SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak és kizárólag, az origin ID-del együtt.

Origin: Medden_EU

Dzsini
Sima kereskedelmi lerakatot a specializációs menübõl.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Üzleteket 😊

Caliph
megvettem a játékot,de nekem annyira nem jött be,pár óra mókolás után. gondolom most hogy aktiválva van originben esélyem sincs eladni pár ezressel olcsóbban valakinek aki esetleg örülne neki?

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Gyere a régiómba én is kb ennyit játszom. Hétköznap meló van, nincs idõm rá. Vagy inkább lövök 😊 Hétvégén viszont szoktam. Nincs elvárás, de mégse 1-edül vagy 😊

bexinho
Amikor egy város megépítésének kezdeténél tartok, és az a néhány gyár, amelyik munkalehetõséget nyújt a lakóknak, folyamatosan panaszkodik, hogy "valahova szállítanunk kellene az árut". Ilyenkor mit akarnak? (régióban csak én vagyok) Mit építsek?

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Nem mindig szoktam játszani, valamikor 1 hétig kihagyom...
És ha másokkal játszanék akkor kénytelen lennék, olyan minden 2.nap felmenni és csinálni a várost. 😄

Ha 1 régióban több város van akkor "nem tudják törölni"?

Higgy magadban! 😊
Másokkal tapasztalatom szerint már-már túl könnyû.

csuszi
support, hátha visszaállítják. egy barát mindig legyen benn a régióban, nekem 2 városom is így jött vissza.
amint a barát be tud lépni nézelõdni, visszahív és visszafoglalom.

MJ rulz Pink Team The Only One

Lehet törölni, ráközelítesz, de nagyon és akkor a "bulldózerrel" simán törlöd, mint bármi mást.

NEEEEEEEEEEEE!!!!
Eltûnt a régióm.
Pedig az volt az eddigi legjobb városom.
Nem voltak társaim, egyedül voltam a régióban.
Még nem állok készen, hogy másokkal is játsszak.

Üdv!

Érdeklõdnék, hogy az iskolabusz megállóhelyeket meg lehet-e semmisíteni, ha igen akkor hogyan?

Norbi, a létrehozott régiódat senki se látja. A régió lista keresés, magad is megnézheted nem igazán jól mûködik, alig tölt be régiót és azok szinte mind tele vannak.

A régiók jelenleg meghívásos alapon mûködnek, esetleg, ha valaki rákeres a nevedre és kimondottan veled szeretne játszani, akkor tud csatlakozni. (gondolom nemigen van ilyen, hisz még új vagy)

Mivel új vagy, az elsõ 1-2 városod max. gyakorlásra lesz még jó, szóval úgyis újat fogsz kezdeni. Ha szeretnél másokkal játszani itt a honlapon a MULTIPLAYER LISTA Excelben találsz magyarok által kezdett régiókat, amibe beszálhatsz. Játékban rákeresel az illetõ origin-ID-jára és ott látod milyen régiókban játszik.

Valaki nezze mar meg please hogy az Európa-Kelet 4 szerveren látja-e az en Régióm és be lehet-e lépni? :S multira van állítva mégse tud szerintem senki belépni valami miatt.

Régió neve: Finlandia
Enyém: Norbiii3

Elõre is köszönöm!

bexinho
Nagyon remélem, hogy egy tartalmas nagy pakkot adnak ki és nem mennek el a konzolok irányába olyan szinten, hogy minden vacakért 5-8 ezreket kérnek el. Ugyanis hiába játszom legálisan, de a játékipar annyira a profitszerzés irányába ment el, hogy remélem, legalább a SimCity ha DLC-k tömegének kiadását is tervezi, legalább legyen az minõségi tartalmas. Jah és a bugok javítása minél gyorsabban menjen, mert így nem az elsõ városom indult rossz irányba (hol a közlekedési dugók, hol a sorra leégett házak, hol a jogtalanul tüntetõk tömege... vagy ez mind egyben).

Azért is bosszantóak ezek a hibák, mert tökéletes lehetne a játék, de így egy idõ után kínlódás és szenvedés...

ja,elég gagyi a közlekedés benne,pedig nagyon jól meg lehetne csinálni.ha nyár elött nem tesznek vele valamit,akkor a Cities in Motion 2 ki fogja ütni az egész játékot.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Sordoran
Ezek mint ismert dolgok, egy részük javítva lesz, más részeket majd megveheted DLC-ben.

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

bexinho
- Nekem hiányzik csak, hogy nem lehet emelt autóutakat építeni, ezzel is csökkentve a forgalmi dugókat?
- Én hiányolom csak a metrót, mint közlekedési eszközt?
- Miért van az, hogy bármilyen jól oldom meg az úthálózatot, összes közlekedési eszközt kimaxolva, üzemeltetve is csak egy helyben, rajban (elõbbiben már írta az egyik hozzászóló) haladva nem vesznek fel utasokat?
- egyszerûen nem tudok megbarátkozni a pálya méretével (ki lehet használni, de borzasztóan nehéz és a kreativitást is borzasztóan lekorlátozza)
- nevetséges, hogy hajókikötõ, vasúti pályaudvar és repülõtérbõl is csak egy kisméretû épület érhetõ el
- rossznak tartom, hogy hiába vagyunk 16-an a pályán, még is csak néhány emberrel tudom a kapcsolatot tartani úthálózaton, vagy más módon

Dzsini
Kár nyilatkozniuk 😊 Inkább hagyják, hogy a Maxis ontsa a javításokat, ha kevesebb nyûg lenne a konkrét játékkal, nem lenne ennyi nyivákolás az online rendszer miatt. De az 1.8 lassan egy hete kint van.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

"A döntést a Maxis hozta meg, amely egy MMOG-szerû élményt szeretett volna készíteni, s egy MMOG-tõl senki sem kér offline módot."

aztaqurva! micsoda terelés!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Fenrir
Van fent valaki tesztszerveren? Érdemes megnézni egyáltalán?

A halál csupán a kezdet...

csuszi
rollback.
javítás alatt.
sok rollback után törli a régiódat.
ez is ismert bug.
nincs tanács. hibás lesz a város, majd helyrejön, társakat kérd meg hogy hívjanak vissza, amint látogatható lesz.

MJ rulz Pink Team The Only One

Most direkt meg se mozdultam és néhány percre itt hagytam, Megint kiakadt.. Miért?

Segítség!
Az elmúlt 10percben már vagy 4x akadt ki a játék, az utolsó 3ban nem is csináltam semmit, Csak néztem a forgalmat...

Köszi, egyelõre most úgy próbálom megoldani a problémát, hogy 1 szállítóautóra lekorlátoztam a kapacitást, így nincs több, ami elindulna egyszerre. 😄 (Persze, így lassabb minden, de legalább felesleges kiadás nem terhel.)
Dzsini
Azért 3 (akár több) indul el, mert amikor a második megnézi, hogy van-e hely a célnál, akkor még a másik nincs ott. Ugyanaz a helyzet, mint a buszmegállóhoz rohanó 15 busszal, a falkában közlekedõ kukásautókkal, a tûzesethez kivonuló tûzoltókkal - nincs "már teljesítjük" jelzés a célon akkor, ha már elindult valami oda.

A visszatérés problémáját érdemes lenne bugként jelenteni, ilyenrõl még nem olvastam.

Probléma...
Ha egyidejûleg több (tegyük fel 3 db) mûanyagos kocsi indul el a processzorgyárba, akkor az elsõ rendben leteszi az 500 mûanyagot a másik kettõ viszont tele raktérrel ( 500 + 500 = 1000 mûanyag) visszatér a teherkikötõmbe (legközelebbi garázs), ahol nálam nincs mûanyagraktár, így a teherautókban lévõ 1000 mûanyag eltûnik az éterben.
Elõször is, miért 3 teherautó indul el, amikor 1 is elég lenne?
Másodsorban, miért nem ahhoz a kereskedelmi lerakathoz térnek vissza ahonnan elindultak?
(Hasonló eset fordult elõ az ötvözetekkel is...)
Nekem eddig egyszer volt ilyen, töröltem is a régiót, és kezdtem újat.

Szerintem ma reggel lett volna a második ilyen, valahogy mintha nem abban az állapotban lett volna a város, ahogy tegnap hagytam, úgyhogy gyorsan kiléptem, asszem csak fõmenübe, majd újra a játék folytatása, és lám, betöltötte a tegnap esti állapotot.
Gondolom van valami biztonsági mechanizmus, ha esetleg a szinkronizálás alatt megszakad a kapcsolat, ezért az uccsó két mentést tárolja a szerver, és néha bugzik.

mrmilan
Ezért van az embernek még mindig egy picit "Béta" érzése. Még mindig teszteljük, a hónapok múlva kiteljesedõ játékot!? Tegnap este kidobott megint, egy bizonyos "a városod hibásan mûködik" jelzéssel...

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Köszi.
Amúgy ennek a résznek a végén írja, hogy ezen dolgoznak most nagyon, hogy ne nekünk kelljen már pötchölni ezzel, hiszen alapból nem is látjuk, hogy hogyan vannak felosztva az útvonalak.

mrmilan
Amúgy érthetõ volt <#eljen>.

mrmilan
Azért ez tök jó, hogy nekünk kell kiügyeskedni (földutakkal) azt, amit a programozók eltoltak.

Egy nagyon érdekes része az útválasztás, ahol az ábrák is vannak. Még nem teljesen értem, de annyit igen, hogy ha van két út szakasz, egyik hosszabb, mint a másik, de két végük csatlakozik, egyiket egy kanyar, vagy keresztezõdés felosztja (http://i50.tinypic.com/2qa8n0g.gif), akkor sem választják a hosszabb útvonalat az autók, ha a másik pl félig bedugul, mert még így is lesz helyük beférni a hosszabb szakaszra. De ki lehet kényszeríteni az útválasztást, ha a rövidebb, egybefüggõ szakaszt pl. középen egy földúttal 'felosztod', csinálsz egy ideiglenes keresztezõdést, majd törlöd ezt a kis földutat (http://i47.tinypic.com/2lxjrsh.gif). Ha jól értem, innentõl már két szakaszból fog állni a rövidebb útvonal, és így hamarabb áttérnek a hosszabb, ám kevésbé tömött útvonalra.
Már csak ki kell próbálni.

Remélem érthetõen írtam 😊

mrmilan
Fasza. Csak én sajnos angolt annyira nem tudni jól, hogy ezt mind lefordítsam.

Kis szösszenet a közlekedésrõl:
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9398832.page

mrmilan
Egyébként lassan nem is érdekel, hogy pirosan jelez valamelyik ikon a játékban. Tegnap este is: "elfogyott az olajipari nyersanyag, nézd meg hogy mûködik e a finomítód"...stb..stb. Ugyanúgy termel tovább a mezõ...
Két városomba bevágtam egy-egy villamosvonalat próbaképpen, majd meglátom mit mûvelnek.

mrmilan
Publikus a régió, vagy privát? Ha privát, akkor neked kell meghívni emberkéket oda.

Valaki tudna segíteni please? A multihoz milyen PORT okat kell feloldani? Routerem miatt minden játéknál gond van ha én csinálok szervert mert nem látják... Összes régió teli van, hoztam létre egyet de senki se látja szerintem vagy nem tudom mi lehet a gond hogy senkise lépett be több óra alatt.

Elõre is köszönöm!

Hát igen... A tömegközlekedés...
Nálam városról városra egyre nagyobb a gáz 😊. Én hülyülök, vagy kezdek elfelejteni várost igazgatni, nem tudom - vagy egyszerûen csak el van cseszve az egész közlekedés.
Az elsõ városomban nincs dugó, a 7. vagy 8. legutóbbiban pedig szinte egész nap totál beállnak az utak. 5-6 órákba telik, mire nagy nehezen tûrhetõvé válik a közlekedés, erre jön az este (vagy reggel), és kezdõdik minden elölrõl. Ha egyszer ott vannak a buszok, a villamos, mi a ... manóért nem csökken a forgalom? Dugig vannak a buszok állítólag, csak rakom le az újabbakat, és a kocsiforgalom is csak egyre nõ még akkor is, ha a lélekszám nem változik. Ez rettentõ idegesítõ.

nyirog
tudjátok, valamiféle villamos módot, vagy DLC-t szívesen fogadnék, mert nem akarom elhinni h 2 garázsnyi villamos nem elég. Angol buszokból kettõ bõven fasza, 8 perc várakozást ír ki, vonatból meg tök mindegy ott úgy is az a lényeg h sosem elég, repteret meg nem rég építettem arról még nincsenek tapsztalataim csak annyi h szállitmányozásban tökéletesen betölti a teher vonat nem jövetele miatt keletkezett ûrt 😄.

Vagy hogy kell elkezdeni játszani ?😊 Valaki tud segíteni please?😊

Kihez tudok csatlakozni ? mindegyik regio teli :S

Végre van egy saját operaházam. 😄
Na megvettem 😊 Papírt kaptam csak 😊

Kedvcsináló. Szingapúr:
http://vimeo.com/49753231
Vajon ez egy game-e? 😊
Válasz:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
EZ NEM grafika, ez real fényképek sorozata, ún. time lapse eljárással készült videó, rádobva egy kis tilt shift effekt. De elég jó Simcity-érzés, nem? 😊

Valakinek megvan a francia városépítõ csomag ? Mert én megvettem , letettem az eiffelt és sehol semmi ,egy francia ház sem épül... Mitõl lehet ez ? és ráadásul sandboxmode-ban...

birom a gameshop-ot... 1x azt irja van készleten 1x nincs. Mire indulnék már azt irja nincs.. Telefont meg basszák felvenni.

Igen, valóban csak a deluxe-ban van plusz épületkészlet

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3