SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

khalmi77
Még kicsi 5K körül, miért ez számít? Most kezdtem újat 😄

botyika
én is utálok vonatozni 😊
Omlás
Mert lusták mint a föld... xD

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

khalmi77
újrainditom, ingázni ingáznak, azt is csak kocsival, és 2000 emberbõl 200 ingázik, mikor 1000 meg munkanélküli, a másik városomban meg akkora munkaerõhiány van mint állat. Ezt nem értem, hogy miért nem ingázik az ÖSSZES.

botyika
Lakosság hány fõs?
Omlás
Kikötõ, vasút, nagy buszpályaudvar, repülõtér. Ha ezek közül van valamelyik akkor ingáznak ha nem akkor ott valami bug van :S

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

khalmi77
Ezek a SIMek egyszerûen nem akarnak ingázni. Nem tudom rávenni õket 😞, pedig csináltam buszt, dugó sincs akár kocsizhatna is. De nem. Otthon ül és pofázik, hogy nincs állása, a másik városban meg ugyan ez, hogy nekik munkaerõ kell. Valami nagyon degenerált dolog van itt.

Dzsini
Nem ment el semmit kilépéskor, ami látogatás közben történik - akár te csinálod, akár más.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Omlás
Nem hiszem, hogy a gond lenne nekem is a világ másik végén van.

Vándorr
félreérted, úgy gondoltam, hogy én nézelõdök egy városban, csak érdeklõdésképp, és elindul egy meteor event, és ha pl nincs tûzoltósága, akkor elvileg én nem szólhatok bele, szóval leég minden (persze ha továbbra is benn nézelõdök)

http://youtube.com/indieGoTV

Morfi
Antartica szerveren is vannak innét fent.

Dzsini
Látogatáskor a legutóbbi mentést (aktív játék közben pár perccel korábbi) látod, nem lehet nézni élõben, ahogy építkezik a másik.

A kukásoknál és a többinél: a régióba kihelyezett jármûvekhez oda van írva, hogy EXTRA - tehát azt a számot érdemes mind elosztogatni a szomszédoknak, az nem csökkent semmit a saját hatásfokon. Például a 10 kukásautó mellé, ami a városban mászkál jár még 10, amit ki kell küldeni a szomszédokhoz. Nem felhasználni pazarlás, és kiszúrás a szomszédaiddal.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Marfy
Én tegnap Ázsián játszottam, nem volt vele semmi gond.
A kelet 2 már napok óta tele van.

Hali,
Látom, nagyon tele van a kelet 2-es szerver.
Mit tudnátok javasolni még, vagy várjak mig tudok majd csatlakozni ?

Én arra leszek kíváncsi mivel próbálják majd kárpótolni a playereket akik nem tudtak játszani, remélem nem azzal ,hogy mindenki választhat egy tetszõleges sims 3 kiegészítõt 😄

botyika
Én is ezzel szenvedek. Sztem csak bizonyos lakószám után, és persze nagy buszpályaudvarral kezdenek ingázni.
Marfy
Azért vettem 10 autót, mert 6 kölcsön volt adva. De most vissza hívtam mindet, de csak panaszkodnak a szemétre. Annak lehet köze, hogy a lerakó messze a városon kívül van?

khalmi77
Lehet valahogy az ingázók számát növelni? Van betöltetlen állás az egyikben, a másikban mellette meg munkaerõhiány, de nincs dugó sehol, teljesen alap városokról van szó, most csináltam õket, de a francért nem akar mindenki áthúzni dógózni 😊

khalmi77
Király a video nagyon 😄

Morfi
Nálam akkor volt az, mikor egy bulit rendezett valamelyik lakó, utánna 1-2 nap alatt elhordták a szemetet.

az akkor is - 61 k meg így is jön napi 2 milla ha el fogy a nyersanyag dozerolok és átépítem a várost más alapokkal. Amúgy valaki látta már az árak változását a piacon? mert én még nem mindig annyi
Omlás
Kifogtál valami higiéniamániás lakókat 😄

A 10 kukásautó 2600 fõs városra még bõven sok is szerintem :]

Marfy
Igen, az lemaradt hogy 2600 fõs a város, a lerakó még a negyedénél sincs.

Carlos
igen látjuk, de mi értelme?
Inkább költsd el hogy a -61K +61K legyen. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Omlás
Bírja kapacitással a szemétszállítás nem lehet, hogy kevés a 10 autó ? 😄

Kodlovag
Érdekes kérdés: ha a tulaj ott van a városban, amikor én látogatni megyek, akkor látom, ahogy játszik, vagy egy pillanatképet kapok a valamikor korábban mentett városáról, és az teljesen külön életet él az én látogatásomkor?

10 millás tartalék ha elfogyna a zsé

Morfi
Ha van kedved játszani egyett vegyél majd fel barátnak: Morfi30

Marfy
A lakosok állandóan tüntetenek, hogy sok a szemét, írta is tipben hogy csináljak szemétlerakót.
De van szemétlerakóm és újrahasznosítóm is, 10 kukásautó, ebbõl 2 kölcsön van adva, mi lehet a baj?

Kodlovag
Jó látni, hogy leteszteltétek.

igaziból soha ne mondd, hogy soha

Omlás
Egyetértek, nem is értem magát a logikát sem, hogy miért hagyták bent ezt az opciót.

Kodlovag
Na de ha látogatóban vagyok, akkor nem fut a szimuláció. Ha nincs szimuláció, akkor gondolom mentés sincs. Tehát ha történne valami, annak akkor sem kellene lementõdni. vagy nem így van?
Egyébként nagy szopás lenne, ha látogatás közben is lenne katasztrófa, hiszen nem vagyok ott, hogy válaszolhassak rá. Egy gyík lerombolhatja a fél várost...

Carlos
Pontosan!

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini
...ettõl függetlenül nem helyes, hogy úgy néz ki, mintha engedne beletúrni a másik dolgába.

Dzsini
Nem ment el semmit, amit mások városában látogatóként csinálsz, teszteltük Nyiroggal - lehet mókázni, építeni, rombolni, állítgatni, de semmi hatása nem lesz az aktuális játékosnál.

Carlos
Bugos a cucc... Mivel parkot is tudsz építeni sõt, én dzsinike exportját is át tudtam állítani (aztán visszaállítottam, mert lepõdött volna, hogy hirtelen nem eladja az ötvözet, hanem veszi)...
Szóval szerintem tud menni. Más kérdés az, hogy miért akarod hazavágni a szomszédod városát akivel közös a célotok.

Þór vígi þessi rúnar

Vándorr
akkor is jöhet katasztrófa, ha más lép be a városba leskelõdni?

http://youtube.com/indieGoTV

khalmi77
Remélem késõbb egyesítik a servereket, legalábbis a régió mentést univerzálissá tenni, mert így akivel nem egy szerveren vagy, esélyed nincs játszani.

NA, Julesx néven én is beléptem a városalapítók közé 😊. Barátlistába is felvehettek, köszönöm 😊.
Kelet2, ahogy elõttem írták, az új játékosok elõtt úgy néz ki, zárva. Így Antarctica-ra megyek.

khalmi77
igen arra gondoltam, csak azt hittem SC4ben vagyok 😄

Carlos
hopp igen.
Régiók között nem, de a régióban lévõ városok között igen.
Benéztük ketten is. De szerintem a városokra gondolt. De így pontos!

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini
Régióból nem, régión belül városból városba igen, a régiós nézeten látszanak is a felhõk.

Carlos
simán...

Þór vígi þessi rúnar

botyika
Olvastad a válaszom a kérdésedre?
botyika
Naná.
khalmi77
FONTOS kérdés: az egyik régióból, a szél át tudja fújni a másikba a légszennyezést?

Én pénteken csak a CsO1-re tudtam csatlakozni, azóta az is full, de mivel ott tudtam akkor régiót alapítani, oda azóta is mindig beenged. Szóval, ahol van a játékod, oda bármikor beléphetsz ha teli van, ha nem. Csak azért írtam meg a dolgot, mert hiába csábítanátok innen új játékosokat a Kelet 2-re, õk nem fognak tudni csatlakozni hozzátok. 😊
Nekem alapból eu kelet 2 folyamatosan tele t ír és nem lehet belépni rá😊 én eu kelet 4 re megyek ha rendezõdnek a sorok, addig maradok amcsizni.