SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
proci: AMD Athlon 64 X2 5000+ (2,6Ghz kétmagos)
2GB RAM
nVidia GeForce 8500GT
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Lehet jonni, origin: galovicsarnold
A felhők felett mindig süt a nap
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Atesz: nem vagyok benne biztos, hogy egyáltalán megjelent már a Mac-es változat... ígérik, de még nem láttam róla hírt.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Sordoran: attól is függ, hogy milyen felbontásban futtatnád. Az biztos, hogy memóriaéhes a játék, nekem másfél gigát simán lefoglal normál futás közben.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A felhők felett mindig süt a nap
Dota 2
Néztem a dobozos verziót is, de azon meg nincs megjelölve a Mac verzió akkor gondolom azt majd külön árulják.
Ércbõl meg szénbõl ki lehet fogyni (a készletmegjelölések elég pontatlanok), de addigra, ha beindult az üzlet már importtal tudod pótolni - kicsit csökkenti a bevételt, viszont felszabadul a bányák helye más célra.
Amugy attol is félek, h mi lesz ha elfogy a szén és érckészletem...mert elég nagy bevételem van belöle, de már csak 5honapra elegendö van :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A polgármesterség nehéz szakma 😊
A szóló játék szerintem eleinte jóval nagyobb kihívás, mint társakkal együtt építgetni.
Késõbb majd csatlakozom publikus régióhoz valahová, elég kocka tudok lenni. De ehhez kell valami alaptudás. Nehogy egy szép tiszta város miattam fulladjon bele a szemétbe 😊
helyet keresek lehetõleg magyar régióba
aktívan játszom
Originen giczinger a nicknevem
Jah amugy sikerült az egyik reaktornak felrobbannia...ugyhogy most kapott egy kis sugárzást a város 😄
Bár egyre több a baj vele, hely már nincs, de a bünözés nö és egyre több tüz is van ráadásul a gyárak folyamatosan bezárnak képzetlen munkaerö miatt.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Feltételek: Aktivítás, alapok ismerete, csapatjáték. Inkább a "kockább" játékosoknak 😊
Jeletkezem!
Több infó a facebook csoportban.
„Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.”
Ami érdekes, hogy a kereskedelmi központ lerombolása után is lehet teherkikötõt építeni. Viszont nem hajlandó mûködni, sõt, ha van olyan raktára, mint valamelyik kereskedelmi lerakatnak, akkor az sem hajlandó szállítani az adott árút!
Amúgy meg lehet alul képzettek a diszpécserek ezért ha valahol tûz van oda küld mindenkit 😄 😄
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Jelen helyzetben varázslátással megtudják, hogy milyen irányban, milyen messze van a legsúlyosabb probléma, és hanyatt-homlok elindulnak oda.
Melyik az életszerûtlenebb, és miért akarsz életszerûséget számon kérni egy olyan játéktól, amelyik bármelyik 1 láda szemétbõl elõállít 1 láda processzorgyártáshoz megfelelõ ötvözetet / mûanyagot? 😊
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Remek...
A halál csupán a kezdet...
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
http://youtube.com/indieGoTV
http://youtube.com/indieGoTV
Figyelni kell melyik auto mikor indul el és célpontot kijelölni neki, a célpontot foglaltra tenni. A célpont ugye neme biztos hogy otthon lesz, lehet bevásárlás is elsõre. Valamint figyelemebe kell venni hogy milyen célpontba vágyik vagyon és lakhely sûrûség szerint.