SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Morfi
Az mitõl lehet, hogy teganpi nam folyamán egy ALT + TAB lenyomás utánn eggyes apartmanok nekiáltak villogni.
Van olyan régió ahova esetleg lehetne csatlakozni.

Carlos
Jaja...
Alakul. Nemzetközi repteret próbálunk összehozni.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Énis igy jártam a tévégyárral. Olyan szépen bebûzöli a felhõkarcolókat...

Þór vígi þessi rúnar

Omlás
Az éjszaka befigyelt egy reaktorleolvadás :] ma nem fogok unatkozni, hogy rendbe tegyem a dolgokat. Hétvégén nem voltam gépközelben így nemigen tudtam játszani de látom csatlakoztak még páran a régióhoz :] <#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Dzsini
A jobb felsõ (...) menüben ott van a gombja.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Köszi szépen. nekem a dobozban nem volt kézikönyv, gondolom letölthetõ valahonnan.

Dzsini
1: Helybõl több várossal kell gondolkodni, hogy egymást segítsék - valamint az, hogy betelepítetted, még nem jelenti azt, hogy maximális sûrûségre is növekedtek a területek.

2: Kevés szennyezés, a szükséges szolgáltatások és parkok - aszerint, hogy szegény, közepes vagy gazdag lakókat vagy boltokat szeretnél a $ - $$ - $$$ választékból.

3: Minden városközi összeköttetés elõre meg van rajzolva, az látszik is a régiós nézeten, az úton bármi közlekedik, a vasúthoz, vízhez állomások kellenek.

4: C a billentyûzeten (a felhasználói kézikönyvben rögtön a tartalom után a "Legfontosabb parancsok" felsorolásban található, a beállításokban választhatod ki, hogy a kezelõfelületet hozzáadja-e vagy sem)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
40 ezer fõnél hova lenne forgalom? 😊 Csináld meg ugyanezt 120 ezer lakóval - fõleg, ha a felük már gazdag, és nem száll buszra.

Repülõvel közlekednek az ingázók? Van egyáltalán kihasználtsága?

Sziasztok, lenne 4 kérdésem.
1. ha beépítettem már egy város helyet fullra, és alul az "igény csíkok" (zöld, kék, sárga) azt jelzik hogy mindenbõl kéne még akkor mi a teendõ? Már sehova se tudok építeni. Kezdjek a régióban egy új várost?

2. Hogy növelhetem a föld értékét? tudom kell rendõrség, klinika ilyesmi, de nem építhetek ilyenek minden sarokra.

3. A régiókban a városokat össze lehet/kell kötni úttal vagy alapból össze vannak?

4. hogy a fenébe kell screenshotot csinálni?

Erre kíváncsi leszek. 😊
khalmi77
Vezettem egy sínpályát a város körül, 8-10 állomással, és gyakorlatilag KIVÁLTOTTAM a kocsival való ingázást O_o utaimról eltûntek az emberek, holnap majd teszek fel képet ha rendezõdik kicsit a helyzet, most lépek aludni X)

khalmi77
az iszonyatos dugokat most a legdurvább tömegközlekedéssel próbálom megoldani a városomban: vonattal. Messze hatékonyabb, mint bármi, a villamos meg sem közelíti, hátránya a kurva nagy elfoglalt hely, de még így is hatékonyabb mint a vili, mert lehetnek magas házaim.

GibboRamone
az öreg budapest 😄

Dota 2

khalmi77
Büszkeségem: 4x vonatállomás + repülõtér, háttérben pedig az iparvárosom, amely felé munkások hada igyekszik! IMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDOM

Shiver
egy kis dugó be is ki is 😊

A felhők felett mindig süt a nap

khalmi77
istenem mekkora királyság ez a vonat! 4 állomásról tolom, és csövön van, iszonyatosan gyors, ISTEN XD

Egyes esetekben úgy tûnik mintha nem tudná eldönteni melyik jármû induljon hamarabb és várnak egymásra.
A bejövõ autópálya bedugulása meg függ az ingázok számától és hogy a rákötõ utak elrendezése milyen.

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

khalmi77
Azt figyeltem meg, hogy a fák egyrészt olcsóbban, másrészt legalább olyan, hanem gyorsabban tüntetik el a talajszennyezõdést mint az arra ráépített szennyvíztisztító.

Én miután megcsináltam a tömegközlekedést sokkal jobb lett minden, igazából 4000 autó nem is kevés.

GibboRamone
Tuti bugosak ezek a dugó szituációk. Seggbe kéne rugni a tesztelõket, akik ezért pénzt vettek fel...

Dota 2

khalmi77
borzasztó bugos a játék, de mondom nem gáz, pár hét-hónap alatt kijavítanak mindent, nekem már napok óta serverproblémám sem tart 5 percnél tovább, van itt fejlõdés csak gyõzzük kivárni. Az autópálya áteresztõkapacitását pedig triplázhatnák, mert valljuk be röhejes, hogy beakad 2000 embertõl, a valóságban azért ez nem teljesen így van.

Nekem el kellett vetnem konkrétan a turistaváros terveimet ez miatt, a csarnok nem tudott megtelni ez miatt.

De lehet hogy csak bug, mint pl ez is:

&#8222;Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.&#8221;

khalmi77
Nagyon könnyen dugó lesz... ilyen könnyen még egy SCben sem volt, fõleg nem ilyen pici lakosságnál, ez is durva nehezítés, élvezem XD

khalmi77
igen, nálam is ilyen az autópálya... röhejesen alacsony az áteresztõképessége az utaknak

Shiver
jah és megashiver az origin id

Shiver
kell kb 1-2 ember 7fõs regióhoz még, a map nem könnyû, szal csak erõsidegzetûek jöjjenek eu kelet 2

Csak a mezõgazdaság kerüljön be aztán nem is kell több, jó kis élelmiszer szimuláció😛 de jó lenne!!

Nálam is ilyen az autópálya, ez ellen mit lehet tenni? Nem találok sehol megoldást rá... Kb 130k a létszámom. Duplán szar mert két város között vagyok és mindkét irányból nagy a forgalom, szállítás, buszok, ingázók stb stb, már kipróbáltam szinte mindent, se körforgalom, se sok kis keresztezõdés, semmi nem oldja meg...

&#8222;Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.&#8221;

khalmi77
Nagyon durván addiktív a játék... 5 perc alatt eltelik nálam 5 óra, és még kb alig csináltam meg a régióba amit akartam 😄

Akiknél van 1+ hely és szeretnék feltölteni valakivel, vegyenek fel originen hobraat néven futok szivesen játszanék másokkal is nem csak egyedüliként egy régióban, bár majd csak holnap leszek elérhetõ.
Infografika nagyon bejön. Az egyik legjobb ötlet a játékban. Továbbá az online, multis összedolgozás.

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

khalmi77
😮 😄 nagyon királyság ez az infógrafika! Modern, jól néz ki, és gyorsabban átlátható mint bármi. Ez a jövõ 😊
Remek ez a játék, és csak szánom azokat a magukat kritikusnak nevezõ lüttyõket akik csak azért pontozzák le, mert server gondok voltak az elején... minden MMOnál azok vannak, és kicsit már ez is az lett 😊

Át kéne telepíteni az öntödét a város közepérõl. 😊

khalmi77
szerintem abban kevesebb pénz van mint a TV (és proci hozzá) gyártásában... én 1 nap alatt szedtem EGY fullos TV gyárral össze kb 18 millát.

Siman menni kell akár full-on is.

Persze, ez tök jó, hogy belekeverték az industry giantot is a dologba 😊 De a végén alig tudok fejlõdni a szén és ércprofittal... Szerintetek lehet az is az ok, hogy a régióban sookan termelnek érceket és nem lehet már eladni?
khalmi77
na kezd stabilizálódni... jézusom a játék MÉRFÖLDEKKEL nehezebb, ha az ember nem egy városban, hanem régióban gondolkodik... beszarás, ehhez képest az összes SC egyszerûnek számított. Nekem tetszik, hogy az "end" game ennyire durva

ha a Max Payne 3 ment elég szépen, akkor szerintem ez sem fog megkottyanni.

bexinho
Minimumot bírna csak? Ez nem olyan jó hír sajnos... Nem vagyok nagy játékos PC-n, mivel konzolon játszom pont ezen okokból kifolyólag (most menni fog, vagy sem, költsek a hardverre, de mennyit...), Football Manager 2012 mellett azért be-be csúszott egy játék. Pl. Max Payne 3 elég szépen futott (30-35 fps) medium és high között.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

khalmi77
a videokarit nem ismerem, itt nálad az lehet a szûk-keresztmetszet, nézz utána annak

khalmi77
a térkép kicsi, minimumon sztem el kell futnia, i3 nem olyan rossz azért

bexinho
Sziasztok!

Mire számíthatok egy ilyen konfiggal?

Dell Inspiron n5110

4 GB DDR3
DualCore Intel Core i3, 2100 MHz
nVIDIA GeForce GT 525M 1 GB

Már holnap megrendelném, de félek kiadni 10 ezret úgy, hogy nem tudom biztosra, milyen beállítások mellett menne tökéletesen.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Valakinek valami tipp, hogy ne álljon be az egész városom?
van busz meg villamos, de éjjel nappal dugó van..., még a rendezvénycsarnokok is ki vannak kapcsolva
Köszi, tényleg le lehet úgy is rakni ahogy mondod. Srácok, nekem nagyon kellemetlen számolgatni meg centizgetni itt, hogy mit építsek, mit nem. Ezt a nagy központi lerakatot is alig tudom felépíteni. SC4-ben volt azért bõven helyem! jajj, hozzá kell szokni. Mert tegnap már azt éreztem, hogy ha ez betellik, vége a játéknak és gondolkozhatok, hogy megérte-e a pénzt...
Egykoron marhák voltak Húsipari vállalat 😊

Szeretem ha van pénzem 😊

Dzsini
Nem kell hozzá tengerpart, ugyanúgy is mûködik, mint a sima lerakat (ugyanúgy építed), teherautókkal. A kikötõ vagy a vasúti kapcsolat modul választható, külön épület hozzá.

Ment

Szénben utazom, de a nagy lerakatato nem tudom lerakni,mert nincs tengerpartom sajna 😞 Nemtudom mi lesz!
GibboRamone
Bal alsó sarokban van az a széles kék vagy narancs sárga gomb. Az álltalában be szokott dobni friss régiókat.

Dota 2