10203
-
#954 Lesz ahol majd löni kell? mert eddig elég egyszerü a játék jön egy monszta lockolom és ütöm, mellé se tudok ütni.
Viszont a tüzlabdát az istenek se tudom használni pihenés alatt bejelölöm de semmi. -
#953 Nem írom le már egyszer amit leírtam aki ezek után sem érti meg miről magyarázok az nem is akarja :) -
#952 a célzás nálam sem nyerő vele de minden másra sokkal jobb -
#951 -
gregtom6 #950 off
wedge31, Laza:
Nem tudom, Ti miért szeretitek ennyire a kontrollert, én speciel ki nem állhatom.
Igen, játszottam én már konzoljátékkal és azt kell, h mondjam, kényelmetlen benne 3d-s játékokat irányítani. Külön két gombát mozgatni meg lövöldözni nem ad akkora szabadságot, én sokkal kötöttebbnek érzem az irányítást. Hiányolom, amit a PC-s egér ad.
És igen, én amíg a Devil May Cry 1. részét kontrollerrel játszottam, addig a 3.-at inkább billentyűzettel. Tök ugyanolyan volt a billentyűzet gombjait nyomkodni, mint a kontrollerét. Szerencsére ott az egérnek nem sok szerepe van.
A játékhoz meg annyit, hogy már a hivatalos Gamescom gameplay-ben is ott volt az egérkurzor a képernyő közepén és le se szarták a fejlesztők. Gondolom a Namco túl nagy iramot diktált, ezért biztosan sokkal életbevágóbb gondokat igyekeztek megoldani először.
De igen, én személy szerint várok majd a 3. 4. patch-re, majd utána rávetek egy pillantást. -
#949 Én még nem próbáltam megnézem én is ! -
#948 Nekem a 0.2 fixtől fekete a képernyő. -
#947 Atirtam a felbontast az ini ben, de a kepernyom kb 2/3an fut a jatek, az ikonok viszont rendesen kint vannak.
Na de meg is van a megoldas benne is van a readme-ben, ki kell kapcsolni a blur-t es az AA-t is. -
#946 Az egér az kell csak a kurzor nem. -
ratgab #945 A csapból is az folyt, hogy a játék nehéz. Az a casual, aki ezek után nekifog az meg is érdemli.
Tele van a piac hulla egyszerű játékokkal, van miből választani. -
ratgab #944 Úgy látom mire hozzá jutok a játékhoz (most még work, később download), addigra nekem már tökéletese lesz az élmény!
-
#943 Van már rá fix le kell szedni hozzá egy progit és akkor volt egér nincs egér ! -
#942 Vazze ez most komoly, hogy a kurzor ott virit játék közben?...erre jöhetne valami fix mert ez röhej. -
#941 Fps-hez meg bill+egér való, mégse azzal kell tolnod konzolon.
Inkább az a szüklátókörüség ha valakit megszólsz, hogy pc-én a pc beviteli eszközel akar játszani. -
#940 Lehet a gyerekre kellett volna bízni az egész portolást :) -
#939 Lehet majd arra is sor kerül majd ki tudja ! :D
Gondolom amikor majd a Supersampling meg a DOF lesz benne lehet berakja az árnyékolást is ! :D -
#938 Utoloag láttam hogy irtál ! -
#937 Árnyékolást nem csinálja meg a gyerek? Akkor már lehet én is nekikezdenék :) -
#936 Ajándékba, kölcsön kapta, tetszik neki a világa hagy ne folytassam már. Mondom ,hogy nem csak a ti fajtátok létezik, ahogy pl. nem csak versenyló van. -
Csokis #935 Vissza is olvasol, vagy csak írsz? Mert már linkeltem a következő DSfix-et. -
#934 Hát minimum ez a legkevesebb ! xD -
#933 Persze jó kerülje de ha mégis érdekli a környezet meg az ellenségek akkor hagy szórakozzon. Meg egyébként is te hoztad fel a csalás dolgot, tudat alatt csalni akartál :D -
#932 Namco fizethetne a srácnak úgy fél évnyi bért :) -
#931 Az minek venné meg ezt a játékot? ... ha megveszi egyáltalán ... van erre ezer másik, pl a Darksiders 2 :) -
#930 "undead formának nincs semmi előnye"
nem tudnak betámadni más játékosok -
#929 Ez a modder fickó egy Isten már meg is találta a hibát ami a menu-t és a Missing Text-et illeti és már dolgozik a következő javitáson !
Will release 0.2 soon, also fixing downsampling for everyone (hopefully).
-
#928 Ez csak egy elméleti eszmefuttatás volt, nem csak és kizárólag erről a játékról szól! -
#927 Tehát akkor aki egyedül játszik, az nyomja emberként... undead formának nincs semmi előnye? -
#926 Akkor a Tomb of Giants a kedvenced lesz :D -
Csokis #925 Pontosabban: "Fixes text, button prompts and downsampling." -
#924 Főleg aki meg sem veszi :D -
Csokis #923 DSfix 0.2!!!
"This version should also fix downsampling for everyone and may improve texture clarity (forces 16xAF on everything)." -
#922 tyu...azert emlitsuk meg, ennyire otvar grafikat keresve sem talal az ember:)
Ahogy beleneztem vegigjatszasba, lattam kesobb mintha nagyobb lenne a latotav, vagy nem lenne ilyen sotet, de ez, hogy 2 centig lat az ember, valami borszaszto frusztralo. (mar a varbol kijottem)
-
#921 Akkor főleg :D -
#920 Mondjuk Demons souls-ban is volt valami limit (asszem +- lvl 10),ahova betörhetett az ember.
Tehát egy 150-es csaló nem törhet be egy kis 20-as karakterhez. -
#919 "a pc-én bill+egér a beviteli eszköz"
Ez szűklátókörűségre vall :)
A játékok kezdete óta külső játékirányító volt a fő beviteli eszköz.
Előbb volt számítógépen játékra külső eszköz használva, mint a bill :)
Ráadásul folyamatosan jelen van ezen kiegészítők garmadája a piacon.
Persze mindenki maga dönti el, hogy mit használ. De ettől még a játékok terén mindig is meglesz az a réteg, amihez a kontroller/joystick az ideális beviteli eszköz, és ezzel nincs is semmi baj, erre való. -
#918 Még annyit, hogy előholt formában tudsz invadelni mások játékába és leölve őket értékes lelkekhez, meg humanity-hez jutsz. Tehát te ha jól sejtem, te ezt igen csak csípni fogod :-D -
#917 Alapból előholt vagy.
Emberi alakban pedig:
1. Tudtommal nő a drop rate... sőt, állítom, mert kifejezetten jobb volt a drop human formába.
2. Tudsz társat hívni emberi alakba! Tudod az Estus Flask-ok (aka HP poti) számát növelni, ami igen csak nagy kincs!
3. Emberi alakban a sztoriban található egyes NPC-kkel kapcsolatban is vannak változások, akár harcok!
4. Achik ;-) -
#916 És mi ez az emberi forma, undead forma? Mit ad... miért fontos? Nem vágom. -
#915 Ha emberi formában vagy egyelőre úgy fest igen :-(