SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megteszi a fõiskola is?

Rákeresel a régió tulajdonosára a jobb fenti sarokban.
És hogy lehet megtalálni???

woy
Kelet 2-n nyitottam egy MAGYAR nevû régiót, 15 férõhely van még

Közép iskola kell nekik azt hiszem.Akkor nem lógnak az utcán a skacok és nem lesznek pirománok meg bûnözök 😊

PSN-ID:SanyaBoss

Hello, kezdõ vagyok még a játékban, és lenne egy kérdésem:

Hogyan tudok másokat is meghívni a régiómba(illetve mikor/hogyan csatlakoznak mások)?? Illetve csatlakozni másokhoz??

Mert ahol csatlakozni lehet ott mindegyik tele van.

És írjátok hogy vannak régiók és stb. de nem lehet õket megtalálni.

Elõre is köszönöm a segítséget😊

Köszi.
De szinte mindenki jár iskolába és nagy a bûnözés...:S
Állandóan gyújtogatnak..

igen dolgozik... :\

Tuvok
A bûnözõk alapból vannak, de a szerencsejáték erõsen növeli a számukat .
Kevesebben akkor lesznek, ha egy ritka, alig ismert faj, az úgynevezett "rendõrség" van a városodban . 😄

Ez most komoly ? 😄

Rendõrség - oktatás
A bûnözõk mitõl vannak, és mitõl fognak el tûnni, vagy legalábbis kevesebben lenni?

Dolgozik is valaki a tûzoltóságon?
Nem azonnal kezd ám mûködni, amikor lerakod, elõbb munkaerõt kell találniuk.
Biztos ott is Húsvét van és lehet,hogy az nekik is fizetett ünnep.Vagy csak sztrájkolnak 😛 😄 Na jó félre a viccet tényleg elég sok hiba van a játékban.Úgy is mondhatnám,hogy 10 rúgóért ez vicc!

a büdös picsába, gondoltam 1 hét után újra elkezdem menedzselni a városomat, erre mi van? lerakom a tûzoltóságot, lerakok 2 garázst (3 tûzoltóautó van így!), de kurvára nem oltják a tüzet! Nem látom sehol õket, pedig nem küldök senkihez tûzoltóautót. Ott van az állomástól 2 sarokra az égõ épület (nem is 1) és leég mind! ki se mennek a tûzoltók! nincs dugó sem, 2ezer fõs városom van...

Hali!Ez melyik régióban van?Hungarikum vagy mi ?

Hali!
Valtozatossag kedveert meg egy varosom tunt el az eterbe 😞
Belepni nem tudok, de ott van csak epp megsincs. Kezd az osszes tokom tele lenni ezzel a bugos f*ssal!
lol#2: az egyik varosomban a kereskedelmi negyedek 3/4-e ugy dontott, hogy akkor ok mostantol hotelek lesznek...mindezt barmifele idegenforgalom, latvanyossag, szerencsejatek nelkul. Termeszetesen x naponta csodbe megy a fele, aztan megint felepulnek a hotelek. Mikozben kozepes munkaero foloslegem van, akik nem tudnak elhelyezkedni. Ez kesz..
Osztom a vélemény, valamit nagyon elkúrtak, már bocs a szóhasználatért.

6 vasútállomás, teherkikötõknél teherpályaudvar, busz - villamos, komp, 60000 lakos, és én még se Pesten se Sanghay-ba nem láttam ekkora dugót.

Pedig nincs is túristalátványosság, munkaerõ helyben, sima olajváros...
jocking: teherpályaudvar segít.
Hát nem tudom, ki hogy van vele, de nekem egy napi 3 milliós bevételû városom most lépett az összeomlás útjára... Nem tudom, mit patcheltek az ai útválasztásán, de végig minden fontos helyen kimaxolt út van, p+r-ek mindenütt, 2 buszállomás, villamos, minden. Ennek ellenére akkora dugókat csinál, hogy a város kereskedelme teljesen megbénult, nem mozog anyag és kész termék se ki, se be...
Valaki tudna valami jó tippet arra vonatkozóan, hogy az autópálya bejövõ forgalmát hogy lehetne csökkenteni? Jelenleg egy folyamatos dugó az egész, aminek az eleje a szomszéd városnál, a vége meg nálam van...

Jaja, az, de szerintem "régión kívülrõl" jönnek... 😊

csuszi
nincs is annyi ember a régióban (már ha carentan a régió)

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
szerintem ez valami bug...

MJ rulz Pink Team The Only One

Lesz teherpályaudvar is? Ja aszittem ebbe a kikötõbe megy a vonat, na megnézem köszi 😊
Teherkikötõ csak a nevében kikötõ, nem kell hozzá víz, hogy letedd. Szóval leteszel egy teherkikötõt, utána egy teherpályaudvart és a tehervonatok megmentik a gazdaságod. 😄
Kikötõ? csepp víz nincs a környéken 😊
Ahh, köszi 😊. De nem gyúrtam rá egyáltalán, csak úgy jött...
De már 1.1millió 😊.

Gratula. 😊
Nekem hirtelen megduplázódott az Arkológiának köszönhetõen 150.000-rõl 300.000-re.
Ééés megvan:

😊

Kereskedelmi központ ----> Teherkikötõ ----> Tehervonat és teherhajó.
Csak 3-at kéne visszaolvasnod...
Van vonat állomásom...vagy lehet tehervonatot is venni?
Sziasztok!

A letöltött frissítés, most miket javított? (nem angolul kérem, azt láttam, de semmit nemértettem belõle :S )

Vonattal, vagy hajóval sokkal egyszerûbb a szállítás. 😊
Eltelt három nap, és 842ezer a látogatók száma.
Kíváncsi vagyok meddig megy még fel 😊.

Megõrülök ettõl a dugótól...2 raktáram tele újrahasznosított cuccokkal és nem tudom eladni...
Dzsini
A ma reggeli "nem dokumentált" patch a Test szerveren történt változásokhoz van, ami átkerül majd az összes szerverre elõbb-utóbb.

Mivel bárki kapcsolódhat a tesztszerverhez, így mindenki megkapja az alternatív anyagokat is, tulajdonképpen két állapotú játék van egyszerre a gépen.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ez jó! Én meg húsvét örömére átkeresztelem a városom nevét sonka,torma,pálinka névre 😄 😛

Biztos azért mert most lesz óra átállítás <#vigyor2><#nyes>

Hmm.. Nagyot röhögnék, ha ápr. 1-jén beközölnék, hogy a patch nem is csinált semmit, csak placebót kaptak a drága polgármesterek.. 😄
Vagy ne legyek ennyire negatív? 😄
Újbóli ki-belépés ezt is megoldotta 😊.
Amúgy a látogatók száma csak egyre nõ. Már 700ezer napi látogatóm van. Nem is értem miért vagy hogyan 😊. Az utak továbbra is jól járhatóak.

Kiléptem-beléptem, már nem akad.
Viszont a napszakok változnak, a pénz is áramlik, minden mûködik, de az óra megállt.

Arra én is kiváncsi lennék

&#8222;Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.&#8221;

Nekem meg kicsit akadós lett a játék... (?)

Én is megnéztem, kicsit javult de a két város közötti út még mindig totálisan bevan dugulva.

Jó lenne tudni mit csinált a patch note, legalábbis én nem találom sehol😄

Hát az új patch a dúgótt megoldotta kicsit szerintem de hogy a kukás autóim egymás után mennek és ahonnan kellene onnan nem isik el a szemetet 😊
Az a vicc hogy induláskor nincs még sávos adóztatás és feltépek mindent 12% adóra lakó,kereskedelmi,ipari.Mindenki boldog és vigyorog mind a tejbe tök.De mikor 15-20 ezer lakosnál leteszem a polgármesterinél a sávos adózás intézmény épületet vége a jó világnak.Belázadnak mint állat,még 10% ért is.Pedig elõtte óránként 10-12 ezer volt a haszon,ami 1 napra nézve nem kevés.A fene se érti ezt. 😮

teljesen igazad van. tegnap este én is ezen gondolkodtam. ha nem állsz rá iparra, kereskedelemre, és 30.000 fõ feletti a lélekszám, akkor csak adókból nem lehet fenntartani a várost. hatalmas igények, drága szolgáltatások, az adók meg max. 12%-on lehetnek. ráadásul mi az, hogy a gazdagabbak nem szeretnek magas adót fizetni? a szegényebbekrõl kell lehúzni a 10-11-12%-ot, pedig a (drága) szolgáltatások többsége a gazdagok miatt lett kialakítva. nekem a tv gyártással sikerült pozitív mérleget csinálni a városomban. örülök, hogy ez legalább szép haszonnal dolgozik. ha az nem lenne, már rég bezárhattam volna. vicc!! ma megpróbálok egy igénytelen, 'buta', alsó osztályból felépülõ bányászvárost mûködtetni, kíváncsi leszek az eredményre.
http://kephost.hu/share-712F_515698BD.html
Hee Hee! 😄 Az ötvözet szállító autóm rakományt visz a hulladék újrahasznosítóba.Majd amikor nem kell a döglött lõtéri kutyának sem,akkor vissza viszi a kohászati üzembe.Jelzem a hulladék újrahasznosító nem üzemel,és csak mûanyag újrahasznosítás van rajta.

Kíváncsi vagyok ez milyen frissítés. 😊