SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak interneten tudsz játszani,origin kell hozzá.Tehát ha nincs akkor létrehozol egy felhasználói fiókot.Feltelepíted a játékot,aktiválod azt csók.

PSN-ID:SanyaBoss

Hogy lehet áramot és vizet küldeni az Arkológiának?
Blinkye
Hali. Elsõ játék amit megrendeltem 😊 Ha minden jól megy holnap vagy szerdán már meglesz a kulcs.Akkor most, hogy is van ez? Neten kell játszani? Vagy van benne offline is?

3Ds MAX :)

Nekem ilyen városeltûnés meg ilyesmi sosem volt, engem csak a bugok zavarnak, de abból is a legjobban a dugó.

Ez olyan érdekes... Baromi morálromboló és kiábrándító ez a sok "meghibásodott" város, amiket nem lehet betölteni. Együttérzek veletek.

Az érdekes az, hogy vannak, akiknek meg - lekopogom - nem történik ilyen. Van 8 városom, két szerveren, eddig mindig mindegyikbe gond nélkül be tudtam/tudok lépni, és onnan folytatni, ahol abbahagytam.

Tök random lehet ez, vagy van valami egyezõség ezeknél a városoknál? Gondolok itt arra, hogy lehet, hogy van valamilyen építési sorrend, vagy egy felhasználói szokás - teszem azt játék ablak módban, és gyakran más ablak aktív, és egyszer csak valami miatt kifagy, vagy a city-bõl való kilépéskor rögtön Kilépés van, nem Fõmenü, ilyenek -, ami közös lehet azoknál, akiknél ez a hiba elõfordul...
Valószínû random, de talán azoknak, akiknek becrash-el a városuk, érdemes lenne körülírniuk, hogy a legutolsó alkalommal, mikor még be tudtak lépni, nagyjából mit csináltak... Hátha lenne valami "mintázat", talán kiderülhet valami.

Vagy ez hülyeség? 😊

Jól jönne 1-2 javítás. mint pl.: utak(akár magasított út is jó lenne), végre mehetnének a dugón kívül a fontosabb jármûvek, metró, az áramot lehetne tényleg villanyoszlopokon elvinni, nem csak az utak alatt, megmég ami nem jut most az eszembe.. , de nektek igen. 😄

kigyi
A kecskesimogatásos szöveget nekem is tolta valamelyik nap én bemérgedtem alt+F4 aztán pár óra múlva beengedett simán.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

mrmilan
AZ semmi, én már be sem tudom tölteni, az elõzõleg hibásan mûködõ városomat. Csak "kecskesimogatás" megy az elején, meg ezek a baromságok. Elbasztak egy végre jól mûködõ városomat. Lassan visszamegyek SC4-ezni. Ez egy nagy NULLA így.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Nem tudok várost építeni!! :S
Mindig csak elrontom, mikor már azt hiszem hogy minden jól megy, összeomlik az egész gazdaság... mindig csak mínuszokban végzem...:S
Majdnem mindig a dugók a baj, a rendõrök/mentõk/tûzoltók nem jutnak el ahová kellene. Nem tuddom úgy kialakítani a várost hogy ne legyenek dugók.

Szép új feltörekvõ város és mûködik szépen.

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Én egyelõre azzal is beérném ha az alap játék végre normálisan játszható lenne.

Április bolondja 😄😄😄 bocsi mindenkitõl! de jó lenne ha már lenne DLC 😄
sc2hots ban is most warhoundok gyûjtik a mineralt, HAHAHA de kurva vicces...

Carlos
<#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

De most miért kell erõltetni ezt a szar április elsejét amúgy? olyan gyenge....

Késõn kelõ típus 😄
csuszi
ápr 1. ? 😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Új DLC letölthetõ! Nagyobb térkép, metró, taxitársaság... eszméletlen! És inygen!
csuszi
szar lehet így élni...
+
8718. hátha mástól felfogod.

MJ rulz Pink Team The Only One

Tele van hibával a game az iskolákba reggel 6 kor automatikusan munkatársakat keresnek napok óta mikor meg mûködik akkor is minimális létszámmal így viszont a város nem tud normálisan mûködni pár napig nem is találnak munkatársat és ez a bosszantó egy 100 ezres városba.

Kezd nekem gyanús leni ez az EA.Nem azért adtak ezek nekünk egy ajándék játékot mert szarok voltak a szerverek.Hanem azért mert ez az egész játék egy nagy bug halmaz.Ez nem SimCity hanem Káosz City!!

Szerintem addig még nem mûködik rendesen nem sok értelme van multizni.Én 2 egyéni próba város után beszálltam egy régióba.Majd vagy 10-12 órányi játék után kiderült,hogy a szomszéd város gazdája nem tud belépni a városába.Nem mûködöt a vasút nálam,nem tudtam üzletelni vele és még ilyenek.Szóval röviden"halálra"volt ítélve az egész.Legalább is ez az én véleményem.

mrmilan
Elnézést a kifejezésért, de baszná szájba a rendszer a városom legutóbbi sikeresen mûködõ verzióját. Hát nem igaz bazdmeg, hogy ezt szinte naponta el kell játszani az emberrel. Elegem van lassan ebbõl a bogaras szarból.

mrmilan
Nagyon király!

De ha tényleg lenne egy olyan régió ahova csak tapasztalt playerek mennek, és olyanok akik nem lépnek ki, mondjuk olyan megkötéssel ,hogy mindenkinek 1 városa van, akkor oda csatlakozok én is szívesen, de annak nem látom értelmét ,hogy felránt valaki egy 150 k s várost, és akkor kilép...

Hurkalevek földje:

Másik szögbõl:

Ajándékozás zökkenõmentesen, éjjel, 2 óra simcity idõ alatt, 2M simpeták:
(EU Kelet 2)

Ha lenne single player mód, olyan akkor se lenne, hogy egy várossal tudjál normálisan mindenre specializálódni 😊 akkor is több várost kéne irányítanod ha mindent szeretnél. Amugy csak az elsõ várost "nehéz" felhuzni. amikor a 2.at csinálod azt mar könnyu felhuzni ha segitesz neki ez elsõ városoddal 😊

régióba csatlakoznék. ID: ytarwot

De ez engem nem érdekel 😊 semmi kedvem 3 szor 0 rol elkezdeni egy várost
aztán össze szenvedni õket a szar régió buggal. Nem akarok én semmit csak legalább a single player részt megcsinálták volna rendesen...

indíthatsz privát régiót ahol csak a te városaid vannak.

Te hallottal mar olyanról, h elmúlt valahonnan a rádióaktív sugárzás ahol hasonló jellegû katasztrófa volt? Nos ez a játékba se lesz másképp. Amúgy meg debil kérdésere debil válasz.

Ha nem lennének debilek, akkor megmondták volna, hogy xy napig tart.
Ha meg szerinted csernobil vicces, akkor költözz oda egy hónapra. Kíváncsi leszek, utána mennyire fogod viccesnek találni.

bexinho
Pár kép kicsi városomról:

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

kigyi
Össze kellene gyûjteni a normális fazonokat és együtt kezdeni egy privát régiót.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Faterx
...de addig nem adod el...
Begyûjtöd az eladnivalót 1-2 full raktárban, majd 0:00-kor beállítod exportra.

RedDevilsza
Üdv! Hol lehet a játékot megvenni legolcsóbban dobozos vagy csak kulcs verzióban?

Sordoran
Nekem egy 4/4-es procigyárral és kereskedelmi lerakattal (nem teherkikötõ) is már karcolgatja az 1 milliót, szóval +1 procigyárral el kéne érned a 1,5 milliós profitot.

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Hogyan tudom növelni az Elektronikai központ profitját?
A processzorgyár teljes kapacitáson megy.
Mit kell még építenem, hogy meglegyen a 1,5millió profitja, most 600ezer.

Építettem 1 teherkikötõt, teherhajó dokkot, de így is autóval viszik el az árut.

Sordoran
Változtak kicsit árak, vagy ez régiónként is eltérhet? Egy hete proci gyártás még "csak" 68ezer volt, most másik régióban, másik városban meg 100ezer. Városom hiába van 6800-as mínuszban óránként röhögve dõl a lé, bár ez várható volt 😄
Ami zavaró, hogy a belvárosomban totál beállt a forgalom, nagy dugó van, és nehezen szûnik meg :S Buszok, villamosok vannak, de már kezd elõretörni a gazdag réteg, akiknek az nem kell. Szerencsére a kereskedelmet nem zavarja, mert a város másik végében szinte üres sugárúton mennek a kamionok, így ez nincs veszélybe, nem úgy mint elõzõ városomban...

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

mrmilan
Jaja. Kispecializálni több mindenre, világpiacra ki a cuccot, és hátradõlni. Plusz nagyobb terület, és itt a kánaán!

Nálam van, hogy egyszerre két spec fut. Pl. olajbányászat és procigyártás. Vagy szénbányászat-ötvözetkészítés + procigyártás. Vagy turizmus + procigyártás-tv-gyártás.
A vége sajnos mindig ugyanaz: proci-tvgyártás 😊. az hoz a legtöbbet.

Bár egy ideje már nem a TV a menõ. Nem tudom, észrevettétek-e, de a számítógép többet hoz a konyhára... A TV eladási árát ugye levitték olyan 150ezer környékére (most nem vagyok játékközelben), a számítógépért meg olyan 180ezret fizetnek.

* kispecializálni egy várost több mindenre, a lényeg kimaradt😊

Én is most jutottam el oda ,hogy ezt az egész multira építést kalap kabát, kukába vágnám, mindenki kilépked semmi értelme az egésznek... inkább lenne nagyobb terület aztán kispecializálni egy várost...

NagyiBMX
Marha jól néz ki! 😊

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Mitõl akadhatott ki a játék?
Semmit se csináltam...
Éppen egy olyan résznél akadt ki amit még soha nem csinált.. A teherkikötõbe vitte volna az elsõ szállítmányát. (processzort)

mrmilan
A körút, villamossal:

mrmilan
Kilátás egy belvárosi bérház tetejérõl:

Sordoran
Turisták, reptér, látványosságok, hotelek.