11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
rozsa88 #7068 Látom a városaimat elhagyottként, de még vissza sem tudom foglalni, ez de szar és qurva idegesítő -
rozsa88 #7067 Köszi :) -
Aragorn831109 #7066 Küldök neked valahová meghívót, ha visszaigazolsz. :) -
#7065 "you have to wait 20+ years for all the radiation to turn into ground pollution (which trees help clean up)"
ennyit találtam -
rozsa88 #7064 Haha, valami szerverhiba miatt buktam mind a 3 városom
be tudna valaki hívni aktív régióba?
(origin: rozsa88) -
#7063 Na, akkor a mai egészségügyi hiszti megvolt, jóccakát :) -
iliili #7062 Én meg most azon,h nem megy el az árú a kereskedésből,egyszerűen áll benne...nevetséges....mindjárt csődbe megyek miatta.....végülis minek is húztam fel ma egy 170 ezres várost,tök korekt dolgokkal,egyetemi kar stb -
#7061 baszok rá, csak az elven húztam fel magam, hogy kivédhetetlen rohadék dolgot tettek bele :). yóóóóóóóóó lesz ez így is -
donatus13 #7060 Maximalistaként maguk a játékok nem neked valók, minden játék egy bughalmaz:D -
#7059 Építsd rá a Polgármesteri Hivatalt, és akkor a rohadék tüntetők megbetegszenek :) -
#7058 neeem rájöttem maximalistaként ez nem az én játékom :D, most pölö azon röhögök, hogy van egy kurva nagy autópálya, a városomban 0 dugó, az autópályán a másik városig... mondom mi a, ja hát 1 sáv van amiben a parszt le tud hajtani. Hát ezért van ekkora dugó, esélytelen ezt még patchelni se :D -
#7057 Akkor építs rá egy parkot vagy egy házat (vagy gyárat, vagy bármit, húzz el egy utat fölötte). Lakható lesz, csak esetleg gyakrabban lesznek betegek az ott lakók, bár nem is súlyos a szennyezés. Nem dől tőle össze a világ.
A buglistát nézve maximalistaként ... hát, sok szerencsét :) -
#7056 Maximalizálni akarom a helyet, minden számít, ez is.
Még egyszer leírom, mert látom nehezen ment át az üzenet. Nem a sugárzással van bajom, mert ha valakinek felrobban az erőműje, akkor minek építette, ennyi volt. Hanem azzal, hogy ez kivédhetetlen, és ezt unfairnek érzem. Nem a nagysága a lényeg, hanem az ELV, hogy ezt belerakták. Biztos viccesnek gondolták, de mikor a játékban a beépíthető terület nevetségesen kicsi, annak aki kicsit is maximalista pont annyit számít egy ház, mint másnak egy város. -
#7055 A talajszennyezés és a sugárfertőzés nem ugyanaz a réteg - a reaktorleolvadásnál megtörténik mindkettő, az elsőt el lehet pucolni. -
#7054 Hát, ez legalább egy háztömbnyi. Tényleg az egész városodnak lőttek, gyorsan hagyd is el, ez így már játszhatatlan. -
#7053 Radikális megoldás, de állítólag működik :D
"My water pump was right next to my nuclear power station that went into meltdown, I have the filtration add-on and the ground pollution is very light after a few days of pumping just below the pump station, but heavy everywhere else.
That's right, get your population to drink it!" -
iliili #7052 Tudom,h bosszantó,de hát azért ez nem egy húha xd talán1 nagy torony
Na de amilyen képek az fbn vannak,az már sugárzás xdxd -
#7051 Vagy 1 óra után csődhelyzetbe kapcsol a város, és reggelig vár, hogy mit szeretnél csinálni :)
(jó móka a hiszti, de inkább építs köré, erősítsd meg a kórházi jelenlétet, játssz azokkal a lapokkal, amiket osztottak) -
#7050 -
iliili #7049 mekkora az a folt ??? -
#7048 már leszarom innentől kezdve, jöjjön :) -
#7047 jön még 5 katasztrófa és leég a fél városod :P -
iliili #7046 de baszki addigra leéghet a város,te meg tíz milliomos lehetsz :D xd -
#7045 Én nem amiatt vagyok kiakadva, hogy katasztrófa van, hanem amiatt, hogy olyen jön AMIT NEM LEHET HELYREHOZNI.
És ez kibaszottúl unfair dolog ám. Ennyi erővel bármilyen jó lehet egy városod, kapsz egy szép meteorzáport és annyi mindennek, akármilyen szinten is játszol. NAGYON remélem, hogy ezt ki fogják venni a játékból, inkább pusztítsa el a fél városom a meteor, mint hogy ledönt 3 épületet meg odahelyez nekem egy baszom nagy radioaktív felhőt... -
#7044 szerintem meg olyan kurvára random az egész mint az állat. Ha nem így lenne, már rég le lenne írva a módja, hogy elkedüld. Utánaolvastam, elvileg valami 20 évet kell a játékban várni ahhoz, hogy legyen vmi, szal éjjelre járatom majd a gépet, reggel elmondom mivan. -
#7043 Pedig tuti, hogy tök random. Ipari városom teljesen dzsuva, egy park sincsen, rengeteg bánya + olajkút, és most már atomerőmű is van. Egy katasztrófám nem volt eddig. Haverom, akivel játszunk, neki csomó parkja van, szélerőművek, turista spec, és neki volt már 2 is. -
iliili #7042 Ezt nem lehet tudni,de sztem ellehet kerültetni direkt,egyes környezet kimélő dolgokkal,szóval nem vagyok benne biztos,sőt szinte tuti ,h nem random jönnek a katasztrófák -
#7041 ez pont a HCs régiós városomban történt, és ha nem szedi fel a fa akkor ****** mert ez így nem nehéz, ez így unfair, és ez így egy nagy szar. -
HyperMonkey #7040 Van igény egyébként az újrahasznosításra:
-
#7039 Nem, a sugárzást tegnap óta sem tünteti el semmi. A vegyvédelmisek a fejlett iparok zöld tüzeit tudják hatékonyan oltani.
A radioaktív meteor pedig elég ritka, hogy ne kelljen félni attól, hogy lassan sugárfertőzött lesz a világ :) -
AndreeHunter #7038 @sponyabob Sponyabob, Te leszel az én emberem! énis inkább a hétvégi minőségi játékosok közé sorolom magam. Ha gondolod vegyél fel Origin: Andreehunter és iparkodunk egyet! (más is nyugodtan) -
#7037 Tűzoltósághoz (a nagyobb fajtához) van ilyen vegyvédelmi részleg, az sem segít? -
#7036 Csak akkor megy, ha van elég szemét, amit begyűjtöttek a szelektív gyűjtő kocsik. Ha dugó van, vagy nem tudják begyűjteni, akkor nem lesz termelés. Megépítést követően első pár napban nekem se ment, de aztán megy rendesen. -
#7035 Ha kapok radioaktiv cuccot meteorból, akkor baszhatom a pálya egy részét örökre? Mert akkor a kurva annyát annak, aki ezt kitalálta. Nem tudom sehogy eltüntetni, a meteor nem tudom megakadályozni, ezek szerint szép lassan minden városomban lesznek lakhatatlan részek, ez most kajak mi bullshit? -
#7034 Talán mert akkorra talált vissza a kukásautó egy adag szeméttel? Azt is lehet ám látni, hogy merre jár, és hogy mennyit szedett össze... -
#7033 Az emberek maguktól kezdenek ingázni, ha helyben nem találnak munkát, és az elérhető régiók között van olyan, ahol az ő vagyonszintjének megfelelő munkahiány van.
Vonat, helyközi busz vagy ilyesmi kell hozzá, és számíts komoly forgalomra az ingázók miatt. -
HyperMonkey #7032 Na most meg elindult 18:04-kor. Érdekes... -
Aragorn831109 #7031 A hulladéktérképen keresztül. -
#7030 Megnézed a hulladéktérképet - külön színnel jelzi a normál és az újrahasznosítható hulladékot az épületeknél. -
csimposz #7029 Köszönöm a válaszokat, akkor próbálom hajtani a termelést, nem sajnálom rá a fejlesztést :)
Ha azt szeretném, hogy egyik városban csak boltokat és lakózónákat telepítek, akkor átjárjanak melózni a másik város iparába. Ehhez távolsági tömegközlekedést kell építenem? Mert így alapból régió nézetben nem ajánlja fel a munkaerő másik városba csoportosítását, úgy mint mondjuk a mentőnél, vagy tűzoltónál.