11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Austin Bailey #919 ja én azt hittem, hogy a zöld szar azért van ott, mert ki van jelölve az épület. Undorító mit ne mondjak -
#918 Bizonyos tekintetben van hitem ebben az SC részben, csak ez a the simses irány amerre tart ez a nagyszerű sorozat, na az zavar. Valahogy nem szeretnék ehhez is 20 féle kiegészítőt aminek a fele ilyen cuccok csomag lesz, mert nem teljes értékű és szerintem kicsit túlárazottan adják az ilyen cuccok csomagokat (gondolom mert márkát licenszeltek bele, jaj de jó nekem, fizetek mondjuk egy ruházati cégnek még pluszba a játékbeli reklámjáért), cdgalaxis honlapján pedig most láttam, hogy már a sims 3-hoz a szomszédságokat is külön kiegészítőként adják 3500-ért... most erre tényleg mit lehet mondani !?
A fentebb írt példák miatt én úgy érzem, hogy a legjobban akkor járhattunk volna, ha a SimCity 4 forráskódjait odaadják a mod közösségnek, 2-3 év alatt zseniális játékot kaphattunk volna, INGYEN. Persze ezzel szerintem az EA is tisztában van, és van egy olyan érzésem h a jó öreg SC4 deluxe még produkál olyan szintű eladásokat ami indokolttá teszi a boltok polcain való tartását. -
Austin Bailey #917 már háromszor kiadták ugyanazt a játékot ők is és semmit nem fejlesztetek rajta. Szerintem egyszerűen csődbe mentek. Pedig nem volt rossza cucc. Csak nem volt nagyon átlátható a gazdaság, nem volt modolható, személytelen volt és baromira rosszul futott. -
#916 ahelyett a hányás zöld szar helyett egy szobor sokkal jobban mutatna... és komolyan ettől kéne elalélnom ha előrendelem? Ugyanmár... ennél még az is jobb ha egy DLC-t adnak előrendelői ajándék, mondjuk azt a francia, vagy brit épület csomagot amit a 80 eurós szarjukhoz adnak csak... jaa, hogy ahho jár német train skin is, szuper! Hova szarjak?
Elnézést, menne ez kulturáltabban is, csak az ilyenek, egyszerűen nem tudok rá mit mondani mikor ezzel akarják kicsapni az ember/vásárló szemét. Nagy csibész lehetett aki ezt az üzleti stratégiát annak idején kitalálta. -
capa07 #915 Most kejöhetne egy új résszel a Cities XL és bekonkurálhatna a Simcitynek, így a SC talán rákényszerülne egy 5-ös rész kiadására a SC 2013 mellé vagy után. Bár van egy olyan érzésem, hogy ez nem valósul meg. A Cities XL-ről se hallani. Szerintem még mindig jónak igérkezik ez a rész, bár nekem hiányzik az az 5-ös akkoris. -
Austin Bailey #914 Amúgy szerintem de. Szerintem olyan lesz, mint a sims store. És gondolom azért nincs mod támogatás sem. Ezzel pedig az lesz a probléma, hogy nem lehet majd belenyúlni a játék szerkezetébe, hanem csak a meglévő elemeket lehet kvázi reskinelni -
capa07 #913 -
capa07 #912 Exclusive mystery item. :D Rendeld elő a játékot és megkapod ezt a gyönyörűséget! :D
Szerintem elég igénytelen. Olyan mintha gyorsan össze kellett volna csapni, hogy mégis legyen valami.
Remélem nem fognak kitalálni olyat, hogy külön lehet majd megvásárolni különböző épületeket, dolgokat stb. -
Austin Bailey #911 -
capa07 #910 -
capa07 #909 -
capa07 #908 Technikai okok miatt itt lehet nézni! -
capa07 #907 Akkor az nálunk ma 19:00-kor kezdődik. -
capa07 #906 -
capa07 #905 Közép európai idő szerint mikor kezdődik? -
#904 "We'll be revealing the #SimCity Origin mystery item during the @TheSims3 live broadcast tomorrow at 10am PST: http://bit.ly/TZ3gs8 Check it! " -
#903 logikusnak tűnik. Mondjuk ezeket a látogatókat, akkor jobb lenne ugyanúgy szétválasztani, h látni lehessen ki az aki vásárolni jár át és ki az aki dolgozni, vagy tanulni -
#902 Nem, az egyik videóban mutatják, hogy a Simek átjárhatnak a szomszéd városba dolgozni, pénzt költeni - a visitor az ilyen látogatókat jelzi valószínűleg. -
#901 nem tudom, facebookos baszakodásra nem voltam kíváncsi, azon kívül h létezik mást nem tudok róla, hányok az ilyen farmville szerű dolgoktól -
Austin Bailey #900 az a facebook szarjuk miatt van? -
pzolika978 #899 Kiváncsi lennék a gazdasági részére a játéknak, hogy mennyire lesz valósághű.
Már a 4.résznél is gondolkoztam arról, hogy a nehézségi szintekkel lehetne variálni a dolgokat. easy módban, pár csúszka lenne, a legalapvetőbb állításokkal, Hard módban pedig a legrészletesebb állítási lehetőségek lennének, a legapróbb állításokkal is. -
#898 úgy emlékszem ha megveszed a borsos árú 80 eurós szarjukat, akkor kapsz rá lehetőséget, de nem azokat amiket felsoroltál -
capa07 #897 Nem tudjátok, hogy itt is lehet e majd választani az úttípusok közül? Mint a Cities XL-nél az amerikai, angol, német, francia. Vagy marad csak egyféle, az amerikai? -
#896 az a visitors ott a box legaláján érdekes, szóval ha átlátogatok valaki más városába járkálhatok mint egy sim és autózhatok is vajon? -
#895 valamiért ezek az újfajta datalayerek nagyon bejönnek :) -
capa07 #894 -
capa07 #893 Gondolom állítható lesz a mértéke és ki is lehet majd kapcsolni. Legalábbis ez lenne a logikus szerintem. -
#892 Most az a divat, hogy fizetős DLC-t adnak ki és abban van a javítás esetleg. Ha megveszed. -
#891 A fejlesztők soha nem utaztak tömegközlekedésen. Ijesztő mikor ilyen alapvető dolgot se csinálnak meg. -
Austin Bailey #890 ezt már az sc4-ben is hiába vártuk. Igaz, akkor még csak 2003 volt, meg azóta változott az egész kereskedelmi stratégia, de ott az RH-n kívül nem adtak ki semmiféle egyéb frissítést, bővítést vagy hasonlót, hanem volt egy pár javító patch és ennyi. -
T O M #889 megcsinálhatnák, hogy az útba torkolljon az autófelhajtó, ne a járdába, amúgy egyre jobbak a képek -
#888 A busztábla szerintem azért ilyen nagy, hogy messzebbről is rá lehessen klikkelni (információs lap, stb.) -
Austin Bailey #887 ráadásul járda sincs. A táblán kívül semmi nem mutatja, hogy az egy buszmegálló. amúgy nekem ez a két kép eléggé bejön -
Austin Bailey #886 szerintem hozza a szokásos sim-stílust. A simcityben meg amúgy a simsben is az alap épületek valahogy mindig kicsit jellegtelenek. Vagy legalábbis a felhasználók jobbakat csinálnak -
capa07 #885 Azt a buszt jelző tábla azért elég furcsa. Mármint szerintem megcsinálhatták volna szebbre! A többi viszont nagyon bejön! -
capa07 #884 -
#883 Én eddig úgy vettem észre, hogy csak a közeli képeken. Sűrűn nem fogsz szerintem ilyen közel játszani... -
#882 tiszta tilt-shift -
capa07 #881 -
Austin Bailey #880 kicsit olyan mintha nem lenne kitalálva