XCOM: Enemy Unknown

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TreDoR
Úgy már ok, csak egy kicsit furcsa volt, fõleg hogy az aftermath kib****** nehéz.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Molnibalage
Mert utólag azt sem tudtam elsõre belõni, hogy melyikkel toltam. A nem földtest kipróbáltam és pár óra szenvedés után törötltem.

Az Aftermathot toltam, a zenérõl ismertem fel, megy egy Y-os videóról.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

TreDoR
TE, extraterrestrialsra is ugyanezt írtad.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Molnibalage
Az Aftermath legnagyobb pozitívúma az egés pofás zenék. Legalábbis szerintem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Ki mondta, hogy egyikben sem? Csak az Aftermath. Az UFO 1-et 3-4 pórbálkozás után 16 évesen legnehezebb szinten végigtoltam...

TreDoR
Neked minden ufo rész baromi könnyû, csak a végjátékot nem tudod egyikben sem megcsinálni vagy mifasz van?

Molnibalage
Uh, ez tényleg lol.

Például az a nagyon alap dolog, hogy nem lehet rombolni a környezetet. Vagy hogy az UFOkba nem úgy lehet bekommandózni, mint az alapjátékban, hanem egy külön pálya, ahová bespawnol a csapat. Aztán meginterruptol az élien, és egy lövésbõl kicsinálja a bandát. Meg a biomassza sztori.

Molnibalage
Az idõgyorsítás is kevés volt. Iszonyú sokat vánszorogtam szembeszélben még így is.

Molnibalage
Milyen konkrét kifogásod volt? Az Aftermath-hal asszem toltam. Nekem egy dolog maradt meg, túl könnyû volt kivéve az utolsó támadást, mert azt meg lehetetlen volt megcsinálni azon a szinten, amin toltam.

A szárazföldi csata is teljesen más lett.

PiszkosFred
Tancolas mint minijatek ami uj es az idogyorsitas, hogy ne kelljen szembeszelben fel oraig vanszorogni, mint anno c64-en 😊 A tobbi ugyanaz volt.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Frosty01

practitioner of the forbidden arts of death

Ja, a címei: Aftermath, Aftershock, Afterlight.

Sok jó ötlet az UFO játékmenetéhez. Pont, mint amit szeretnél. Csak éppen tönkrekúrták vele az egészet.

Molnibalage
Ez mi?

TreDoR
Ott az Altar féle UFO sorozat, szenvedhetsz azzal ha van hozzá türelmed (nem kevés kell).

moddolhatóság az tényleg jó lenne

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

ez egy jó példa volt, bár most nincs kedvem utána nézni de biztos volt valami változás
sztem itt sok mindent megfognak tartani a régi sorozatból de mivel konzolokra is készül sok helyen biztos butítások lesznek az egyszerûbb irányítás végett is

Molnibalage
A 2004-es Pirates-ben milyen fantasztikusan sok plusz van a 1993-hoz képest? Én azzal nem játszottam, csak az újjal.

A legjobb az lenne, ha moddolható lenne.

mondjál már egy rebootot ami csak a grafikában változott semmi másban, na ügye

PiszkosFred
Probaltak az elmult kozel 15 evben. Nem sikerult. Persze voltak aranylag jo probalkozasok, de valahogy az osszkep mindig santitott. Legyen csak egy jo kis remake eloszor, aztan a folytatasban lehet fejlesztgetni, igy mind a ket oldal jol jar. Ha meg midnig Sid a Firaxis motorja, ahogy volt par eve, akkor lehet akar belerakni par fejlesztest, amit annyira akarsz. De ha nincs mar ott az Oreg, akkor inkabb ne.

Molnibalage
És mi értelme lenne? Akkor elõveszem a régit és kész. Ehhez nem kell új. Annyi új érdekes dologgal lehetne balanszírozni és fejleszteni az alapkoncepciót anélkül, hogy eltolnád.

a 2012es felhozatalban én annak is örülnék ha 1 az 1ben lecopyznák

Molnibalage
Akkor meg legyen moddolható. Egy 1:1 gép, de szebb grafikával számomra nem ér egy petákot sem.

Encore
Pedig az extraterrestrials modokkal hozza az elsõ rész hangulatát.
Carmang
Az év híre ez a bejelentés! 😊 Várom nagyon. És én is azon a véleményen vagyok, hogy legyen belõle sima remake. Ha valamit változtatnak a játékban, az csak rosszabb lehet.

(amúgy szólok, hogy Steam-en meg van mind az 5, eredeti X-Com rész Windows kompatibilis verzióban 😉

TreDoR
<#eljen>

Azért remélem kezdenek valamit a kutatásokkal, mert ha már képben voltál, baromi gyorsan el lehetett jutni Cydoniába.

Én meg nagyon remélem, hogy AZ LESZ. Annyiszor próbálták remakelni, és _minden_egyes_szájbavert_próbálkozás_ egy kalap szar lett. Csinálják meg szolgai módon mai technikai szinten, aztán ha sikerült ez, akkor majd a folytatásban ötleteljenek.

PiszkosFred
😄

Es milyen igaz...

biztos hogy nem mert a mai gamer társadalomnak már túl bonyolult lenne

Molnibalage
Azért nagyon remélem, hogy nem csak egy sima remake lesz.

TreDoR
Ezzel én is így voltam, aztán mikor mégis kipróbáltam, kiderült, hogy csak a fõ bázison állomásozhat csapat, úgyhogy uninstall lett belõle.

Remélem, hogy ez a hír nem kacsa.

pointer4
Gihi, ha ügyes vagy a földre is eljutsz, és mentheted 😄
hajaj, jöhetnek a szektoidok 😄
Extraterretrialst én is kipróbáltam, de nem jutottam túl a "hogy a tökömbe kerültem ide, és mi ez az idióta bolygó?" fázison. Ha nem a Földet kell védeni, akkor engem felejtsenek el.

UFO1-et most karácsonykor szedtem elõ újra és játszottam végig... 😛

pointer4
+fav, jee jee jeee 😄
zorrobomber
+fav
Én ezt figyelgettem már egy ideje.
Xenonauts

Az új Jagged Alliance meg szar lesz. Nem lesz benne fog of war...

Teppik Amon
+fav

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Szabi84
imádtam ezt az intrót, igaz a játékhoz még túl hülye voltam de ezt ezerszer megnéztem

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Papa01
Szerintem nem volt könnyebb, mert pl Extraterestrials-ban nem lehetett eladni a megszerzett cuccokat sem. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

PiszkosFred
Jo, csak itt most a kreativ garda ugyanaz lesz, akik csinaltak a klasszikus, jatektortenelemben kiemelt helyen kezelt elso reszt 94-ben 😊 Mig a tobbi "ufo" ami kijott, mas studiok keze munkaja volt, tobb kevesebb sikerrel. Sid apank meg nem csinalt rosszat. Ritkan jelentkezik, de akkor nagyot durran.

Molnibalage
Meglátjuk...

A Extraterestrialst anno prbóáltam. Baromi könnyû volt, de a végjáték meg teljesíthetetlen...

Serpa

PiszkosFred
Edes jo istenem, 15 eve varom ezt a hirt. Ket jatekot imadok amiota vilag a vilag, az xcom 1-2 es a Pirates!. Amikor Sid apank megcsinalta a remaket a Piratesbol, tudtam, hogy jonni fog a verbeli, igazi XCOM is, nem lehet hogy nem jon. Es ha hozzaveszem, hogy a Jagged Alliance is eledezik, akkor ugy erzem a "mi generacionknak" jo eve lesz.

+fav

Papa01
Várjuk szeretettel!😊

Elvileg, EZ is jön tavasszal! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Shiwo
remélem márciusban végre tényleg kijön az ufo: extraterrestrials 2, és lesz mibe újra öldösni a "marslakókat" egészen szeptemberig, mikor aztán <#violent><#alien> <#eplus2>

meg tán az elsõ résznek nem csak a címét, hanem az intróját is átveszik, némileg felújítva 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

LeonSilver
Ha nem baszkurálják el, akkor ebbõl eladnak néhány vagonnal! Jó lenne ha jó lenne.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

ööööö na várjunk csak kell egy kis idõ mire én ezt elhiszem :-D azért beteszem a kedvenceim közé ezt a topikot is.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,