SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marfy
Ablakban kell játszani <#eljen>

Carlos
3-5 alt+tab után összeomlik a játék... Ez azért elég lámaság.

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini
Csak félreérthetõen fogalmaz (valószínûleg részben a fordítás a hibás, nem az egyetlen, ahol zöldséget ír), de a tapasztalat ezt mutatja.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Shiver
thx, de akkor ha jól értem az info amit kiír ha fölé viszed az egeret az totál szar

A felhők felett mindig süt a nap

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Értelek. Viszont ilyen játék sem volt még, és nem is nagyon lesz. Nem nagyon oldható meg, ill. olyan bonyolult lenne, aminek leprogramozása nem éri meg vagy nem lenne gép ami bírná.
A program egy épület setbõl dolgozik, amiket mindig sík felületre épít. Viszonylag kis mértékben képes korrigálni a nem sík felületbõl eredõ problémát (töltést vagy vágatot csinálni).
A tengerpartot ahol város határon belülre esik ott simán le lehet követni úttal és építés közben emel is a domborzaton ha kell.
A helyoldalnál is ahol annak meredeksége megengedni utat is lehet vezetni és telket is lehet kialakítani. Viszont igaz az is hogy nem fogok soha egy emelkedõ San Francisco városképet létrehozni.

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

EU Kelet 2-n kívül van valami nagyobb csoportosulás? Meg tudnátok hívni?

Újaknak 2 napja azt írja Tele, nem lehet rányomni sem.

Dzsini
"Figyelem, a városod hibásan mûködik" - kidobott a fõmenübe, azt mondja próbáljak újra belépni pár perc múlva, addig kijavítják....

nekik is feltûnt, hogy nem indulnak be a hulladékfeldolgozóim? 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

nyirog
vagy is nem, sebészet után jogi kar, aztán nyomozó iroda mert nekem is kezdenek sokasodni a gonosztevõk, meg dzsini is már mondta h baja van velük 😄

nyirog
Hehe, ott virít Tradis gyöngyszemem leghátul. Látom atomerõmûved van, majd akkor egyetemmel elkezdem a hozzátartozó fejlesztési projekteket 😊 Napkollektort már megcsináltam, most a sebészetet nyomom.

Dzsini
A halványzöld az a külsõ városból származó igény (pl. közepes munkahelyek vannak odaát, és átjárna dolgozni, ha tudna itt lakni). A virító a helyben levõ munkához tartozó igény. Az én városomban pl. szinte csak halványszínû csík van, mert nincs se kereskedelmi, se iparépületem, csak néhány iskolám meg rendõrség, ilyesmi.

Dzsini
1 nagy és 2 kis rendõrség van, napi kiadás rendõrségre 7400, 42 rendõrautó + 1 bûnmegelõzési, 443 bûnözõ, 43 letartóztatás, 0 (ritkán 1) elkövetett bûneset naponta.

Nagyon sok bûnözõ lakik itt-ott, éjszakánként megy a kergetõzés, de a rendõrségi térkép egyértelmûen kék, sehol nem tudnak semmit elkövetni.

Shiver
figyuzzatok: (RCI kérdés, nem vagyok színvak csak kurvára szar a kiírás) jó lenne tudni hogy amikor ilyen neonzöld a mutató az melyiket takarja , azt hogy regio kell vagy azt hogy házak kellenek?

mellesleg baromság az egész mert házat eleve nem tudsz sajátkezüleg építeni csak regiot, szóval nem értem, pedig láttam már mind2 színt a skálán. szóval ötletek?
virítózöld =?
halványzöld (ilyen árnyékszerû)=?

A felhők felett mindig süt a nap

mûvtöris szakmai ártalom. Úgy értem, hogy a játék nem alkalmas arra, hogy a domborzatot is bevond a városképbe. Nem tudod kihasználni a domborzat adottságait. A téglalap alaprajzú város miatt a városod egy síkság közepén egyszercsak véget ér, amit semmilyen domborzati feltétel nem indokol. Nem tudod lekövetni a partvonalat úttal, mert egy része nem tartozik a városhoz, hanem 3 centire kilóg. A hegyoldallal sem tudsz semmit kezdeni, hanem csak barna foltként éktelenkedik. Nincs olyan épület, aminek pl domboldalra lenne szüksége stb A domborzat kizárólag csak korlátként van jelen, de még akként sem elsõrendû, mivel a téglalap nagyobb korlát.

woy
sin city 😊

Nem 100%-ban beépíthetõ és nem is mindig passzítható pontosa egymáshoz minden. Csak jobban oda kell figyelni, hogy mit hova helyez az ember.

Egy kérdés is. Mit értesz az alatt, hogy nem kommunikál a domborzattal?

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Marfy
Hogy a fenébe van az, hogy nézek egy streamet, a gyerek nyugat eu 6-on böngészi a városokat én ugyan ezen a szerveren meg semmit nem tudok csinálni, mert folyamatosan azt írja hogy a betöltés sikertelen...

ez a városterület elég hülyén néz ki azzal, hogy minden oldalon kis lószar csücskök maradnak ki belõle, amiket így nem tudsz beépíteni. Ez a játék nem nagyon kommunikál a domborzattal

khalmi77
ez van abban a bazi nagy városban? Bírjátok rendõrséggel? Durva lehet már azért ekkora lakosságnál a jelenlét...

Sordoran
Kár hogy nem piros autóval... 😄
Amúgy nagyon baba ez a filter.

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Dzsini
Eközben a bûn városában:

Bazi Bill Jacobs egy rablás után menekül a rend éber õrei elõl.

(normál színekben nem néz ki olyan jól😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Vannak meg kiado helyek a regioban, aki jonne, irjon. 😊
szép látvány 😊

khalmi77
überséges skacok

Igen ez jogos. Néztem is hogy inkább majd iparról ne fújja rá a szél. Csak mint menet közben kiderült épp ott vannak a szén és érc források ahonnan szél fúj. Így ez most így esett. Nem volt végig tudatos tervezés, inkább ahogy hozta helyzet. A bejárat környéke és a levezetõ út párszor át lett szabva, hogy könnyebben lemenjen a forgalom. Gazdag lakó nincs, viszont a város jól müködik. 😊

Dzsini
Így messzirõl egész tûrhetõen néz ki a városom 😊

Carlos
Carlonia régió kedves látképe:

Þór vígi þessi rúnar

Ha elhagyok egy régiót, még visszatérhetek hozzá, késõbb?

Dzsini
Adók, eladás, szolgáltatások (turizmus, stb.). Rövid, velõs guide 😊

GibboRamone
Tudtok valami oldalt ami szépen összegyüjti a pénzszerzési lehetõségeket? Valami jó kis guideot keresek.

Dota 2

Hali!

Bocs, hogy megírom, de gyerekek, meghalt Cipõ!

Egy értelmes zenész se marad az országban (Tankcsapdán kívül)
zorrobomber
Bocs, nem akartam kukacoskodni, tényleg lenyûgözõ város 😊

Egy grafikai bug ami attól függõen látszk mennyire vagy rázoomolva. Közelrõl nem látszik.

Ilyen nekem is van, ahogy zoomolsz oda vissza, hol eltûnik, hol elõjön...
khalmi77
Huh, nagyon szép munka! Az elsõ képen az csak ilyen képi bug, ha kicsit közelítesz eltûnik magától.

Ha ipart csinálsz, nagyon nagy ház ha nem a pálya szélére teszed, ahonnan kifújja a zónából a légszennyezést, mert eléggé megbetegednek tõle a simek.

Sordoran
Errõl eszembe jut egy streames videó, amiben az ipari épületeket pont abba a sarokba rakta le, ahonnan fújt a szél. Így a légszennyezés szépen átlósan végig ment a városon. Érdemes az elején megnézni merre fúj a szél és úgy rakni az ipari épületeket és zónákat, hogy ne fújja be a városba.

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

zorrobomber
elsõ kép, lenti parton az road bug? állandó vagy csak a képen ilyen?

Kohász városkám, ami elsõsorban ma épült ki ennyire. Eleinte minden szükséges importból jött, de késõbb szükség volt saját ellátásra. Érzékenyen érintett egyik szomszédban városban történt gyík támadás miatt tönkre ment atomerõmû katasztrófa. Az importált áram fele kiesett. Két kötvény kibocsátással és épületek lekapcsolásával megoldódott.
Most már a legszennyezés a gáz elsõsorban.

Origin név: Kareey01
Sziasztok nem rég indítottam egy régiót Alföld néven😊 akinek van kedve csatlakozzon! 1 kisebb város már készen van olajra specializálódva😊 kellenének további városok úgyhogy akinek van kedve csatlakozzon!😊
khalmi77
Most fejlesztem ezt a gyors neutronreaktort... valaki használ ilyet, vagy ez is olyan könnyen robbanhat mint az atom? Mindenesetre igen derekas áramot termel.

khalmi77
megjelentek az épületeknél a graffitik... az mi 😄 ütném õket míg mozog... ezek a barmok legrafitizték az egyetemet 😄

zorrobomber
uhh, ez komoly?

khalmi77
Füvesíteni szerintetek lehet valahogy? Mert a meteorok óta, sok helyen szép zöld helyett puszta van... pár nyitottabb épületnél elég ronda. De tudom: ez legyen a legnagyobb bajom 😄

Szia én szívesen csatlakoznék hívj meg vagy írj originen
Mighty
Azt kijavítják vajon, hogy a megkülönböztetõ jelzéssel haladó autóknak nem kell a piros lámpára várniuk? Milyen vicc ez, hogy ott vesztegelnek a három sávos úton, miközben a szembesáv üres.

Az egyes autóknak (iskolabusz, kukásautó) az útkeresését is optimalizálhatnák. Nem kevésszer csak köröznek egy tömb körül, miközben a felszedni való teljesen máshol van.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

gyertek játszani ..Europa Kelet 2 szerveren, DunaDelta régió .. public, kihivásos 16városnak😊
originen: akszumabo nicken megtaláltok.. kellene már végre egy jo együttmûködéses-régiófejlesztõs játszmát összehozni😄

ma éjfélig tuti játszom😄
le kell rakni kereskedelmi raktárt, vagy depót. a specializációs fülön a kör alakú jelnél az elsõt és bõvíteni a megfelelõ nyersanyag raktározásra. ott belehet állítani a globális kereskedelmet (export).

mrmilan
Akkor talán az lesz a legjobb, ha az ember kreál egy saját privát régiót, mondjuk egy három településbõl állót, és ott elkezd együttmûködni önmagával 😊 Próbaképpen.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM