SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blinkye
ma estig mondta. rem. meglesz. telcsiröl csak itt tudok ìrni.

3Ds MAX :)

Ha már nincs víz akkor lehet elszúrtad de szennyvíztisztítót kell lerakni, az kitisztitja a vizet és maga alá tolja mint talajvíz. Gyakorlatilag amennyire lehet egymás mellé kell rakni szennyvíztisztítót és ipari vizpumpát, abból is a szûrõset, próbáld úgy elhelyezni hogy mindkettõnek a "víitartájai közvetlenül egymás melett legyenek, minél közelebb annál jobb, és akkor korlátlan vized lesz, sose fogy ki. Fõleg ha egy vízben gazdag hely közepére teszed.
Hát remélem nem baszott át minket a srác 😄
Ez mi akar lenni?

Blinkye
aaa. mèg mindig nincs kulcsom. :-(

Ez elég ígéretes megoldás, fõleg privát régióban egyedül játszóknak lesz jó. A netes átlátogatok más városába ott viszont nagyon zavaró lesz a hiányzó épületek.

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

oké.Köszöntem 😊

PSN-ID:SanyaBoss

Dzsini
Nem kell semmi kód - Originen kiválasztod, mûködik - akár az SC játék adatlapjáról (jobbgomb a játékdobozra), akár az áruház SC DLC oldaláról.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hali!Ezt hogy kell leszedni?Origin,DLC,Nissan leaf,Free,eddig oké.Redeem kódnak mit kell beírni?Leszedem,telepít aztán kész?

PSN-ID:SanyaBoss

Dzsini
Aranyosak ezek a kiskocsik - nem drága lepakolni, szép nagy mosolyhullámot kelt, áramot nem fogyaszt (ez a lényeg 😊 ).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Curze
Ez a turisztika nekem valahogyan nagyon nem fekszik.
Van két szép magas vonzerejû turistacsalogató épületem, van vasútállomás, reptér, komp, P+R, busz és villamos hegyek, de egyszerûen nem jön senki látogatóba. a reptéren a vonatnál is max 20-30-an lézengenek, a két látványosságnál meg óránként max 5-6 ember ha van. Mit rontok el? Mire nem figyeltem?

Másik: 2 teljes kapacitású hulladékfeldolgozóm van, plusz egy szeméttelepem. A szemétszállítás meg jó ha eléri a termelt szemét harmadát, felét. Egy 180k lakos körül mozgó városban.

Ja és a harmadik 😊 Az egyetem létszáma az istennek nem kúszik fel 1200 fölé. Bontsam le a fõiskolát esetleg? Az viszi el a hallgatókat? Vagy mi lehet a baj?

Az már csak bónusz, hogy az iskolabuszok meg csak jóval tanítás után érnek be az iskolákba 😊

nyirog
Na ez érdekes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Valaki próbálta már?

csuszi
<#rinya>

MJ rulz Pink Team The Only One

Ha megkérhetnélek, akkor TE soha, semmilyen kérdésemre ne válaszolj. Bár úgyis egy értetlen faxkalap vagy, úgyhogy hiába is kérnék bármit is...

Sordoran
Haverral elsõ közös régió, neki új a játék, nekem kis tapasztalatom volt már.
Íme a csodás Black Gold városa, óránként 7ezer mínusz, de az üzemanyagból dugig keressük magunkat, szóval nem panaszkodunk a teljesen felfejlesztett Olajipari központtal 😊

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Blinkye
Bp en vagyok és mióta van upc-s net azóta van mindíg a legjobb netem, mert a 3Dzéshez kell.. Ezzel nincs is gond.. mûködik, "gyors"... drága, nem foglalkoznak vele,hogy 10 éve elõfizetõ vagyok, ha nem figyelek,hogy lejárt a szerzõdés akkor nem szólnak,hogy hülyegyerek van fele ennyiért 4x ilyen gyors net..stb ezekre gondolok.. Na meg a vársaban alig van wifi.. médiaboxal + költség ha két tv-d van.. jó,hogy nem nézek tv-t... Na kikeltem magamból

Nem mindenhol

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Blinkye
Nem tudom mi a ráknak eröltetik a béna netes játékot. Illetve miért nem ment gépen. Pláne,hogy itt Mo.-n tök szar a netes szolgáltatás.

Fenrir
Most lett elegem a játékbõl egy idõre:

Sikerült megmentenem a városomat egy reaktorleolvadástól mert idõben letettem egy közösségi fõiskolát a közelbe. Utána még játszottam vagy fél órát, sikerült nagyon jó pénzt csinálnom szerencsejátékból mire kiírja a játék, hogy hiba történt és visszatölt egy régebbi mentésre. Na most az olyan régi volt, hog kb 3 napos, itt a reaktor már veszélyes szinten volt, naná, hogy lehetetlen volt megmenteni, le is olvadt...

A másik fele, hogy a régiós adok-veszek is hol mûködik, hol nem, leginkább nem. Egy másik városommal szerettem volna áramot, vizet és szennyvíztisztítást venni ami volt is elérhetõ a régióban, de sehogyan sem akar összejönni. A hírekben megjelenik, hogy kitõl mit veszek, de fizikailag egyáltalán nincs rá bizonyíték, sehol nem jelenik meg.

Továbbá alig van gyáram, de 60k ember azt sem fedi le, átlagosan 2 naponta bezár egy munkaerõhiány miatt.

A nyomorék víztábla meg nem újul meg még mindig...

Pár peccs múlva megnézem a játékot, jelenleg ez így számomra nem pálya...Addig is CiM2...

A halál csupán a kezdet...

dani71
honnan szüljek vizet a városnak ha már szinte mindenhonnan kifogyott?

AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic

Blinkye
Még nincs kód <#falbav>

Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de eléggé elriaszt engem az a kicsi tér az építésre. Az eddigi Simcity-be elég nagy hely volt építkezésre, itt meg viszonylag be vagy határolva.

Most látom, megjelent a nissanos cucc: http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9416786.page.

Lehet, szükség volt szponzorra a Simcity támogatásához? 😊
Blinkye
Néztem youcsövön simcity magyar játékotmenetet a kezdetektõl.. hááát.. Elõtte külföldieket nézegettem. Elég bénán kezdi el a magyar srác azokhoz képest. Rendezetlen utcák...stb

Blinkye
Az nem gáz. Addig nem leszek net nélkül. Csak gyengusz a dolog.. Viszont ahogy elnézem ma már no játék. Holnap max nem dolgozom. 😊

Ha jól emlékszem régen volt itt téma, hogy ha 20 percen keresztül nincs neted akkor dob ki automatikusan.
Curze
Kell a folyamatos net azt hiszem.

Blinkye
Hány gigát tölt le egyébként? Melóhelyen vagyok és elég szar a wifi. Remélem nem kell folyamatosan net.. Illetve mivan ha elmegy játék közben a wifi jel?

Blinkye
Várom a kódom még 😞 Jöhetne már

Curze
Sziasztok!
Be tudtok lépni, vagy csak engem nem enged a szerverre, hiába írja, hogy elérhetõ?
Remélem nem kezdõdik elölrõl az egész kínlódás 😞

Hülye ez a játék!!!!!!!!!!!!
Direkt végigkövetem a tûzoltó útját. Megáll a pirosnál, megáll a zöldnél, minden kocsi megy de a tûzoltó áll a keresztezõdésben.. Utána meg kimegy az autópályára és visszajön, majd megint meg tesz ezt a kerülõt és mire az égõ házhoz érne teljesen leég... :S

Azért tiltakoznak a városháza elõtt mert túl sok VOLT a kórokozó és az adók.. Annak már több napja..
Meg a sérülések miatt, de azokról nem is én tehetek, vagy igen?
De legalább (lekopogom) nincsen 1 bûnözõ sem az 5.000-es városban..😄

NagyiBMX
Szerintem az lehet a baj, hogy amint be érnek a városba egybõl van egy T alakú elágazódás. Az elsõ keresztezõdést/keresztezõdéseket kicsit lejjebb kellene raknod. Mondjuk az autópálya felõl érkezõ végtelen mennyiségû autótömeget ez se oldja meg 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Kipróbálom.

A másik érdekesség:

A város egy szimpla olajváros, sok fúróval, két olajfinomítóval, meg van egy egyetem napi 1200diákkal, kb 6 ipari épület, kevés bolt. Na most van 4 vasútállomás összesen napi 45k utassal, hova minek? 😄 mindenki helyben intézi a dolgát...
csuszi
próbáld ki, úgyis olcsó épület, kapj le egy párat.
amúgy leírva tökéletes a közlekedésed, lehet feleslegesen tereli az embereket a p+r felé a vonat és a komp felöl, elszipkázva barátságosabb tömegközlekedés elöl az utazókat.

Az egyik városomban is csak szén volt (mert már elfogyott), és mára már csak tv-t és pc-t termel..
a p+r odahelyezése, az nálam egy bevált taktika volt, semmi bajom nem volt eddig vele, emberke jött az autójával - p+r - tömegközlekedés, és mindenki boldog...
A közlekedéssel semmi baj nem volt, mondhatni egész jó szimulálták, de a patch után irreális lett, 60k lakos - full buszpályaudvar - fullos villamos - komp - vasútállomás (4db), simán ki kéne szolgálni akár egy 200-300k várost is.

Másik városomnál, sokkal szervezettebb a közlekedés, hosszabb egyenes a bejáratnál, tudatosabb forgalom "terelés", és ugyan ez a probléma.

(ui. közlekmérnöknek készülök 😄)
csuszi
szerintem a p+r csinálja, ahogy ki-be állnak a parkolóba az emberkék.
nekem a buszállomás csinált ott galibát, leszedtem és alleluja, rögtön átfolyt a tömeg a tölcséren. egy 60ezres városnál még csak problémám se szokott a dugóval lenni, olyan 200ezernél kezdek el ügyeskedni ellene. amúgy se kell ennyi p+r, inkább vonat 2. plusz buszállomás (de ez lehet nem is kell), busz zöldre benn, villamos zöldre benn, 1-2 p+r.

CoD23
Talán azért mert változtattak a patchben valamit a közlekedésen h realisztikusabb legyen? Még egyszer mondom, nem tudom, még nem játszottam a játékkal, de tervezek. Csak a fórumot követem figyelemmel. Javítsatok ki ha tévedek.

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

csuszi
próbáld ki, hogy lekapsz pár p+r-t. nekem csak 2 van, és 3-400ezres városnál sincs dugó. tudom hogy az ellen raktad le, de ezek szerint lehet túl sok, lehet dugót okoz a körülötte bénázó emberekkel.

60ezre városnál nem szabad hogy dugó legyen, bug ide vagy oda.

csuszi
úgy, hogy több óra van lángész. 😊 persze ezt én nem tudhatom, hisz primitív vagyok, de hogy egy magadfajta szuperintelligens nem jött még rá???? 😊

Teljesen igazad van, de a probléma eddig nem ált fent, az uccsó patch után jött a dolog, ezért dühít fel a dolog... Egyszerûen játszhatatlan, a kereskedelem szinte teljesen leállt.
dani71
sziasztok! nemrég alapítottam egy régiót a titán-szorosban Raspberry county néven már egész jól állok de még senki sem csatlakozott sajna :C nagyon örülnék ha bekapcsolódnátok páran /egy kivételével minden város szabad/ és közüzemileg is támaszkodhattok rám addoljatok barátnak örülnék ha játszhatnék pár honfitárssal
Thementalist96

AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic

R0zs0máK
Nanananaaaa!!! Nemleheeet! Az DLC lesz!

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

CoD23
Most Én, mint laikus, kérdezem Tõled. Szerinted mi lenne Pesten is, ha csak 1 helyen lehetne a városból ki-be jutni? De ne beszéljünk akkora városról, elég egy 1/10 akkora is, mindenki egy helyre összpontosul, az lenne a csoda ha nem dugulna be... Csinálnál több ki-be járatot tuti megoldódna a dolog.

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Ma munka után gondoltam játszok egy kicsit a Simcity-vel, hétvégén írtam, hogy forgalmi gondok vannak mind a három városomnál (indokolatlan dugók, eddig nem voltak).

MÉG MINDIG HASZNÁLHATATLAN!!!

kezdi elvenni a kedvemet lassan...

kigyi
Mert a gyors kölcsönök miatt legatyásodik az összes. Tutit a bankok tehetnek errõl is....

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/