11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#7148 én is jobban örülnék egy sc dlc-nek, de valszeg az EA nem így gondolkodik. Mindenesetre, akármit is kapunk, mivel ingyen van, nem igazán lehet rá panasz. Inkább örüljetek... végtére is nem kényszerít senki puskával téged, hogy az esetleges ingyen sims3-at letöltsed és toljad :) -
csimposz #7147 Én valami multisnak örülnék, vagy SimCity dlcnek énis. Az aranyos lenne, és valahol feküdne is a dolog. A deluxe dlc-ket lehet odaadják majd ingyen aztán szevasz. Amúgy sem hiszem, hogy abból sokan vesznek már. -
karolyzoli14 #7146 sziasztok szivesen csatlakoznék egy magyar régióhoz ha van valahol hely. ID: karolyzoli14 -
#7145 azért a sims-el ne akarják kiszúrni a szemem, nem véletlen nem vettem meg egy részt sem a megjelenése óta. bugyuta játék szerintem. kb farmville szintű
nekem inkább simcity dlc kéne, igaz ez csak azoknak jó egyelőre akiknek nincs meg a város pakk és vágynak rá -
natalyel #7144 Pontosítk: nem hiányt mutat, hanem piros alattuk a kör. Az "ügynökcsomagok" akkor indulnak útnak :). -
natalyel #7143 Igen, sőt, mikor belépsz a városba, leállítod az időt és megnézed az áram-, vízellátást: sok-sok épületre hiányt mutat, mintha akkor kezdené tolni nekik a cuccot. :) -
SANTANTICA #7142 Nálatok is van az a jelenség, hogy pl van egy prosperáló termelő pozitív mérleggel rendelkező város és aznap abba hagyjátok a játékot, másnap mikor visszatöltitek, akkor hirtelen negatívban kezd termelés akadozik stb...és el kell tellni ingame jó néhány órának mikor az az állapot áll vissza mikor kiléptél?
olyan mintha az aktuális bevétel/kiadást kb 0-ról kezdi kiszámolni betöltés után a game, soha sem azok az aktuális paraméterek mint mikor kilépsz... -
csimposz #7141 hm? -
#7140 Újreg... -
Ironman2 #7139 DDDD -
wulwerin #7138 Ha egy régióban megépítek egy nagy művet, akkor az csak azokra a városokra lesz hatással, amelyekkel összeköttetésben van, vagy a régió összes városával. Mert nem tudom elképzelni, hogyan mennek a turisták a reptérről, ha az autópálya nem vezet oda. -
csimposz #7137 Kibökni :D Telhetetlen magyar népség. Egy elején bár rosszul működő, de amúgy zseniális játékkal bökték ki mindenki szemét. Most már mindenki Crysist akar ingyen... micsoda ország ez :D -
#7136 Ha Sims-ekkel akarják kibökni a szemem megtépem őket! :) -
Ironman2 #7135 Sims3 megvan már eredetiben,Sims2 még wirágbolti nálam,bár lassan 10 éves játék,de még mindig 4000 körül van az ára az alapnak -
#7134 /facepalm -
#7133 Miért ne? Az ingyenes alapjáték egy belépő a rengeteg DLC megvásárlásához. -
Laci82 #7132 Aha dmelyik hsz-t kellene neznem? -
Ironman2 #7131 Nem tudom mi lesz a választék,de sejtem hogy Sims1-2 nem lesz benne,az túl nagy név.Olyat éri meg leszedni tőlük amiben van multi is -
Ironman2 #7130 most irtam hogy legkorábban is csak 14 óra után kapod meg -
natalyel #7129 Tegnap írtam, hogy több, mint 5000 szegény munkaerő hiányzik az olajipari városomból. Az egy dolog, hogy a kacskaringós utak miatt valószínűleg elcsesztem az úthálózatot. Viszont betelepültem egy másik városba a régióban.
A vizet, áramot, csatornázást a nagyvárostól veszem. A terv az lenne, hogy javarészt alvóváros lenne, ingázók járnának - buszokkal - olajat termelni.
Az ötlet nagyszerű, de a város csatlakozásánál akkora dugó alakult ki már 8ezres lélekszámnál is, hogy öröm volt nézni. Oké, rakjunk le sok P+R parkolót és több busz kell. Szuper, az össze lakos autója a parkolókba illetve a buszpályaudvarra megy, onnan meg buszok indulnak kifelé. Mennének, de a a parkolókba nem csak beállnak, hanem időnként kifelé is özönlenek, mikor hazatérnek. És ilyenkor megint megáll az élet: se ki, se be. Ráadásul az összes pénz elment ennek kiépítésére, és adók felhúzásával is nulla körüli a bevétel. Ha rakok több lakost, a dugó még nagyobb lesz :).
Szóval egyelőre inkább maradok az önellátó városoknál... -
#7128 Szia, te vissza szoktál olvasni néhány tíz hozzászólást a topicokban, ahova beírsz? -
Laci82 #7127 Sziasztok ti mar kaptatok emailt az igert jatekkal kapcsolatban? -
Ironman2 #7126 azt majd csak délután kapod meg! -
#7125 nemtom volt-e ;)
Modder runs simcity offline - maxis remains silent
-
#7124 Ami onnantól érdekes, hogy Ocean Quigley egy twitben azt, mondta, hogy hajrá modderek, lehet nyúzni az állományokat.
- Will modded .package files be allowed at launch or am I wasting my time?
(Ocean Quigley)
- I say go for it, but it'll be a little while before we can provide any support.
(másnap jött egy patch, ami helyből megnehezítette a modderek dolgát, de kizárások ilyesmi miatt nem történtek :P ) -
#7123 Csakhogy elrontsam sokak kedvét.
Gondolom MINDENKI végigolvasta az EULA-t ().
Az ilyen dolgok eléggé súlyosan sértik, ugyanis tiltva van a reverse engineering, exploiting, visszafejtés, kódmodosítás.
Engem nem érdekel ki mit csinál, de ha mondjuk maxis küld egy csomagot, hogy csekkold hogy megvan-e ez a sor és azt kapja hogy false, akkor bizony lesújt a banhammer! -
#7122 Ezt az első pár napban már kiderítették.
És ki is lehet szedni, viszont az állásokat továbbra is a felhőben tartja számon, ez a hard disconnect azért van, hogy ne csússzon szét teljesen a kvázi-szinkron a városok között (lásd lejjebb a feltételezett ajándékküldő metódust), offline nem tudsz várost váltani, nem működnek a régiós események, stb.
A központ nem csak állásokat tárol és szinkronizál, ahogy azt néhányan még mindig hiszik, akkor pár napon belül elkészült volna a "Simcity_Server_Install.exe", ami átirányítja a helyben futó szervermásolatra a mentési metódust (megnézik, hogy milyen válaszcsomagok jönnek, és azt emulálják), és jónapot, legalább privát játékra alkalmas lenne a kalózváltozat. Az, hogy ezt lassan 2 hete nem érték el, az azt jelenti, hogy többről van szó. A csomagokat könnyedén feltúrták (ezért ismert a lakosságkiírás pontos forráskódja is), mert ugyanúgy tárolják, mint a Simsben.
Mindent a kezükbe adtak EA/Maxisék a kalózoknak, hogy próbálkozzanak :) -
Csokis #7121 SimCity code includes 20 minute force shutdown timer for offline play
Gyönyörű. -
SANTANTICA #7120 aha, így tiszta, köszi :) -
#7119 Ja értem.
A dupeolás meghagyásánál csak egy rosszabb dolog van: Azok a senkiházik, akik ezt kihasználják -
#7118 Úgy legyen -
#7117 Odaírtam, hogy ez saját spekuláció a tapasztalatok alapján, nem biztos, hogy így van, biztosan vannak, akik már kitesztelték a dolgot, de én nem foglalkoztam vele, nem olvastam utána. Aki megteszi, majd kijavít.
Bár ahogy látom ritka dolog az, hogy angolul 2-nél több mondatot bárki hajlandó legyen elolvasni... -
#7116 Ez nem marketing, ez arcmentés :) Pont ezért gondolom, hogy (valóban, az előrendelésektől eltekintve) kapunk egy listát, és abból választhatsz.
Miért adnának Sims részt annak, akinek megvan az összes? Miért adnának FPS-t annak, aki soha nem játszik olyasmivel?
Összeállítanak egy vegyes listát a saját portfólióból, és válassz. -
#7115 Ez de szar így. -
#7114 Igen van logika abban amit írsz, bár én nem hiszem, hogy a top kategóriás játékokból kapunk választási lehetőséget. Én szerintem egy Sims csomagból választhatunk majd. Egyébként jó marketing lett volna egy szabad választás mondjuk pre-order játékok kivételével. -
#7113 "And to get us back in your good graces, we’re going to offer you a free PC download game from the EA portfolio. On March 18, SimCity players who have activated their game will receive an email telling them how to redeem their free game."
Ebben valóban nem írják, hogy te választhatnál a portfólióból, de azt sem, hogy nem - logikusabb a választható játék (egy listáról), hiszen mi van, ha a fix felajánlás már megvan? -
#7112 Itt a hivatalos bejelentésről a link:
LINK -
#7111 e! Ezt hol olvastad? -
#7110 Az ajándékrendszerrel ahogy írják sok gond van (nem foglalkoztam még vele, így nem ástam bele nagyon) - ahogy leírod az alapján az történt, hogy tőle elmentette az "elküldtem az ajándékot" állapotot, viszont még nem mentette el a "megérkezett az ajándék" állapotot (hiszen beragadt a pénzszállítója a saját szimulációban), így amíg te aktív vagy, minden szinkronizáláskor megkapod a "jön egy ajándék" jelzést, a te térképedre felpakolja a teherautókat, azok befutnak, te megkapod az árut majd a következő szinkronnál újra megkapod a "jön egy ajándék" jelzést... amíg az ő városa el nem menti a "megérkezett" jelzést a régióba.
(ha ez tényleg így működik, akkor ezt ki is lehetne használni, egy gazdag városnál elmenteni egy óriási ajándékot X város irányába, majd mielőtt odaérnek a teherautók kilépni a városból - elmenteni a régióba - majd a másik várossal játszva megkapni minden szinkronizáláskor a küldött pénzt mindaddig, amíg a másik várost nem töltöd be) -
#7109 Igen ezt írta "we’re going to offer you a free PC download game from the EA portfolio." Nem tudom, hogy vagytok vele de nekem ez azt jelenti, hogy ők ajánlanak fel egy ingyenes játékot és nem mi választunk.