nem kell semmilyen crack! Feltelepíted, esetleg bemásolod ezt a grafikai fix-et, utána meg elindítod a darksouls.exe-vel, majd a játékban csinálsz egy GFWL offline profile-t!
  • Tinman #784
    Az a baj, hogy ez nem RPG :-DDD

Dark-fantasy akció-RPG. RPG elem kb annyi benne, mint a Diablo 3-ba :-D

A világ legjobb RPG-je, meg a Baldur's Gate duó
  • Shep
    Amúgy tegnap lefekvés előtt rálestem egy kicsit és a grafika még csak csak de tényleg ez lenne a világ legjobb RPG-je, ez? Nem akarok senkit megbántani de számomra ez a játék sehol nincs pl. egy Witcherhez (mindegy, hogy 1 vagy 2) vagy Wizardry 7-hez de még hosszasan tudnám sorolni.
  • Shep
    Legfelül azon az oldalon a hosszú üres sávnál.
  • Tinman #781
    Mit csinálok rosszul?

Újratelepítettem már 2x is. Természetesen az uninstall után a játék könyvtárában levő maradékot is kitöröltem.

Újra feltettem, crack bemásol és ugyan úgy csak a data.exe-vel indul és ugyan úgy nem tudok menteni.

Segítenél?
  • Empty
    Azt hol tehetem meg?
  • Csokis
    Nem látszódik a felirat, ha rányomok! Ugyan ez a helyzet az előhívható jobb felső menűvel is, mert alatta írná, hogy melyik menűpont mire szolgál, illetve a gombokat.
  • Csokis
    Nevet is adtál a karakternek? Illetve biztos minden tulajdonságát beállítottad? Mert addig nem engedi elindítani.
  • Empty
    Hát már csak az érdekelne, hogy hogyan indítható el? Accept nem pirosodik be karakterállítgatás után? Valamit nem jól csinálok?
  • wedge31
    Ez a graf már teljesen rendben van.
  • Tinman #775
    Feliratok a földön? Ha rájuk nyomsz neked minden ok?
  • Csokis
    Igen, közben válaszoltak NeoGAF-en, hogy az AA-t nem kapcsoltam ki. Jól el is felejtettem.
  • mcwolf
    Én simán tudtam csinálni képet normál Printscreen-nel.
    Valami nem jó a linkkel,nálam legalábbis nem jön be semmi.
    Be van kapcsolva a játékban az AA és a Motion blur? Mert az elbaxxa a képet, ha fent van a fix.
  • Csokis
    Én most írok/írnék, mert nálam nem működik!

Ilyen lesz a kép: http://i.imgur.com/C5gcd.jpg

Telefonnal csináltam, mert a képmentők nem csinálnak róla képet!
  • wesker24
    Mint mondta az illető késöbb még lesznek hozzá javítások ha valami gond van csak irjunk neki és javitsa %
  • Tinman #770
    Tyűűű! Tényleg van új crk!

Viszont van egy kis gond: Mióta feldobtam ezt a graf módosító fix-et, azóta a földön levő üzenetekre ha rányomok semmilyen szöveget nem jelenít meg!

Ezzel JELENLEG a wrz verzióban semmi gond.

De élesben??? Mások üzeneteit sem látod és ha jól tippelek a meghívást sem.
  • Csokis
    Nem. Egyszerűen, csak rakjátok újra a játékot, is a Darksouls.exe-vel indítsátok! Máris lehet offline profilt létrehozni!
  • Tinman #768
    Steam-es mi? :-)

Sajna nekem még valahol a postán kavarog
  • Tinman #767
    Most rögtön letöltöm és továbbviszem... öööö izé... előröl elkezdem, elviszem a 2. bossig és meglátjuk. ;-)
  • ratgab
    Mennyire eszi nálad a gépet egyébként?
  • ratgab
    És ha itt már nem is esik majd az fps? Egy próbát megér szerintem simán! Főleg ilyen grafikával!
  • ratgab
    Tűrhető??? Vigyázat tőlem nem megszokott módon csúnya szavak következnek, amelyekre nem vagyok büszke, de kikívánkoznak: Bazzeg ez murvajó!!!!!
  • Csokis
    Haha, már tudok menteni!
  • wesker24
    Hát én ezzel a Graf fix-el nem láttam még sehol se frame esést de majd meglátjuk !
  • Tinman #761
    Pesszimista vagyok.

Nagyon kellemes lett így a graf valóban, de ahogy a készítője is írta gyak. csak az első fél órát próbálgatta.

Erősen félek attól, hogy komolyabb küllem jobban is terheli magát az engine-t, ami miatt a kiélezett boss harcok, majd rosszul sülhetnek el, mert az FPS lezuhan a fenébe.

Saját szememmel láttam, ahogy a még módosítatlan(!) grafika mellett
    20 alá beesett a frame pár kis effekttől.
  • Fpocok
    Szerintem kurvára gáz, hogy milyen az eredeti... és még egy nap sem telt el és így megcsinálták a modderek. Lenyűgöző.
  • cataflam02
  • wesker24
    Na ezzel a Graf Fix-el már egész türhető !

Csak egy müködö release kellene már csak !

• cataflam02
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Türelem működő relaset tereme :D
  • jarlaxxe
    Már csak egy rendes release kellene.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Skidrownak ma nagyon termékeny napja volt csak éppen nem ezzel foglalkoztak...
  • cataflam02
    Kösz! Ment a + :)