SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de cseppet sem neheztelek rájuk sosem. annál inkább a warezosokra...és nem vagyok egy szerzõi jogvédõ egyesület tagja 😊 csak szerintem nem fair a megítélés. és a reakciók minidg eltúlzottak. elbaszták? el. helyrehozzák? helyre. egyre jobbak a szerveres dolgok, 2-3 nap bénázás nem a világ, ne legyünk már "drogosok". a maradék 99.999%ban tökéletes a játék.
MJ rulz Pink Team The Only One
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Egy adott régión belül (pl. ez a Titan valami) van 16 város, de csak 3-4 város van összekötve egymással úttal, ill. vasúttal. Ennek ingázási szempontból mennyire van jelentõsége, azaz átmennek-e a Simek melózni olyan városba, amivel nincs autópályás vagy vasúti összeköttetés ?
Ha az 1.5-ben vagy valamikor javítják, akkor tudok majd azzal a várossal bármit csinálni 😞
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Hova lehet menni régiózni,ahol tsen beszélnek az emberek egymással a régióból ?
Þór vígi þessi rúnar
Boldog és jómódú (kevés adó) lakók hamarabb növelik a sûrûséget, és nem kis bungalókkal lesz tele a térképed.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Origin: Dodzylla
Itt is kb annyi hely van, hogy ez a 2 blokk meglegyen, egy harmadikhoz már bontanom kell mást.
A halál csupán a kezdet...
Van valakinek arra tippje, hogy mennyit érdemes beépíteni a teljes területbõl? Mivel folyamatosan munkaerõhiányom van állandóan húztam fel a lakóövezeteket, aztán egyszer csak nem volt több hely :\
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Újrakezdés csak más városban érdemes...
Már megbasz a szél tõle, hogy sehova nem engedi...
MJ rulz Pink Team The Only One
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|