11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
ntex #39 mindezeket időre természetesen :) -
ntex #38 Nem úgy értettem hogy abból lehessen összegrindelni a lét a városra (az tényleg vicces lenne XD) csak úgy funból :) Vagy pl. lenne benne egy ilyen side-game hogy egy simet tudnál benne irányítani, hasonlóan simshez csak nem úgy hogy az otthoni létét is irányítani kelljen, hanem gondolok olyanra hogy el kéne vinni a simet munkába, vagy vásárolni, vagy ahová épp menni akar (küldetések formájában) és így te magad ki tudnád tapasztalni hogy megfelel-e a város a követelményeknek :) -
Robi546 #37 Na várjatok a Sim City Societies az nem az 5-ös része ? :O Mivel én úgy tudom hogy az az 5. része. -
#36 Szerintem (!) ott volt a hiba, hogy mindig ugyanúgy próbáltad. -
ldavid #35 a 4-el én anno többször is próbálkoztam (többi kimaradt), de állandóan csőd lett a vége
pedig úgy szerettem volna ilyen betondzsungeleket -
#34 Mivel midi alapú zene, ezért minden hangkártyán (hangszerkészlettel) másképp szólt - nézz utána, hogy a te hangkártyádon milyen midi chip volt (ezek vannak a youtubeos linkeken zárójelben), és aszerint keress rá. Ha Soundblaster, akkor OPL2 vagy OPL3 lehetett. -
Ez sem az eredeti, de talán ez van hozzá a legközelebb. -
Ennek az eredetije kellene. Ezt imádtam legjobban az SC2000-ben. :) -
#31 Az egy vicc volt szeritem. Gyakorlatialg mindenre össze lehetett kalapozni a pénzt. A város költségvetésének többszörösét. -
#30 +fav :) -
ntex #29 Én még C64-en toltam anno :D Imádtam... -
#28 na ez hatalmas +fav!!!!
Asszem ez kijön én megint odaöregedek a monitor elé:D -
#27 Azért a jó öreg simcity-vel is milyen jól elvoltunk annó... -
ntex #26 Grafikában már a 2000 is egész jól nézett ki, a 3000 olyan mintha ráhúztak volna egy full screen elmosódást, a 4 még mai szemmel sem olyan ronda szvsz :) Ha teljesen 3D-ben (360 fokban) forgatható lenne a nézet még most is jó lenne... Kell ez az új rész nincs mese -
#25 Wow!
Őrült szép a grafika! -
#24 Simcity (1989):
Simcity 2000 (1993):
Simcity 3000 (1999):
Simcity 4 (2003):
Simcity 5 (2013?):
-
F1ú #23 woww.. ilyet én is akarok -
ntex #22 Sztem még mindig jobb mint adott esetben lebontani az útban lévő épületeket :) -
#21 -
ntex #20 Nagy ötletnek tartanám ha lehetne a városban a 4. rész Rush Hourjához hasonlóan munkákat vállalni némi extra pénzmagért :) Pl. lehetne Taxizni, pizzát hordani meg ilyeneket :D mekkora lenne már :) És mindezt már 3D-ben, hátul nézetből :) -
#19 Nekem a régi Sim City-kben mindig az volt a kedvencem, mikor kong a kassza, durva hiteleket fizet a város, szarba sincs sehol még az infratruktúra, de a nép elkezdi követelni a stadiont pl.!!! A rohadékok, hogy dögölne meg mind! :D Mondtam nekik, oké LESZ stadion, de akkor nem esztek, nem szartok, nincs tömegközlekedés és éjszaka ülhettek a sötétben. :DDDD -
#18 Ami szintúgy lehet idegesítő.
Amúgy a Saints Row 3-ban is korrekt, élő város van kidolgozva és szabadon berepülhető! :D -
ntex #17 A Cities XL-ben is volt már automatikus szintezés építkezésnél ha jól emlékszem, és a 4. részben is pl. ha kellett akkor a szomszédos épületeket is emelte-süllyesztette a progi :) -
#16 NEBASZ!!! TÉLLEG??? -
#15 Érdekes, de a valósághoz sok köze nincs egy Sim City-nek sem. -
ntex #14 Amúgy nem lenne hülyeség ha beleépítenék egy a transport tycoonhoz hasonló gyár összekapcsolásos gazdasági rendszert -
#13 Akkor gond nem lesz... -
Ironman2 #12 Annyira hogy a Maxis készíti.De még hivatalosan jövő héten kedden fogják bejelenteni -
#11 Valahogy nekem sose jött be annyira, mint a SimCity-k. -
#10 Az utakat a képek alapján úgy képzelem el, mint a tropico-ban... -
ntex #9 Alapból lesz benne villamos is végre -
#8 Tramsport Tycoon volt faja, ott még a városi testületet is meg lehetett kenni... :DDD -
#7 Nos igen, csakhogy a bárminő szögben lehet építkezni dolog (pláne ha seteleg magasságkülönbsgben is), az bezony nagyon sok problémát vet fel. Kérdés mennyire lesz kényelmes/1xű benne építeni. -
#6 Nekem ok, ha a játékmenet hozza a 4-et.
De az ilyen egyszerűsítsük le a játékmenetet a 8 évesek szintjére dolog nem bejövős... Kicsit félek, hogy erről lesz szó... -
ntex #5 Ha hűek akarnak maradni a névhez és nem akarják végképp elásni a sorozatot köze nem lesz a Societes féle játékokhoz :) Az lenne a legjobb ha a 4. rész alapkoncepcióit finomítanák tovább, abban kellően részletes volt így is pl. a gazadasági rész, nem volt annyira túlbonyolítva sem. -
ntex #4 Nekem már az is nagy változás lesz hogy végre nem csak 90 fokban lehet építkezni hanem a képeket nézve bármilyen szögben lehet majd építeni meg az utakat húzni -
#3 +fav
Van köze a Maxis-hoz vagy Will Wright-hoz, vagy ezis olyan mocsok lesz, mint a societes? -
#2 Na a fű még mindig nem néz ki fűnek, nodepláne a fák sem fának (mé nem telik ezeknek egy speedtree-re???), de az épületek azok jófélék. -
ntex #1 Mivel az előző totyik zárva ezért gondoltam megnyitom neki az újat, mivel már úgy tűnik valóban dolgoznak az új részen:
Városépítés felsőfokon - persze csak virtuálisan.
Elképzeltétek már milyen lenne, ha lenne egy saját városotok? Vajon képesek lennétek ellátni a város és lakóinak szükségleteit? A SimCity-ben mindezt megtehettétek, azonban úgy tűnik, hogy már folynak a munkálatok a széria legújabb, azaz 5. részén. A képek tanulsága szerint a játék elég szép külsővel fog rendelkezni. Az új rész várhatóan 2013-ban kerül a boltokba, így még bőven ráérünk a spórolással. Továbbra is építhetünk majd erőműveket, utakat, lakóházakat, tűzoltóállomásokat, kórházakat és minden, az élethez szükséges létesítményt. Ti mennyire vagytok oda a hasonló játékokért? Várjátok az új rész megjelenését?
Forrás: ******** (nem reklám)