SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Origin: Medden_EU
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
És ha másokkal játszanék akkor kénytelen lennék, olyan minden 2.nap felmenni és csinálni a várost. 😄
Ha 1 régióban több város van akkor "nem tudják törölni"?
Másokkal tapasztalatom szerint már-már túl könnyû.
amint a barát be tud lépni nézelõdni, visszahív és visszafoglalom.
MJ rulz Pink Team The Only One
Eltûnt a régióm.
Pedig az volt az eddigi legjobb városom.
Nem voltak társaim, egyedül voltam a régióban.
Még nem állok készen, hogy másokkal is játsszak.
Érdeklõdnék, hogy az iskolabusz megállóhelyeket meg lehet-e semmisíteni, ha igen akkor hogyan?
A régiók jelenleg meghívásos alapon mûködnek, esetleg, ha valaki rákeres a nevedre és kimondottan veled szeretne játszani, akkor tud csatlakozni. (gondolom nemigen van ilyen, hisz még új vagy)
Mivel új vagy, az elsõ 1-2 városod max. gyakorlásra lesz még jó, szóval úgyis újat fogsz kezdeni. Ha szeretnél másokkal játszani itt a honlapon a MULTIPLAYER LISTA Excelben találsz magyarok által kezdett régiókat, amibe beszálhatsz. Játékban rákeresel az illetõ origin-ID-jára és ott látod milyen régiókban játszik.
Régió neve: Finlandia
Enyém: Norbiii3
Elõre is köszönöm!
Azért is bosszantóak ezek a hibák, mert tökéletes lehetne a játék, de így egy idõ után kínlódás és szenvedés...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
- Én hiányolom csak a metrót, mint közlekedési eszközt?
- Miért van az, hogy bármilyen jól oldom meg az úthálózatot, összes közlekedési eszközt kimaxolva, üzemeltetve is csak egy helyben, rajban (elõbbiben már írta az egyik hozzászóló) haladva nem vesznek fel utasokat?
- egyszerûen nem tudok megbarátkozni a pálya méretével (ki lehet használni, de borzasztóan nehéz és a kreativitást is borzasztóan lekorlátozza)
- nevetséges, hogy hajókikötõ, vasúti pályaudvar és repülõtérbõl is csak egy kisméretû épület érhetõ el
- rossznak tartom, hogy hiába vagyunk 16-an a pályán, még is csak néhány emberrel tudom a kapcsolatot tartani úthálózaton, vagy más módon
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
aztaqurva! micsoda terelés!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
javítás alatt.
sok rollback után törli a régiódat.
ez is ismert bug.
nincs tanács. hibás lesz a város, majd helyrejön, társakat kérd meg hogy hívjanak vissza, amint látogatható lesz.
MJ rulz Pink Team The Only One
Az elmúlt 10percben már vagy 4x akadt ki a játék, az utolsó 3ban nem is csináltam semmit, Csak néztem a forgalmat...
A visszatérés problémáját érdemes lenne bugként jelenteni, ilyenrõl még nem olvastam.
Ha egyidejûleg több (tegyük fel 3 db) mûanyagos kocsi indul el a processzorgyárba, akkor az elsõ rendben leteszi az 500 mûanyagot a másik kettõ viszont tele raktérrel ( 500 + 500 = 1000 mûanyag) visszatér a teherkikötõmbe (legközelebbi garázs), ahol nálam nincs mûanyagraktár, így a teherautókban lévõ 1000 mûanyag eltûnik az éterben.
Elõször is, miért 3 teherautó indul el, amikor 1 is elég lenne?
Másodsorban, miért nem ahhoz a kereskedelmi lerakathoz térnek vissza ahonnan elindultak?
(Hasonló eset fordult elõ az ötvözetekkel is...)
Szerintem ma reggel lett volna a második ilyen, valahogy mintha nem abban az állapotban lett volna a város, ahogy tegnap hagytam, úgyhogy gyorsan kiléptem, asszem csak fõmenübe, majd újra a játék folytatása, és lám, betöltötte a tegnap esti állapotot.
Gondolom van valami biztonsági mechanizmus, ha esetleg a szinkronizálás alatt megszakad a kapcsolat, ezért az uccsó két mentést tárolja a szerver, és néha bugzik.
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Amúgy ennek a résznek a végén írja, hogy ezen dolgoznak most nagyon, hogy ne nekünk kelljen már pötchölni ezzel, hiszen alapból nem is látjuk, hogy hogyan vannak felosztva az útvonalak.
Már csak ki kell próbálni.
Remélem érthetõen írtam 😊
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9398832.page
Két városomba bevágtam egy-egy villamosvonalat próbaképpen, majd meglátom mit mûvelnek.
Elõre is köszönöm!
Nálam városról városra egyre nagyobb a gáz 😊. Én hülyülök, vagy kezdek elfelejteni várost igazgatni, nem tudom - vagy egyszerûen csak el van cseszve az egész közlekedés.
Az elsõ városomban nincs dugó, a 7. vagy 8. legutóbbiban pedig szinte egész nap totál beállnak az utak. 5-6 órákba telik, mire nagy nehezen tûrhetõvé válik a közlekedés, erre jön az este (vagy reggel), és kezdõdik minden elölrõl. Ha egyszer ott vannak a buszok, a villamos, mi a ... manóért nem csökken a forgalom? Dugig vannak a buszok állítólag, csak rakom le az újabbakat, és a kocsiforgalom is csak egyre nõ még akkor is, ha a lélekszám nem változik. Ez rettentõ idegesítõ.

http://vimeo.com/49753231
Vajon ez egy game-e? 😊
Válasz:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3