SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az egyik videón láttam taxikat, azok mitõl lesznek?

nyirog
Remélem ösztönzõleg fog hatni majd az SC dev teamre és egy alaposan átgondolt tömegközlekedõs kiegészítõt kapunk majd õsszel, vagy DLC-t (személyszerint egy dobozos, tartalommal megtömött kiegészítõnek örülnék jobban), patch formájában nem hiszem h lenne majd olyan h buszsáv - érdekel h majd CiM 2-ben ezt a buszsávot hogyan kezeli majd a játék 😊 Néztem h 3500 Ft-ért lehet majd venni megjelenés napján ajándék DLC-vel CDGalaxisban 😮, szerintem kurva jó ár ezért a játékért.

csuszi
ez egy játék. mit vársz, könnyes választ, jogit, vagy hivatalosat?
nekem köszi jó lesz a poénos is...
mindenhol a szart, meg az utálatot, meg a hibát kell látni. szar ilyen világban élned nem?

MJ rulz Pink Team The Only One

Tökéletesen bunkó válasz, EA-éktõl nem is várnék mást...

Köszi

ha jól sejtem, elõször az üzemeket látja el nyersanyaggal, majd utána exportál belõle!
A Processzorgyárba a mûanyagot és az ötvözetet csak akkor szállítják ha a kereskedelmi lerakatban nem exportálássá teszem hanem felhasználásra?

csuszi
mondjuk szerintem dugotol fugg, penzszallito viszi, rendesen autopalyan. lepj ki be, attol elmulik kis idore a dugo, hatha akkor atevickel. login ki be aki kuldte az is.

csuszi
random :S

kb mennyi idõ alatt szokott megjönni? mitõl függ?
Igen! Várni!
Hogy kapom meg a szomszéd várostól kapott Simoleont?
kell csinálni valamit hogy megkapjam?
csuszi
😄DDD

Sordoran
Viccesek... 😄

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Fenrir
Ment már egy jó ideje, és elég nagy mennyiségû felesleges vizem van, nem az volt a gond.

A halál csupán a kezdet...

csuszi
ki be login.

Lesz Vigasz az Arkológiával.
No.. Légyszi valaki F1! Valami nem az igazi a városomban. Azt már megszoktam, hogy a buszok beragadnak a megállóba.. Semmi gond, törlöm a megállót, minden megy tovább. Még azt is elnézem, hogy a sulibuszok ragadnak be a középiskolába.. Lebuldózerezem, és ha lesz pénzem felhúzok egy újat. No de akkor mi a fészkes fenét csináljak, ha a KÖLTÖZTETÕ AUTÓK ragadnak be? Bontsam le az összes lakónegyedet, és jelöljem ki újra? Esetleg a teljes úthálózatot? Íme a képen kb 20, de összesen kb 30 darab költöztetõ autó, mely egy háztömb körül kering, mint dögkeselyû a préda felett.. Szal mi tévõ legyek? Tanácsok?
mrmilan
Kis esti csendélet a külváros felõl:

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

mrmilan
Még egy kép. Középpontban az olajipari központ level1, illetve Los Milanos központi látnivalója, a tenger kapuja 😊

csuszi
víz. egyértelmû. brutális vízigénye van.

mrmilan
Csak olajkitermelés a világpiacra, semmi több. A város önmagát is lazán eltartja.

Segítség!

A középiskolában a buszok beakadtak és most nem tudnak bejárni az iskolába..
Mit lehet tenni most?

mrmilan
Los Milanos városa:

valaki már találkozott olyannal hogy jó ideig munkatársat keres az egyetem?
nálam ez a helyzet és nem tudom mitévõ legyek.
valakinek valami ötlete ?

Megfelelõ iskolázottságú simek és elgendõ víz is kell a reaktor biztonságos mûködtetéséhez.
Eladó egy origin fiók simcity limited edition + mass effect 3.
10.000 Ft

Érdeklõdni privátban

Fenrir
Eddig nem volt gond vele, a város másik végében van az egyetem és oda nem jutott elég víz.

A tooltip viszont írja, hogy mennyire kell iskolázottnak lenned, hogy tudd mûködtetni az erõmûvet.

Az iskolához semmi köze a reaktornak,a víz hiányhoz annál inkább.A reaktorokat vízzel hûtik mint a valós életben.Amikor lehelyezed a reaktort mondja is a faszinger,hogy jóval TÖBB vízre lesz szükség a városban a reaktorok hûtéséhez..

PSN-ID:SanyaBoss

Fenrir
Egy általános csak. Mindenki azt írja, hogy amikor elérhetõvé válik az egyetem akkor azon kívül mindent le lehet dózerolni, de a játék különbséget tesz gyerek és diák között, ezért szerintem kell az elemi is. Már próbáltam egyszer, hogy nem volt, de sokan lázongtak amiatt, hogy nincsenek iskolák, ezért azóta megmaradt az elemi+egyetem páros.

Sordoran
Én a vízre tenném voksom, de majd valaki megmondja, aki volt már hasonló helyzetben. Mert ha csak az egyetem zárt be, többi iskola ment, akkor elvileg nem eshetett ekkorát a tanultság. Mondjuk attól is függ, milyen iskolák vannak azon kívül.

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Fenrir
A munkavállalók tanultsága miatt csökkent szvsz.

Sordoran
Nem hiszem, hogy az a baj, hogy az egyetem nem ment, hanem az atomerõmûben nem volt elég víz. Víz nélkül, meg hogy hûtsék a fûtõtesteket? Csoda, hogy nem olvadt le 😛

Fenrir
Pff, ez is remek, hogy 1 napot vízhiány miatt nem ment az egyetem, erre az atomerõmûben máris mérsékelt, majd veszélyes lett a biztonsági szint...

Nevetséges...

Biztos hogy bug?
Meg kellene nézni, hogy hányan ingáznak be és ki a városból. Pld nekem egyik városban állandó dugók voltak, mert bejövõ ingázó volt $ értékû vásárlóból egy másik városból nagyjából 25e. Azt nem képes az autópálya egysávos lehajtója átereszteni magán, ha az mind jármûként érkezik.
Mihelyt a szomszédvárosból eltûntek a $ vagyonú lakosok, megszünt za ingázás, megszûnt a bejövõ dugó.

Kicsit olvasgatva a neten próbáltam keresni olyat, hogy egysávos útnak mennyi az áteresztõ képessége. Túl sok adat nincs. Egyedül olyat találtam hogy egysávos körforgalom napi belépõ kapacitása 20-22e jármû. Szóval az bejövõ dugó lehet teljesen reális

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Itt valami különleges csalit használhatott egy horgász és arra jön ennyi komp.Vagy ivási idõ van náluk 😛 😄

Hát sok értelme nincs is addig komolyabb játékot nyomatni,amíg nem javítják ki ezt a közlekedési hibát.Az hogy egy nõ tervezte a játékban a közlekedést,számomra mindent elárul és így nem is csodálkozok rajta 😛 😄 Nõi sofõr! Úr isten!! 😛 😄

Tuvok
Ahogy nézegettem a hivatalos fórumot, ezekkel a hibákkal van tele az egész, naponta nyílnak új topikok és íródnak új hozzászólások ugyanazokkal a problémákkal, úgyhogy a fejlesztõk tisztában vannak velük, csak türelem . 😊

Egy FAQ-ot viszont valaki nagyon összedobhatna már . 😊

Kereskedelmi zónát (kék).
Fõleg azért, mert az a patch csak a test szervert érintette tudtommal, és a rendeset szervereket nem, szóval más honnan van a problem.

A tegnapi nap írtam, hogy a legutóbbi patch után beáll a forgalom, hatalmas dugók lettek mind az autópályán mind a városban, ma kipróbáltam másik két városomnál, hogy jelentkezik e a "jelenség" és IGEN, hatalmas dugók vannak indokolatlanul, ez így baromira játszhatatlan!!!!!!!!!!!!!!!!

Fõleg azért idegesítõ mert eddig semmi gond nem volt...
industrial zonet kell lerakni vagy a kéket (nem jut eszembe a neve...) ?

Ha a föld értéke megfelelõ és van elég $$$ lakos, akkor igen, maguktól elkezdenek épülni.
jó ez így játszhatatlan... folyton leégnek az épületeim, a tûzoltók semmit sem csinálnak...

apropó, $$$ munkahelyeket hogy tudok létrehozni? automatikusan létrejönnek?

Nos az autópályán hajnal kettõkör azt vettem észre hogy a kifelé vezetõ részén a városomig áll a sor, illetve végeláthatatlan a sor befelé jövet is...vicces 😄
Ez bug. Nem tudom pontosan mitõl függ, de egyik városomban ugyanez volt álltak végtelen sorban és nem mozdultak. Átrakva máshiva monden ok.

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Igen, de ez is, mint sok más egyéb, egyértelmû dolog.
A közép iskolához is kellenek buszmegállók?

Értem én, hogy az iskolabuszoknak falkában kell "vadásznia" a notóriusan lógó diákokra.. De miért pont fél éjfélkor? <#vigyor5>
Nem,közép iskola kell.Ha rámész az egérrel akkor ki is írja,hogy kevesebb gyújtogató és bûnözõ lesz ha leteszed ezt az iskolát.Ha jól emlékszem.