SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN-ID:SanyaBoss
Ha folyó van a közelbe, no az tényleg kiapadhatatlan vízforrás. 😊
érdekességképpen hozzáteszem, hogy a tenger mellett hogy a csudába fogyhat ki a talajvíz... ez ellen még ki kell valamit találniuk.
Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ottvan...
És a bacilusok ellen mi a megoldás?
...fõleg, mióta a közvetlen a kanyarba települt egy benzinkút 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Érdekes, hogy kb 20ezer látogatónál minden utam tömve volt sárga taxikkal, de most kb 7-8ezernél meg nem is látok sárga jármûvet az utakon és sehol egy dugó.
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
Most hogy rámentem erre a témára is, egybõl káosz van.
Amúgy most teljes káosz alakult ki az utakon. De már az autópálya csatlakozásánál áll a sor. Már jóformán az összes gyáram sír az alapanyag hiány miatt, mert az importtal érkezõ teherautók állnak a dugóban.
Úgy látszik a komolyabb turizmust nem bírja el az úthálózatom, úgyhogy inkább lebontom a látványosságokat egyelõre, aztán remélem, hogy helyre áll a rend. H így menne tovább, akkor szerintem hamar becsõdölnék, hiába a 10 milliós kincstár. 😄
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9398832.page
Nyilván nem jó ezzel szórakozni, de amíg nem javítják a közlekedést, addig ez van 😊
Én kipróbáltam, csökkent is a dugók száma, és elkezdték használni a párhuzamos sugárutakat is.
Viszont most elõjött egy másik problem. Város átalakítása révén terület nyílt egy profi stadion lerakásához is. Ezzel egyidejûleg durván ellepték a az utakat a sárga taxik mindenfelé, és így kegyetlen mód beállt a dugó. Úgyhogy lehet le is rombolom a stadiont, mert így a gyáraimba se jut el az alapanyag, és azok is leállnak...
A halál csupán a kezdet...
Majd amikor az új helyén felépítettem ismét, már nem tudok hozzáférni a sávoz adózáshoz, hiába bõvítem ki a megfelelõ modullal. Pedig korábban mindenféle modul nélkül is tudtam sávonként állítani az adókat, köszönhetõen a régiós fejlesztéseknek.
Így most csökkent a bevételem a kevesebb adó miatt.
Megoldás?
A halál csupán a kezdet...
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Ha mindenkit szigorúan felszólítanánk arra, hogy véletlenül se olvasson vissza és ne nézzen rá a fejlécben szereplõ dolgokra, akkor megtennék? Vajon mûködik a fordított pszichológia?
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM