10203
-
Manapság már mindenre rámondják, hogy rpg,amiben már egy stat képernyő is van -
20 mega asszem. -
#753 -
Grafikai javító csomag mekkora méretű? -
Nem tudom de szinte mindenhol ezt láttam. -
Csokis #789 Ott ahol a karaktert "készíted". -
Hát öö... hogy...hmmm... ööö.
KÖSZI :-) -
Világ legjobb rpg-je? ezt a marhaságot vajon ki terjeszti. -
Ilyen rövid idő alatt ezt nem tudod megítélni szerintem. Az említett játékokkal meg nem kell összehasonlítani. Ez nem olyan rpg, ez hack&slash játék rpg elemekkel -
Csokis #785 Azt csinálod rosszul, hogy bemásolod a crack-et! Nem kell semmilyen crack! Feltelepíted, esetleg bemásolod ezt a grafikai fix-et, utána meg elindítod a darksouls.exe-vel, majd a játékban csinálsz egy GFWL offline profile-t!
-
Az a baj, hogy ez nem RPG :-DDD
Dark-fantasy akció-RPG. RPG elem kb annyi benne, mint a Diablo 3-ba :-D
A világ legjobb RPG-je, meg a Baldur's Gate duó -
Amúgy tegnap lefekvés előtt rálestem egy kicsit és a grafika még csak csak de tényleg ez lenne a világ legjobb RPG-je, ez? Nem akarok senkit megbántani de számomra ez a játék sehol nincs pl. egy Witcherhez (mindegy, hogy 1 vagy 2) vagy Wizardry 7-hez de még hosszasan tudnám sorolni. -
Legfelül azon az oldalon a hosszú üres sávnál. -
Mit csinálok rosszul?
Újratelepítettem már 2x is. Természetesen az uninstall után a játék könyvtárában levő maradékot is kitöröltem.
Újra feltettem, crack bemásol és ugyan úgy csak a data.exe-vel indul és ugyan úgy nem tudok menteni.
Segítenél? -
Azt hol tehetem meg? -
Csokis #779 Nem látszódik a felirat, ha rányomok! Ugyan ez a helyzet az előhívható jobb felső menűvel is, mert alatta írná, hogy melyik menűpont mire szolgál, illetve a gombokat. -
Csokis #778 Nevet is adtál a karakternek? Illetve biztos minden tulajdonságát beállítottad? Mert addig nem engedi elindítani. -
Hát már csak az érdekelne, hogy hogyan indítható el? Accept nem pirosodik be karakterállítgatás után? Valamit nem jól csinálok? -
Ez a graf már teljesen rendben van. -
Feliratok a földön? Ha rájuk nyomsz neked minden ok? -
Csokis #774 Igen, közben válaszoltak NeoGAF-en, hogy az AA-t nem kapcsoltam ki. Jól el is felejtettem.
-
Én simán tudtam csinálni képet normál Printscreen-nel.
Valami nem jó a linkkel,nálam legalábbis nem jön be semmi.
Be van kapcsolva a játékban az AA és a Motion blur? Mert az elbaxxa a képet, ha fent van a fix. -
Csokis #772 Én most írok/írnék, mert nálam nem működik!
Ilyen lesz a kép: http://i.imgur.com/C5gcd.jpg
Telefonnal csináltam, mert a képmentők nem csinálnak róla képet! -
Mint mondta az illető késöbb még lesznek hozzá javítások ha valami gond van csak irjunk neki és javitsa % -
Tyűűű! Tényleg van új crk!
Viszont van egy kis gond: Mióta feldobtam ezt a graf módosító fix-et, azóta a földön levő üzenetekre ha rányomok semmilyen szöveget nem jelenít meg!
Ezzel JELENLEG a wrz verzióban semmi gond.
De élesben??? Mások üzeneteit sem látod és ha jól tippelek a meghívást sem. -
Csokis #769 Nem. Egyszerűen, csak rakjátok újra a játékot, is a Darksouls.exe-vel indítsátok! Máris lehet offline profilt létrehozni!
-
Steam-es mi? :-)
Sajna nekem még valahol a postán kavarog -
Most rögtön letöltöm és továbbviszem... öööö izé... előröl elkezdem, elviszem a 2. bossig és meglátjuk. ;-) -
ratgab #766 Mennyire eszi nálad a gépet egyébként? -
ratgab #765 És ha itt már nem is esik majd az fps? Egy próbát megér szerintem simán! Főleg ilyen grafikával! -
ratgab #764 Tűrhető??? Vigyázat tőlem nem megszokott módon csúnya szavak következnek, amelyekre nem vagyok büszke, de kikívánkoznak: Bazzeg ez murvajó!!!!! -
Csokis #763 Haha, már tudok menteni! -
Hát én ezzel a Graf fix-el nem láttam még sehol se frame esést de majd meglátjuk ! -
Pesszimista vagyok.
Nagyon kellemes lett így a graf valóban, de ahogy a készítője is írta gyak. csak az első fél órát próbálgatta.
Erősen félek attól, hogy komolyabb küllem jobban is terheli magát az engine-t, ami miatt a kiélezett boss harcok, majd rosszul sülhetnek el, mert az FPS lezuhan a fenébe.
Saját szememmel láttam, ahogy a még módosítatlan(!) grafika mellett
20 alá beesett a frame pár kis effekttől. -
Szerintem kurvára gáz, hogy milyen az eredeti... és még egy nap sem telt el és így megcsinálták a modderek. Lenyűgöző. -
-
Na ezzel a Graf Fix-el már egész türhető !
Csak egy müködö release kellene már csak !
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Türelem működő relaset tereme :D -
Már csak egy rendes release kellene.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Skidrownak ma nagyon termékeny napja volt csak éppen nem ezzel foglalkoztak... -
Kösz! Ment a + :)