SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kodlovag
Ha az adott szerveren van játékod, akkor mindig beenged. Ezt valahol hivatalos helyen olvastam. De ha a szerver elér egy adott terhelést, újakat már lehet hogy nem enged be.

khalmi77
carlos amit leírt lehet benne valami. Én is MINDIG be tudok lépni, más viszont írta, hogy soha.

Szintén, sõt, másokat is simán be tudtam hívni a régióba.
Carlos
Hmmm...
Lehet, hogy faszságot mondok, lehet hogy nem.
Szerintem (!!!!) van egy limit a szervereken. Tehát ezen a szerveren (kelet2) lehet mondjuk 10.000 account. Ha eléri, akkor nem enged több accountot rá amig ki nem kopik valaki (1 hét offline vagy valami).
Én kelet 2-n vagyok és MINDIG be tudok lépni.
Tegnap este is, tegnap reggel is. Meg tulképpen péntek óta bármikor.

Þór vígi þessi rúnar

Nekem az iparom a VU torony nélkül is full tech szinten van. Úgy, hogy minden iskolatípusból van 1db-om.
Dzsini
Nekem bukkant fel a város közepén is, de igen, a szemétlerakathoz megy zabálni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a szemétgyûjtéssel lehet megnyitni is a katasztrófák között

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Kodlovag
Én mindig az EU kelet 2 szerveren játszok, és simán megy. Én veszem el elõled a helyet 😊

Egy baj van az EU kelet 2 szerverrel. Nekem péntek óta van meg a játék mindennap többször is belépek a játékban változó idõpontokban (reggel, délelõtt, délután, este, hajnalban) és még egyszer nem tudtam csatlakozni arra a szerverre...
Kodlovag
Kérdés: a gyík mindig a szemétlerakathoz megy? És mindig a víz mellet jön elõ? Nekem már kétszer volt így, két különbözõ pályán. Odament a hulladéktárolóhoz, megzabált 10t szemetet, aztán elásta magát.
De ha mindig a szemétlerakathoz megy a víztõl, akkor ennek megfelelõen kell letenni a lerakatot, és meg lehet úszni komoly rombolás nélkül.

Dzsini
Ezért írtam, hogy egy másodikat, ha nagyobb területet kell lefedned - egy elég ahhoz, hogy a lakosság nagy részét kioktatja, egy második a város másik felére már nem nagyon kell belõle, mert csak üresen állna.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

botyika
Hogy váltja ki? A lakosok nem lesznek tõle tanultak, csak az ipar lesz fejlett.
Dzsini
Vu ahogy néztem másoknál komoly pluszt ad a körülötte élõ iparnak (technológiában és sûrûségben is, kiválthat pl. egy második közösségi fõiskolát).

PLackó
A Limited Edition csak ezt a Dr VU-s funkciót tartalmazza pluszban a sima verzióhoz képest?
Ezek szerint nem maradok le semmirõl, ha nem LE-t veszem meg.
donatus13, köszi!

Dzsini
1 óra alatt a rohanásban nem nagyon lehet olyan méretre növelni egy várost, hogy ilyesmik már komolyan feltûnjenek a bétázók számára - fõleg a városközi interakció vagy a tömeges iskolabusz-probléma nem.

Hogy a belsõ tesztelõknek SEM tûnt fel, az viszont kényelmetlenebb. Ez is a szokásos "most már játszható, adjuk ki, majd menet közben jönnek a patchek" kategória - egy állandóan online játéknál igazából csak a korai vásárlóknak (nekünk) feltûnõ probléma, mert mi vagyunk az utolsó bétatesztelõk. Cserébe legalább kapunk majd még egy játékot 😊

Én építettem, de lebészlnék róla mindenkit.
Leraktam a maxismant is meg a vu-t is, de semmi extra. Viszik elfele a pénzt, maxisman néha megment egykét embert, de ha amúgy is jó a lefedettséged rendõrségbõl meg ilyenekbõl, akkor semmi szükség rá. A VU toronyból meg bûnözõket szabadíthatsz a városra, amik ha sikeres bûntényeket követnek el, akkor kapsz pénzt cserébe Dr.Vu-tól. Csakhogy közel sem annyi pénzt, ami kompenzálná a lakosság elégedetlenkedését. Szóval le is dózeroltam mindkét épületet egy pár óra után... hasznosabban is ki lehet használni a helyüket.
Omlás
Amúgy, hogy ez béta teszteken senkinek nem tûnt fel azt nem tudom elképzelni 😄

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Omlás
Kékhalál ugyan nem volt de a tegnapi patch után 1x totál leakadt a játék, windows ment de a game totál lehalt még feladatkezelõbõl se lehetett bezárni csak a restart segített rajta. <#idiota><#email>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

botyika
Amúgy a legnagyobb idõsebesség még mindig ki van kapcsolva? Kivi vagyok mikor rakják vissza.
Dzsini
Nekem is van egy körzetem, ahonnan sehogy se jutnak el az iskolába a lakók (2 utcára egy iskolától) - másik irányba indulnak az iskolabuszok, és oda egy se ér el.

Az iskolabuszok (és a tûzoltók, rendõrök, szemétszedõk) út- és célpontkeresõ algoritmusán rengeteget kell még javítani, ha egy földrengés után több tûz van, akkor minden tûzoltó a legközelebbi tûzhöz indul, sorban állva megnézik, hogy az elsõ néhány odaérõ eloltsa, majd indulnak együtt a következõhöz. Az iskolabuszok ugyanígy falkában közlekednek, nem szétszóródva, a szemétszedés sincs másképp. A fórumon írták már, hogy készül a javított, okosabb algoritmus, és nemsokára megnyitják a tesztszervert, ahol az ilyen komolyabb változtatásokat lehet terítés elõtt kipróbálni, hibakeresni.

Kodlovag
Nekem is volt kékhalál, soha nem csinálta a gépem, erre most SimCitynél igen. De csak a menüben történt, 2x. Ha már bent vagyok a játékban, órákat játszhatok problémamentesen. Frissítettem BIOSt, mostanában nem tapasztaltam problémát. Driver update, BIOS update, ha még azután is csinálja, akkor valszeg hardver hiba.

Sziasztok! Hamarosan alapítok egy új régiót a Kelet 2 szerveren Viridian Woods-ban. A régió meghívásos lesz. Az alapítás oka, hogy a publikus régiókban ki-be járkálnak az emberek, aki szeretnek aktívan játszani, azt visszahúzzák az inaktív szomszédok. Csak azok jelentkezzenek, akik sokat és aktívan játszanak. Jelentkezni lehet privátban nálam, vagy orginen. A kiemelt postban szereplõ táblázatban is lehet jelezni. Üdv! Hozzuk létre Magyarország top régióját, ami világszinten is megállja a helyét a toplistákon.

&#8222;Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.&#8221;

botyika
Ja és rakj nagy buszpályaudvart, valami P+R parkolókat, mindenféle tömegközlit, és utána is érdemes várni pár napot mire "beállnak" arra, hogy ne kocsival közlekedjenek. Ja és a gazdagabbak rohadtul nem fognak tömegközlekedni, õk autóznak 😊
botyika
Elmondanám a választ. Reggel a munkások elhúznak dolgozni, este 5-6 körül jönnek haza, ekkor keletkezik a dugó. Miért? Mert ha megnézed azt az infografikát ahol mutatja hogy ki munkás, ki vásárló, stb, rájöhetsz, hogy azért van dugó, mert a munkások munkából hazafele elmennek vásárolni, így atomdugót alakítanak ki. Délutántól mindenki vásárolni igyekszik, plusz a hazajövõk is, és ezek bedugítanak mindent. Ezért figyelj nagyon, hogy hol legyen a commercial zóna a városban, lehetõleg ne a legfõbb utakra tedd. Remélem ez segített valamennyit.
khalmi77
Sztem újrakezdem, immár negyedszerre, mert lehet csak én kurtam el valamit, de valamit akkor kõkeményen 😊

Mintha lenne olyan opció hogy egy régión belül lehet munkásokat átküldeni egyik városból a másikba. Mintha a tutorialból rémlene ilyen.

Nekem 140k-s a városom és csak egy város van a régióban de nem vettem észre ilyen közlekedési szarságot. Még villamos sincs, csak 2 buszállomás, jópár buszmegálló tábla meg egy vasútállomás.

Esetleg próbáld a városon belül az utakat felfejleszteni forgalmas útra.

Én meg azt nem értem hogy miért írja hogy az újrahasznosítás leállt. De nem írja miért állt le, pedig van kocsi ami szállít, mégis leállt.

khalmi77
Három fejlett régiót szeretnék: az egyik csak ipar a másik csak város, és az utsó csak üzlet. De ahogy nézem ez nem az a játék, ami ezt támogatja. Furcsa, mert SC4ben ez pölö röhejhelyes egyszerû volt, és ott nem egy kibaszott 500 autótól beduguló autópálya kötötte össze a két várost, hanem akármennyi. Mi az anyádért lehet csinálni 200K-s várost, ami ELVILEG régiókra épül, ha az út már 20Knál összefossa magát? Tömegközlekedés bugos, nem használják rendesen. Persz ezektõl függetlenül ez 5000x jobb mint bármelyik SC, csak fogalmam sincs miért ilyen fostenger ez a régiók közötti utazás, illetve forgalom megoldása :S

Aki tudja a megoldást jelentkezzen 😄

khalmi77
Nah már mindent megpróbáltam, számomra még mindig lehetetlen megoldani a gondokat. A sok vonat ellenére, egy bizonyos lakosság felett úgy figyeltem, már a kutyát nem érdekli, hogy mennyi és milyen tömegközlekedési eszközöd van, dugók lesznek és leáll a város.

Ez a régiók közötti forgalom pedig maga a borzalom. Ha ennyire épít a játék a régiókra, akkor nem értem miért fossa össze magát az autópálya egy kisebb forgalomtól is már.

Az egész mintha iszonyatosan bugos lenne, de tényleg. A régiók is buggzanak mint a szar. Most pölö nincs forgalom a úton, de pofázik, hogy nincs munkája meg nem tud vásárolni. Csak át kéne takarodni a másik városba, de neeem, õ ehhez túl hülye, inkább kivár. A másik városban meg nyilvánosan akasztani akarnak, mert nincs elég munkaerõ, miközben az elõzõben meg munkanélküliség van. MOST EZ MI BASZKI nesze neked régiók, tökmind1 milyen a közlekedés, ÕK NEM fognak átmenni mert csak.

Kezdek kiábrándulni, hogy itt valami geci nagy bughalmaz lehet a régiókkal is. Az már csak hab a tortán, hogy a kukás-dolgok rendszeresen leállnak csak úgy, és mire észre veszem már a fél város halmokban áll, ez a bugok királya.

botyika
szar a géped
<#falbav>
játék közbe kék képnyö dobja be megfagy a gép
Hali! Felvenne valaki valami régióba? Origin: buttonp

Köszi!😊
csuszi
😄DDD

MJ rulz Pink Team The Only One

botyika
A park kérdés az én városomban egyszerûen meg van oldva. Nincs benne park 😊)
csuszi
😄DDD

MJ rulz Pink Team The Only One

botyika
Valaki rájött már amúgy hogy mi értelme a VU-Torony-nak?
botyika

Itt már kezdtem sulikat telepíteni mert gondoltam megpróbálok kijönni a dologból és élhetõvé varázsolni a várost, de kevés a sikerem 😊 3 általános iskola se képes felszipkázni a sok tanulatlant. Ellenben a lakók nem nagyon akarnak elköltözni, sõt, 150k-ról 200k-ra növekedtek, pedig full bûnözés, gyakorlatilag nincs eü ellátás, se tûzoltóság.
botyika
200ezres fullgettó város. 300 bûnözõvel 😊
Dzsini
Alacsony pénz, magas sûrûség + bûnözés? 😊

Nekem csak a vasútállomásomat pingálták ki, meg a parkokban laktak "gyanús elemek".

botyika
Ilyen egy tuti gettósítás végeredménye 😊
botyika
PLackó
Hali!
Tudnátok olyan oldalt, ahol akár csak kódban is, de 7-8e Ft-ból megúszható lenne a játék, netalán a LE verzió is?A players.hu-n nincs egy ideje rendelhetõ állapotban.
Köszi

Mighty
Bántóan kevés idõm van játszani 😞

Viszont érdeklõdéssel várom, hogy a fiam (8 éves), milyen városokat hoz össze privát régióban 😊 Nagyon még nem volt idõm mindent elmagyarázni neki (pláne, hogy sok dologgal még én sem vagyok teljesen tisztába), de azért bõszen építkezik 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Hungary regioban van meg kiado hely, origin: galovicsarnold
gyertek gyertek. 😊
Sziasztok!

Csak tegnap este kezdtem el játszani. Van még valami reális esély arra, hogy bejussak a Európa Kelet 2 szerverre, vagy amíg el nem hagyják páran, addig nem várható kapacitásbõvítés?

Addig is, az Európa Kelet 4-en játszom, az Origin ID-m: McMurdels
Aki szeretne játszani, vegyen fel bátran!
Carlos
és miért nem építed újra?
az én városom kapott zombit, ufót, szörnyet, földrengést, 2 meteort...

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok

Ha valaki szeretne csatlakozni, csináltam egy régiót
Név: Balaton
Origin ID: rozsa88

Az elõzõn becsõdöltem sajna, fél órán belül egy földrengés+ egy kib***ott gyík, pedig már elég fejlett volt...
Carlos
😊
Párat énis megéltem.

Þór vígi þessi rúnar

Omlás
Jah láttam, majd rá is állok, hogy érdemben hozzá tudjak járulni csak elõtte rendezni kell a helyzetet mert eléggé katasztrófa a hangulat 😄