SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ez tök jó.Valamelyest javult talán a közlekedés de...nem az igazi még.Am most meg a betonkeverõs kocsi a kohászati üzembõl jött ki.Hát ez kész 😛 😄

PSN-ID:SanyaBoss

A tengervíz sós, a talajvíz viszont édesvíz és utóbbi az iható. 😊

Ha folyó van a közelbe, no az tényleg kiapadhatatlan vízforrás. 😊
Nálam 0% adónál sincs elég pénzük. Oké, hogy nincs elég munkahely, de a 0% akkor is 0%.
Nálam az érc szállító kocsik járnak folyamatosan be a proci gyárba.Csak tudnám mi a francnak?

Na most indítottam el a játékot és frissíttet.Remélem a közlekedést is javították.

Azt írja az okos tippes cucc, hogy az esõ újratölti a vízkészletet a városban... de kvvva ritkán esik.

érdekességképpen hozzáteszem, hogy a tenger mellett hogy a csudába fogyhat ki a talajvíz... ez ellen még ki kell valamit találniuk.

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ottvan...

Ez vmi bug hogy tele mindkét raktárom és nem viszik el a cuccot eladni? 😄
Leraktam mellé de fogy a víz mint állat 😞
Tuvok
Nagyot célszerû .

Tuvok
Bizonyos parkok csak bizonyos telkek árát növelik, a leírásukban megtalálod 😊

Mennyi idõ alatt frissül a Népesség mutató? állítólag magas az adó, pedig 7%, sok a haláleset, pedig a kórház félig üres.
És a bacilusok ellen mi a megoldás?

Szennyvíztisztító és a víztorony vagy abból is a nagyobbikat?
Mivel tudom növelni egy ház sûrûségét, de a föld értékét nem?

Hát mások városát is elnézve nem csak az enyémet,azért kicsit"vicc"hogy mindenki negatív mérleget produkál a városból.120 ezer lakosom van és egyszerûen nem lehet pénzt"kiszedni belõlük.1-2% adó emelésnél már hisztiznek és költöznek.De igény az van!Rendõr,mentõ,tûzoltó,üzlet,víz,csatornázás,meg toronyóra lánccal!Minden várost az ipar tart játékban.Szerintem nincsen egyensúlyban az igény-ár arány.De lehet hogy csak hisztizek 😊 😛

csuszi
recycle

MJ rulz Pink Team The Only One

Tuvok
Tegyél le egy szennyvíztisztítót, mellé vízpumpát . A tisztító a tiszta vizet lenyomja a földbe maga alá/mellé, így a pumpa alól sose fogy ki a víz .

3 városból veszem a vizet iszonyat kevés van a falum alatt...hogy lehet infinite vizet csiholni? A kakit is 3 városba exportálom...vazze bajok jönnek mert lassan a kaki is elönt...
Ez még nem is olyan vészes.Nálam már a mellettem lévõ városnál van a sor vége...Marhára idegesítõ és egy kicsit most frusztrál is ez a hiba.Proci gyáram van meg tv+számítógép.De mivel nincs olajam,hogy mûanyagot állítsak elõ így úgy kell megvennem a mûanyagot a gyártáshoz.De mire beérnek a szállítók addigra rég leállnak a gyártással.

szabii98

12 perc körül láthatóak a közlekedési problémák XD durva

I met God. She's black

Nem is értem miért..<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#eljen>
Dzsini
Kevesen mernek teljes sebességgel kijönni az alagútból...

...fõleg, mióta a közvetlen a kanyarba települt egy benzinkút 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Na ez kész!Nálam olyan forgalmi dugó van,hogy még dugóhúzóval sem lehet helyre rakni!Levettem a keresztezõdéseket de semmi hatása sincs neki.Azt hiszem az a legnagyobb gond,hogy csak egy kijárat van a városból.Remélem mielõbb jön az a forgalom javítás mert ez így totál káosz.

Kiiktattam a fõ turista-csalogató épületeimet, és egybõl helyreállt a rend.
Érdekes, hogy kb 20ezer látogatónál minden utam tömve volt sárga taxikkal, de most kb 7-8ezernél meg nem is látok sárga jármûvet az utakon és sehol egy dugó.

csuszi
park, sporty, öskola, fire. police, mentû 😊

Peet81
és azt hol tudom megemelni?

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

Igen bõvíti,most néztem.Most a szennyvíz tisztító mellé raktam a vízpumpát és így remélhetõleg nem fogy ki majd a víz.De ki is léptem egy 10 perc után mert"behülyült"a játék....

csuszi
én arra tippelek, hogy bõvíti a vízbázisod 😊

csuszi
ingatlanérték, nem adó.
azt meg emelni tudod, kérdés akarod-e.

Peet81
jah bocs nem ingatlanadó hanem ingatlanérték miatt 😊

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

Eddig nem volt szinte semmi turizmusom, és tök jól mentek a dolgok.
Most hogy rámentem erre a témára is, egybõl káosz van.

Peet81
szevasztok. az alacsony ingatlanadók miatt tüntetnek az emberkéim ez ellen mit tudok csinálni? elõre is köszönöm a válaszokat 😊

Ha lebontod a turizmust, akkor is becsõdölsz...
Ez nekem kínai. 😄
Amúgy most teljes káosz alakult ki az utakon. De már az autópálya csatlakozásánál áll a sor. Már jóformán az összes gyáram sír az alapanyag hiány miatt, mert az importtal érkezõ teherautók állnak a dugóban.
Úgy látszik a komolyabb turizmust nem bírja el az úthálózatom, úgyhogy inkább lebontom a látványosságokat egyelõre, aztán remélem, hogy helyre áll a rend. H így menne tovább, akkor szerintem hamar becsõdölnék, hiába a 10 milliós kincstár. 😄

Köszi.Mindig tanul valamit az ember 😊 Azt hiszem most mindjárt utána is nézek ennek a lehetõségnek.

Dzsini
Két lehetõséged van vele, az egyik szennyezve juttatja vissza a talajba - egyszerûen kiönti, a másik viszont...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nem tudom.Miért mi lesz?

csuszi
csatornavízzel mi lesz? 😊

Hali!Egy kérdésem volna.Ha a vízkészletem fogyóban van a városban,akkor honnan tudok szerezni?Mert a mellettem lévõ városban nincs annyi mint amennyi kellene.Az én városomban pedig már nincs szinte vízkészlet.

Esetleg próbáld ki az itt leírt út berhelést:
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9398832.page

Nyilván nem jó ezzel szórakozni, de amíg nem javítják a közlekedést, addig ez van 😊
Én kipróbáltam, csökkent is a dugók száma, és elkezdték használni a párhuzamos sugárutakat is.

Közben megoldódott magától a dolog... 😊
Viszont most elõjött egy másik problem. Város átalakítása révén terület nyílt egy profi stadion lerakásához is. Ezzel egyidejûleg durván ellepték a az utakat a sárga taxik mindenfelé, és így kegyetlen mód beállt a dugó. Úgyhogy lehet le is rombolom a stadiont, mert így a gyáraimba se jut el az alapanyag, és azok is leállnak...

én ezt várom ebben az évben

Fenrir
Sajnos sokszor van, hogy a régiós dolgokat nem kapja meg az ember, nem tudom, hogy mit lehet ellene tenni.

A halál csupán a kezdet...

Kicsit átszabtam a városom egyik negyedét, amivel együtt járt az is hogy leromboltam a városházát.
Majd amikor az új helyén felépítettem ismét, már nem tudok hozzáférni a sávoz adózáshoz, hiába bõvítem ki a megfelelõ modullal. Pedig korábban mindenféle modul nélkül is tudtam sávonként állítani az adókat, köszönhetõen a régiós fejlesztéseknek.
Így most csökkent a bevételem a kevesebb adó miatt.
Megoldás?

Fenrir
Köszi, a problémám viszont az, hogy nem nagyon van ott víztábla ahol lenne hely vagy az nem probléma neki? Elég csak 1 szûrõs szivattyú, hogy a többi nyomását növelje?

A halál csupán a kezdet...

nyirog
apróbetûsre: nem hinném, ha az idézetedet veszem alapul akkor pedig abszolút kétlem

mrmilan
Igen, mert amikor visszaléptem a játékba (pl. másnap), be engedett lépni a városomba. Tehát látható volt a város, nem üres területet jelzett.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Dzsini
Fejlécben link, jelezd a problémád.

Ha mindenkit szigorúan felszólítanánk arra, hogy véletlenül se olvasson vissza és ne nézzen rá a fejlécben szereplõ dolgokra, akkor megtennék? Vajon mûködik a fordított pszichológia?

JezuskaDT
És feldolgozták idõvel?

mrmilan
Én már nem is tudom hányszor állt feldolgozás alatt két városom is.

mrmilan
Mert faszkalap az EA.