11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#9549 Én játszogatok vele rendszeresen, egyre jobban odafigyelve a nüanszokra, az összefüggésekre - egész jól működik a városok összedolgozása is. -
Bal0924 #9548 Ja, sajnos én már nem is játszok vele..:S
Mindent újra kéne kezdeni, a meglévő városaimban amikor eléri a 0pénzt és mínusz a bevételem, Nem veszi figyelembe hogy nincs pénz és ugyan úgy telik az idő...:S
(nem az össze városomat néztem meg, de lehet hogy ez a helyzet..) -
Coolfire #9547 Ejhhh..de megállt itt az élet.. -
natalyel #9546 thnx -
#9545 Fejléc - Patch infók - 2.2
Addressees a number of crashes reported via Answers HQ (http://answers.ea.com/t5/SimCity/ct-p/SimCity). -
natalyel #9544 Volt egy kis frissítés... Egyelőre nem tudom mit tartalmaz... (?) -
#9543 Na egyenlőre úgy tűnik megoldódott a probléma, végre a Nagy Mű építése is elkezdődött, remélem most már szinkronizálás rendesen fog menni a szerver és a gépem között.
És íme két kép, ugyanaz a város (nagyjából, ugye rollback-et kaptam, és nem ugyanúgy építettem tovább), de míg egyik kép régi driver-rel, másik már új driver-rel, a hardver azonos, szemmel látható különbség, megéri figyelni rá :)
Előtte:
Utána:
-
Borg #9542 Szintén. Minden túrista dolgom átment minuszba. Kaszinóm óránként +20k-ból le minuszba, és az összes látványosságom is. Egyszerűen megszűnt a turista forgalom szinte.
Természetesen a városom csődbe is ment így pár nap alatt. Az adókat 15%-on kéne tartanom ahhoz, hogy így működjön, de ekkor meg kiköltöznek mindenből, tizesével hagyják el a házakat, a lakosságom egy nap alatt 120ezerről lement 90e-re. Áthelyeztem pl a buszállomást máshova, ettől megduplázódott a buszok száma, mert el nem tűntek a buszok a régivel, totális dugók lettek mindenütt, amin a tűzoltó megint nem jut át, hármasával égnek le a megmaradt házak...
Asszem megy az uninstall ennek a játéknak. Eddig sem volt különsebben élvezetes, de most meg aztán elegem is van belőle végleg. -
#9541 Nos, utána olvastam a dolognak (beragadt város, ami nem szinkronizál többivel, nagy mű építése nem indul meg). Elvileg elég lenne a UseData mappát törölni, én inkább újra húztam a játékot és az Origin-t is, és vissza töltött nagyon-nagyon régi mentést, amit a szerver tárolt. A probléma az lehetett, hogy a szerveren lévő mentés és a saját gépeden lévő nem szinkronizál, a szomszédjaid régi képét látják városodnak. Meglátjuk valóban megoldja-e problémát.
ui.: A driver frissítés miatt viszont szép lett a játék :D -
Valdien #9540 Nekem betöltötte, de semmi sem változott... Továbbra sem látom a Nagy Művet, és természetesen a Városháza modulokat sem. -.- Nem akarok újból egy teljesen szűz régiót kezdeni, de muszáj lesz. -
#9539 Jó lett ez a 2.1-es patch. Most már nem is tölti be azt a városom ami nem osztotta a régióval a fejlesztéseket. Köszi... -
#9538 Húúú, köszi szépen!!!! Ezt a modot majd én is kipróbálom, hogy milyen...már régóta szerettem volna felüljárót!!!!! -
#9537 2.0-ban beígért turistapopuláció javítás, nálam nem működik. Konkrétan pl az Empire State Building veszteséges, de a többi látványosságom is éppen, hogy csak plusszos, de inkább mínuszos.
Most már nem értem, hogy egyáltalán mi az ami becsalogatja a turistákat a városokba, mert ezek felépítésükkor hoznak egy nagy hullámot, de utána ez szinte teljesen elapad. -
#9536 1, mennyi rá a esély, hogy elszáll a városom
Nekem még az első időkben egy városom volt, ahol elveszett pár órányi játék, azóta nem volt gondom, még mindig rendszeresen játszom, építgetek - másoknak pedig sokszor előfordul, de tudod, hogy a panaszosok mindig hangosabbak, így nehéz megítélni milyen széleskörű probléma (2.1-et még érthetően nem teszteltük). Mindenesetre előfordulhat.
2, mennyi rá az esély, hogy reménytelenül bedugul
A 2.0 nagyon sokat javított a közlekedésen, plusz hozzá lehet szokni / meg lehet tanulni, az újabb városaimban vannak dugók, de a régebbi, napokig egy helyben álló kocsisorok már nem jelennek meg.
3, még mindig úgy működik, hogy a legközelebbi lakásban indul haza az egész város?
Igen, nincsenek állandó lakhelyek, az első üres, az ő vagyonának megfelelő épületbe költözik be a dolgozó/vásárló ember, ugyanígy munkába is az első üres helyre megy dolgozni.
4, van már hozzá kiegészítő
A megjelenéskor elérhető lokalizált városok óta csak az ingyenes, Nissan Leaf töltőállomás jelent meg.
5, készülnek már modok?
Igen, de egyelőre elég kényelmetlen a használatuk, pár napja volt például egy felüljárós a topicban, azt megnézheted - de majd kiforrja magát. -
#9535 Ez vajon új városokra fog hatni, vagy a régieket is "megjavítja"? -
#9534 Update 2.1
• City Processing: Fix for some issues that have caused cities not to process.
Ideje volt már :D -
Austin Bailey #9533 amúgy az első kérdés arra vonatkozott, hogy "mennyi rá az esély?". Arra vagyok kíváncsi, hogy ez még mindig probléma-e -
Austin Bailey #9532 hogy jön ide a cities in moiton? -
BYpsilon #9531 1. Nekem még egy sem szállt el.
2. Ha rosszul csinálod biztosan.
3. Még mindig úgy müködik.
4. A Cities In Motion 2-höz van már kieg?
5. Próbálkoznak, akad. -
Austin Bailey #9530 Sziasztok, a következő kérdéseim lennének mielőtt megvenném a játékot:
1, mennyi rá a esély, hogy elszáll a városom
2, mennyi rá az esély, hogy reménytelenül bedugul
3, még mindig úgy működik, hogy a legközelebbi lakásban indul haza az egész város?
4, van már hozzá kiegészítő
5, készülnek már modok? -
#9529 csak meglett, már majdnem felhúztam magam. 4 város és benne egy processzor város -
#9528 Most kapcsoltam be a SimCity -t és eltűnt az összes városom, még a beállítások is úgy néznek ki, mint amikor először bekapcsoltam a játékot. Mi a franc van -
#9527 Felvettelek barátnak jelölj vissza, aztán behívlak a prívát régiómba, 16 város 4 nagymű hely. -
#9526 Rendben, szívesen csatlakozom hozzád :) -
#9525 Ezt tapasztalom én is, csak már nagyon unom, amikor a 4. régiómat kezdem meg, és mindig fel kell építenem egy teljesen új várost saját városaim részére. Kissé izgalmasabb lenne, ha mások munkájával tudnám összekötni az enyémet. A bugok engem is zavarnak, van olyan város, ami elég jól működik jelenleg, elég ritkán kell dózerolnom, viszont a kaszinó-városom hiába jövedelmez nagy mennyiségben, azzal telik a játékidő abban a városban, hogy percenként 5-8 épületet le kell bontanom. Na most ez elég zavaró, mert SimCity-nék, nem aknakeresőznék... A térkép kis mérete viszont olyannyira lekorlátozza a játéklehetőséget, hogy el is megy a kedvem az egésztől. :(
Amúgy én heti 2-3 alkalommal ülök le játszani, de ha leülök, akkor elszüttyögök 2-3 órát is (mint pl most). -
#9524 Meghívlak a prívátomba, én folyamatosan játszok Van egy kis gondom a játékkal, tegnap óta folyamatosan kifagy és kidob az asztalra. Nem érem, 2 hétig nem csinálta, Win 8 x64 rendszer van fent
Esetle valakinek van promociós kódja, megvenném a digial Deluxe Pack frísitést -
Hujje #9523 Amúgy lehet velem van a baj, de én pl el se tudom képzelni, hogy egy várost aktív játékkal több hónapon át toljak. Így ha elveszne városom, akkor sem érdekelne. De eddig még nem volt ilyen gondom sose.
Én játszom, de heti 1-2 alkalommal csak. -
#9522 Ha működne a multis rész, lehet többen játszanának :)
Én már várom karácsonyt, mikor nem lesz annyi bug, hogy minden második városa az embernek kuka. És ha szerencsénk van, idén karácsony lehet az, de ki tudja... :D -
#9521 Aki esetleg a 3. szerveren van, és lenne kedve egy tartósan játszó, rutinos SimCity-sel társulni egy régióban, akkor én szívesen csatlakoznék. Sajnos 36 SC-ismerős közül konkrétan egy személy játszik állandóan, többiek eltűntek :( Így a régiók is kihaltak, én pedig unom az egyedüli játékot, ha már multiközpontú az egész.
Szóval szívesen csatlakozom olyanokhoz, akik hosszú játékidőket töltenek egy-egy régióban :)
Origin ID - Bexinho88 -
Radioaktiv #9520 Marcius 24. ota vannak varosaim, amikbe nem tudok belepni. 2 level valtas tortent a magyar support-al, akik masfel hete azzal alltak elo, hogy kikuldik kulfoldre es 15-20 munkanapon (!) belul valaszolnak (nem megoldjak, csak valaszolnak_. Azota nem jatszom, mostanra mar nem is remenykedek semmi joban. EPIC FAIL :( -
catyus #9519 Több városomat nem tudtam betölteni, több régióból a barátom meg simán látja ahogy én ott hagytam.
A javasolt újratelepítést már megcsináltam, sőt másik gépen is próbáltam betölteni eredménytelenül...
NO komment.... -
#9518 És neked mi volt a probléma? Valamint megoldódott ettől? -
catyus #9517 Nekem ezt küldték:
Köszönjük, hogy igénybe vette az Electronic Arts terméktámogatását.
Elnézést a késői válaszomért.
Sajnálom, hogy a probléma nem oldódott meg. Valószínűleg az újratelepítés nem fog segíteni, de ha megpróbálja, akkor kérem, hogy az alábbi lépéseket követve tegye meg:
Készítsen biztonsági másolatot a mentésekről.
A Revo uninstaller program segítségével távolítsa el a játékot és az Origint. A programot innen töltheti le:
http://download.chip.eu/hu/Revo-Uninstaller_610150.html
Ez a program a játék és az origin állományokon felül minden bejegyzést eltávolít a számítógépről, kérem válassza a legalaposabb törlés lehetőséget, teljesen távolítsa el a játékot.és a kliens programot. Töröljön minden, adatot.
A videó bemutatja a program használatát.
(http://www.youtube.com/watch?v=LPs4nwMBN84)
Telepítse újra az Origint (a www.origin.com/download oldalról ) és a játékot az Originből (ha az internet kapcsolat megengedi. A telepítés sebessége függ a kapcsolat sebességétől. ), majd indítsa el a játékot újra.
A Simcity hibákat a Maxis stúdió kezeli. Ha az újratelepítés nem oldja meg a problémát, kérem látogassa meg az következő EA oldalt és az alábbi adatokat adja meg:
http://answers.ea.com/t5/Miscellaneous-Issues/Info-Request-Unable-to-Load-City-at-this-Time/m-p/900072#M59780
- Origin ID:
- Város/ok nevei:
- Régió neve
- Szerver neve:
A legutolsó alkalommal hogyan lépett ki a játékból:
- Program bezárása feladatkezelővel
- X-bezárás gombra kattintva a jobb felső sarokban
- A gép kikapcsolásával
- A SimCity gombra kattintva
- A rendszer összeomlott, majd újraindítás
Köszönjük, hogy igénybe vette a szolgáltatásainkat, kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!
Üdvözlettel:
Zsolt
Electronic Arts Terméktámogatás
Tel: 06-1-5059550
web: https://help.ea.com/hu -
#9516 Hol tudok valódi segítséget kapni nem szinkronizáló várossal kapcsolatban? (fejlesztések, épület feloldások és nagy mű megosztás nem megy régióban)
Magyar EA support az nem tud segíteni, el küldött ide, de itt meg nincs valódi segítség, mert többnyire csak egymásnak segítenek ugye az emberek. És hiába írtam azért már kétszer is ide problémámat, egyikre se jött válasz. Ráadásul nem is általános hiba, szóval még a megoldása sem esélyes közeljövőben. -
catyus #9515 Szia!
Keress meg ha gondolod... -
Goose2106 #9514 Valahogy a 2.0 után a két kaszinó a +30-35K bevételből csinált -20K kiadást. És ahogy nálad is a turisták száma drasztikusan csökkent! Ott lehet az eb a karóhoz elásva! -
donatus13 #9513 Nekem se működik, most a közlekedés jó, de folyamatosan azt írja elfogyott a pénz, de ez is bug amúgy, mert olyat csináltam ,hogy 0 vettem az adót mert a processzor gyár jól termelt, és így is rossz lett. -
#9512 RC város mindenkinek működőképes csak nekem nem? Olyan 5 percenként kell dózerolnom elhagyott házakat (átlagban 10-15-öt) mert mindig elfogy a pénzük a lakóknak, holott van nagyon sok C zóna és egyéb munkalehetőség. Van csatlakoztatva vonat, hajó és reptér is a másik 2 nagy városhoz, de nem nagyon vannak ingázók.
A másik meg tegnap kezdtem egy új várost, küldtem neki 2 milliót kezdésnek, erre kiírja, hogy hibásan működik és kilép, hogy javítsam meg. Megcsinálom, belépek, a 2 millió persze sehol, de a másik városból meg már levonta...
Továbbá nálam a turistapopuláció nem valami nagy, pedig van 3 nagy látványosság, 2 kaszinó és kiváló közlekedési lehetőség, de egyszerűen túl kevés van. El sem tudom érni az alap kaszinó utáni újakat mert naponta nincs annyi bevételem. -
donatus13 #9511 Van még hely olyan játékosoknál akik aktívak és nem hagyják ott a régiót 3 nap után? csatlakoznék. -
#9510 Eddig tudtuk, hogy néha a meteorok sugárzást okoznak, na de hogy a vizet is kiszárítják, az nekem is új:
Jól látszódik a két kis kör rész, ahova becsapódtak. Az meg hab a tortán, hogy valamiért a város többi víz területe eltűnt már korábban valamiért, vagyis pontosabban csökkent, pedig jó 30%-a volt használható, és a vízparton se termelődik újra, és így ezen a részen kell gazdálkodnom.