11758
  • nyirog
    Nekem az az érzésem mintha ez az egész egy másik éghajlaton lenne és azért olyanok a színek is meg a part is talán.
  • Austin Bailey
    a vízpart nekem sem tetszik
  • nyirog
  • capa07
    Szerintem javíthatnának a dombok vagy hegyek kinézetén, nomeg a folyóparton is.
    Ennél a képsorozatnál elég furcsa az a kékeszöld árnyalat. Szándékosan ilyen a hangulat miatt?
  • capa07
  • Carlos
    OFF, de érdekes, New york panorámaképe simcity nézetből:
    klikk
    mászkálás new yorkban
  • Kit--Kat
    Én anno nagyon bírtam a Simcity 3000-ben, hogy lehetett építeni '50-es évekbeli kistelepüléseket farmokkal, a járművek alapvetően '50-es évekbeliek voltak. Az is egy jó lehetőség lenne, ha korszakot lehetne választani és úgy építeni a városokat.
  • LeWyTy
    Az út sehol sem passzol a földhöz... mindenhol meg van emelve vagy fél méterrel. MÉR??
  • LeWyTy
    Ezeken a képeken is annyi a logikai/kinézeti/megvalósítási hiba hogy már inkább nem is mondom :D
  • nyirog

• LeWyTy
    Igen max a főutcában.. de nem mindenhol ahol ház sincs.
  • Austin Bailey
    az volt a problémánk, hogy az útig kellene érnie, mert így még mindig "át a füvön"-t játszhatunk. Egysávos útról amúgy nem volt szó szerintem
  • Austin Bailey
    az usában igen
  • nyirog
  • Kit--Kat
    Most, hogy a lehajtó a járdáig ér, az 1 sávos utat felejtik ki?! :DDD
  • LeWyTy
    reális a kisvárosban a 4 sáv.
  • nyirog
  • nyirog
  • Austin Bailey
    nem hiszem, ezt eddig egyik SC sem tudta.
  • LeWyTy
    Ez olyan 60-70as évek... tán az idő/stílus is változni fog?
  • Nohab
  • Austin Bailey
    Szerintem valami olyasmi van, hogy magát a hype-ot próbálják meg eladni termékként a "termelők".
  • nyirog
    Olyan western érzetet kelt bennem
  • nyirog
    mindegy, elnézem :D
  • nyirog
  • nyirog

http://2.bp.blogspot.com/-tvlBBbXTvuc/UOzMrFANLzI/AAAAAAAAJlY/1B224yoQmEA/s1600/Done+Recomputing+Strata+%5BDebugRelease%5D+182013+50804+PM.jpg
  • nyirog
    Van 2x1 sávos út és annál alacsonyabb rendű kisebb utca, amennyire én tudom, meg ahogy így képekből és videókból emlékszem rá
  • mrmilan
    Szép napot mindenkinek!

Gyerekek! Eddig olvasgattam a topikot, de most van egy pici észrevételem. A képek és eddigi videók alapján csak én látom rosszul, hogy az alap street is 4 azaz négy sávval indul? Sima 2x1 sávos "utca" nem is lesz? Mert elég tré lenne, hogy egy pl egy 100 fős induló faluban is már 4 sávos városi út van. Ejj. félek én is kicsit ettől a játéktól, de azért várom is. Ne legyen igazam. Üdv.
  • Carlos
    Egyre jobban elgondolkozom a 0 day vásárláson...
    Lehet megvárom a review-kat, mert nekem sem tetszik ez a Sims-esítsük a SimCity-t. Vegyél hozzá DLC házat, meg hopp mostantól nincs 100.000 fős "városlimit" (ezt én találtam ki hülye példaként), vagy nem volt eső, mostmár van, meg egyéb lehúzások.
  • Carlos
    +1
  • nyirog
    steamet eddig megbízhatónak találtam, nem sok játékom, de pár onnan van, olyanok amiket főként nem lehet dobozos formában kapni, mert akármennyire is jó mint írta lentebb - annyira egyik online áruházban sem bízok meg h a dolgaim a felhőben legyenek, nem érzem ott annyira biztonságban a cuccaimat mint ha itt figyelnének a polcról, vagy esetleg egy kisebb házi szerverről, orginnél meg végképp fenntartom ezt az érzésemet. Pontosan az olyan simses kiegészítőkre utaltam :) Az olyanok mint az évszakok, meg a többi teljes értékű kiegészítőnek tekinthető darab szerintem még beleférnek, de minden játéknál. Például olyan játékoknál ahol érezhetően az alap programot kiherélték és teljes áron próbálják meg eladni mind az alapprogramot, mind a "kiegészítőjét", vagy manapság DLC-t (mert kiegészítőt ma már kevés játékhoz adnak ki, mivel tudják hogy ott jóval több tartalommal kéne, hogy szolgáljanak, mint egy mezei DLC-ben). Lassan már ott fogunk tartani, hogy a játékodat pixelről pixelre veszed majd meg erősen túlárazva és kizárólag digitálisan, hogy véletlenül se érezhesd a magadénak. Nem hiszem hogy a fejlesztők a hibásak, ha valaki neki áll megvalósítani az ötletét, biztos szar érzés lehet, hogy a kiadó parancsára kiherélve kell elkészíteni darabokban így téve a zseniálist darab szarrá. Esetleg még sorozatot csináltatnak belőle, amit évente kiadnak és nem egy über játékot ami időtálló mondjuk 5 évig, mire újra összegyűlne pár használható ötlet ami indokolná az újítást. Persze ez nem csak a játékiparban van így, ez csupán visszatükrözi a világot, hány olyan sorozat van amiben csak azért is húzzák a sztorit hogy meg legyen az évadnak megfelelő darabszám részek tekintetében és még több nézettséget zsebeljenek, te pedig már az 5. rész óta szenvedsz és kívánod h történjen már valami és induljon be a sztori (ez általában évad közepe és évad vége, hogy az érdeklődésed, ami időközben elhagyott újra meg legyen fogva és visszatérő nézője légy a sorozatnak), pár példa: stargate universe, walking dead (tudom sokaknak bejön, de úgy van húzva a történet hogy az valami gyalázat, második évad szimpla tökölés egy farmon és barátok közt zombi közegben). Ellenpéldának az HBO-s sorozatokat tudnám felhozni amiket eddig láttam, azok mind tetszettek (Tudorokat nem tudom milyen), egy évad 10 rész, 10 olyan rész ami velős és tartalmas, jobbára pedig mozi minőségű és nem az extra low budget kategória mikor már a könyöködön jönnek ki a helyszínek, például trónok harca (könyv színvonalától természetesen elmarad). Persze ez is csak tükrözi ezt az egész fenntarthatósági dolgot, hogy termeljük a szart és szemetelünk folyamatosan, mert inkább nem olyat termelünk ami tovább bírná, hanem olyat ami hamar idejét múlttá válik és rá leszünk kényszerítve az újra (ez a történik fizikálisan), intellektuálisan pedig amit most tapasztalunk játékoknál és filmsorozatoknál, illetve filmeknél (legalább is a mainstream egy része, mert azért minden évben van pár gyöngyszem függetlenben meg populáris kategóriában is). Elég perverz levezetés tudom, de azért remélem érthetően tudtam megfogalmazni a témát és valamennyire átjött Egyébként ha a Kickstarter féle próbálkozások tényleg be fognak válni, akkor ígéretes jövője lesz a dolognak, viszont én úgy gondolom és látom h egyenlőre ez a modell még gyerekcipőben jár és szárnyait bontogatja (de a teljesség kedvéért, még azt is megjegyezném, hogy emlékszem mikor még arról olvastam ahogy a steamről vélekedtek mikor először akció kész lett, mindenki marhaságnak tartotta és nem adtak neki sok esélyt).
  • Austin Bailey
    egyébként szerintem ez az egész steam-origin dolog olyan pofátlanság, mint az, hogy azért fizetsz pénzt, hogy megvedd a sims diesel stuff-ot.
  • capa07
    Hát mindenestre nagyon hiányzik a konkurencia a műfajból, mert ez így nem az igazi. Sajnos azt csinálnak amit akarnak.
  • nyirog
    Úgy vagyok vele, hogy lett volna benne fantázia, meg voltak hozzá az alapjai, csak miután elfogyott a lóvé az egész átment lehúzásba ami a játék kárára ment. Ha még foglalkoznak is vele, akkor szerintem a focus ezt már hagyja a picsába és csinál inkább egy citiesxl 2 -t, remélhetőleg teljes értékű folytatás és nem pedig egy updatelt első részt.
  • nyirog
    az egyébként a másik nagy marhaság, h azt a drága limited editiont nem tudod megvenni dobozosan, csak ha originen rendeled elő. Nincs bajom az origninnel, de szeretem ha dolgaim fizikálisan is meg vannak és nem vagyok kiszolgáltatva egy olyan programnak mint az origin, aminek sikeressége megkérdőjelezhető, nem érzem úgy hogy olyan biztos talpakon állna mint a steam, ez abból is látszik h ezen erőltetnek már minden EA-s cuccot lassan, az egész origin reklám ahogy van.
  • Austin Bailey
    én nem tartom szar játéknak, bár valóban nem ér 12000 forintot A működése viszont borzalmasan kaotikus az igaz
  • nyirog
    Aki az első Cities XL-t adta ki és akik először fejlesztették a monte cristo és ők mentek csődbe (city life sorozat is hozzájuk fűződik, szerintem erre a sorozatva volt egy válasz a maxistól az irdatlanúl nevetsége simcity társadalmak) utána a focus home entertainmenthez került akik megpróbáltak abból a szarból várat építeni és teljessé tenni a játékot, több - kevesebb sikerrel. Eleve miután megszűnt az első CitiesXL mmo léte, egy olasz srác csinált hozzá egy unlocker modot ami elérhetővé tette a játékban elrejtett de még be nem fejezett és fel nem oldott épületeket és "mechanizmusokat", valójában csak ilyen eye-candy -ként tudtak funkcionálni mert annyira befejezetlen és átgondolatlan volt, ezzel a focus home se tudott sok mindent kezdeni a CitiesXL 2012 alapján (azért még ők is lehúzták a bőrt amennyire tudták, mert 2011 és 2012-es verzió között az a 30 épületnyi különbség röhejes.... vonat azóta sincs a játékban). Én amúgy megjelenése napján megvettem a limited editiont még a monte cristos verzióból és mikor odaültem játszani, akkor jött a meglepi h mennyire szar és mennyire béta az egész, plusz még ugye mmo és csak 2 hetet kaptam a 12 ezer forintomért. Szép tanulópénz volt...
  • Austin Bailey
    így is lehet valamit warezjátékká tenni, nem csak hogy elcseszett folytatást meg filmadaptációt csinálsz.
  • [HUN]FaTaL
    A nagy zöld szar szerintem is, viszont az alatta lévő libafoszöld épület az nem.

Ha tévedek, akkor röhejes, mert a nagy zöld szar a levegőben lóg.
  • Austin Bailey
    én már egy ideje nem találkoztam vele