4353
-
ShaiHulud #912 btw, civ5 unlocked. -
Tibbbor #911 Ok, tárgytalan a kérdés.Sajnos XP-m van, úgyhogy ez ugrott... :( -
Tibbbor #910 Másnak is volt problémája a demóval?Már másodszor töltöm le.Az első után hiába próbáltam meg mindent(validating cash files, stb.) a francnak se akart elindulni, hiába kattintottam a Play ikonra.Tipp? -
#909 Azt hiszem annyi lesz a további bonyolítása a légi harcnak, hogy lesznek egyszer felhasználható (de amúgy gyártható) pluszt nyújtó dolgok, és azokkal lehet még befolyásolni a légicsata kimenetét... -
#908 Én már le is töröltem, majd a teljesen fanyalgok. :DDD -
Tyucsev #907 Na, már kezdünk nagyon eltávolodni a játék lényegétől. Ha valós szituációt akarok (persze nem harcit), kiülök a házunk elé, oszt nézem az utca forgalmát meg a szomszédokat ;-)
Azért lesz mit taktikázgatni. Tegnap a nehezebb fokozaton újra nekiláttam. Akkor jöttem rá, hogy pl. mikor becélzod az idegent, a "More info" gombra kattintva kiírja a negatív-pozitív módosítókat, valamint látható, hogy is jön ki a találati arány. Számít ugye a képzettség, a fegyver, fedezék, hogy magaslati ponton vagy-e, milyen közel vagy az ellenfélhez, stb. Az oldalról ajtónyitást is jó ötlet.
Amit hiányoltam, az a fedezékekre való szabad tüzelés. De valószínűleg ez szándékosan nem került bele, kiegyensúlyozandó a harcrendszert. Végtelen lőszerrel simán le lehetne takarítani az akadályokat. Így viszont taktikáznod kell: lősz egy rakétát, hogy a többiek rálássanak a célra? Vagy közelebb kerülsz? Esetleg hátbatámadod? Mindenki kialakíthatja a saját stílusát.
Most már végre láttam légiharcot, ez után nyavalyogtam. :-) Hát nem az igazi, még egy kicsit lehetett volna bonyolítani. -
#906 Dehogynem, ő írta (hacsak nincs két Molnibalage). -
vaakuum #905 Nem te írtad az ufókat rakétás-aknavetős kezdőkkel gyepáló kollégának, hogy a valós életben még mezei épületharcnál sem dobálják a kézigránátot? Akkor bocs, félre ment... -
#904 Engem nem izgat még az sem, hogy milyen valós lehetőségk vannak. ÉN így szoktam csinálni szerepjátékban is, papírosban is, elektronikusban is és mindenhol, a veszteségek minimalizálása a célom a SAJÁT oldalunkról, az ellenségé hidegen hagy. Ha elég erősek voltak ahhoz, hogy fegyvert fogjanak ELLENÜNK (és nem mi provokáltuk), akkor ahhoz is legyenek elég erősek, mikor rájuk robbantjuk a főhadiszállásukat, esetleg a fővárosukat, vagy szétkúrjuk a csillagrendszerüket. Ennyi, kard által vész, ki kardot ragad, rohadt igaz...
Természetesen én MINDIG hajlok a békés megodásokra is, amennyiben ez egyáltalán lehetséges. Sajnos általában nem az. -
#903 Tényleg nekem magyarázod, hogy a valódi harchelyzetben milyen CAS lehetőségek vannak? Ezek szeritn nem jársz a HT topikba... :) -
wednes #902 Aztán vigyázni kell az ilyen veszteségek minimalizálásával. Félre megy a bomba és rögtön van 20 amerikai halott. -
lammaer #901 Vajon a fallujah sniper videó felén mire lőttek rakétával az amik? :)
Gondolom nem egy lázadó tankra.... :D
Amúgy a doku filmekben a veszteségek minimalizálására általában a légierőt vetették be. Volt egy afgán valahol, befostak tőle, inkább hívtak egy F15-öst azt bombát dobott a házra :)A 20 fős US különítmény meg ott éljenzett hogy kibombáztak egy afgánt... -
vaakuum #900
0.50-től jól látható, mi a 21-ik századi, valós életben használatos technika a veszteségek minimalizálására.
Vagy esetleg ezt:
-
#899 Hát, hamár nem kettesével jonnek egész turheto, 6 emberembol 3 bepánikolt néhány sectoidtól classic fokozaton, pedig plazmafegyók és titan páncél volt náluk/rajtuk.
-
#898 Snipernek max. olyen lesz, hogy 2x lohet ha nem mozog:
Double Tap
"Allows both actions to be used for Standard Shot, Headshot, or Disabling Shot, provided no moves were made. <XGAbility:DoubleTapCooldown/> turn cooldown."
"Unit has not yet moved this turn and may therefore fire the sniper rifle twice." -
#897 Szerintem olyan nem lesz, hogy megy és lő és megy, főleg nem a snipernek. Egyetlen kasztnak lesz a lő és megy skill, a snipernek marad a mehet és lőhet (de ezért ugye AP bűnti jár, illetve nem választhatod a squasight-ot sem), ha jól emlékszem max olyan skillje lesz, ha critel a lövése, akkor lőhet még egyet... de 2 hét és minden kiderül :) -
#896 Mingyá más. -
#895 Olyan skill is lesz a Snipernek. -
#894 Node ez a skill azt jelenti, hogy lősz ÉS mész. Az nudli egy csipának. Ide az kéne, hogy mész ÉS lősz (és mész). -
#893 A ciki az volt, amikor a legjobb 4-5 emberem mozgáspontja pont az utolsó küldetésre fordult át. :D Azt hiszem egy kevésbé veterán emberem tudott egy lépésnél többet megtenni. :D Vagyis ő elég jó volt. Rajta kívül két pszihonikusnak is 8-10 ap-je volt max. Szerencsére %-ban számolja a mind probe használatának a költségét, szóval a felderítő felderített a két psziho átállított(2 pont körül volt egy próbálkozás) :D Az elit nehéztüzérség meg a gépben pihent. :D -
Masakari #892 Hát igen az elég ciki volt mikor valaki kapott 1 mind controlt(pl a rakétavetős emberünk :D) -
#891 Semmiféle büntetőpont nem járt tudtommal olyan ellenféle lövés esetén, akik más látott. Ezért volt az egy idő után, hogy a legmagasabb accuracy értékkel rendelkező ember mészárolt le mindenkit. A többiek bárkit megláttak, ő helyből agyonlőtte célzott lövéssel... A bibi akkor volt, ha őt vonta kontroll alá az enemy... -
#890 Ufo 1-ben simán lehetett lőni olyan idegenre, amit nem látott az aktuális katona, max volt levonás. Meg ugye ott bármire lehetett lőni, nem csak arra amit a program enged(remélem a teljesben itt is lehet vaktában lövöldözni).
Nem egyszer fordult elő, hogy a térkép túlvégéből mentettem meg egy 1%os lövéssel a katonámat aki nem tudta lelőni az előtte három lépésre álló idegent. :) -
#889 SPOILER ( talán... )
Ez jó: :P
Launch
"Move anywhere on the battlefield in a single turn. Launch cannot be used indoors."
Itt meg a keresett perk
Bullet Swarm
"Firing the primary weapon as the first action no longer ends the turn."
Azt nemtom melyik, melyik kaszthoz tartozik. -
#888 Elképesztő, hogy ezt a marhaságot nem szüntetik meg 2012-ben sem... Az UFO 1 egyik legnagyobb hiányossága ez... -
#887 Squadsight
"Allows firing at targets in any ally's sight radius." -
#886 Szerintem csak úgy, ha amúgy lenne rálátása, csak a távolság miatt nem érzékeli/látja az idegent. De sajna fejből nem tudom felidézni a leírását... -
#885 Ja meg a bocikat. -
#884 Lesz itt ritka fás pálya is. meg pusztaság. Remélem termőföld is. A floaterek mindig is szerették a káposztát az első részben. :) -
#883 háááát, az első pályából ítélve, ez a nincs köztük akadály dolog erősen utópisztikus... :DDD -
KingPunisher #882 Kanyarral ember kanyarral. :)
Gondolom ha a pálya egyik végén van a sniper és onnan nem látná az ALient de egy társa látja és nincs köztük fizikai akadály akkor.. bumm a fejbe.
Eleve logikus is az egyik egy telepített távolsági lövész aki pl. egy tetőn lesz és nem igen mozog, a másik egy mozgékonyabb a fronthoz közelebb lévő fajta. -
#881 Nadehogy, a fedezékeken át??!?!??!?!!? Az érdekes lenne. -
#880 Valaki kérdezte korábban, hogy mibe kerül azt választani, hogy mozgás után is tudj lőni a sniperrel, hát a másik választási lehetőség, hogy ha bárki meglát egy ellenséget, akkor arra tud lőni a sniper, még ha nem is látja... -
#879 Milyen tússzabadításról beszélsz ember?!?!? Ne keverjük már a fazont a szezonnal??! Itt a küldetés elején elmondják, hogy civilek kivonva így nem lehet járulékos veszteség, ergó ami mozog az ellefél bármi is az és le kell lőni (én figyeltem a parancsnokra).
Egy sivatagi hadműveletben, mikor nem tudod melyik lukban hány "szabadságharcos búvik meg", akkor nem fogsz te finomkodni. Pont mint Námban, ott a vietkong járat, fedél felcsap gránát bebasz, ennyi, senkit nem érdekelt, hogy esetleg nők és gyerekek vannak odalent, akik a faluból menekülve bújtak oda, mert vagy azok, vagy ők.
Ez totális háború, így amúgy sem számít hány civil esik el, de az idegeneknek meg kell dögleniük, szörnyű kínhalálal, ha egy módja van... :DDD -
CsulokBandi #878 konnyitve nem lesz, csak kapsz eselyt is:) foleg nehezebb szinten:) -
#877 Szerintem pontosan ezért lesz könnyítve a játékmenet kül. fejlesztésekkel meg combo specekkel. -
#876 Mit csinálnak ma kommandósok, ajtó kivág, gránát bevág, hullák/testrészek összeszámol. Korrekt.
Ezt ugye nem a való életre értetted? Mert ez úgy marhaság, ahogy van. Tússzabadításnál nem kézigránátot vágnak be, hanem villanó gránátot vagy füstgránátot. Még mezei épüleharcnál sem hajigálnak ész nélkül gránátot... -
#875 Már csak azért is, mert még így is meglőtték most is két emberemet is a rohattak (mindkettő erősen fedezékben dekkolt és mégis!!!), rögtön felgyógyítottam egyiket maxra, másikat egy hp veszteségre, mégis 4 és 10 nap gyógyulást írt nekik a bázison a gép. Namost ez azt jelenti, hogy addig nemtudom őket bevetni és az azért durva!!! Szóval nem megengedhető a sérülés/veszteség.
Főleg, hogy a gameplay trailerben mondták, hogy ha kinyiffanik harc közben az embered, akkor VÉGLEG meghal és viszlát... Vicces így. Az ellen számos és nem gyengül, hanem erősödik, te meg csak veszíted a jobbnál-jobb, tapasztalt veterán embereidet?!?!?!?!? Kemény lesz. -
CsulokBandi #874 szo se rola, itt igaz az eloszor lojj aztan nezelodj:D -
#873 Akkor meg volt torpedó, vagy bármi más.
Én pl. a lézerkarabélyokat is jobban szerettem, mint a fejlettebb fegyókat, mert baromira pontosak voltak, nem volt velülk lőszerprobléma és messziről is tudtál velük jó esélyű sorozatokat leadni. Tiszta sor, csak tisztogatni kellett vele, ha már nem álltak a falak... :DDD