"de valamiért azt érzem ,hogy azért mert te végig szenvedted ezt a játékot valamiért többnek érzed magad, mint aki"
SAJÁT MAGAMMAL szembe érzem magam többnek mint előtte! Komolyan büszke voltam magamra, mikor végigjátszottam őket, mert soha nem voltam egy hardcore gamer, aki Ikarugával kel és fekszik vagy Starcraft ütközetekkel üti el a napjait.
És természetesen nem szenvedtem... néha elég szívatós volt, de az utána érzett öröm az priceless!
Hogy többnek érzem-e magam annál, aki az első pár órában feladta? Esküszöm, hogy NEM!
És türelmesebbnek, kitartóbbnak? IGEN!
"nem és úgy gondolod, hogy be leszel csapva valamint a te nagyságod csökken az által ,hogy ha valaki ilyen módon viszi végig a játékot."
Becs szó nem így látom! Komolyan azt szerettem volna, ha a PC-sek, topiklakók hónapokig akár erről beszélnek és akár együtt keresik a megoldást helyzetekre, együtt agyalnak titkos dolgokon, stratégiákon.
És amikor végigviszik, akkor elismerően bólogatnak és talán belátják, hogy mennyire, de mennyire fontos a játékélmény és mennyire sokad rangú ezzel szembe a grafika.
Oldalas beszámolókat akartam volna olvasi PC-sektől, az örömükről/izgalmukról/küzdelmeikről. Komolyan! Nagyon vártam már, hogy mit szóltok a játékhoz...
"Nem rohadt mindegy, ki hogy ér a végére, egy játéknak szórakoztatnia kell akinek ehhez majd erre van szüksége, hát akkor úgy játssza."
Sajnos nem! Nem ugyan azt nyújtja !!!EZ!!! a játék, ha van mentőöv. Itt az egyetlen mentőövnek a tábortűznek kellene lennie, meg a TÁRSADNAK akit esetleg meghívsz!