| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Aki az első Cities XL-t adta ki és akik először fejlesztették a monte cristo és ők mentek csődbe (city life sorozat is hozzájuk fűződik, szerintem erre a sorozatva volt egy válasz a maxistól az irdatlanúl nevetsége simcity társadalmak) utána a focus home entertainmenthez került akik megpróbáltak abból a szarból várat építeni és teljessé tenni a játékot, több - kevesebb sikerrel. Eleve miután megszűnt az első CitiesXL mmo léte, egy olasz srác csinált hozzá egy unlocker modot ami elérhetővé tette a játékban elrejtett de még be nem fejezett és fel nem oldott épületeket és "mechanizmusokat", valójában csak ilyen eye-candy -ként tudtak funkcionálni mert annyira befejezetlen és átgondolatlan volt, ezzel a focus home se tudott sok mindent kezdeni a CitiesXL 2012 alapján (azért még ők is lehúzták a bőrt amennyire tudták, mert 2011 és 2012-es verzió között az a 30 épületnyi különbség röhejes.... vonat azóta sincs a játékban). Én amúgy megjelenése napján megvettem a limited editiont még a monte cristos verzióból és mikor odaültem játszani, akkor jött a meglepi h mennyire szar és mennyire béta az egész, plusz még ugye mmo és csak 2 hetet kaptam a 12 ezer forintomért. Szép tanulópénz volt...