| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
natalyel #7072 Mi egy jól prosperáló bánya vagy olajipari város felépítésének kialakításának a titka?
Szégyen, nem szégyen, bevallom, ez most kifogott rajtam :).
Helyzet:
Lakók 85ezer, zömében alsóosztálybeli :). Ipari negyed 3 vagy 4db gyár mindösszesen, és 5500! betöltetlen állás vár még munkásokra...(?). Középosztályból 2ezret várnak, gazdagjaim nincsenek, mivel abból csak 200 kellene. 4 olajkitermelő üzem, 3 raktár, 1 olajfinomító is van már, de majd beleőszültem, míg addig eljutottam, az óránkénti 1-2-3 ezres bevétel amit tartani tudtam nagyon lassan engedett fejlődni, és az alapvető létfenntartási cuccok is kellettek (szemétlerakó, áram-víz-csatornafejlesztések, rendelő-rendőrség-tűzoltóság ugye, alap ált. iskola).
Most mínusz 500 és nulla között tartom a vársost, ami befolyik olaj és benzineladásból (1 finomító csak) elég kevéske. És nincs helyem, semmi. Igaz, a úthálózat nem négyzetrács, mivel gondoltam kipróbálom a látványosabb útvezetést, látva hogy másoknak milyen jól működik a városuk. Hát nálam nem :).
Ötlet?