SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudja valaki hogy alt tab alatt teljes képernyõnél miért stopolja le a játékot? 😄
Sziasztok!

Legolcsóbban hol lehet venni cd-kulcsot(megbízhatót)? Köszönöm a választ elõre is!
Marfy
Erre gondoltam én is köszönöm!

Dzsini
Egyáltalán nem, mert itt a leggazdagabbak a legokosabbak is, õk dolgoz(hat)nak a legfejlettebb gyárakban.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Omlás
szegény > gazdag > politikus xD

kb :]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Carlos
csórók - középosztály - gazdagok

Þór vígi þessi rúnar

Marfy
Az adóknál a $ $$ $$$ mit jelent?

Fenrir
Ilyen feldolgozási hiba csak nálam fordul elõ? Vissza kell mennem régiónézetre, ott visszaállítani a várost majd folytatni egy régebbi állásról.

Eléggé frusztráló.

A halál csupán a kezdet...

Köszi 😊. Már megvan.

A szervereket frissíthetnétek, mert a kelet 2 már jóideje tele, a kelet 3 is tele. Viszont nyilt kelet 4 <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Carlos
1. SimCity (2013)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ha a szennyezett talajra rakod, akkor igen.
Elnyelik a földbe került szart, de döglenek tõle. (mint az életben)

Þór vígi þessi rúnar

Fenrir
Ezek az ültett fák kipusztulnak egy idõ után?

A halál csupán a kezdet...

Dzsini
Parkok - Természet($$) - a sor legvége.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
A saját házadra állj rá, ott írja a panaszokat, valamint a pénzed mellett levõ (remélhetõleg) mosolygós arcra nyomva megnézheted, hogy részekre bontva a lakosság melyik része milyen boldog, és hogy milyen problémáik vannak.

Egyszerû kérdésem lenne: hol lehet fákat ültetni? Sehol nem találom... lehet, hogy majd késõbb érhetõ csak el? A legelején vagyok még csak.

A városházán tüntetnek sokan, de nem tudom miért, hogy tudom kideríteni?
Mikor rámegyek a városházára csak azt látom hogy "mûködik"

Az én kis kohászati városom beállt , stabil 700e-s export és 135e-s lakosság.

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Skypack
Én és szerintem sokan mások is pont ezért szeretik,mert rengeteg benne a lehetõség

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Dzsini
Ha visszaolvasnál egy kicsit a topicban, másnak is van baja az újrafeldolgozóval - valószínûleg bugos.

Mitõl lehet az, hogy az újrafeldolgozó nem kezd el dolgozni és azt írja, az újrafeldolgozás áll?

De látszólag semmi oka rá.

Dzsini
A sima busz és az iskolabusz külön van.
A fejlettebb ipar pedig kevesebbet szennyez, nézd meg a térképen mik a légszennyezés forrásai, és azokat szüntesd meg.

khalmi77
A játék amúgy messze összetettebb, mint bármilyen játék amivel találkoztam, ez pedig õrjítõen sok kihívást rejt magában 😊!

khalmi77
Egy idõ után azt néztem, beállnak a demand értékek, és azt csinálják a városok, amit akarok velük, tehát lakosságiba, csak lakossági régiós demand van.

Mindenhol van buszmegálló és a szél kifelé fújja a városból a szmogot...

Carlos
Nézd meg a forgalmaz az iskola környékén. Nálam beakadtak a buszok a keresztezõdésekbe.

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini
Amikor betelepül valaki (volt a bemutató videókban), akkor elkezd barangolni a környéken, hogy talál-e állást. Ha nem talál, csak akkor kezd el foglalkozni az ingázás lehetõségével, tehát adj nekik bõven idõt.

Az iskolához pedig iskolabusz-hálózatot kell kiépíteni, az általános- és középiskolások úgy mûködnek.

khalmi77
Tegyél le a városban mindenhova iskolabuszmegállót olyan elosztásban, hogy mindenhol zöld legyen az út.

Az iparodat pedig úgy tedd le, hogy a városból kifele fújja a szmogot, meg a füstöt, ne befele, van erre egy infógrafika ami megmutatja merrõl fúj a szél.

Valami segítség kellene!!

-Miért nem jár senki az iskolába? Már 1 ideje megépítettem és senki sem jár iskolába..
-A légszennyezettség ellen mit tudok tenni?

khalmi77
Nincs összefüggés a vagyoni helyzet, és a sim ingázási hajlandósága között. Ha van munkája, akkor õ ingázni fog, lehetõségének megfelelõen, minél jobb a tömegközlekedés kiépítettsége, annál hajlandóbb, mivel annál gyorsabban jut el A-ból B-be. Ennyit sikerült idáig kiderítenem, mivel errõl semmiféle hivatalos, vagy akármi információ nincs.

botyika
Betehetnék már a gyors idõgyorsítást. Néha eléggé hiányzik...
Láttam panaszkodtatok többen arra, hogy az egyes ipari specializációk finomító/átalakító egységeit nem tudjátok elérni a napi 160e profit miatt, ami nem mellesleg szerintem elég hülyén van belõve.

Én ezt úgy oldottam, vagyis egyelõre inkább próbáltam megoldani, hogy építettem 5 raktárat több tárolóval mondjuk jelen esetben nyersolajból és elkezdtem felhalmozni õket. Majd mikor mind betelt, a következõ nap 0:01-tõl mindegyiket átállítottam exportra, így elsõ próbálkozásra sikerült vmi 154/160-as teljesítményt elérni. 😊

khalmi77
Most már csak azért is megnézem, hol van ennek a vége. Jelenleg nõtt az aránya az ingázóknak, a buszok alig bírják.

zorrobomber
ott (is) a pont

Sziasztok!

Hogyan tudok a légszennyezettségen javítani?

Tippre a szegény lakó nem fog ingázni, inkább munkanélküli lesz ott ahol van. 😊

zorrobomber
Úgy látszik ez nem megvalósítható:
"Van három városom, mindegyikben csak egyfajta RCI épülhet"

Mint ahogy a való életben se hallottam még ilyenrõl. Rengeteg olyan ember van aki nem hajlandó ingázni, inkább csövel az utcán.

Marfy
Ne is mond...

khalmi77
csináljon magának szendvicset a paraszt adok én nekik kiflit XD

hello, Bxya3 néven keressen az aki akar egy 16os régióban játszani, nem garantált,hogy minden nap tudom tolni de igyekszem 😊
botyika
na, hazamegyek ezt kipróbálom.
lehet ha várnál kicsit, akkor nõne az ingázók száma nem?
biztos függ még pár dologtól hogy mekkora a hajlandóságuk ingázni.
ha lenne pár bolt is a gyárvárosodban ahol tudnának venni kiflit reggelire (és nem kéne ehhez egy harmadik városba is elmenni..), akkor lehet többen ülnének buszra 😄
Carlos
ma 4kor lelépek... Elég volt a mai napból.

Þór vígi þessi rúnar

Mighty
Ne is mondd 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Carlos
Tyû de mennék haza játszani.

Þór vígi þessi rúnar

Akinek van kedve csatlakozni egy régióhoz vegyen fel
barátnak originen
(hobraat) vagy keresse az

Antarctica szerveren a
Laza régiót.

Teljesen új, gyertek csak ne legyetek félénkek 😄
khalmi77
Na szóval: Van három városom, mindegyikben csak egyfajta RCI épülhet, most ez a lakosságos:

És a gond EZ: van ingázó, de nevetségesen kevés:

Busz összeköttetés P+R-al van mindenhol. Nem értem.

botyika
Szerintem számít amúgy. De elsõ körben próbálj meg küldeni lóvét az egyik városból a másikba hogy leteszteld egyáltalán kommunikáltatja-e a szerver rendesen a két várost. Nekem vmelyik nap volt olyan, hogy a pénzküldemény 4 órával késõbb érkezett meg, és a két város is akkor szerzett egymásról tudomást úgymond. Szóval lehet ez is bejátszhat.
zorrobomber
Ezt cáfolom, én rögtön az elején, full kiépítetlen városnál is láttam ingázókat.

Antartica szerverrõl dobna valaki egy invet 😊?