10203
  • wedge31
    Lesz ahol majd löni kell? mert eddig elég egyszerü a játék jön egy monszta lockolom és ütöm, mellé se tudok ütni.

Viszont a tüzlabdát az istenek se tudom használni pihenés alatt bejelölöm de semmi.
  • Shep
    Nem írom le már egyszer amit leírtam aki ezek után sem érti meg miről magyarázok az nem is akarja :)
  • CalebJoe
    a célzás nálam sem nyerő vele de minden másra sokkal jobb
  • wedge31
  • gregtom6
    off
    wedge31, Laza:
    Nem tudom, Ti miért szeretitek ennyire a kontrollert, én speciel ki nem állhatom.
    Igen, játszottam én már konzoljátékkal és azt kell, h mondjam, kényelmetlen benne 3d-s játékokat irányítani. Külön két gombát mozgatni meg lövöldözni nem ad akkora szabadságot, én sokkal kötöttebbnek érzem az irányítást. Hiányolom, amit a PC-s egér ad.
    És igen, én amíg a Devil May Cry 1. részét kontrollerrel játszottam, addig a 3.-at inkább billentyűzettel. Tök ugyanolyan volt a billentyűzet gombjait nyomkodni, mint a kontrollerét. Szerencsére ott az egérnek nem sok szerepe van.

A játékhoz meg annyit, hogy már a hivatalos Gamescom gameplay-ben is ott volt az egérkurzor a képernyő közepén és le se szarták a fejlesztők. Gondolom a Namco túl nagy iramot diktált, ezért biztosan sokkal életbevágóbb gondokat igyekeztek megoldani először.
    De igen, én személy szerint várok majd a 3. 4. patch-re, majd utána rávetek egy pillantást.
  • wesker24
    Én még nem próbáltam megnézem én is !
  • Fpocok
    Nekem a 0.2 fixtől fekete a képernyő.
  • alma2
    Atirtam a felbontast az ini ben, de a kepernyom kb 2/3an fut a jatek, az ikonok viszont rendesen kint vannak.
    Na de meg is van a megoldas benne is van a readme-ben, ki kell kapcsolni a blur-t es az AA-t is.
  • wedge31
    Az egér az kell csak a kurzor nem.
  • ratgab
    A csapból is az folyt, hogy a játék nehéz. Az a casual, aki ezek után nekifog az meg is érdemli.

Tele van a piac hulla egyszerű játékokkal, van miből választani.
  • ratgab
    Úgy látom mire hozzá jutok a játékhoz (most még work, később download), addigra nekem már tökéletese lesz az élmény!

• wesker24
    Van már rá fix le kell szedni hozzá egy progit és akkor volt egér nincs egér !
  • wedge31
    Vazze ez most komoly, hogy a kurzor ott virit játék közben?...erre jöhetne valami fix mert ez röhej.
  • jarlaxxe
    Fps-hez meg bill+egér való, mégse azzal kell tolnod konzolon.
    Inkább az a szüklátókörüség ha valakit megszólsz, hogy pc-én a pc beviteli eszközel akar játszani.
  • Shep
    Lehet a gyerekre kellett volna bízni az egész portolást :)
  • wesker24
    Lehet majd arra is sor kerül majd ki tudja ! :D

Gondolom amikor majd a Supersampling meg a DOF lesz benne lehet berakja az árnyékolást is ! :D
  • wesker24
    Utoloag láttam hogy irtál !
  • Shep
    Árnyékolást nem csinálja meg a gyerek? Akkor már lehet én is nekikezdenék :)
  • Shep
    Ajándékba, kölcsön kapta, tetszik neki a világa hagy ne folytassam már. Mondom ,hogy nem csak a ti fajtátok létezik, ahogy pl. nem csak versenyló van.
  • Csokis
    Vissza is olvasol, vagy csak írsz? Mert már linkeltem a következő DSfix-et.
  • wesker24
    Hát minimum ez a legkevesebb ! xD
  • Shep
    Persze jó kerülje de ha mégis érdekli a környezet meg az ellenségek akkor hagy szórakozzon. Meg egyébként is te hoztad fel a csalás dolgot, tudat alatt csalni akartál :D
  • Seth
    Namco fizethetne a srácnak úgy fél évnyi bért :)
  • Laza
    Az minek venné meg ezt a játékot? ... ha megveszi egyáltalán ... van erre ezer másik, pl a Darksiders 2 :)
  • Seth
    "undead formának nincs semmi előnye"

nem tudnak betámadni más játékosok
  • wesker24
    Ez a modder fickó egy Isten már meg is találta a hibát ami a menu-t és a Missing Text-et illeti és már dolgozik a következő javitáson !

Will release 0.2 soon, also fixing downsampling for everyone (hopefully).

• Shep
    Ez csak egy elméleti eszmefuttatás volt, nem csak és kizárólag erről a játékról szól!
  • Fpocok
    Tehát akkor aki egyedül játszik, az nyomja emberként... undead formának nincs semmi előnye?
  • Seth
    Akkor a Tomb of Giants a kedvenced lesz :D
  • Csokis
    Pontosabban: "Fixes text, button prompts and downsampling."
  • Laza
    Főleg aki meg sem veszi :D
  • Csokis
    DSfix 0.2!!!

"This version should also fix downsampling for everyone and may improve texture clarity (forces 16xAF on everything)."
  • alma2
    tyu...azert emlitsuk meg, ennyire otvar grafikat keresve sem talal az ember:)
    Ahogy beleneztem vegigjatszasba, lattam kesobb mintha nagyobb lenne a latotav, vagy nem lenne ilyen sotet, de ez, hogy 2 centig lat az ember, valami borszaszto frusztralo. (mar a varbol kijottem)
  • Laza
    Akkor főleg :D
  • mcwolf
    Mondjuk Demons souls-ban is volt valami limit (asszem +- lvl 10),ahova betörhetett az ember.
    Tehát egy 150-es csaló nem törhet be egy kis 20-as karakterhez.
  • Laza
    "a pc-én bill+egér a beviteli eszköz"

Ez szűklátókörűségre vall :)
    A játékok kezdete óta külső játékirányító volt a fő beviteli eszköz.
    Előbb volt számítógépen játékra külső eszköz használva, mint a bill :)
    Ráadásul folyamatosan jelen van ezen kiegészítők garmadája a piacon.

Persze mindenki maga dönti el, hogy mit használ. De ettől még a játékok terén mindig is meglesz az a réteg, amihez a kontroller/joystick az ideális beviteli eszköz, és ezzel nincs is semmi baj, erre való.
  • Tinman #918
    Még annyit, hogy előholt formában tudsz invadelni mások játékába és leölve őket értékes lelkekhez, meg humanity-hez jutsz. Tehát te ha jól sejtem, te ezt igen csak csípni fogod :-D
  • Tinman #917
    Alapból előholt vagy.

Emberi alakban pedig:

1. Tudtommal nő a drop rate... sőt, állítom, mert kifejezetten jobb volt a drop human formába.

2. Tudsz társat hívni emberi alakba! Tudod az Estus Flask-ok (aka HP poti) számát növelni, ami igen csak nagy kincs!

3. Emberi alakban a sztoriban található egyes NPC-kkel kapcsolatban is vannak változások, akár harcok!

4. Achik ;-)
  • Fpocok
    És mi ez az emberi forma, undead forma? Mit ad... miért fontos? Nem vágom.
  • Tinman #915
    Ha emberi formában vagy egyelőre úgy fest igen :-(