SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

khalmi77
Ide is bemásolom, hátha még többeket érdekel a dolog, ez az itt is említett FB csoportban lett kiírva:
"Lakatos András
‎!!! FIGYELEM !!!
Továbbgondoltuk a dolgot és két privát régió fog indulni, egy "HC" és egy "SOFT". A HC-t én és nyirog szervezzük, a Softra várunk önként jelentkezõt. Péntek reggel csináljuk meg a régiót. Több infó késöbb, addig is jelentkezzetek az alábbi linken melyik érdekel benneteket. Jó játékot! 😄"

Te is olvasd el Khalmi hozzászólását. #6027
én csak létrehoztam senki sincs kötelezve még én sem. Ha nincs rá igény akkor törölve lesz de ez majd késöbb kiderül.
khalmi77
Weblapnak csak akkor van értelme, ha valaki egy minimális pénzt beletol, és kerüljük a reklámokat és ingyenes tárhelyeket, ezzel együttvéve pedig vállalja, hogy megcsinálja és szerkeszti azt. Amíg ez nem áll fent (persze annak függvényében, mennyi aktiv magyar marad 1 hónap után 30-40 már jó) addig ez a forum lesz sztem...

khalmi77
Szép munka nagyon!

Az elsõ város privát régióban. Specializáció nincs egy rendezvény központ kivételével. Más város még nincs régióban. Minden iskola meg van benne, vasút, repülötér. villamos is. Szépen el vannak

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Mert ez fórum. olvasd el khalmi hozzászólását én nem írom le még 1szer.
Erre már itt van az SG. Minek weblapot nyitsz????????
Nyitottam egy oldalt a célból hogy mindenki meg tudja osztani tippjeit trükkjeit képeit. Kérlek segíts hogy tartalom legyen elérhetõ! http://simcityhungary.webnode.hu/ Ha van tipped képed vagy valami amit hasznosnak gondolsz külld el nekem neveddel ellátva a [email protected] és kikerül az oldalra. Ez mindenki érdeke hogy mindent megtaláljunk egy helyen. köszönöm.
adók,turisták,eladott nyersanyag, másik régió kiszolgálása

de vannak belsõ missiok is. nekem a kedvencem a tüzijátékos 25 vagy 50Kért ha jól rémlik

khalmi77
Amíg nem termelsz, addig nagyon szépen meg lehet élni az adókból. Rakj le pár parkot, akkor már lesznek gazdagabbak és simán tejelnek!

Marfy
A fõút a legkisebb aszfaltos út volt, a többi földút. De mibõl jön a pénz, tudom hogy nem kell mindent megvenni. Csak az adók?

az miért van, hogy egyszercsak elmarad a turisták mint a szög. Leraktam sandboxban próbaképpen a 250Ezres épületet jöttek is szépen a népek fejlõdött a város. épitettem a kereskedelmi zonákat a hoteleket miatt. Egysem épült hiába növeltem a telek értékeket. Gyakorlatilag egyáltalán nem jön már turista se vonaton se buszon se sehogy

A régióban nincs másik város de meglepõ módon ennek ellenére is sok turista jött a semmibõl az elején.

bug? valami ötlet?

Nem kell elsõre azonnal hat sávos utat építeni. Nem kell azonnal mindent lerakni. Valamin türelem idõnként várni kell amíg pénz gyûlik.

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

khalmi77
Rá mész a pénzügyekre, és ott van jobb oldalt középen hogy A, B C kötvény. Vegyél meg abból 1-2-õt és lesz kezdõtõkéd. Én mindig naperõmûvel indulok, ezért nekem ez muszáj.

Marfy
Akkor már azt is le lehetne írni, hogy hogy a fenébe tudok 50.000 indulóból jól kijönni. Mit csináljak hogy legyen bevételem? Az adók semmire nem elegek.

khalmi77
CSak elhagyni tudod, törölni nem. Baszki kéne valami gyik vagy valami a folyamatosan ismételt kérdésekre... vagy inkább egy közös magyar weboldal, mert ugyan faxa ez a forumozgatás, de hogy semmilyen információ nem marad meg ami nincs cikk-be vagy direkt link-be ölve az is biztos. Meg persze senki nem olvas majd vissza új játékosként több ezer hsz-ást, hogy megtalálja a kérdésére a választ 😛

Marfy
Ki tudom törölni a városom a régióban, vagy csak elhagyni tudom?

Dzsini
Nekem meglepõen jól mûködött a villamos is a városomban, szépen felszívta azokat, akik már nem fértek buszra.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

khalmi77
A villamos a legbugosabb dolog, ami létezik ebben a játékban. A vonat viszont nagyon über, sok embert is szállít, okosan megépíted az megoldja majd JOBBÁRA, de tökéletes megoldás persze nincs. Sztem busz+(P+R)+vonat már elég jó kombó.

Ha csinálok villamos hálózatot, az megoldaná a dugókat?

Dzsini
Mindent nem lehet, ahhoz kell majd az útkeresõrendszer javítása, de azért próbálom nem megnehezíteni a dolgukat 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

khalmi77
Én mindig úgy csináltam, logikus LENNE, de nekem ott is forogtak körbe néha :S

hombika küldtem egy friend requestet én szívesen csatlakoznék! 😊
Dzsini
...meg az összevissza elhelyezett buszmegállók miatt, amitõl állandóan forognak a keresztezõdésekben a buszok. Most egy új várost építve kezdek rájönni, hogy buszmegállók terén néha a kevesebb több. Hosszú útszakaszokon ugyanarra az oldalra elhelyezett megállók, stb....

Aki szeretne egy magyarok lakta régióban lenni, csatlakozzon Antarcticán a Laza nevezetûbe, van még pár hely 😛
khalmi77
Ha mindenhol dugó van, akkor az egész város leáll, a mentõk, rendõrök és tûzoltók sem tudják ellátni a dolgukat, ami valljuk be elég nagy baromság, na mind1. Nagy gáz a városnak az a lényeg.

khalmi77
Igen azért álltak meg az építkezések, oda mennek a kocsik is, hordják a cuccot. A dugó legtöbbször a nem megfelelõ tömegközlekedés (kevés) az út (kevés) és a túl sok autós (tehát túl nagy lakosság, kevés útra, buszra) miatt van.

Dzsini
Ebben nem vagyok teljesen biztos, mert a csupa gazdag városomban a felhúzott gazdag hotelek mindig panaszkodtak a munkaerõhiányra... az biztos, hogy azok járnak oda vásárolni, de szerintem a kevésbé gazdagok dolgoznak ott.

Ha egységes a város vagyoni helyzete, akkor biztosan szükség van ingázókra.

És szinte az összes építkezés megállt.. Az lehet hogy a sok dugó miatt van?

Segítség!

Szinte az egész városban áll a forgalom, mit tudok ellene tenni? (a busz össz kapacitással megy..:S)

én meg a lakosságot nem tudom az istenért se nõvelni,ti hogyan csináljátok ?
GibboRamone
Ezek után jól gondolom, hogy a legnagyobb vagyonszintû kereskedelmi épületbe csak a leggazdagabb munkaerõt veszik fel?

Dota 2

Dzsini
Igen, a kereskedelem ugyanúgy, mint a lakosság a földterület ára alapján települ. Minden, ami a föld árát befolyásolja, hatással van rá.

(tényleg érdemes elolvasni a felhasználói kézikönyvet, okos dolgok vannak benne leírva)

GibboRamone
Parkokkal lehet befolyasolni a kereskedelmi vagyonszintet is?

Dota 2

Váá a szennyvíz kezelés is halálos hiába rakok le több ilyen szutymákot nem oszlik el rendesen a terhelésük.

Dzsini
A szerencsejátékhoz sok turista kell, és sok kereskedelmi zóna azon a vagyonszinten, amilyen turistákat vársz.

Elsõ városként nem fog mûködni, 2-3 elég nagy, megfelelõ vagyoni helyzetû "ellátó" város kell, hogy a szerencsejáték-ipar jól pörögjön.

Kodlovag
Elsõ képem a játékból

Amúgy keress rá hobraat nickjére. Õ alapított egy új régiót az Antarcticán.
Miért nem térsz át másik specializációra?
GibboRamone
Jah ez a gamblingezés nem jött be. Elmarad a nagy haszon. Sajna nem tudom h én rontottem el valamit, vagy bug miatt...

Dota 2

Csak elhagyni lehet. Ha újra akarod építeni, ahhoz elõször le kell dózerolnod elõtte...
Dzsini
Teljes régiót lehet törölni.

Nem lehet egy már elkezdett várost törölni és újat kezdeni a helyére?

Carlos
Hmmm... jó tipp. lehet elbontom az állomást mert folyamatosan munkaerõhiányom van! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Meguntad a jelenlegit? 😄
GibboRamone
Új régiót keresek! ID: gibboramone

Dota 2

Nekem speciel megvalósult a vonattal. Jól ki is csesztem magammal, mert elkezdett elvándorolni a munkaerõ, akikre helyben lett volna szükség...
khalmi77
Késõbb majd megpróbálom újra, miután patchelték az útvonalkeresõ algoritmust, mert ez egyrészt egy vicc, másrészt profin nem lehet használni õket. A vonat az egyedüli ami jól mûködik, de az ingázás akkor sem valósul meg, szal mind1.

Nekem pl más városok régiós buszai olyan szinten ellepték a városomat, hogy azoktól van dugó.
A saját helyi járataim meg eltûntek valahogy, pedig a buszdepó azt írja 18db van, de a térképen sehol sincsenek, csak régiósok...