SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

khalmi77
Na jó, én skacok kezdem feladni a régiós törekvéseimet. A játék nevetségesen kevés autotól képes bedugulni, 20K városnál 1000 ingázónál TELE volt az autópálya, ez NEVETSÉGES 😊 és a valósághoz semmi köze. Bebaszna, ha minden kis pöcs falutól csövön lenne az autópálya. Asszem maradok a mindent, egy térképre megoldásnál, és kész, ott nincsenek dugók, nem kell ingázniuk és simán elvok. Így viszont a régiós játéknak nem sok értelmét látom egyenlõre.

csuszi
😄D
neked kéne valami tramsimulator2000 vagy valami ilyesmi 😄

MJ rulz Pink Team The Only One

Kb szart se ér.
szabii98
úúúú villamos ^^

I met God. She's black

khalmi77
gyönyörû!

csuszi
az igazság az, hogy szidják a kiadót, a készítõt. pedig errõl nem õk tehetnek, csak védekeznek. ez kényelmetlenséggel jár, meg problémás, szivatják a tisztességes játékost aláírom.
de cseppet sem neheztelek rájuk sosem. annál inkább a warezosokra...és nem vagyok egy szerzõi jogvédõ egyesület tagja 😊 csak szerintem nem fair a megítélés. és a reakciók minidg eltúlzottak. elbaszták? el. helyrehozzák? helyre. egyre jobbak a szerveres dolgok, 2-3 nap bénázás nem a világ, ne legyünk már "drogosok". a maradék 99.999%ban tökéletes a játék.

Dejó... leállt a szerver, most meg sorban állás...

Sordoran

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Tuvok
Az úgy gáz, akkor nemigen tudunk együttmûködni nagyobb régióban 😞

sok bolt írja hogy raktáron, de miután felhívod õket hogy van-e, õk is csak várják a szállítmányt 😊 mint én is, hogy a rendelésem vissza legyen igazolva hogy megvan 😊
Ment barát kérés, kérem majd egy invet játékban. köszi

khalmi77
Brutálisan fogyhat a játék, ez elég jó, remélem sokáig fogják támogatni!

Biztos van még raktáron,de pl amit õk kaptak az 1 napa alatt elfogyott,és nem tudja mikor jön újabb szálítmány
khalmi77
Itt azt írja kapható:
http://cdgalaxis.hu/PC/20539/simcity.html

Oda max repülõvel vagy esetleg még hajóval tudnak menni...
Tuvok
Halihó, egy kérdés:
Egy adott régión belül (pl. ez a Titan valami) van 16 város, de csak 3-4 város van összekötve egymással úttal, ill. vasúttal. Ennek ingázási szempontból mennyire van jelentõsége, azaz átmennek-e a Simek melózni olyan városba, amivel nincs autópályás vagy vasúti összeköttetés ?

én is küldtem 😄
Dzsini
Én nem tudok semmit átszervezni, mert 40 ezer pénzem van, mínuszban vagyok, a hulladékfeldolgozók pedig továbbra is bugosak.
Ha az 1.5-ben vagy valamikor javítják, akkor tudok majd azzal a várossal bármit csinálni 😞

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Elfogadtam! csak azt írja offline vagy.

Sziasztok,ma vettem meg a játékot,hát persze,h az utolsó darabot-mindenki szidja,de azért a boltok nem tudnak már után rendelni,mert lekorlátozta az EA xd
Hova lehet menni régiózni,ahol tsen beszélnek az emberek egymással a régióból ?
Shiver
😄DDD

A felhők felett mindig süt a nap

Carlos
átépítem kicsit az ipart, mert kezd horror lenni a kórházi költség a végigszennyezett város miatt... LoL lesz.

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini
Nem kell rohanni, hagyd, hogy az elégedett lakók növeljék a lakóházak sûrûségét, kis helyen sokkal többen férnek el.

Boldog és jómódú (kevés adó) lakók hamarabb növelik a sûrûséget, és nem kis bungalókkal lesz tele a térképed.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Én is ott vagyok, majd felveszlek <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Európa kelet 4 en nyilt 16 os régió, aki akar jönni az megtalál
Origin: Dodzylla

A "Pénzre van szükségünk" felirattal mit tudok kezdeni?

Fenrir
Sajnos nincs nagyon helyem építkezni, így állandóan cserélgetnem kell a különbözõ üzemekben a fejlesztett gépekre a régieket.

Itt is kb annyi hely van, hogy ez a 2 blokk meglegyen, egy harmadikhoz már bontanom kell mást.

A halál csupán a kezdet...

Ha van egy városom egy régióban, de ott akarok másikat és elhagyom a régiót (akkor a város eltûnik ugye) majd egy új játékban kiválasztom azt a régiót és ugyanazt a helyet akkor az teljesen újnak számít ugye?

Carlos
nem kellenek oda fejlesztett blokkok 3 sima simán elviszi az egészet.

Þór vígi þessi rúnar

Fenrir
A nukleáris erõmûhöz kellenének a fejlesztett blokkok, de amúgyis szerettem volna letenni egyetemet, hogy magasabb technológiai szintû ipari épületeim lehessenek.

Nincs még egyetem a régiónkban? Kérdez körbe a többieknél, hogy kinél van és, hogy milyen fejlesztésre volna szükséged...
Fenrir
Megint elkövettem azt a hibát, hogy teleépítettem a térképet és már nem tudok letenni pár alapvetõ épületet: egyetem, nagy tûzoltóság, stb.

Van valakinek arra tippje, hogy mennyit érdemes beépíteni a teljes területbõl? Mivel folyamatosan munkaerõhiányom van állandóan húztam fel a lakóövezeteket, aztán egyszer csak nem volt több hely :\

nem rossz ötlet, jó kis közlekedési modellel megtoldva, hó takarítási költségek 😄

Kérd dlc-ben <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Ömmm havazás nincs a játékban? Amikor õsz lett, örömmel láttam a barnuló lombokat, azt hittem, télen meg havazni fog... de nem.

Nekem ott is döglenek a fák, amerre a szél fújja a gyárak füstjét. Van egy gyár régióm totál erdõvel körülvéve, onnan tudom.

Az erdõsítés csökkenti a légszennyezést. Nekem volt egy olyan küldetésem, hogy csökkentsem a szmogot - és ahogy leraktam pár csokor erdõt ide-oda, nemcsak a gyárak mellé, hanem a lakossági területre is, pár perc múlva ki is pipálta zölddel a küldetést, hogy csökkent a légszennyezés.

Ha újrakezded, akkor ne ugyanott, ugyanis a szemétteleped nem fog mûködni. Ez egy már ismert bug...

Újrakezdés csak más városban érdemes...
Valaki rakna egy képet, hogy hogyan kell a kikötõ kiegészítõt lehelyezni?
Már megbasz a szél tõle, hogy sehova nem engedi...
Ha ipari területre teszed le, akkor segíti a high tech ipar létrejöttét
csuszi
rosszul látod. dr vu megfordította a menetirányt és a villanyos a másik irányba dübörög éppen.

Mighty
Dehát ez nem is megy. Ott áll a kanyarban az szépen parkoló autó miatt 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

csuszi
ez ingame. ultra graf. jó az engine.

szabii98
akkor most ingame képet :p

I met God. She's black

mrmilan
Tessék 😊

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

szabii98
valaki nyomjon villamosos képet, amikor megy az uccán' 😄😄

I met God. She's black

Omlás
Villamos macerásabb de egy idõ után igény lesz rá ajánlott számolni vele.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Nyilván a villamos, mivel egy bazinagy depó kell neki, és csak széles sztrádát lehet villamossínnel ellátni.
Melyik a drágább a villamos vagy a busz?