11758
  • HyperMonkey
    Ezt nem tudom hol kell megnézni. De látod, egyszer elindult de leállt és azóta sem megy.

Honnan tudom hogy van-e rá igény? van egy kereskedelmi lerakat ötvözet és műanyagraktárral, az újrahasznosítóhoz meg tettem ötvözet és műanyag modult a későbbi procigyártáshoz.
  • BYpsilon
    Van egyáltalán igény rá? Van olyan az oktatás szinvonala és a vagyoni réteg, hogy igénylik?
  • HyperMonkey
    Na délután kettő van ingame és az újrahasznosító nem indult be :(

• Laci82
    Na szerintetek holnap hánykor kapjuk meg a kárpótlásként járó játékot ? :)
  • Sponnyabob
    Olyan régió kéne ahol nem várják el hogy napi 20 órában ott legyek, mert hét közben alig érek rá, viszont egyre jobban megy a játék és bánya meg ipar várost már egész jól tudok építeni. :D
  • Marfy
    Csak mert a játékban lévő használhatatlan, nem is tudom hogy gondolták...
  • Aragorn831109
    Az éppen játékban lévő barátaidon keresztül, illetve a fenti multiplayer listából tudsz még keresni...
  • Marfy
    Hogy a fenébe tudok keresni olyan régiót ami nincs tele?
  • Aragorn831109
    Valahogy egyértelmű volt, hogy ezért nem jön a vonat. Mert máshol meg jön. :)
  • Dzsini
    Tényleg nem árt ám végigolvasni a hibalistát....
  • iliili
    Nem tudok angolul,az is benn van,h a kerekedelmi lerakatból nem viszik piacra az arút,export,4 kocsival ? és ezt mind a 4 db ilyennél ?
  • Aragorn831109
    Akkor már értem miért nem jön vonat Sawyer citybe... :D
  • Dzsini
    #7013: Az ércmezőmet teljes tempóval hetedik éve termelem ki, a halványodást ha arányosnak tekintem még olyan 2 éve van hátra (az órára állítva az egeret kiírja, hogy hányadik évben tartasz).

#7014: fenti buglista:
    Broken railways (no trains ever arriving) in city Nugget Plateau, region Titan Gorge.
    Two cities in Discovery Delta don't have trains on their tracks, Sawyers and Huckleberry. They have tracks, but the trains never come and pick up/drop off people/cargo.
  • Aragorn831109
    Én lassan 6 éve bányászom őket és még csak mostanság kezdenek majd kifogyni ezek nyersanyagok. Ez alatt 88 millió hoztam össze. Szóval lehet belőle bőven profitálni. :) Ennyi pénzből meg bármi másra is át tud állni utána. :)
  • Jeffjohnson
    Tiny fok régióban Nugget fennsíkon ne kezdjetek mert a vonat nem jár bugos mindig azt írja, hogy nem vagy csatlakozva a régióhoz. Nem csak nálam, sokaknak ez a gondja.
  • csimposz
    Olaj és ércmezők úgy viszonylagosan milyen gyorsan merülnek ki? Érdemes e fejleszteni ezekbe az irányokba, ha csak a globális piacon szeretném eladni a nyersanyagokat?
  • HyperMonkey
    Nice :)
  • Dzsini
    Két raktárat / lerakatot húzol fel, az egyikben exportra állítod, a másikban helybéli felhasználásra. Mindig oda fogják hordani a teherautók, ahova fér.
  • Shiver
    specializáció / kultúra :)
  • csimposz
    Kultúra menüpont? Hol? Vagy te a specializációra gondolsz?

A sűrűségem nagy a város egyes részein.
  • capa07
    Bevállaltam pár elit lakost és nem rinyálnak annyit, mint a szegény vagy a közepes réteg!
  • Aragorn831109
    Én meg Apci voltam, de 22 éve Budapesten élek. :)
  • donatus13
    Sokan várjuk már a patch note ot elhiheted:D
  • HyperMonkey
    Igen, de most szombathelyen lakom egyelőre.
  • csuszi
    lehet másnál megy, de az a bug még él. meg se moccan, se reggel se délben, se karácsonykor.
  • BYpsilon
    Ott van benne feldolgozott múanyag vagyis működött. Figyeld kicsit, látni fogod amikor reggel kirajzanak az autók és elkezdik begyűjteni a szemetet és amikor az első visszaér neki áll feldogozni.
  • Aragorn831109
    Jééé! Petőfibányai lakos is vagy? :D
  • HyperMonkey
    Ott van a bal alsó sarokban a kereskedelmi lerakat is. Na majd "möllássuk".
  • I.C.ram
    Nekem jól működött. Vittem is raktárra, majd exportra az ötvözetet meg a műanyagot.

Nekem az a kérdésem, hogy aminél beállítom, hogy export, akkor abból nem is kapnak a helyi gyárak? Illetve, ha van termelés egy nyersanyagból, akkor azt hogy csináljam, hogy a felesleget (ami nem kell a hazai iparnak), azt exportálják? Nekem úgy tűnt, hogy vagy minden saját felhasználás, vagy minden export. Ez meg elég szívás, mert a bányáim sokkal többet termelnek, mint a hazai igények.
  • HyperMonkey
    Csak most lőttem a képet. Nappal se megy. meg különben is... Dolgozzanak 3 múszakban nem?
  • BYpsilon
    Csak szemétszedési idő alatt müködik és csak akkor ha az anyagraktározás részben van szemét.
  • iliili
    Azért remélem tisztába vagy vele,h éjszaka nem is fog xdxxdxd
    csak akk amikor szemétbeszedési idő van :Dxd
  • HyperMonkey
    Ennyit tudodd működni az újrahasznostíó:

• iliili
    10 olyan kérdést olvastam amire már 10x lelettek írva a válaszok,sztem ne nagyon várjátok a válaszokat,csak ha vki/vkik nagyon ráérnek.
    Na ezt a procisat majd kipróbálom,jól hangzik :D
    és amikor már 1,5 milla kell,azt h tolod ?XD
  • HyperMonkey
    Elindult az újrahasznosítás valamitől és fél perc múlva meg is állt. Azóta is áll. Ezt azért kijavíthatnák már.
  • csuszi
    nem.
    hajnali tapasztalat.
  • HyperMonkey
    Sziasztok újra!

Az újrahasznosító még mindig bugos? Van kereskedelmi lerakat műanyag és ötvözetraktárral. Az van beállítva hogy felhasználsra. De hova kerülhet innen? Az újrahasznosítónak van ötvözetgyára és műanyaggyára.

nem lett ez a legutóbbi patch-ben kijavítva?
  • Laci82
    ÉS a világ legkisebb faluja is az Isztrián van,egy azaz egy darab házból és egy hozzá tartozó melléképületből áll mire leakartam fényképezni már el át is haladtunk rajta.
  • Shiver
    kultúra menüpont és ott mindenféle látványosságosság :)
  • Jeffjohnson
    Amit még észrevettem, hogy a területem kívül a nagy semmibe vezet a vasútvonal le a pályáról.