11758
  • LeWyTy
    Pedig szerintem az a meglepő hogy nem 4 sávos az út
  • capa07
  • [HUN]FaTaL
    Az öreg hegymászó és a kunyhó a sivatagos, fákkal tarkított hegyen. Szörnyű :(
  • capa07
  • nyirog
  • Austin Bailey
    ne kritizáld amíg nem láttad. Nem szabad messzemenő következtetéseket levonni képek alapján
  • Austin Bailey
    szerintem azt hiszik hogy szép
  • capa07
    Csak tudnám miért mindig ez az útfajta van megépítve, olyan esetekben is mint ez? Ez egy örök relytély!Mit akarnak oda a hegytetőre? Felhőkarcolót?
    A távoli hegyek jól néznek ki, de közelről nem passzol ez a textúra. Meg a hegyek kopaszsága is zavar.
  • Austin Bailey
    ilyen képet képesek közzétenni
  • capa07
  • capa07
    Ha a megjelenésig nem javítják ki akkor egy elég húsos javítócsomagnak kell majd megjelennie!
  • [HUN]FaTaL
    Tényleg. Így viszont olyan hatása van, mintha a domborzat sem hatna és egy papírlapon lebegne az egész.
  • LeWyTy
    MErt a fák árnyéka nem hat a telekre
  • [HUN]FaTaL
    Csak szerintem olyan, mintha a kert a föld fölött lebegne? Borzasztó.
  • LeWyTy
    Hát ez gyönyörű
  • nyirog
  • nyirog
    Nos igen, én már csak azért teszem túl magam ezeken mert már inkább nem akarom észrevenni, tényleg eddig csak ostoroztam én is a játékot, valami igényességet vagy valami pozitívat még próbálok remélni, naív felfogás vagy sem. Azonban én is úgy hiszem, hogy az út még talán ki lesz javítva márciusig, de a méretarányok és a grafikai bugok biztos, hogy nem - eleve februárban már be kell fejezniük h elküldjék a lemezt sokszorosításra. Bétát ugye nem adtak ki, talán jobb is így, nem látjuk mekkora trágya domb a játék és hogy mennyire kiforratlan még, ezzel párhuzamosan zsákbamacskát vetetnek velünk megint majd és tényleg az lesz h a mélyebbnél is mélyebbre süllyedünk és majd a patchek lesznek a DLC-k (elég csak tavalyi év legtöbb űrstratégiájára gondolni, borzalmasan félkészek voltak, endless space-t kivéve, kis játék volt de tisztességes iparos munka, amit ígért azt tényleg nagyon kevés buggal meg is valósította, ellen sword of the stars 2-vel és azzal az ormótlanúl átbaszós legends of pegasussal (sins of a solar empire rebelliont csak azért nem említem, mert az messzemenően mestermű volt és nem említhető egy szintetn ezekkel a projektekkel)). A lényeg az lett volna, hogy tavaly ugyanekkor a mass effect 3 bétájában (ami a nyári E3-as build volt) észrevett grafikai igénytelenségek nem lettek megoldva annak márciusi megjelenésére, hiába lett beígérve, ezért jól sejted h ez biza nem lesz még jobban szépítve már megjelenésig :D. Max tényleg majd egy patchben, de szerintem sokkal inkább egy kiegészítőben (számomra továbbra is fájó dolog, h a játék hátterében fut időjárási és évszak rendszer, de te ebből csak felhőket és évszakhoz igazodóan váltakozó fákat látsz, magyarán úgy kiollózták belőle az időjárások normális megjelenést hogy az hihetetlen, és majd egy teljes árú kiegészítőként vagy DLC-ként ezt is el akarják majd neked adni).
  • Dzsini
    A méretarány zavar engem a legkevésbé, elvégre deklaráltan makett-szerű az egész megjelenítés (és ebbe beleférnek a kevés poligonból összerakott, szögletes épületek is, a 1011 például nagyon hangulatos).

Az igénytelenség sokkal kellemetlenebb szerintem: a szögletes sínek, az utak illesztése, a 983-nál az alagútból kifele kereszteződésként forduló út, az ugratóval kombinált híd...
  • nyirog
    Az hagyján, de figyeljétek meg a vonat méretarányait az emberekhez képest :D
  • LeWyTy
    Véleménykutatás?
    Am a szar alap se rossz ha jól modolható
  • capa07
    Én azt nem értem, hogy az olyan képeket, mint amilyen a #1049 azt miért teszik közzé a fejlesztők? Vagy így akárják szoktatni az embereket?
    A végén pedig még hasznot is húzhatnak abból, hogy tele van hibával, egy fizetos javítócsomaggal.
  • [HUN]FaTaL
    A kereszteződésnél úgy néz ki a kép kb mint az apple maps :D
  • Dzsini
    És ha márciusban megjelenik (márpedig azt mondják), akkor az ilyesmiket már nem is nagyon fogják kijavítani.

Bitang jónak kell lennie a szimulációs résznek, hogy az ilyen slendriánságok felett szemet hunyjon a zajos internetes tömeg.
  • Carlos
    Hát itt sokminden hibádzik.
  • [HUN]FaTaL
    A váltás az úttextúránál külön vicces.
  • capa07
    Azért az a megálló is érdekes helyen van a kerszteződés közepén!
    A simtropolisos fórumon írta valaki azt, hogy az a skate park is túlságosan fehér, vagyis tiszta.
  • LeWyTy
    Bányavasútnál igen.De ez nem az.
  • LeWyTy
    2 sáv?
    Biztos photoshop
  • capa07

• capa07
    Elég szögletesek azok a sínek. Vagy ez normális?
  • capa07
    Érdekes :D
  • LeWyTy
  • Austin Bailey
    Szerintem az új simcity ugyanazoknak készült, mint a societies. Akkor lehettek olyan 2 évesek, ma meg akkor olyan 6 körül.
  • Austin Bailey
    Ezek szerint tehát ugyanazzal a technikával is lehetett volna szebbet.
  • LeWyTy
    Nem a grafika... Hanem a motor.
  • nyirog
    És tényleg, de itt legalább már igényesebb; SCS-ben is hogy kitüremkedett az út
  • Austin Bailey
    remélem csinálnak hozzá Supernaturals kiegészítőt
  • Austin Bailey
    ja igen!! Nem tudtam, hogy honnan vették a 2*2 sávos út dizájnját

• Austin Bailey
  • Austin Bailey
    a Sims 3 sokkal szebb ennél.