SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát fagyigyár csak akkor fog jól mûködni, ha van fagyibolt a városban (vagy a környéken), és van, aki megveszi a fagyit a boltból.
(fagyi = alacsony technológiájú ipari termék, alacsony gazdagságú és sûrûségû boltban alacsony gazdagságú vásárlónak)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Na tegnap ezt fejtegettem. Betelepült 3 gyár a kezdetleges ipari övezetembe, és az egyik rövid idõn belül sokat termelt gyorsan. És írta, hogy nincs hová tenni az árut. Tehát raktár, illetve az a bizonyos kereskedelmi lerakat kell neki?
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Egyelõre szépen keresek a fém és szén bányászattal, amit aztán a kohóban fémmé és ötvözetté kovácsolok és végül exportálom jó pénzért. A lakosság is elég szép létszámúra nõtt. 😊

Olyat tapasztaltam amit elfelejtettem az elõbb írni, hogy néhány ház alá fura nagy domb került. ha lebontottam a házat, a domb eltûnt. Valami bug lehet. Bár elõtte volt egy rom, oka katasztrófa. De nem vettem észre semmi katasztrófát.
Tényleg nagyon aprólékosan kell itt mindenre figyelni, nagyon tetszik a játék csak nekem még sok az érthetetlen dolog, így kérdezni fogok valószínûleg 😊
Még egyszer köszönöm a választ.
A gyáraknak vannak technológiai szintjei (amit a fõiskola, az egyetem vagy pl. Vu háza fejleszt), mindegyiknek a megfelelõ mûveltségû és gazdagságú munkaerõ kell. A városodban a lakosságkijelzõre klikkelve a második fülön megnézheted, hogy nálad milyenek vannak jelen, és milyen munkaerõre (és boltra) lenne szükség.
Középiskolák: a játék nagyon épít a több városos játékra, tehát alapíts egy másik várost is a régióban, és az ottani városházán húzd fel az oktatási hivatalt. Minden ilyen fejlesztés a teljes régióra hat, tehát ezután az elsõ városodban is lehet középiskolád, és az új városokban rögtön használhatod a már máshol megnyitott lehetõségeket. (ha van rajtad kívül másik játékos a régiódban, õ ugyanígy felhúzhatja a megfelelõ hivatalt)
A gyárak akkor termelnek szívesen, ha van raktár, és van olyan kereskedelmi zóna, ahol az általuk termelt árut eladják - akár helyben, akár a régióban más városban.
Ha a fõképernyõn megszünteted a régiót és újrakezded, akkor nem fog "emlékezni" az elõzõ állapotokra.
Tûzoltót és a többit úgy tudod küldeni, hogy megnyitod a régiónézetet, kiválasztod a megfelelõ szolgáltatást, kiválasztod a célvárost, és célirányosan oda adod hozzá a választott mennyiséget.
A tutorialt a fõoldalon a jobb felsõ menübe belépve újra el lehet indítani, vagy ha olyan szerverre kapcsolódsz, ahol még nem jártál, akkor is elindítja. Ugyanitt megtalálod az elérhetõségét a felhasználói kézikönyvnek is.
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Ha processzorokat szeretnél gyártani, azt is lehet, a feldolgozott hulladékból az ötvözetet és a mûanyagot is ki lehet nyerni hozzá.
Az igényjelzõn a sárga csík (ami most valamiért nem összefüggõ sárga hanem egy része halványabb, másik teltebb sárga) tele van, azt jelenti ugye hogy kéne ipari zóna. De tele van a map széle ipari zónával, és a gyárak kiabálnak hogy nincs megfelelõ munkaerõ és zárna be. Ezt nem értem. Miért kéri a game hogy még több ipari zóna kell ha közben meg nyafognak a gyárak hogy nincs munkaerõ?
Van buszmegálló tehát eljutnának az emberek a gyárakba. Látom valahol ha nem jutnak el? Út van, buszállomás is van.
Azt írja, nincs képzett munkás, építsek iskolákat. Na most van 3 általános iskola és 3 fõiskola. Középiskola kéne nekik, vagy mi? Ezzel meg az a baj, hogy nem enged középiskolát építeni csak általánost és fõiskolát. Akkor engedni (gondolom) ha lenne oktatási hivatal a városházán. De azt meg nem tudok építeni, mert amikor enged valamit akkor közüzemi hivatalt meg közbiztonsági hivatalt építettem.
A következõ dolog, hogy azt írja a gyár hogy nincs lerakat, nem tudja hova vinni a cuccot. De van kettõ is raktárakkal.
Még valami. Ha végleg elhagyok egy régiót akkor resetelõdnek az erõforrások ha késõbb ott kezdek egy várost újra? Mert megint újra kell kezdenem szerintem.
A másik városba akartam tûzoltót küldeni. Megnyitottam a régió nézetet, tûzoltóságnál azt hiszem 6/6 autó volt de inaktív volt, semmit nem tudtam kezdeni vele. Mentõnél ugyanígy. Hogy kell küldeni más városba ezeket? A tutorial-t valahogy újra lehet játszani?
Elõre is köszönök minden segítséget.
A halál csupán a kezdet...
pedig szirénázik dudál meg minden.....a rendõr meg nem tesz semmit....
A mohának mindig a déli oldala fás!
Valaki irta is hogy nincs semmi ipar meg semmi karos ,csak huladekfeldolgozasbol el meg.
Egybol elkellnadni az alapanyagokat vagy processzorgyarat kell csinalni?😊
!Forza Ferrari!
This update to SimCity contains the following updates and fixes:
General
This patch fixes an issue that was causing the game to crash.
Server Improvements:
Optimizations to improve latency. Region wall and city to city trading will be more responsive.
Database optimizations that will improve the success rate for connections.
Fixed an issue with rollbacks. Higher chance of success and less chance of getting in a rollback loop.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Igazad van................... Ez egy bugos autópályabug 😄
felnyomta az agyam! ezrekre lenni a fejlesztéstõl és a szomszédok is küldik át a hülye távolsági buszaikat amik azt sem tudják hol vannak! ÉRTED?? NEM VÁGJÁK MERRE MENNEK 😄 nincs gps vagy valami? bejön a szaros busszal ami 10 méter, és nem tud befordulni egy szaros utcába, ha meg befordul, nemtudja merre megy. Buscity<#falbav>#falbav>

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
A felhők felett mindig süt a nap
gyertek, jol haladunk. 😊