SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet, hogy faszságot mondok, lehet hogy nem.
Szerintem (!!!!) van egy limit a szervereken. Tehát ezen a szerveren (kelet2) lehet mondjuk 10.000 account. Ha eléri, akkor nem enged több accountot rá amig ki nem kopik valaki (1 hét offline vagy valami).
Én kelet 2-n vagyok és MINDIG be tudok lépni.
Tegnap este is, tegnap reggel is. Meg tulképpen péntek óta bármikor.
Þór vígi þessi rúnar
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
De ha mindig a szemétlerakathoz megy a víztõl, akkor ennek megfelelõen kell letenni a lerakatot, és meg lehet úszni komoly rombolás nélkül.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ezek szerint nem maradok le semmirõl, ha nem LE-t veszem meg.
donatus13, köszi!
Hogy a belsõ tesztelõknek SEM tûnt fel, az viszont kényelmetlenebb. Ez is a szokásos "most már játszható, adjuk ki, majd menet közben jönnek a patchek" kategória - egy állandóan online játéknál igazából csak a korai vásárlóknak (nekünk) feltûnõ probléma, mert mi vagyunk az utolsó bétatesztelõk. Cserébe legalább kapunk majd még egy játékot 😊
Leraktam a maxismant is meg a vu-t is, de semmi extra. Viszik elfele a pénzt, maxisman néha megment egykét embert, de ha amúgy is jó a lefedettséged rendõrségbõl meg ilyenekbõl, akkor semmi szükség rá. A VU toronyból meg bûnözõket szabadíthatsz a városra, amik ha sikeres bûntényeket követnek el, akkor kapsz pénzt cserébe Dr.Vu-tól. Csakhogy közel sem annyi pénzt, ami kompenzálná a lakosság elégedetlenkedését. Szóval le is dózeroltam mindkét épületet egy pár óra után... hasznosabban is ki lehet használni a helyüket.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Az iskolabuszok (és a tûzoltók, rendõrök, szemétszedõk) út- és célpontkeresõ algoritmusán rengeteget kell még javítani, ha egy földrengés után több tûz van, akkor minden tûzoltó a legközelebbi tûzhöz indul, sorban állva megnézik, hogy az elsõ néhány odaérõ eloltsa, majd indulnak együtt a következõhöz. Az iskolabuszok ugyanígy falkában közlekednek, nem szétszóródva, a szemétszedés sincs másképp. A fórumon írták már, hogy készül a javított, okosabb algoritmus, és nemsokára megnyitják a tesztszervert, ahol az ilyen komolyabb változtatásokat lehet terítés elõtt kipróbálni, hibakeresni.
„Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.”
Nekem 140k-s a városom és csak egy város van a régióban de nem vettem észre ilyen közlekedési szarságot. Még villamos sincs, csak 2 buszállomás, jópár buszmegálló tábla meg egy vasútállomás.
Esetleg próbáld a városon belül az utakat felfejleszteni forgalmas útra.
Aki tudja a megoldást jelentkezzen 😄
Ez a régiók közötti forgalom pedig maga a borzalom. Ha ennyire épít a játék a régiókra, akkor nem értem miért fossa össze magát az autópálya egy kisebb forgalomtól is már.
Az egész mintha iszonyatosan bugos lenne, de tényleg. A régiók is buggzanak mint a szar. Most pölö nincs forgalom a úton, de pofázik, hogy nincs munkája meg nem tud vásárolni. Csak át kéne takarodni a másik városba, de neeem, õ ehhez túl hülye, inkább kivár. A másik városban meg nyilvánosan akasztani akarnak, mert nincs elég munkaerõ, miközben az elõzõben meg munkanélküliség van. MOST EZ MI BASZKI nesze neked régiók, tökmind1 milyen a közlekedés, ÕK NEM fognak átmenni mert csak.
Kezdek kiábrándulni, hogy itt valami geci nagy bughalmaz lehet a régiókkal is. Az már csak hab a tortán, hogy a kukás-dolgok rendszeresen leállnak csak úgy, és mire észre veszem már a fél város halmokban áll, ez a bugok királya.
Köszi!😊
Itt már kezdtem sulikat telepíteni mert gondoltam megpróbálok kijönni a dologból és élhetõvé varázsolni a várost, de kevés a sikerem 😊 3 általános iskola se képes felszipkázni a sok tanulatlant. Ellenben a lakók nem nagyon akarnak elköltözni, sõt, 150k-ról 200k-ra növekedtek, pedig full bûnözés, gyakorlatilag nincs eü ellátás, se tûzoltóság.
Nekem csak a vasútállomásomat pingálták ki, meg a parkokban laktak "gyanús elemek".
Tudnátok olyan oldalt, ahol akár csak kódban is, de 7-8e Ft-ból megúszható lenne a játék, netalán a LE verzió is?A players.hu-n nincs egy ideje rendelhetõ állapotban.
Köszi
Viszont érdeklõdéssel várom, hogy a fiam (8 éves), milyen városokat hoz össze privát régióban 😊 Nagyon még nem volt idõm mindent elmagyarázni neki (pláne, hogy sok dologgal még én sem vagyok teljesen tisztába), de azért bõszen építkezik 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
gyertek gyertek. 😊
Csak tegnap este kezdtem el játszani. Van még valami reális esély arra, hogy bejussak a Európa Kelet 2 szerverre, vagy amíg el nem hagyják páran, addig nem várható kapacitásbõvítés?
Addig is, az Európa Kelet 4-en játszom, az Origin ID-m: McMurdels
Aki szeretne játszani, vegyen fel bátran!
az én városom kapott zombit, ufót, szörnyet, földrengést, 2 meteort...
Þór vígi þessi rúnar
Ha valaki szeretne csatlakozni, csináltam egy régiót
Név: Balaton
Origin ID: rozsa88
Az elõzõn becsõdöltem sajna, fél órán belül egy földrengés+ egy kib***ott gyík, pedig már elég fejlett volt...