11758
  • Hujje
    Ha óránként többet akarsz elszállítani, akkor + kikötő és vasút. Az már elvisz, majdnem mindent. (nem az csak a fejlesztett lerakatnál lehet, amit teherkikötőnek hívnak (akkor is ha nem víz mellé rakod és csak vonatot "kötsz" be :))
  • Valdien
    Az, az értelme, hogy a Kereskedelmi Lerakat / Teherkikötőben raktározott árut több szállítóautóval tudod eljuttatni a gyárba / finomítóba / üzembe.
    Ez akkor hasznos, amikor több 10000 ládányi / hordónyi nyersanyagot kell eljuttatni feldolgozásra.
  • sata75
    akkor mi értelme több szállítóautót lerakni?
  • Gajdee86
    Ha több szállító autód van akkor is csak egy megy ki óránként, ha a várost elhagyod majd visszafoglalod akkor onnan folytatod ahol abbahagytad, nem lehet újra kezdeni.
  • Bal0924
    Ha elhagyom a várost.
    Visszatudom foglalni és onnan lehet folytatni ahol elhagytam vagy újra az elejétől lehet kezdeni? :D
  • Bal0924
    Ha a Kereskedelmi lerakathoz teszek több szállító autót, akkor óránként nem 1 autó fog jönni hanem több?
  • Csikszem79
    Így vagyok ezzel én is..
  • rozsa88
    Hali!

Kb két hete hozzá sem nyúltam a játékhoz, de ahogy olvasom vissza a forumot, nem vezítettem sokat, még mindig sok a panasz+hiba.

• momoxp
    SimCity játékom eladó (CDs) érdeklődni a [email protected] címen lehet.
  • bake05
    Azért valljuk be, a Maxis is tudta,hogy egy komplex játékot készít.Gondolom nem super marionak indult a játék aztán ez lett belőle.Mert ha így volna akkor talán még tapsolnák is nekik.
  • Bal0924
    A város építés nem az én játékom, állandóan pirosak az utak. Teli autókkal. Pedig van busz és villamosom is.
  • Bal0924
    Ha lenne 1-2 hidam, lehet hogy nem lenne annyi dugó...:S
    Megint beállt a forgalom.
    és minden rossz. iskolába nem járnak mert a busz nem tud elmenni odáig, rendőrség, tűzoltó, mentővel ugyan ez a helyzet. Ezért minden nap 2-3épület leég, meghalnak, és elhagyják a házat a nagy bűnözés miatt. :S
  • sata75
    nekem nem sikerült:(
  • Bal0924
    Egy sík területen hogy tudnék hidat csinálni úgy mint a videóban? Vagy hasonlóképpen?
  • Sordoran
    Jah, én meg még jó páran kaptak, de akik március 25. után vették meg a játékot semmit se kaptak, csak egy hangyányit kevésbé bugos játékot, ami még így is félkész játék érzést ad :P
  • Fenrir
    Jó, de nemrég kaptál egy ingyen játékot az EA-től :)
  • Sordoran
    Tudom, de azért nah, az EA-ről beszélünk :D
    Igazából nem a hibák javítását, hanem a hiányok pótlását kell majd DLC-ként megvennünk. Javítanak most rosszul működő dolgokat, de a metró pl. DLC-ben lesz, meg gondolom más hasonló dolgok amik megkönnyítik majd a játék menetet, és az alap verzióba vártuk volna.
  • donatus13
    Egyet értek azzal amit írtál , de amit a végén mondasz az eget verően nagy hülyeség:) Patch nem egy olyan dolog amit DLC vel lehet unlockolni...
  • Sordoran
    Valóban az, de olyan hibák sora van benne, amiket kizárt, hogy nem vették észre már a fejlesztések elején is. Például a kukásautók falkázását, az elrontott munkaerő/munkás számok, kereskedelmi épületek előtti dugok és így tovább. Ezek mind-mind olyan dolgok, amiket egy solo játékban is megtapasztal az ember, tehát ha egy fejlesztő rászánt 1 napnyi játékot egyetlen város fejlesztésére 95% hogy belefutott ezek közül mindegyik hibába. És ennek ellenére nem javítják, nem gondolják át a működését ezeknek hanem kész termékként kiadják...
    Azt is kinézem az EA-ből, hogy ezeket csak DLC után javítják, és nem tudod felrakni a javítást, ha nincs meg a legutóbbi DLC a játékhoz.
  • Fenrir
    Azért valljuk be, a játék eléggé komplex. Kell egy kis idő és néhány peccs, hogy gatyába rázzák.
  • bake05
    Ismerős a szitu.Mikor 1hónappal ezelőtt megjelent a játék megvetem és nagyon örültem neki.De ez most már elmúlott,3 napja én se kapcsolom be a játékot mert elment a kedvem az egésztől a sok hiba miatt.Egyszerűen frusztrál az a tudat,hogy tudom úgyse fog normálisan működni a játék.Addig amíg nem jelenik meg a 2.0 javítás nem is fogok vele játszani.De egyre jobban erősödik meg bennem az a tudat,hogy az EA.átbaszta a fejem és kidobott pénz volt az ablakon erre a félkésznek mondtható játékra.
  • matekszon
    2 napja nem nyúltam a játékhoz, bár előtte a teszt szerveren felhúztam egy várost, de érdekes és ismeretlen új jelenségeket produkált. Hamarabb unom meg a játékot a sok hiba miatt is. Saját véleményem szerint inkább adták volna ki nyáron, vagy ősszel. Persze értem én kellett több ezer tesztnyúl, akik még fizetnek is a játékért. Valamelyik nap azt álmodtam hogy hibamentes volt a játék, távoli jövőnek tűnik.
  • Tuvok #9287
    És úgy is van, a patch csak bűnbak, de amúgy nincs összefüggés a hibák és az 1.8 után kijött patchek között .
  • natalyel
    Pár napja töltött le nekem egy nagyobb méretű akármit.
    Antarktiszon van sok városom - meg a Kelet2-n -, az egyik antarktiszi régióm bugzik mint az állat jelenleg.
    Sokszor fél óra játék után megáll az idő, ilyenkor lehetetlen dolgokat tudok csinálni - pl. a raktárhoz a maximális szállítóautóm megvan, mégis tudnék újat lerakni, más épülethez képtelenség építeni kiegészítést. De amúgy is: nullára levettem az adót a szegényeknél, napokat toltam így végig, mégis mindenkinek fogy a pénze és rendre elköltöznek és sok épületem fekete a kosztól, van több ezer állástalanom, és az összes! kék épületem munkásért sír és bezár, rengeteg sulihelyem van (és persze fullos tömegközlekedés, meg iskolabuszok), mégis sokan sírnak a suliért és megy le a morál, szinte tök fehér az egészségtérkép, nagy kórház minden földi jóval, mégis durván morálromboló a lakosoknak és költöznek el a megbetegedések miatt, satöbbi-satöbbi.
    Szóval teljesen összevissza működik jelenleg minden.

Majd ha lenyugszom holnap-holnapután, akkor bepróbálkozom pár másik régiós városnál, de nem akarom, hogy ott is szétbarmolódjanak a dolgok.
  • donatus13
    Igazából nem értem, olvasom a fórumot és azt írják csak a test szervert érintik a patchek...
  • natalyel
    Legutolsó patch-ig (kb. 3-4 nappal ezelőttig) nagy gondom nem volt a játékkal. De azóta beragadnak a hangok, de ami bosszantó, hogy sokszor megáll az idő a játékban, és nem frissülnek napok múlva sem az elégedettség-állapotok a lakosság körében. Gyakorlatilag játszhatatlan.
    Lehet, hogy csak egy régiómban fordul ez elő, nem tudom, mert azóta nem töltöttem be másik régiót, de jelenleg nem is akarok. Pár napig hanyagolom, ez így kissé dühítő.
  • Faterx
    +Rush Hour+...
  • Borg
    Mert majd gondolom lesz Terraforming DLC 10 euróért, ahogy az EA-t ismerem :D
  • bake05
    Első pillanatban én is azt hittem hogy ez nem is a Simcity,hanem a Cities XL. :)
  • bake05
    Nagyon ügyes a srác,és ötletes. :)
  • Bal0924
    A zene a Cities XL 2011 és 2012-ben hallottam.

Azért az tényleg durva hogy csak így lehet hidakat/alagutakat csinálni...
  • Mighty
    Fasza. Már csak azt nem értem, ha ezeket le tudja kezelni a progi, miért kell trükközni, hogy meg lehessen csinálni az alagutakat, felüljárókat...
  • Borg
    És mivel nem írja ki a videó nevét: Simcity Bridge and Tunnel Guide
  • Borg
  • nyirog
    sőt redittes hszeket olvasva gond nélkül működik. csak az anti cheat alkalmazás ha észreveszi akkor kényszerített betöltést fog alkalmazni, tehát a városod egy régebbi nem corrupt, nem elcsalt verzióját tölteti vissza veled.
  • nyirog
    ha ez igaz és működik is, akkor elég fasza addig amíg nem növelik meg a város doboz méretét, legalább is segít a hely spórolásban
  • nyirog
    teljesen adom a véleményed +1
  • natalyel
    "a "B"-hez lenne fontosabb a repülőtér, ott hiány van a munkásokból"
    pontosítok, ne ma munkások miatt fontos a reptér, a turisták miatt, de ez lényegtelen, csak hogy ne legyen félreérthető. :)
  • natalyel
    Nagy repülőteret építettem. Egyik várossal- legyen A - működik, kap áramot, munkást, a másik várossal - B - nem, mivel hiányzik a szükséges munkásokból. "A" városból kapja a munkást, ott van sok munkanélküli (direkt, egy részük átjár a "B"-be dolgozni), a "B"-hez lenne fontosabb a repülőtér, ott hiány van a munkásokból, és ha abban játszom, akkor áll a reptér.
    Kösz :).
  • Aragorn831109
    Nálam is ez volt abban a 3 városos régióban, ahol egyedül játszom. De csak felépült a nagy mű. :)