11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#6908 Hát én nem tudom mi van ma de 2 órán belül volt 1 zombi támadás és 2 földrengés a legsűrűbben lakott területen persze:) -
capa07 #6907 Van egy alap kaszinó, meg az a scifi kaszinó. Nem tudom, hogy ez utóbbi milyen szintű, de mind a kettő elég nyereséges, működnek rendesen. Egyenlőre! -
#6906 A magasabb szintű kaszinók működnek? Annyi panaszt lehet róluk olvasni... -
Flora2 #6905 Én az 576-ban vettem és sajnos csak magyar lengyel és orosz nyelv volt rajta (le is voltam döbbenve ezen). Hülye voltam, hogy nem kérdeztem rá vásárlás előtt. Én jobban szeretek mindent angolul játszani, a Maxisék humorát egyébként is szerettem eredetiben. -
capa07 #6904 Káosz az autópályán! A reptér felépülte után a sárga taxik ellepték a várost és az autópályát. Át kellett szervezni az úthálózatot, kb. 40 ezer ember bánta, de megérte. A taxik nagyon feltartották a mentősöket, zsarukat, tűzoltókat. Most, hogy áttértem a turizmusra és a kaszinókra, a zsaruknak rengeteg dolguk van. Nembeszélve arról, hogy néha leáll a reptér biztonsági okokból, mert valami bűnözők fenyegetik. Ilyenkor kapok egy küldetést, hogy fogjak el 5 bűnözőt és kapok érte 10 ezer pénzt. Aztán újra indul a reptér. Rengeteg turista jön a reptérről, jó hatással van a városra. Kivéve a rengeteg taxit, ami szerintem azért már túlzás. Ja és a talajszennyezés teljesen eltűnt, ami a bányák után maradt, hála a fáknak.
-
Sufa #6903 Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Magyarországon kapható, honosított SimCity esetében a magyar nyelv mellett választható-e az angol is, vagy csak magyarul telepíthető és használható? -
#6902 Ha nincs az út másik felén fontos épület, akkor a legegyszerűbb az utat eldózerolni, az viszi magával az ilyen "szemetet". -
laca95 #6901 van még hely ? -
#6900 Én úgy szoktam eltüntetni, hogy de-zone ahol van a kitörölhetetlen szarság, kijelölök egy másik típusú zónát oda, majd amikor azok elkezdenek épülni akkor eltűnik, akkor megint de-zone és vissza iparira :D (csak ipari zónák csinálnak ilyet) -
iliili #6899 Egy technikai kérdés,ha ablak módba teszem a játékot,akk néha az alján nem látszik a pénz/népesség meg pár gomb,ezt hogy lehetne korigálni,h ablakba is minden látszódjon ? -
#6898 Aki akar jönni Kelet2-n egy régióba ahol jelenleg 16/3-an vagyunk, vegyen fel Originen(Pethy23) és meghívom. -
Aragorn831109 #6897 És milyen jól fordították le... :D
Oceanic = Csendes-óceáni
Pacific = Csendes-óceán
-
Aragorn831109 #6896 Most nézem, hogy megint lett két új szerver. Az Oceanic 1-2 után most már van Pacific 1-2 is. :D -
Aragorn831109 #6895 Én sem játszottam, a korábbi játékokkal, de hogy mennyire addiktív arról linkelek egy képet. :) -
capa07 #6894 A koszos és szegény bányaváros fejlődni kezdett Az adók csökkentek, a talaj javulófélben és kaptak egy szép napkollektort is, hogy csökkentsük a szennyeződést. Remélem kihatással lesz a régió szennyezettségére is.
-
#6893 OK. szal megrendeltem egy hardverapros sráctól 7k HuFért a játékot, hétfőn kapom a kulcsot. Eddig megannyi óra videot/streamet néztem a játékról és még mindig érdekel viszont elég sok negatív kommentet olvasok róla, legtöbbjük ugyan a serverek instabilitása miatt.
Kérdésem csupán az lenne, hogy a technikai problémáktól eltekintve (amiket rövid időn belül - ha még vannak egyáltalán - megoldják) jó a játék? nem játszottam korábbi részekkel, de mint írtam baromi sok időt töltöttem csak azzal, hogy videokat illetve streameket néztem a játékról. -
#6892 Elfoglalással megy bele, be is tölti várost, de onnantól a látogató mód aktív, építkezni nem tud . Próbáltam konkrét városba küldeni meghívót, ezzel nem igazán világos még, hogy mi a gond, de nem működik (elvileg meg se kapta a meghívót). Holnap (azaz már ma) este lesz több időnk próbálkozni. Jó lenne egyértelműsíteni, hogy a hiba nálunk van-e, azaz privát régióban bárkinek aki meghívott személy van-e több városa, vagy pedig hivatalos, hogy csak egy városa lehet. -
#6891 ezt a látogató módot nem véletlen azért kapja meg mert gyorsan kattint kétszer?
amikor kimegy cityview-ból és látja a komplett mapot akkor katt egyszer az egyik területre és ott van egy olyan hogy elfoglalás, úgy sem? -
#6890 Úgy sem jó .. -
#6889 bányaváros:)
-
#6888 Róla beszélek amúgy, nagyon segítőkész és jófej srác :) -
#6887 Ezt is megkérdeztem, a srác se tudta eldózerolni, neki is volt egy ugyan ilyen része, csak sokkal kisebb, eltörölt mellőle egy épületet és csak nagyobb lett a szemetes hely, de utána vissza tudta rakni a kis házát és az eredeti állapotba került vissza :D -
Laci82 #6886 Sziasztok mi van akkor ha elfogy a víz a föld alól ?
Na jó kellett nekem atomerőmű tudom.
A másik kérdés mikor megy át az ötvözetszállítmány ,van a kiinduló városomban újrahasznosító üzem,ötvözetraktárak a célvárosban szintén raktárak meg egy procigyár,ahhoz kellene az ötvözet,de már nagyon. -
#6885 akkor talán mapon katt a másik helyre és oda is hívjad meg:) -
#6884 akkor lövésem sincs o.O, nekem eddig mindig ilyen kis szűk helyen épültek, ebből gondoltam h ilyen lyuk kitöltők -
#6883 Épp egy holland srác stream-jét nézem, gondoltam megkérdezem, hogy ő mit mond a problémára. Azt mondta, hogy: "That's completely correct! It's true" Szóval csak egy városa lehet a meghívottnak :( -
Ironman2 #6882 dehogyis!!! ott gyár volt -
#6881 #6854 valaki esetleg ? -
#6880 szerintem ez csak arra van h kitöltse az űrt a teleken, valószínűleg abban a méretben nincs rendelkezésre álló épület a játék jelenlegi épületkészletében -
#6879 Köszi, elég beteg:D -
#6878 Hát elég hülyén áll rajta a pizsama.
-
iliili #6877 Amúgy kipróáltad Iron ?:D én ezt már rendszeresen csinálom,azt se tom miért találták ki,h ott hagyja,de nagyon gyengén át lehet "vágni" -
Ironman2 #6876 Ö a kiskutyám!!! IronZilla a neve!! -
#6875 Egy kitalált szörnyféleség (sztm elég elcseszett), mindig a szeméttelepre megy szemetet zabálni, közben lángot okádva feléget mindent ami útjában van. Legalább kiürül a lerakó, ennyi előnye van.
-
iliili #6874 Mindegyikbe belehúzol egy kis útatt ,nagyon menő tudd lenni :D -
Ironman2 #6873 Bár még mindig nemtudom hogyan kell elvinni ezt a sok szart innen:
-
Ironman2 #6872 Én meg vigan játszom órák hosszat,és semmi katasztrófa idáig -
csimposz #6871 Na most dobott ki először, remélem nem vész el mindenem, mert egy kezdő 3 városos régiót pont most laktam be végre 7 óra game után ... -
Fela #6870 Udv sracok! Az a helyzet hogy leraktam a trade HQ-t es a tv gyartashoz szukseges electronics division helyett sikerult leraknom a petroleumosat :D viszont most hiaba dozeroltam le (bb 500k :D) nem tudom lerakni az electronics epuletet mert upgrade-elni kellene a fo hq-t amit persze nem tudok az 1.5m napi profitos dolog miatt. Van erre valami megoldas hogy ne kelljen a trade depo-s trukkot eljatszani (import>sok raktarat megtolteni vele>egyszerre eladni) ? -
#6869 Egyébként ez a gyík ez miféle katasztrófa? Jön egy marha nagy gekko és szétszedi a várost? :D