SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
PSN-ID:SanyaBoss
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
PSN-ID:SanyaBoss
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Van két szép magas vonzerejû turistacsalogató épületem, van vasútállomás, reptér, komp, P+R, busz és villamos hegyek, de egyszerûen nem jön senki látogatóba. a reptéren a vonatnál is max 20-30-an lézengenek, a két látványosságnál meg óránként max 5-6 ember ha van. Mit rontok el? Mire nem figyeltem?
Másik: 2 teljes kapacitású hulladékfeldolgozóm van, plusz egy szeméttelepem. A szemétszállítás meg jó ha eléri a termelt szemét harmadát, felét. Egy 180k lakos körül mozgó városban.
Ja és a harmadik 😊 Az egyetem létszáma az istennek nem kúszik fel 1200 fölé. Bontsam le a fõiskolát esetleg? Az viszi el a hallgatókat? Vagy mi lehet a baj?
Az már csak bónusz, hogy az iskolabuszok meg csak jóval tanítás után érnek be az iskolákba 😊

Íme a csodás Black Gold városa, óránként 7ezer mínusz, de az üzemanyagból dugig keressük magunkat, szóval nem panaszkodunk a teljesen felfejlesztett Olajipari központtal 😊

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
3Ds MAX :)
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Sikerült megmentenem a városomat egy reaktorleolvadástól mert idõben letettem egy közösségi fõiskolát a közelbe. Utána még játszottam vagy fél órát, sikerült nagyon jó pénzt csinálnom szerencsejátékból mire kiírja a játék, hogy hiba történt és visszatölt egy régebbi mentésre. Na most az olyan régi volt, hog kb 3 napos, itt a reaktor már veszélyes szinten volt, naná, hogy lehetetlen volt megmenteni, le is olvadt...
A másik fele, hogy a régiós adok-veszek is hol mûködik, hol nem, leginkább nem. Egy másik városommal szerettem volna áramot, vizet és szennyvíztisztítást venni ami volt is elérhetõ a régióban, de sehogyan sem akar összejönni. A hírekben megjelenik, hogy kitõl mit veszek, de fizikailag egyáltalán nincs rá bizonyíték, sehol nem jelenik meg.
Továbbá alig van gyáram, de 60k ember azt sem fedi le, átlagosan 2 naponta bezár egy munkaerõhiány miatt.
A nyomorék víztábla meg nem újul meg még mindig...
Pár peccs múlva megnézem a játékot, jelenleg ez így számomra nem pálya...Addig is CiM2...
A halál csupán a kezdet...
AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic
Lehet, szükség volt szponzorra a Simcity támogatásához? 😊
Be tudtok lépni, vagy csak engem nem enged a szerverre, hiába írja, hogy elérhetõ?
Remélem nem kezdõdik elölrõl az egész kínlódás 😞
Direkt végigkövetem a tûzoltó útját. Megáll a pirosnál, megáll a zöldnél, minden kocsi megy de a tûzoltó áll a keresztezõdésben.. Utána meg kimegy az autópályára és visszajön, majd megint meg tesz ezt a kerülõt és mire az égõ házhoz érne teljesen leég... :S
Meg a sérülések miatt, de azokról nem is én tehetek, vagy igen?
De legalább (lekopogom) nincsen 1 bûnözõ sem az 5.000-es városban..😄
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
A másik érdekesség:
A város egy szimpla olajváros, sok fúróval, két olajfinomítóval, meg van egy egyetem napi 1200diákkal, kb 6 ipari épület, kevés bolt. Na most van 4 vasútállomás összesen napi 45k utassal, hova minek? 😄 mindenki helyben intézi a dolgát...
amúgy leírva tökéletes a közlekedésed, lehet feleslegesen tereli az embereket a p+r felé a vonat és a komp felöl, elszipkázva barátságosabb tömegközlekedés elöl az utazókat.
MJ rulz Pink Team The Only One
Másik városomnál, sokkal szervezettebb a közlekedés, hosszabb egyenes a bejáratnál, tudatosabb forgalom "terelés", és ugyan ez a probléma.
(ui. közlekmérnöknek készülök 😄)
nekem a buszállomás csinált ott galibát, leszedtem és alleluja, rögtön átfolyt a tömeg a tölcséren. egy 60ezres városnál még csak problémám se szokott a dugóval lenni, olyan 200ezernél kezdek el ügyeskedni ellene. amúgy se kell ennyi p+r, inkább vonat 2. plusz buszállomás (de ez lehet nem is kell), busz zöldre benn, villamos zöldre benn, 1-2 p+r.
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
60ezre városnál nem szabad hogy dugó legyen, bug ide vagy oda.
Thementalist96
AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
MÉG MINDIG HASZNÁLHATATLAN!!!
kezdi elvenni a kedvemet lassan...