SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van olyan régió ahova esetleg lehetne csatlakozni.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
2: Kevés szennyezés, a szükséges szolgáltatások és parkok - aszerint, hogy szegény, közepes vagy gazdag lakókat vagy boltokat szeretnél a $ - $$ - $$$ választékból.
3: Minden városközi összeköttetés elõre meg van rajzolva, az látszik is a régiós nézeten, az úton bármi közlekedik, a vasúthoz, vízhez állomások kellenek.
4: C a billentyûzeten (a felhasználói kézikönyvben rögtön a tartalom után a "Legfontosabb parancsok" felsorolásban található, a beállításokban választhatod ki, hogy a kezelõfelületet hozzáadja-e vagy sem)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Repülõvel közlekednek az ingázók? Van egyáltalán kihasználtsága?
1. ha beépítettem már egy város helyet fullra, és alul az "igény csíkok" (zöld, kék, sárga) azt jelzik hogy mindenbõl kéne még akkor mi a teendõ? Már sehova se tudok építeni. Kezdjek a régióban egy új várost?
2. Hogy növelhetem a föld értékét? tudom kell rendõrség, klinika ilyesmi, de nem építhetek ilyenek minden sarokra.
3. A régiókban a városokat össze lehet/kell kötni úttal vagy alapból össze vannak?
4. hogy a fenébe kell screenshotot csinálni?

A bejövõ autópálya bedugulása meg függ az ingázok számától és hogy a rákötõ utak elrendezése milyen.
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
Dota 2
De lehet hogy csak bug, mint pl ez is:
„Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.”
A felhők felett mindig süt a nap
„Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.”
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
Remek ez a játék, és csak szánom azokat a magukat kritikusnak nevezõ lüttyõket akik csak azért pontozzák le, mert server gondok voltak az elején... minden MMOnál azok vannak, és kicsit már ez is az lett 😊
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Mire számíthatok egy ilyen konfiggal?
Dell Inspiron n5110
4 GB DDR3
DualCore Intel Core i3, 2100 MHz
nVIDIA GeForce GT 525M 1 GB
Már holnap megrendelném, de félek kiadni 10 ezret úgy, hogy nem tudom biztosra, milyen beállítások mellett menne tökéletesen.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
van busz meg villamos, de éjjel nappal dugó van..., még a rendezvénycsarnokok is ki vannak kapcsolva