11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
-
#1158 :D grat, én sajna sose maxoltam ki a rajztehetségem, de rajzórákon mindig várost rajzoltam izmoterikus nézetből. Na ja, sok SC4 az agyamra ment... -
#1157 Megrajzolom az én saját kis citymet :P
-
#1156 A legalsó nem tartalmaz semmiféle filtert, az a basic:
-
capa07 #1155 -
#1154 Nem önmagában a kép néz ki jól. Egyébként miért is kenne kizárva, hogy kertvároson átmenjen egy többsávos út? -
#1153 Olvasgatva érdekes az a tény, hogy mivel a szél intenzitása is változni fog , meg az iránya is (kihatással van a szmogra is) ezért gondolom a szélturbinák se tudnak majd mindig egységesen áramot termelni. Érdekes :) -
#1152 ahogy olvasom, úgy hangzik mintha játék közben a játék menetre is rányomhatnád a filtereket és nem csak a képekre amiket készítesz -
#1151 na ez egy szimpatikus újdonság -
capa07 #1150 SimCity Image Filters -
#1149 Van néhány környezettípus (várostípus), ami nagyon jól fekszik ennek a rendszernek, és erre egyre inkább kezdenek rájönni ők is, és egyre inkább csak olyan képeket kapunk :) -
#1148 -
capa07 #1147 Valamiért nem engedi ezt a képet kirakni. -
capa07 #1146 -
capa07 #1145 -
capa07 #1144 -
capa07 #1143 Azthiszem ez a kép még nem volt:
-
#1142 tudom -
#1141 Ezt már párszor kitárgyaltuk :D -
#1140 4sávos út a kertávrosban? -
#1139 Az is csak távolról néz ki jól -
#1138 Az uccsó kép a kertvárosról elég ütős. -
capa07 #1137 -
capa07 #1136 -
capa07 #1135 Here's a sequence showing night transitioning into morning (on an oil power plant!)
-
capa07 #1134 Látom nagyon kidolgozták a napszakokat, meg az efekteket. Nagyon jók.
#1131 -nél az a roadcut dolog is ígéretes, kérdés, hogy mennyire könnyen kezelhető?
#1133 -nál a napfelkelte (nappal szemben nézve) is jó móka. Lehet, hogy feleslegesnek tűnik, de azért 1-2 alkalommal meg lehet kukkantani.
-
capa07 #1133 Looking towards the rising sun - check out the bloom and lens glare.
-
capa07 #1132 -
#1131 Navigálás közbeni motion blur:
-
capa07 #1130 Az első képhez egy kommentelő azt írta, hogy van rajta 7 vízpumpa és az volt a kérdése, hogy lesz e nagyobb kapacitású vízpumpa vagy tele kell e rakni a várost ilyen kis vízpumpákkal? (pontosan már nem emlékszem hogy kérdezte, de valami hasonló volt)
Tényleg érdekes, hogy másmilyen fajta vizpumpákat nem lehetett eddig látni. Vagy lehet hogy csak nem ismertem/tük fel? -
capa07 #1129 Ez nagyon tetszik! -
-
Austin Bailey #1127 én is szeretem a Tropico-t. Éppen építek benne egy nagy várost. Mondjuk abból a játékból is lehetett volna több, mint hogy még egyszer kiadják a Tropico 3-at, de a grafikája tényleg az egyik legjobb. -
#1126 tegnap regisztráltam béta meghívóra, lesz még meghívás? -
#1125 majd lesz dlc. -
#1124 Remélem később azért megkapjuk, a magasvasutakkal egyetemben, meg még sok mással. Mert mint oly sok másért (jobbára apróságokért), ezért is fáj a szívem :) -
#1123 Köszi, én nem olvasgatom az ilyen Q&A-kat, akkor így egyértelmű. -
#1122 Durva! o.O Én is bírnám ha lennének benne ilyen apróságok :) -
#1121 Nincs metró, határozottan megmondták (pár hónap csúszással, amit már amúgy is sejteni lehetett, mert sokáig hallgattak róla mint a tök). Esetleg majd később, de az alapjátékban már fix, hogy nem lesz. -
#1120 Launch Arco-ból kellett legalább 300-at gyártani, és az évszám talán legalább 2500 kellett, hogy legyen, és akkor az összes Launch Arco (és a hozzátartozó lakosság) távozott a városból felfele, és visszakaptad értük a pénzt, építhetted újra a várost :)