SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan kérdésem lenne azt miért írják a lakók hogy pénzre van szükségem miközben nincs munkanélküliség az összes dolgozik. Van mikor el is költöznek és elhagyatottá válik az épület a pénzhiány miatt. Adók sem magasak és munkahelyük is van.
Don Kartács :)
Fejléc, hasznos link, második kép. Bogozd ki kedvedre.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A kereskedelmi zónát hová érdemes rakni és mennyit, hogy legyen dugó?
Egyébként miért gondolja úgy a játék, hogy aki közösségi fõiskolára jár az egy környezettudatosságot teljesen hanyagoló szemetelõ lakos marad?
Ez jó. Gondolkoztam is, hogy milyen procicsalásról beszélsz, de aztán puff 😊 Én most megpróbálok egy várost amolyan Õs Sim City-sen felépíteni és fenntartani. Semmi spec, semmi extra bevétel, csak arra leszek figyelmes, hogy pluszban maradjak (only RCI). Amúgy azelõbb említett Los Milanos pont így mûxik, csak ott specializálódtam olajra. Mondjuk az csak pluszban több lóvét hozott a konyhára, a deficitveszélyt nem szünteti meg.
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Origin: Medden_EU
Bár ezzel maximálisan egyetértek. A legjobban ez zavar engem is. Arról nem is beszélve vagy van egy "kedvenc" városom, ami 4 vizzel elválaszott "szigetre" épült és tök gyönyörû. Na de ha ebbõl a minimális térképbõl, még levonod az a részt is amit a víz tesz ki és teljesen használhatatlan, na akkor meg aztán a 50K lakosság is csoda.
Origin: Medden_EU
Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.
A munkahelyekkel hasonló gond van, ha nincs elég munkaerõd (és amíg a létszám mesterséges pumpálása úgy létezik, ahogy most, addig soha nem lesz 20-30 ezer fõ fölötti városban), akkor a lakózónáktól távol esõ munkahelyekre nem, vagy alig fognak odaérni a dolgozók. Elég egy nagyobb sûrûségû, magas technológiai szintû gyár, és ha az közelebb van, mint az egyetem, az máris nem tud kinyitni, mert felszipkázza a szabad munkaerõt.
Mindezek mellett kisebb méretû városokkal, a fejlõdésre odafigyelve (és nem használva a procigyáras pénzcheatet 😉 ) nagyon jól szórakozom vele, naponta 1-2 órát jó kedvvel elmolyolok a városaimmal, és nekem még csak egyszer, nagyon rég dõlt ki egy városom javításra, azóta minden rendben megy.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Azt hiszem, egy idore hanyagolom ezt a bughalmazt 😞
Immaron ket kulon regioban ket varosomba sem hajlando belepni es idonkent a tobbi varosbol is kidob, hibaval kilep es akkor rollback. Amikor megis jatszok, akkor csak a szokasos kozlekedesi kaosz, botranyos utvonalkeresesek, misztikusan bedugulo-eltuno szolgaltatasok es tarsaik dobjak fel az eletet. Hiaba vartam nagyon es szerettem volna nagyon, ez igy duhitoen hasznalhatatlan. En barom penzt adtam erte :o
Másrészt az egyetemen több kezdete van a tanítási óráknak, tehát ideális esetben (ha van elég tanuló és mind oda tud utazni) az elméleti kapacitás annyiszorosa tanulhat ott egy napon.
(Igazából azt se értem, hogy hogy lehet eleve nem is 2000-et, hanem már 1300-nál több tanulót elérni, amikor az egyetem 1300 férõhelyes...)
PSN-ID:SanyaBoss
2 milliós napi bevétel pedig úgy lehet feltöltöd az exportálandó cuccokból a raktárakat és 0:00-kor elindítod exportot.
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
1. a raktárra kattintasz, leraksz egy ötvözetraktár-modult, majd még mindig raktár, katt globális piac, ötvözet és import.
2. oktatás, mikor van zöld szemét recycling (szemét-újrahasznosító) lerak hajnalban, hozzá ötvözetkinyerõ-gépsor modul, reggel elindulnak az autók, begyûjtik a szemetet, feldolgozzák, voilá, van ötvözet.
3Ds MAX :)
Mellete alapítottam egy várost ott pedig csak szén van.
Úgy látom nem lesz processzorgyáram😄
Olyan problémába ütköztem hogy van egy szép kis városom...2 olajfúró állomásos bigyóval, olajipari központtal, kereskedelmi központtal(mindkettõ fejlesztve 1 szintet) és építettem ugye egy processzorgyárat amibe kell ötvözet...Na igen azt honnan szerezzem be??
Illetve egy olyan probléma hogy a kereskedelmi központ és az olajipari sem akar fejlõdni 2es szintrõl tovább, egyszerûen lehetetlennek érzem azt a 2 milliós napi bevételt. Építek még tehervonatállomást és meglátom mi lesz a helyzet.
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp