11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Yube #9269 Nekem sem volt sokáig problémám a városok betöltésével,de az utóbbi héten állandóvá váltak a bajok. Arkológiát építek egyedül és vicces mennyire nem működik rendesen a nyersanyagok szállítása az építkezésre. Egyik városnál az írja megvan a kívánt mennyiség a tv-kből,másiknál azt hogy még csak 14000 van a 60000-ből,a harmadik városnál 26000 ez a szám. Így elég kiábrándító ez a helyzet.
-
Hujje #9268 Hát nem tudom, én azon kevesek közé tartozom, akiknek nem tűnt el városa, nem volt igazán nagy gondja. 1-2 bibi van a számokkal, meg az útkereső motorral (na jó, talán nem kicsi), de abszolút gyönyörű és játszható. Engem továbbra is csak a méret keserít el, mindig csodálkozom, amikor más ennyire panaszkodik. (ettől még lehet jogos) -
#9267 Az a baj, hogy mocskosul nagy rajongója vagyok az egész sorozatnak, és még mindig lebegtetek neki esélyt. Fasza lehetne ez, de NEM AZ. Ez elszomorít. -
bruna #9266 ezt már próbálta valaki? [MOD Pack] Plop Outside City Box -
Aragorn831109 #9265 "Currently in Development" -
Ironman2 #9264 Van már 2.0-ás peccs? Mert akkor előveszem megint! -
Ironman2 #9263 LOL!!!! Nyersen fogalmaztál! -
#9262 Nagyon ritkán van egy-egy radioaktív meteor, de nagyon kis területen fertőz szerencsére. Egy szélesebb úttal le lehet fedni. -
Valdien #9261 Meteorbecsapódás mióta eredményez atomkatasztrófát (sugárzást)? :O
Szerencsére nem lakott a terület, de azért elcsúfítja az az üres paca a szép kis városom. -
#9260 Volt némi hegesztés, de a 2.0-ás peccs ami sok balanszot és javítást fog tartalmazni még nem jött ki. -
Sotyka #9259 Hali mindenkinek, sajnos az elmúlt 3 hétben nem volt lehetőségem belépni origin problémák miatt, így nem is követtem a híreket. Történt nagyobb változás? (főként ugye a közlekedés terén lenne fontos) -
#9258 Igen, az egész reális ötlet :)
(a lenti pedig bug, illene jelenteni) -
#9257 Lol. Inkább megcsinálnák, hogy a tűzoltóság Hazmat egysége szépen lassan csökkenti a sugárzást ahogyan mászkál a városban. -
catyus #9256 MEGOLDÁS!
Sziasztok!
Na megvan a megoldás ha az ATOMERŐMŰVED elpukkan, mit lehet csinálni a várossal!
Nagyon vicces a megoldás: hagyd el a városod, kérd meg az egyik barátodat, hogy foglalja el.
Mikor ő belép már nincs nyoma a sugárszennyezésnek, és az atomerőmű is üzemel !
GYORSAN kikapcs!
Ő is elhagyja a városod, utána meg te visszafoglalod.
Ne felejtsd el, az atomerőműhöz szerintem minimum egy főiskola kell!
Onnan számítva biztonságosan üzemeltethető.
Üdv mindenkinek! -
#9255 A tüntetőkkel ne foglalkozz, nekem 93-96%-os elégedettségnél is tömegével álltak ott, és ha másért nem, a bacik miatt fürdőztek a szökőkútban.
Klikk lent a mosoly jelre, és ott elolvashatod, hogy melyik rétegnek mivel van baja, vagy kik azok, akik valóban elégedetlenkednek. -
catyus #9254 Szia!
Én itt vettem:
http://www.gameshop.hu/
De előtte telefonon érdemes felhívni őket, mert nem mindig reális a weboldalon lévő jelzés hogy van, vagy nincs a játékból.
Üdv
-
#9253 Az a vicc, hogy a szemét nézetben minden rendben van. Nincs piros oszlop sehol szépen elviszik a nap végére a szemetet az egész városból. Nem értem a kukák számát és a tüntetőket a PH és a P.rezidencia előtt. -
#9252 Egyszerűen xar az útkeresése a szemétszállítóknak, konvolyokban mennek csak és nem szétszóródnak rendesen. -
Nihili #9251 Egy kicsit mintha alul lenne méretezve a játékban a hulladékgyűjtés. Jó lenne, ha egy patchben ezen változtatnának. Sok egyebet nem tehetsz, meg kéred a szomszédaid, hogy próbáljanak meg besegíteni vagy építesz egy szomszédos várost, s onnan besegítesz magadnak. -
#9250 Ezzel nem tudsz mit csinálni mert mint a buszok, a szemétszállítók is idióta útvonalakon keringenek a városban. Nálam van, hogy bizonyos toronyházakat rendre elkerülik, van amikor az egész horda elmegy mellette, de egynek sem jutna eszébe kiüríteni. Persze minden kisháznál megállnak, de ott ahol sok van az majdnem mindig kimarad.
A sima szemét mennyisége csökken ha a népesség iskolázott, mert akkor áttérnek a szelektív gyűjtésre. -
#9249 Szemét gondom van.
Építettem 2 fullos szeméttelepet, 2 fullos újra hasznosítót, de a szemét egy harmadát tudják csak elszállítani. Van valakinek ötlete, hogy mit csináljak a sok szeméttel? -
#9248 Hogyne lennék problémás vásárló, ha nem úgy táncolok ahogy ők szeretnék, érdekes dolog, hogy ő volt az első akivel problémám volt eddig (jah igen 1 cég a kettő tehát együtt kezeld ne külön). Nekem nem fáj nem vásárolok tőle, aki nem korrekt az nem érdekel. Én feltettem neki egy egyszerű kérdést, hogy lesz vagy nem lesz SimCity az általam jogosnak ítélt 72 órás intervallumban, mert ugye ő 48 órán belüli szállítást ígér... na ja és nem csak ennél a játéknál csúszott el ezzel a határidővel. Van hely ahonnan én vásárolok ott soha sincs gond érdekes módon, ha megkérdezem van-e van rá korrekt válasz. Vagy az, hogy van vagy az, hogy most nincs ez ilyen egyszerű lett volna neki is. Ha ezt nézzük tényleg problémás vagyok hiszen, ha fizetek valamiért azt igénybe is akarom venni. -
empie #9247 Tudunk róla,hogy a playersnél volt ilyen a simcity esetében mert ilyet mi is kaptunk :) Viszont azóta aki az emailben volt mindenki megkapta. Sőt egyik barátom felhívta őket még mielőtt mindenki megkapta volna és rákérdezett,hogy miért így küldték ki a leveleket,hogy mindenki látta. Erre az volt a válasz,hogy lássák a vásárlók,hogy tényleg sor van. Érdekes kivitelezés de tény,hogy jól jöttek ki belőle.
Viszont neked is utánad kérdeztem mert szerteke tisztában lenne ha van rá lehetőségem,hogy kivel beszélgetek és igen csak problémás vásárlónak titulálnak téged kedves Gergő:)
Mind a playersnél,mind a hardveraprón. És ennyi pozitív értékelés,és komment nem csalódhat. Negatívak meg mindig lesznek.
Nekünk bejött,neked nem. nincs ezzel semmi baj szerintem.
-
#9246 Semmi baj. Lehet tőle vásárolni napi szinten vannak negatív hsz-ek is, csak azokat törli a mod, mert csókos a srác ezért azok eltávolításra kerülnek. Nem csak velem történt ilyen, amikor kritikát írtam (nem nem trollkodtam csak leírtam ami velem történt) kb 20 pm-et kaptam hasonló sorsú emberektől. Ők sem kapták meg amit rendeltek és velük is ezt játszotta. Egyik barátom szintén rendelt tőle ő is több mint 1 hét múlva kapta csak meg a kódját. Van egy weboldala is onnan rendeltem meg a játékot jött egy körüzenet kb 2 hét múlva 24 mail címmel, hogy sajnálja, de aki eddig nem kapta meg az is meg fogja, csak még nem jött meg a kulcs meg bla bla bla. Hát mondanom sem kell, hogy a körüzenetre sokan válaszoltak úgy, hogy mindenkinek küldték a választ na az szépen nézett ki. Szóval én csak leírtam, hogy vigyázz vele én nem vagyok érdekelt abban, hogy ne tőle rendelj, de abban se, hogy őt válaszd :) -
empie #9245 Első vagy akitől ezt olvasom..
Elég sok a pozitív értékelése eddig és a leírtak alapján igen korrektnek tűnik. Lásd a hozzászólásokat és a piros pontjait.
TS-en is megerősítették,hogy korrekt és semmilyen ilyesfajta dologról nem tudnak amit Te leírtál így engem nem győztél meg.
Max azzal,hogy veled valami nem oké :) -
#9244 Azért ez a srác nem annyira korrekt az is hozzá tartozik a dologhoz. Ha nem tudja beszerezni a kulcsot és kérdezel csak kamu válaszok jönnek, vagy még az sem.... Arról már nem is beszélve, hogy a megígért időpont után napokig nem jön meg a cucc és még neki áll feljebb amikor rákérdezel, hogy vajon lesz-e ebből valami.... Csak ennek a tudatában vásároljon tőle aki akar. -
donatus13 #9243 hasonló ár, mi innen vettük. -
empie #9242 Konzolvilág tapasztalat:
Én is hívtam őket. rá 20 perccel odamentem és nem volt.. Mint kiderült mikor hívtam őket már akkor sem volt..
Players.hu tapasztalat:
Playersen kell várni tény,de legalább küldik.
Nagyon sok barátommal egyetemben tőlük vásároltam. Igaz,hogy várni kellet 3 napot kb de mindenki megkapta.
Viszont ha nem akarsz várni, akkor nem ajánlom.
Mert tény,hogy akár egy hetet is várni kell,mire megkapod.
Jó esetben csak napok kérdése.
Árban viszont verhetetlenek. -
donatus13 #9241 én 3 szerveren játszottam/játszogatok, és egyáltalán semmi gondom nincs, sőt ilyen város betöltései problémám még egyszer se volt, nem is értem másnak mitől van ennyi. -
Valdien #9240 Amúgy ez hihetetlen számomra, hogy egy régióban játszunk és ennyire eltérő a kedves EA hozzáállása a dolgokhoz. Nekem még egyszer sem volt városbetöltési/mentési problémám. Lekopogom, ne is legyen. -
#9239 Ebbe muszáj belehülyéskednem:
"Nekem majdnem minden városom teljesen iparmentes."
Én már annak is örülnék, ha HIBAMENTES LENNE! -
#9238 Lassan ott tartok, hogy most már tényleg végleg befejezem ezt a játékot. Hetente 2x max 3x tudok leülni elé egy két órára. De akkor nyugodtan, hibamentesen szeretném az időt eltölteni. Rendre nem megy. Most megint a "városod hibásan működik, megpróbáljuk helyreállítani". A jó kurva anyját próbálja meg helyreállítani. Az EA próbálja meg helyreállítani a renoméját. Ez így nem fair, nem állapot. Az egész csöpög a félkész érzéstől. Egyenlőre befejeztem a játékot...van úgyis elég tavaszi munka a ház körül. -
Valdien #9237 Persze. Nekem majdnem minden városom teljesen iparmentes. Alacsony vagyonúakat jól meg lehet adóztatni és akkor sem verik ki a balhét. :) -
#9236 Csinálható tisztán RC város? -
Valdien #9235 Világos, hogy a tapasztaltabbak sokkal jobban átlátják a dolgokat, de pont ezért szép az, ha az ember magától jön rá a dolgokra, pár fantasztikusan eltolt város segítségével. Ez a játék szépsége. Ha mindenki ugyanolyan struktúrát használna, akkor hol maradna az egyediség?
Nagy Művekből vajon, majd lehet újabbakat építeni? (Remélem ez is valami jó drága DLC pack része lesz.) -
#9234 Az a baj, hogy nagyon sok infót főleg innen a fórumról, mások tapasztalatából tud meg az ember: lásd ne rakd rögtön a bejövő autópálya mellé a C zonát, mert dugók alakulnak ki. Vagy, hogy hogyan csinálj magadnak kifogyhatatlan víztartalékot.
Vagyis ez nem baj, csak éppen ezt az ember csak nagyon sokadik játékra tapasztalja ki.
Pl ti milyen mennyiségben raktok le autópályát a belvárosban? Vagy sima forgalmas utcával megoldjátok? -
Valdien #9233 Ha nincs szükséged a gazdag lakosokra (iparváros), akkor tökéletesen megéri alacsony vagyonú látogatóknak kialakított parkokkal díszíteni a városod.
Egyébként a segédrácsok szerintem igen megbízhatóak, ha mégis marad egy plusz kis háznyi hely a sarokban, akkor oda lerakok egy parkot és probléma megoldva. (Egyébként próbálgass és egy idő után rájössz a legjobb kialakításra.) -
#9232 Ti hogyan szoktatok úthálózatot tervezni a lakóövezetkez? Sokszor van az nálam, hogy a felhőkarcolók mellett kis vityillók állnak mert azok már nem tudnak tovább terjeszkedni és előre meg nem látom, hogy mi az a távolság két párhuzamos út között ami se nem sok, se nem kevés.
A másik fele az amikor már túl nagy a táv és az övezet közepén lyuk tátong. Van erre valami tipp? Mert azt látom, hogy a játék automatikusan felrajzol csíkokat amikor utat építek, de az sokszor nem jó ebből a szempontból.
Van egyáltalán értelme alacsony meg közepes minőségű parkokat rakni? Mert én eddig mindig a legmagasabbat raktam, hogy a föld ingatlanértéke gyorsan megnőjön, ezáltál hamarabb kezdtek kiépülni a felhőkarcolók. -
momoxp #9231 Nekem is van egy sima SimCity eladó! -
#9230 Eladnám a SimCity Limited Edition játékomat. irjon rám akit érdekel