SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legolcsóbban hol lehet venni cd-kulcsot(megbízhatót)? Köszönöm a választ elõre is!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
kb :]
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Eléggé frusztráló.
A halál csupán a kezdet...
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Elnyelik a földbe került szart, de döglenek tõle. (mint az életben)
Þór vígi þessi rúnar
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mikor rámegyek a városházára csak azt látom hogy "mûködik"
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
De látszólag semmi oka rá.
A fejlettebb ipar pedig kevesebbet szennyez, nézd meg a térképen mik a légszennyezés forrásai, és azokat szüntesd meg.
Þór vígi þessi rúnar
Az iskolához pedig iskolabusz-hálózatot kell kiépíteni, az általános- és középiskolások úgy mûködnek.
Az iparodat pedig úgy tedd le, hogy a városból kifele fújja a szmogot, meg a füstöt, ne befele, van erre egy infógrafika ami megmutatja merrõl fúj a szél.
-Miért nem jár senki az iskolába? Már 1 ideje megépítettem és senki sem jár iskolába..
-A légszennyezettség ellen mit tudok tenni?
Én ezt úgy oldottam, vagyis egyelõre inkább próbáltam megoldani, hogy építettem 5 raktárat több tárolóval mondjuk jelen esetben nyersolajból és elkezdtem felhalmozni õket. Majd mikor mind betelt, a következõ nap 0:01-tõl mindegyiket átállítottam exportra, így elsõ próbálkozásra sikerült vmi 154/160-as teljesítményt elérni. 😊
Hogyan tudok a légszennyezettségen javítani?
"Van három városom, mindegyikben csak egyfajta RCI épülhet"
Mint ahogy a való életben se hallottam még ilyenrõl. Rengeteg olyan ember van aki nem hajlandó ingázni, inkább csövel az utcán.
lehet ha várnál kicsit, akkor nõne az ingázók száma nem?
biztos függ még pár dologtól hogy mekkora a hajlandóságuk ingázni.
ha lenne pár bolt is a gyárvárosodban ahol tudnának venni kiflit reggelire (és nem kéne ehhez egy harmadik városba is elmenni..), akkor lehet többen ülnének buszra 😄
barátnak originen
(hobraat) vagy keresse az
Antarctica szerveren a
Laza régiót.
Teljesen új, gyertek csak ne legyetek félénkek 😄
És a gond EZ: van ingázó, de nevetségesen kevés:
Busz összeköttetés P+R-al van mindenhol. Nem értem.