11758
  • nyirog

• nyirog
    :D grat, én sajna sose maxoltam ki a rajztehetségem, de rajzórákon mindig várost rajzoltam izmoterikus nézetből. Na ja, sok SC4 az agyamra ment...
  • LeWyTy
    Megrajzolom az én saját kis citymet :P
  • nyirog
    A legalsó nem tartalmaz semmiféle filtert, az a basic:

• capa07
  • Kit--Kat
    Nem önmagában a kép néz ki jól. Egyébként miért is kenne kizárva, hogy kertvároson átmenjen egy többsávos út?
  • nyirog
    Olvasgatva érdekes az a tény, hogy mivel a szél intenzitása is változni fog , meg az iránya is (kihatással van a szmogra is) ezért gondolom a szélturbinák se tudnak majd mindig egységesen áramot termelni. Érdekes :)
  • nyirog
    ahogy olvasom, úgy hangzik mintha játék közben a játék menetre is rányomhatnád a filtereket és nem csak a képekre amiket készítesz
  • nyirog
    na ez egy szimpatikus újdonság
  • capa07
    SimCity Image Filters
  • Dzsini
    Van néhány környezettípus (várostípus), ami nagyon jól fekszik ennek a rendszernek, és erre egyre inkább kezdenek rájönni ők is, és egyre inkább csak olyan képeket kapunk :)
  • [HUN]FaTaL
  • capa07
    Valamiért nem engedi ezt a képet kirakni.
  • capa07
  • capa07
  • capa07
  • capa07
    Azthiszem ez a kép még nem volt:
  • Carlos
    tudom
  • LeWyTy
    Ezt már párszor kitárgyaltuk :D
  • Carlos
    4sávos út a kertávrosban?
  • LeWyTy
    Az is csak távolról néz ki jól
  • Kit--Kat
    Az uccsó kép a kertvárosról elég ütős.
  • capa07
  • capa07
  • capa07
    Here's a sequence showing night transitioning into morning (on an oil power plant!)
  • capa07
    Látom nagyon kidolgozták a napszakokat, meg az efekteket. Nagyon jók.
    #1131 -nél az a roadcut dolog is ígéretes, kérdés, hogy mennyire könnyen kezelhető?
    #1133 -nál a napfelkelte (nappal szemben nézve) is jó móka. Lehet, hogy feleslegesnek tűnik, de azért 1-2 alkalommal meg lehet kukkantani.
  • capa07
    Looking towards the rising sun - check out the bloom and lens glare.
  • capa07
  • nyirog
    Navigálás közbeni motion blur:

• capa07
    Az első képhez egy kommentelő azt írta, hogy van rajta 7 vízpumpa és az volt a kérdése, hogy lesz e nagyobb kapacitású vízpumpa vagy tele kell e rakni a várost ilyen kis vízpumpákkal? (pontosan már nem emlékszem hogy kérdezte, de valami hasonló volt)
    Tényleg érdekes, hogy másmilyen fajta vizpumpákat nem lehetett eddig látni. Vagy lehet hogy csak nem ismertem/tük fel?
  • capa07
    Ez nagyon tetszik!
  • nyirog

• Austin Bailey
    én is szeretem a Tropico-t. Éppen építek benne egy nagy várost. Mondjuk abból a játékból is lehetett volna több, mint hogy még egyszer kiadják a Tropico 3-at, de a grafikája tényleg az egyik legjobb.
  • Vándorr
    tegnap regisztráltam béta meghívóra, lesz még meghívás?
  • Carlos
    majd lesz dlc.
  • nyirog
    Remélem később azért megkapjuk, a magasvasutakkal egyetemben, meg még sok mással. Mert mint oly sok másért (jobbára apróságokért), ezért is fáj a szívem :)
  • Dzsini
    Köszi, én nem olvasgatom az ilyen Q&A-kat, akkor így egyértelmű.
  • nyirog
    Durva! o.O Én is bírnám ha lennének benne ilyen apróságok :)
  • nyirog
    Nincs metró, határozottan megmondták (pár hónap csúszással, amit már amúgy is sejteni lehetett, mert sokáig hallgattak róla mint a tök). Esetleg majd később, de az alapjátékban már fix, hogy nem lesz.
  • Dzsini
    Launch Arco-ból kellett legalább 300-at gyártani, és az évszám talán legalább 2500 kellett, hogy legyen, és akkor az összes Launch Arco (és a hozzátartozó lakosság) távozott a városból felfele, és visszakaptad értük a pénzt, építhetted újra a várost :)