| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Hujje #9332 Hát nagyon fontos a szélesebb út! Azaz a 6 sávos. Mert ugye sokan lerakják a legolcsóbb kis utat kezdetben és azt fejlesztik folyamatosan. Abból is lesz nagy sűrűségű út, de az csak 4 sávos!
Minél kevesebb kereszteződést tegyél! Tehát ha leteszed az utat segít a vezetőrács, hova lenne érdemes tenned a keresztutat, de nem kell "kockákat" letenned, elég ha minden második helyre teszel keresztutcát, így "téglalapokat" alakítva ki. Kevesebb kereszteződés --> kevesebb lámpa --> gyorsabb célba érés. Ahogy már itt sokszor szó volt róla, vegyesen tegyél le kereskedelmi részlegeket, pl. 1 lakóövezet, 1 kereskedelmi, 1 lakó stb..
Figyeld a lakóövezeti igényt. A világos szín a városodé, a sötét nem!!! A sötét szín már inkább a régió igénye, azt nem érdemes teljesítani, mert ingázni fognak = nagy forgalom.
Ha mégis rászánod magad egy Turista/Kaszinó városra, akkor ne csinálj nagy sűrűségű várost, max. 1-2 kockányit. Inkább közepest 6 sávos utakkal és akkor bírja az ingázókat és a turistákat az úthálózatod. (A való életben is az üdülővárosokban nincsenek zsúfolt 10-20 emeletes lakóépületek pl. Monte Carlo vagy Las Vegas)
Tömegközlekedés alap, bár bevallom buszt és villamost csak nagy sűrűségű városnál csinálok. (azt is kipróbáltam már, hogy a vonatot körbevezetem a városon és tettem le 6 állomást, de nem működött).
És előre érdemes azzal is számolni, hogy hova járnak a simek (Közép és Fősuli, Egyetem, Könyvtár, Látványosságok, Boltok, Munkahelyek...stb) minél több ilyet teszel egymás mellé nagyon közel, annál többen mennek az adott helyre (még ha más más célponthoz is) így ott túlterheltek lesznek az utak.
Röviden :D